Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 6 Martie 2025 sunt:
Hei,TPU vrau sa comand ceva de pe eMAG Pentru a comanda ceva de pe eMAG trebuie sa am buletin? FUNDA!
ce parere aveti despre adidasii marca Asics? Sunt de calitate/rezistenti?
De unde pot cumpara sepci de genul asta? http://www.hiphoplive.ro/wp- content/uploads/2013/05/09- Deliric1.jpg http://www.hiphoplive.ro/wp- content/uploads/2013/07/deliric_- _adevarul_- _live_- _hiphoplive.bmp ...? (mai mult)
Unde gasesc in Bucuresti un bijutier la care sa lipesc un latisor de aur? Va rog raspuns urgent.
Imi puteti recomanda sait-uri de unde pot cumpara incaltaminte?
Toate produsele comercializate in decathlon sunt originale? Adica eu de exemplu am cumparat o pereche de adidasi marca Adidas Neo cu 150 ron iar pe net am vazut ca sunt pe la pretul de 200, ...? (mai mult)
Salutare. De curand am cumparat un aparat pentru barba din auchan si nu sunt multumit deloc de el. Imi pot primi banii la loc sau sa-l schimb cu un alt aparat mai scump?
Buna tuturor. Stie cineva de unde pot lua niste papuci Converse All star din Timisoara? Sa fie originali. Multumesc.
Sall,unde se gaseste o pentagrama cu cap de tap? eu am una simpla adica aia cu steaua e ceva gen lant si vreau si una cu cap de tap(tot un fel de lant)
Stie cineva de unde as putea cumpara din Bucuresti cd-ul lui Pablo Alboran? vreau sa il fac cadou cuiva.
Buna vreau si eu niste idee. vreau sa cumpar un tricou personalizat cu un mesaj de 18 ani.dar nu prea gasesc.daca stiti siteuri rog sa ma ajutati... vreau ceva de genu sa scrie " Mi- au trebuit 18 ani...? (mai mult)
Un site cu ceasuri ieftine si faine?
deci. am nevoie de ajutor. Vreau să le fac în ciudă unor colege de ale mele și aș vrea să îmi fac un tricou cu Mario Casas. Ideea este că habar n- am dacă prin Fălticeni se găsesc locuri...? (mai mult)
Http://www.ue-ei-stammtisch.de/index.php/Thread/19221-Lidl-Stikeez-18-03-2014/ Din ce magazine pot lua acesti stikeezii?
As vrea sa stiu daca monitoarele cumparate online includ si cablurile necesare. VGA si de alimentare. Il cumpar de pe acest site mai exact ecesta http://expertcompany.ro/monitoare- lcd- refurbished/tft-...? (mai mult)
Acum cateva zile am comandat ceva de pe eMAG. In momentul in care am facut comanda am ales sa fac plata online cu cardul. In acel moment nu m- a pus sa imi introduc datele de pe card, nu prea...? (mai mult)
De unde pot cumpara apa Voss sau Fiji? Am cautat pe site-uri dar se vinde doar la bax si eu vreau doar o sticla=))
Daca comanzi ceva de pe olx trebuie sa mergi tu sa-l ridici coletul sau vine prin fan curier?
Daca comanzi ceva de pe OLX trebuie sa mergi tu la om acasa sau iti vine prin Fan Curier?
Sall! Am gasit un parfum de marca pe unul din site- urile de anunturi, pretul este unul f. mic iar in descriere spune: Parfumul este replica, prezinta acelasi ambalaj, miros, cantitate de parfum cu...? (mai mult)
Are cineva idee daca pot cumpara din Romania un tibetan 108 beads?
Sall, am gasit un parfum de marca pe unul din site- urile de anunturi, pretul este unul f. mic iar in descriere spune: Parfumul este replica, prezinta acelasi ambalaj, miros, cantitate de parfum cu...? (mai mult)
De unde pot cumpara tigari la fir in Oradea? Pe langa piata Rogerius?
Unde pot gasi bratari fluorescente in Iasi? Ma refer la cele care se folosesc la petreceri/evenimente.
