Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 6 Martie 2025 sunt:
Unde pot gasi niste pantofi negri si ieftini pentru barbati ( pentru un angajat la mc mai exact )?
Pot sa fac o comanda daca nu am 18 ani? Dau funda repede!
Niste situri de incaltaminte din Italia? Sa aibe armani jeans calvin klein, etc? funda!
Am apelat la TPU deoarece nu am putut da de cap raspunsului. Deci am o verisoara care am cunoscut- o acum 2 ani. Aceasta verisoara a mea are o situatie financiara foarte buna, si are cam ...? (mai mult)
vreau si eu un site de unde pot cumpara bratari din dragutele ( de alea care se strang pe mana)! Merci!
Ca tot a venit caldura. Ce sa iau pe mine? [ partea de sus ]. M- am tot gandit, un tricou si mai flanel, ceva. Ca dimineata e frig. Puteti sa- mi dai ceva cu ce sa mearga dimineata ca sa mor de cald,...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Nutribullet? Chiar face exact ce prezinta reclama? Rezultatul e lichid si omogen, fara reziduri solide? Merita sa cumpar aparatul? Ofer fundita :)
Știți cumva pe ce site aș putea găsi o rochie asemănătoare cu asta? http://www.bershka.com/ro/ro/bershka/bershka/dressy- night- collection/rochie- bershka- brodat%C4%83- transparent%C4%83-...? (mai mult)
Îmi zice cineva de unde pot cumpăra o husa pentru iphone 5 cu naruto, va rog?
imi poate zice si mie cineva daca se gasesc cartele lyca mobile in craiova?
Pe ce site pot găsi oja buna si ieftina? Fundița!
Am o intrebare de unde pot sa-mi cumpar niste pantofi de dans
Unde pot gasi lame de pluș? Am o prietena care adora lamele (eu iubesc unicornii deci nu o judecati pe ea
îmi puteţi da un link de unde să cumpăr aceşti converşi? dau fundă. link : http://imgur.com/Alp4tCW
Site ul http://gsm-telefoane.com este serios? pot cumpara de la ei? a mai cumparat cineva? sunteti multimiti? Dau funda
Incerc sa ma inregistrez la paysafe si nu reusesc deoarece imi arata ca nu este buna parola, dar cand o scriu imi sunt bifate toate criteriile. Ajutor urgent, funda!
Caut urgent ghete Chunky Heel, dar nu gasesc nici unde pe un site romanesc. Ma ajutati? Dau funda :*
Am nev de ajutor urgent! Am spart un geam la sc si am vb cu diriginta si nu o sa patesc nimic, trebuie doar sa schimb geamul. Geamul e de 1 m pe 0, 30 m si e de ala vechi, gen cum avea bunica....? (mai mult)
Salut..nu stiti de unde as putea sa cumpar un fullcap personalizat? Adica sa scriu ceva pe el...mersi
Cum se numesc acele chestii gen bratari care par impletite larg si se poarta la gat? ..sunt negre si am vazut la multe fete
As vrea sa-mi cumpar un Penny Board si nu stiu unde in Galati sau Iasi...
Eu as dori sa-mi iau un Samsung galaxy s4 active de pe site-ul phoneland.ro Oare cat de serioasa-i lumea de-acolo?
Ati cumparat vreodata de pe fashiondays (in ultimele 6 luni ), daca da cum au procedat cu livrarea si cat de multumiti ati fost de serviciile lor? (funda)
Imi da cineva siteuri de unde imi pot comanda converse dar mai ieftini si sa fie originali dau funda
Colantii in dungi mai sunt la moda sau cu ce se asorteaza?
Cat costa o pereche de Nike Air Max la Iulius Mall Timisoara? As fi interesat. Cei care au cumparat si stiu preturile ii rog sa-mi spuna.
De unde pot cumpăra din Craiova acest model de adidași nike mercurial? http://www.originals.ro/images/2013/09/04/ghete- fotbal- barbati- nike- mercurial- victory- iv- tf- 555615708- 9809- ...? (mai mult)
Buna TPU am si eu o intrebare pentru voi : Imi dati si mie va rog frumos un link unde gasesc un iphone 6 plus fake 1:1 site Romanesc.Dau funda? (mai mult)
EU nu pot sa gasesc in MOTOROLA V360 Vodafone. Pests tot EU gasesc site- uri cu telefon Motorola v360 vodaf. Dar fara butoane de cumparare. Dar am unul defectat ca nu mai poate fi reparat. Va rog...? (mai mult)
Salut cine imi da un link de unde pot cumpara telefonul Samsung galaxy core 4? DAU FUNDA!"
De unde cumpar caracatite vii?
Buna am o intrebare. Ziua mamei mele vine peste 5 zile. Am vrut sa- i cumpar gene false dar am ptimit o recomandare ( sa cumpar rimel natural 《 i- am cumparat 》 ) Mai vreau sa- i cumpar ceva dar nush...? (mai mult)
Stiti de unde pot cumpara hartie din aia de transfer, adica stiti voi, sa printezi imaginea pe ea si dupa sa o transferi pe haine cu fierul de calcat... Sau asa ceva... Am incercat la mai multe magazine...? (mai mult)
Stiti cumva magazine cu preturi mai accesibile la costume in Iasi? In scurt timp urmeaza la facultate sa am banchetul si de dragul integrarii in colectiv trebuie sa imi iau constum. Sunt aproape...? (mai mult)
:0 As dori sa imi cumpar un telefon nou si nu prea stiu pe care sa il aleg si as aprecia foarte mult parerile voastre. Am de ales intre: Iphon 6, Samsung Galaxy S6, si HTC One M9. Voi ce...? (mai mult)
Hei TPU, numele meu este Andreea, am 15 ani, iar martia viitoare pe 28 aprilie fac 16 ani, imi doresc foarte mult o rochie. Imi puteti recomanda site- uri unde pot face comenzi online, sa nu fie prea...? (mai mult)
Sall...vreau sa stiu care aparat foto este mai bun: Canon sau Nikon? Va rog fara raspunsuri la caterinca si nu vreau detalii tehnice si doar un raspuns scurt. Multumesc anticipat!
Stie cineva unde as putea gasi un Karambit (exact ca cel din cs:go) de cumparat? As vrea unul real sau 3d print, vreau sa ii fac unui prieten un cadou.
Ma pregatesc de vara mama imi spune sa-mi cumpar pantofi de culoare albastra dar eu cred ca sunt mai frumoasi roz. Ajutorrr nu stiu ce sa aleg!
In Bacău unde as putea găsi sa cumpăr un set de surubelnite mici pentru telefon? Si pretul lor?
Hei..de unde as putea cumpara cablu de date pentru HTC one? Gm
Am doua intrebari. 1) Am jack cu 4 pini la casti, cine imi daun link (http://sogest.ro/jack- 35- mm/862- cablu- adaptor- audio- casti- combo- jack- 35- mm- 4- pini- tata- 2- x- 35- mm- stereo-...? (mai mult)
De unde pot sa imi cumpar hanorac cu batman >. Adica cu Semnul ala specific... liliacu ala sau ce soarece o fii! Deci vreau link pe site... Dau Fundaaa!
Am auzit de curand de Coca Cola Moschino. As vrea sa testez asta dar parintii mei nu imi dau voie sa comand de pe net. Stiti pe cn care aduce asa ceva in Romania?
Se mai găsește Kinder Joy în 2015? Mi- e dor de vechiul Kinder, e mult mai bun ca cel din prezent. :c http://www.worldofsweets.de/out/pictures/master/product/1/kinder- joy- - quot- angry- birds- quot-...? (mai mult)
Ce parere aveti despre masinile de tocat carne Zelmer? Sunt de calitate se merita, nu este un genul ala sa se strice dupa 2-3 folosiri?
Stie cineva de pe ce site din Romania as putea cumpara un aparat de feliat cartofi?
Nu stie cineva un site de pe care imi pot cumpara un card SD de macar 16 GB sau de 8 GB.
Vreau sa imi iau un saxofon dar nu stiu de care alto sau tenor care e diferenta dintre ele 2? care sunt avantajele?
Aș dori dacă știe cineva să îmi spună și mie un site unde pot găsi blugi strimți jos mărimea 26. Dacă ar avea și tur ar fi mai bine, dar măcar să fie strimți jos și să...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!