Bună! De curând mi- am cumpărat o tabletă Vonino, mică. Am văzut la colega mea că și- a cumpărat o husă pentru tabletă tip cărticică și aș vrea și eu să- mi cumpăr și eu una, dar nu...? (mai mult)
Buna seara TPU. Cum pot face un schimb in tara de telefoane fara sa ne intalnim? Prin curier sau ceva de genul fara a exista posibilitatea de a da teapa.
In ce magazin din mall promenada gasesc ck gissele? funda! vreau si link sau numele magazinului!
Azi am fost sunat de catre OLX.RO si mi s.a spus ca o sa primesc o surpriza din partea echipei. Am dat adresa si m.i s.a spus sa astept pana pe la sfarsitul lunii. A primit cineva vreo surpriza...? (mai mult)
Când o sa fie Black Friday?
Ce parere aveti despre site-ul exclusives.ro?
Hei! Cum se plateste o comanda de carti pe elefant.ro?
Imi poate explica cineva cum se comanda carti de pe elefant.ro? Eu, in momentul cand dau la sectiunea Delatii cos, la Metoda de plata imi apar doar variante despre plata online sau cu un card. Eu...? (mai mult)
Imi dati va rog niste siteuri cu pantaloni conici cu tur lasat sub marimea 35?
De unde pot cumpara bratari din ața?
Salut, as vrea sa imi iau un obiectiv SH si in descriere scrie ca are coating-ul secundar putin sters. Acest lucru afecteaza fotografiile facute?
Salut.Imi caut o geanta (nu neaparat piele, imi plac mult si cele din material) dar din aia lunga, de pus pe umar sau peste corp cum ar veni.Nu- mi plac posetele si astea :)) Intrebarea mea este: stiti...? (mai mult)
Am cumparat recent ceva de pe internet si livrarea se face prin posta. Am cautat pe internet codul postal pt adresa mea si nu stiu la ce oficiu postal vine, cum aflu?
Am comandat o minge de pe internet prin posta romana si trebuie sa imi vina din Onesti.Eu stau in Buhusi. Daca am dat comanda miercuri imi ajunge pana vineri?
am nevoie urgenta de lantisoare din acelea cu pandantiv puzzle..ca in aceasta fotografie https://scontent- fra.xx.fbcdn.net/hphotos- xpf1/v/t1.0- 9/1506862_628367273884550_1114721052_n.jpg?oh=2f50cffa4fad0ad0dd8b903657abeffd&oe=55AE4C75 ...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi in Romania o sapca New Era Los Angeles, culoare Royal Blue, marime 58cm?
Sugerați-mi o tableta bună cu windows 8.1, să aibă 2 Gb ram, procesor Intel, să fie de 8 inch, să aibă rezoluție mare si să fie sub 200$.
Stiti unde pot gasi ghetutele acestea https://www.facebook.com/360636797296812/photos/a.515867121773778.138012.360636797296812/1104519832908501/?type=1&theater? sa macar ceva de genu`? Multumesc
Buna,stiti de unde pot sa fac rost de carton?
Bună seara! Doresc şi eu cât mai multe site- uri cu tenişi (în special din ăia care să semene cu converse), pot avea şi modele pe ei. Celui care îmi lasă cât mai multe site- uri şi nu s- ...? (mai mult)
Ati cumparat vreodata de pe exclusives.ro? Vreau sa imi cumpar un sweater si nu stiu daca merita.Se poate spala fara sa se ia culoarea? Ati fost multumiti de ce ati comandat? Funda! sweater-...? (mai mult)
La noi in tara avem licitatii? Adica cv de genul cum este pe history chanel si dicovey. daca da, in ce oras?
Cine stie ceva site-uri de haine ieftine? Site-uri serioase.:)
Pe originals.ro sunt conversi originali? Vreau să imi comand si am nevoie sa imi spuneti daca sunt originali sau nu. Spuneți-mi doar dacă știți 100%
Salut,stie cineva un site sau un magazin din Craiova de unde pot cumpara blackseed oil? Am cautat pe google insa nu am gasit:(. Multumesc.
Cat costa un detector de metale Barska Master Edition?
Vreau sa stiu urgent daca in H&M sau New Yorker se gasesc tricouri cu NIRVANA! Nu vreau sa imi spuneti daca ati vazut acum cateva luni, ci daca recent stiti ca sunt. Macar la New Yorker pentru ca la h&m...? (mai mult)
as vrea sa cumpar si eu un telefon de pe ebay, pe ebay este 50euro (folosit, etc. Persoana care il vinde are ratting destul de mare) As vrea sa stiu si eu niste detalii, daca pot avea incredere...? (mai mult)
Stie cineva alte site- uri cu livrare acasa, să plătești când îți vine coletul, în care să găsesc niște blugi ca ăştia : http://www.asos.com/ASOS/ASOS- Rivington- High- Waist- Denim- Jeggings-...? (mai mult)
Funda! Daca eu imi fac o rezervare la un produs dintr-un magazin si dupa cateva ore produsul se scumpeste! Eu il voi lua cu pretul vechi sau cel scumpit?
Colierele de la Meli Melo Paris din mall Pitesti ruginesc?
am nevoie de un aparat pentru biguit! daca stie cineva de unde as putea sa cumpar la un pret rezonabil, v- as multumi din suflet! precizez ca sunt din Galati! O seara buna! P.S: dau fundita...? (mai mult)
Buna TPU imi spuneti cam cat costa cicret bracelet si de unde as putea sa cumpar?
Mi-am cumpărat de Paște o pereche de blugi cu talie înaltă, tăiați in genunchi, și nu știu ce tricou sa îmi iau, un sfat?
Am si eu o dilema....De ce revista Super BRAVO Girl! nu mai apare in chioscurile din Moldova?
Http://www.raybanromania.eu/ Se merita sa cumpar o pereche de ochelari de pe acest site? Sunt originali sau dau o caruta de bani pe chinezarie? Cineva care si-a cumparat ochelari de aici? Va rog.
Daca am 14 ani pot sa comand chestii de pe internet prin ramburs?
Pot plati la livrare sau printr-un cont bancar daca comand de pe Amazon?
Niste adidasi de handbal pentru fete?
Salut Era la televizor o reclama cu un suc cu ambalajul alb si era ambalaj doar pe partea de sus a sticlei. Era cu portocale. Mere. Zmeura. