Buna ziua TPU am un laptop cu diagonala de 17, 7" (45 cm) si as vrea sa imi cumpar un cooler, insa am observat ca majoritatea sunt de pana la 17" (43, 2 cm) ar fi o problema daca as achizitiona ...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un Korg PA 800 la pret de 650€ cu transport de pe site- ul http://anunturi.bizcaf.ro/korg- pa800- pro- aranjor- 600- %C3%A2%C2%82%C2%AC- eur_bizcafAd_1286947.dhtml Poate ...? (mai mult)
Vreau sa comand de pe okazii. ro, stie cineva cum pot comanda ceva? Vreau detaliat, va rog.
Pana la ce ora lucrează curierii de la eMAG? Fundoi!
dati-mi un site de masini telecomandate?(sa nu fie un magazin al internetului)
Am 17 ani daca ma duc la farmacie si cer un pachet de prezervative o sa imi dea?
Un site cu flash-uri fake?
Stiti unde pot gasi setul bond 50 second-hand... originalul e cam scump.
Salut, am comandat sambata 10 Aprilie ceva de pe eMAG. Maine e zi lucratoare? Adica e posibil sa-mi vina maine comanda?
Cam cat costa un volan cu schimbator si pedale pentru pc!? dau funda! :) daca se poate si un link sa vad
Salut TPU Vreau sa imi cumpar un BMX. Imi puteti recomanda un site de unde mi-as putea cumpara unu bun si ieftin?
Bunaa...am cumparat acum o sticla de 7up..si am castigat o sticla de pepsi la 0.5 L, dar nu stiu unde ar trebui sa ma duc sa validez capacul si sa-mi dea sticla de pepsi... funda
Heii guys! Da.ti.mi ai mie niste site.uri de unde pot comanda flesh tunnels, expandere (spirale, etc...) in afara de Bestial, Get Wild sau PierceYourself. Dau funda ^.^ Multumesc anticipat! :*
Hei TPU am pus l- a vanzare un cont de LOL pe okazii si mi s- a spus ca voi fi taxat cu 0.01 Euro si la final imi va lua 2 Euro cum pot sa imi retrag comanda si daca trebuie sa platesc ceva Urgent sunt...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor maxim :)) caut de mai bine de 1 saptamana adidasi Adidas Camo Bear by Jeremy Scott marimea 41 si nu gasesc nicaieri nici pe olx nici pe okazii... dau funda!
Sti cineva cat costa o pereche de tenesi calvin klein? ....Si de unde ai pot lua mai ieftine Ms dau funda :)
Hristos a Înviat! As vrea sa imi cumpar si eu un ceas barbatesc dar nu m-am decis asupra unuia. ati putea sa imi dati si voi cateva sfaturi, poze?
Heii TPU! Spuneti-mi va rog de unde pot sa cumpar replica iphone 6 / 6s plus ( adica Iphone 6 fake ). sau dati-mi un link daca puteti. Mersii, funda! :3
Cat e un tricou Polo Ralph Lauren pentru fete in magazine (in lei)?
Un site cu flash-uri?
Imi doresc din tot sufletul o papusa Chucky, stiti de unde o pot cumpara? Dau funda. :)
Vreau sa comand ceva de pe DressLink.com.Imi puteti spune in cat timp ajunge comanda si cat costa transportul? Si pot plati cash? Multumesc!
Pot cumpara din romania tricou roman reigns i can i will
Se găsesc vans în Arad? dacă da, unde?
Unde pot gasi vopsea de textile? stau intr-un oras mai mic si nu stiu unde as putea gasi. oare as gasi la magazine de constructii? ma gandesc ca daca au vopsele de "perete", poate are si de textile.
De unde imi pot cumpara photohop cs6 si cam cat ar costa?
Ati comandat vreodata ceva de pe aliexpress? In cat timp vine o comanda?
