Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 6 Martie 2025 sunt:
Este site-ul http://www.tshirts.ro/ cu tricouri de calitate buna? Este un site serios? Vreau sa comand de la ei doarece sunt singurii cu transport gratuit.
Se poate comanda de pe amazon.uk sau us? eu fiind in Germania. si care sunt costurile? si cum se procedeaza?
Hey,TPU va rog spuneti-mi si mie un magazin din Chisinau de unde pot sa-mi procur un telefon android Samsung mai ieftin? Va multumesc anticipat.
Spune-ti-mi si mie un magazin din Ploiesti de unde pot cumpara lut polimeric (FIMO) dau funda!
Site careva pe ce site gasesc salopeta gen asta? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=465857386905663&set=pb.100004442161772.-2207520000.1431004552.&type=3&theater
Buna ziua TPU Am si eu o intrebare dau funda Am un magazin si doresc sa cumpar en-gros boxe profesionale. mixere etc. ma puteti ajuta va rog cu un site ceva? Multumesc
Va rog muullt fetellorr ajutati- ma, am banchetul peste 2 saptamanii si nu gasesc o rochita.Care aveti idee de site- uri da- ti mesaj pe privat sa va arat modelul de rochie, sa puteti sa- mi spuneti ...? (mai mult)
De unde cumpar apa distilata si hartie de filtru?
De unde pot cumpara online tricouri cu imprimeu ca asta? http://www.townfashion.ro/produs/tricouri-ksn-dolls/ Adica cu fete in ipostaze indecente. Lasati link
Sall TPU, imi puteti arata si mie un tractor John Deere 6220, sau alt fel de John Deere, dar sa fie 6000 si ceva marca, sa nu fie sub 6000, la 10.000€ sau mai mult pana in 13.000€ pentru ca ...? (mai mult)
am comandat un colet din china acum vreo 3 luni si abia saptamana trecuta a ajuns. problema e ca nu a venit la mine in oras ci la resedinta de judet si nu mai vreau sa ridic coletul, mai mult...? (mai mult)
Buna ziua TPU Am si eu o intrebare dau funda Am un magazin si doresc sa cumpar en-gros boxe profesionale. mixere etc. ma puteti ajuta va rog? Multumesc
Pe olx costul transportul variaza in functie de distanta dintre vanzator si cumparator sau e fix? si daca e fix cat costa?
..sunt pe punctul de a achizitiona o bicicleta de pe un site de vanzari/cumparari(cel mai mare din Romania). Prin ce metoda as putea primi bicicleta astfel in cat sa verific coletul apoi sa platesc...? (mai mult)
Salutari! Este un magazin cu tablouri prin centrul Bucurestiului, la un tip Mihai, am auzit ca sunt tablouri faine, stie cineva pe unde se afla cu aproximatie?
Ce inseamna " Ultimul status al expeditiei: contactat, livrare ulterioara in data "
Unde pot sa gasesc asa ceva (http://www.dogtagsformenhq.com/wp-content/uploads/2013/03/Army-Style-Dog-Tags.jpg) in Bucuresti?
Unde pot gasi un site de pe care sa comand o culegere de matematica editura paralela45 consolidare clasa 6 sem2?
Hey! Imi place sa cumpar online si tocmai am gasit un site dragut "Claire's". Ce parere aveti despre el? Daca comanda este facuta sa zicem in dolari cand imi vine mie acasa o sa trebuiasca sa platesc in...? (mai mult)
Heiii, TPU! Am si eu nevoie de niste idei de pantofi pentru o rochie de banchet albastra, din dantela, pana la genunchi (rochie este oarecum pe corp, nici foarte mulata nici vaporoasa, intre). Multumesc...? (mai mult)
Caut de mult timp aceasta husa pentru iphone 5s în România http://m.ebay.com/itm/271746303465?nav=SEARCH Mă puteți ajuta cu un site sau ceva?
Am o tigara electronica de putin timp, mi- am cumparat un clearomizor T3 dar daca nu pun 2- 3 picaturi de lichid in interiorul rezistentei emana un gust de ars... Vreau sa imi cumpar alt clearomizor...? (mai mult)
Hei TPU, vine vara si trebuie sa-mi cumpar haine. as vrea sa-mi dati un site de pe care pot cumpara tricouri faine si pantaloni scurti cu turul lasat (in special)si blugi cu turul lasat.