Salut, cine poate sa-mi dea niste linkuri de la cateva birouri de gaming? Sa nu fie simple. Sa fie perfecte pentru gaming.
Salut TPU,unde pot gasi jardele pentru prastie,nu de pe internet, de la magazin
Hei! Stiti vreun site unde pot gasi un medalion cu pentagrama de la Slipknot?
vreau sa-mi cumpar un tricou de pe gotica.ro si nu prea stiu cat este transportul, sunt din jud. Alba Iulia. Multumesc.
Ok, vreau sa trimit un colet in tara din contul meu olx. Fiind prima data, nu stiu cum se procedeaza. Din contul meu la produsul respectiv la valoare ramburs las pretul de 100 lei ( atat cat vreau eu...? (mai mult)
Am nevoie sa-mi recomandati un site bun de unde as putea sa cumpar un kit pentru unghii cu gel. Multumesc!
Hei TPU... stie careva pe ce site (roman) pot comanda `fake ear plugs`? (Photo jos) Dau funda http://ecx.images-amazon.com/images/I/41LwoYzRJUL.jpg
Siteul www.grifonul.ro este un site sigur? A cumparat cineva? Dau funda
Am mare nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa- i fac o surpriza iubitei mele, ceva special. M- a impresionat foarte mult modul in care a fost ceruta de sotie fata din urmatorul video care o sa-...? (mai mult)
Unde pot gasi? http://www.pantofisupersic.ro/bianca-dragusanu-incalta-stiletto-cu-tinte/ Caut urgent modelul acesta... multumesc mult! Dau funda
Salutare niste siteuri de unde sa iau air max. Ms anticipat. Acord funda.
Buna ziua, vreau sa imi spuneti daca pot face cumparaturi online daca am 15 ani, fara sa stie parinti. FUNDA + VOT :)
Vreau si eu un site cu ceasuri de firma(guess,rolex,fossil, etc) dar la preturi mai acceptabile! Chiar daca sunt colectii vechi, conteaza doar sa fie originale.
Buna vreau sa cumpar trusa completa pentru unghii false cu gel ...astept oferte va multumesc
am o inyrebare pentru fanii stikeez. De la ce magazine se gasesc stikeezii din seria 2. Nu pot sa pun poza ca sunt pe telefon. Cautati pe net si veti vedea
Recent am comandat un colet din America, dar nu stiu in cat timp poate ajunge.Imi puteti spune daca e vorba de zile sau saptamani? Funda :)
Unde pot gasi o bentita de par pentru baieti?
Buna seara, a si dori sa aflu de la cei care fac cumparaturi online cum procedez daca am alta adresa in buletin si locuiesc la alta adresa. FUNDA...? (mai mult)
As vrea sa fac un cosplay PayDay2 si nu stiu unde pot gasi masca de vanzare. Ma puteti ajuta? Sunt din Bucuresti!;)
A cumparat cineva vreun voucher sau ceva de pe site-uri gen zumzi sau fundeal? Cum se procedeaza? Ca nu sunt foarte lamurita. Multumesc :)
Intrebare pentru bucuresteni :). Caut si eu un magazin de rochii de seara, imi trebuie pentru balul de absolvire al clasei a 12- a, dar momentan am gasit numai carpe si sunt disperata avand in...? (mai mult)
Salutare, a mai cumparat cineva de pe G2A? Daca da trimiteti un mesaj, plizz.
TPU am 13 ani si vreau sa cumpar un pachet de carti de joc Bicycle Standard..Cum pot face ca sa nu mai fie nevoie de buletin?!
Vreau sa cumpar final fantasy xiii lightning returns collector's edition pentru PS3, am vazut ca nu se gaseste nicaieri in Romania! Si am gasit pe Amazon, dar nu distribuie jocuri video in afara SUA....? (mai mult)
De unde pot sa gasesc si eu stikere de lipit pe perete pe masina etc?
Stie cineva un site serios de unde pot comanda puzzle personalizat cu peste 300 de piese si care sa nu coste mai mult de 80 lei? multumesc anticipat.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!