Vreau sa fac un sondaj de opinie si m- am gandit ca asta ar fi locul ideal. Imi raspundeti la urmatoarea intrebare: Cat utila v- ar fi o aplicatie care sa compare preturile dintre toate supermarket-...? (mai mult)
Eu locuiesc in Drajna, stiti voi macar prin alte localitati mai apropiate de mine sau daca nu, in orice localitate unde se gasesc sabii katane? Ori reale (ma multumesc si cu ele ) dar mai bine ...? (mai mult)
Pentru directionerii care locuiesc in Bucuresti, stiti cumva daca exista un magazin doar cu lucruri 1D.Va rog, daca stiti vreau si eu adresa.
Buna :)! A cumparat cineva de pe siteul american drugstore.com? imi puteti spune va rog ce naiba trebuie sa scriu la adresa, mai exact la State/Region? ..ca eu nu prea ma descurc. Multumesc
Stie cineva cum as putea sa comand de pe ebay niste papuci? Va multumesc!
Bun, deci vreau sa- mi comand niste cercei...defapt sunt flash- uri(fake)...asa infine, si vreau sa le comand de pe Crazy Factory Piercing, si nu stiu cum pot plati. Adica merge doar cu cardul?...? (mai mult)
Salutare TPU as vrea sa- mi cumpar un cutit dar nu stiu niciun magazin din Romania care sa aiba cutitul acesta "Karambit" daca stiti voi un site din Romania care vinde cutite las 2 linkuri http://www.karambit.com/shop/custom-...? (mai mult)
cat m-ar costa o sticla mica de tedi, un pachet de ciocolata kinder, un ou cu surprize de la kinder si un iepure de ciocolata mai mic? Toate luate din carrefour cat m-ar costa in total?
Se merita sa cumpar o barca de pescuit Kolibri K240TL?
Am comandat de ceva vreme de le Aliexpress un mouse de gaming. Am cautat la detalii si, conform Yanwen Tracking coletul a ajuns in Romania in 10 martie. Si astazi se implineste fix o luna de...? (mai mult)
Daca mi- am comandat ceva de pe net prin fan courier cum intru in posesia coletului? Mi- l aduc ei acasa sau trebuie sa merg la centrul lor din oras? Funda la cel mai rapid si bun raspuns! (nu- mi ...? (mai mult)
De pe ce site pot cumpara sosete pana la genunchi negre, ieftine si cu transport gratuit? DAU FUNDA❤️!
Unde as putea gasi bratari cu diferite semnificatii? Unisex si de preferat handmade. In ce magazine din cluj sau pe ce site-uri.
All star sau adidas superstar? care sunt mai finuti si comfortabili?
As vrea sa imi recomandati o pasta de dinti care sa spele bine, sa iti lase o gura fresh si mai ales, mai ales ceva care sa albeasca dintii puternic.Am incercat Blend- a- med(ASTA MI A RECOMANDAT...? (mai mult)
Ce ziceti de site asta? http://isuper.ro/ Cum de au ei asa reduceri ca eu nu inteleg? Este real sau fake?
As vrea sa-mi cumpar un inel antistres din craiova. Stiu ca sunt multe site-uri dar as vrea sa gasesc un magazin "real" adica sa probez inelul...
Vreau sa- mi cumpar un Iphone 6 de la Apple. Intrebarea este transportul este gratuit? Iphone- ul este deblocat? Daca transportul nu este gratuit, atunci cum procedez? Cat ma costa transportul?...? (mai mult)
Se poate ca un colet care se afla la posta vamala sa fie trimis la cea locala, printr-o cerere sau ceva de genul?
Salut, Stiti cat costa transportul unui telefon din Buzau pana in Damboita? prin curier sau prin posta
Hey! Mi am dat comanda la o rochita de pe site- ul h& m vinerea trecuta, dar încă n am primit nimic. Am mai verificat starea comenzii...azi arata livrata.dar n am primit nimic. Mă agit pentru ca ...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare, stie careva de unde as putea cumpara un pandativ de argint, ca acesta? http://imageshack.com/a/img538/9127/Tyxd8e.jpg mentionez ca l'am desenat mai demult cand l'am avut...? (mai mult)
Nu stiti unde as putea gasi si eu o masca V for Vendetta / GuyFawkes / Anounymous din metal? Adica mai exact un site care vinde asa ceva, chiar caut demult o masca de aia...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
Anonim20000000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!