Știe cateva pe ce site pot găsi blugi ca aceștia? http://cdn1.shopmania.biz/files/s3/802718175/p/l/7/maiou-jollystorecollection-cod-1153~1297.jpg
Buna, Vreau sa imi cumpar un procesord si 2 Gb de RAM de pe eBay... Toate bune pana ajung la partea cu plata. - La card number: XXXX XXXX XXXX XXXX cu space intre numere nu? 4 numere dupa care pun...? (mai mult)
Hei! Unde as putea vinde haine? La un magazin second-hand se poate?
As dori sa va intreb unde pot gasi bandane ca ale lui Axl Rose de la Guns'n'Roses ca vreau si eu... Am cautat peste tot dar nu am gasit. Daca imi puteti zice de unde sa iau? P.S. Sunt din Constanta ...? (mai mult)
Salut, am un beyblade cumparat in anul 2004 si as dori sa- i procur un lansator automat (adica nu din ala cu ata din plastic care se roade.) Vazusem pe net un lansator automat electric, stie cineva unde...? (mai mult)
Ce serviciu de printare din Călărași îmi poate imprima o poză pe UN SINGUR tricou? Am verificat la mai multe dar n-am avut succes
Salut stie cineva un magazin de magie in Bucuresti? As dori si o adresa daca se poate. Nu doresc site-uri ca stiu deja. Vreau sa imi spuneti cum pot ajunge acolo
Heii Vreu si eu niste postere noi cu Bill Kaulitz [Tokio Hotel] ma puteti ajuta? Am gasit cateva pe un site strain si sunt foarte scumpe.
Stie cineva de unde(magazine) as putea sa cumpar un penny board(penny Australia) sau de unde as putea sa comand online? Magazinele pot fii oriunde in tara.
Stie cineva pretul de la noul Grand BigMac? Multumesc
Luna aceasta am banchetul si mi-am luat o rochie roz pal, iar dupa m-am hotarat sa-mi pun niste sandale, dar nu prea stiu ce culoare s-ar potrivi. puteti sa ma ajutati va rog?
De unde pot cumara niste bratati cu bufnite sau cu inimi dadeti-mi siteuri.multumesc
Poate sa imi spuna cineva cat costa o cartela micro-sim la Orange in Iasi? mersi
Hello, știe cineva unde aș putea găsi așa ceva https://www.facebook.com/330286933727206/photos/a.465296486892916.1073741824.330286933727206/828600580562503/?type=1? Prin județul Neamț dacă e posibil!...? (mai mult)
ce parere aveti despre site- ul amazon sunt produse si noi si la mana a doua? sunt de incredere? vreau sa imi comand ecran pentru telefon si voiam sa aflu mai multe detalii despre acest site...? (mai mult)
Vreau si eu sa stiu unde se afla magazinul Diana Shopping din Piatra Neamt... As vrea sa imi explicati in ce loc se afla si sa imi trimiteti harta. Va multumesc anticipat si astept raspuns ...? (mai mult)
Am cateva intrebari despre amazon. 1. Este de incredere? 2.In ce se plateste? 3. Daca comand un pc pe piese mil asambleaza? sau exista serviciu de asamblare separat? 4.Se plateste prin card? 5.In ...? (mai mult)
Salut, ce site-uri recomandati pentru a cumpara o geanta de voiaj cu roti (sa am voie si in avion cu ea)?
stie careva unde pot gasi un magazin de calculatoare din Iasi la preturi foarte rezonabile? Vreau să- mi iau un PC de gaming la 18 milioane si vreau să fie mai rezonabil decât PC Garage....? (mai mult)
Cat costa un bilet la Circul Americano Vargas?
Hei TPU vreau un site unde pot face tricouri imprimate cu un preț rezonabil sau măcar un link spre un site care găsesc tricou cu papa roach mărimea M ps dau funda
As dori sa achizitionez un costum de plague docotor.Am cautat destul de mult si nu am gasit nimic bun.Sti ti vreun site cu astfel de măsti?
Cunoasteti magazin de viori sau instrumente muzicale in Bucuresti? Nu vreau online, vreau sa merg eu la fata locului, nu gasesc nimic pe net decat online. Vreau sa imi cumpar o vioara pentru incepator...? (mai mult)
Ce fel de adidasi Jordan imi recomandati pana in 650 lei?
Salut de unde imi pot cumpara o folie de sticla pentru un Xiaomi Redmi 1S, de incredere? Multumesc
Imi poate spune cineva daca conversii de pe site-ul asta sunt originali? http://incaltamintetrend.ro/incaltaminte-tenisi-converse/ Merci anticipat!
Ati cumparat vreodata o jucarie de plus yoohoo&friends? Ce parere aveti despre ele? Care animalut de plus va place cel mai mult?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minunile lumii moderne
Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!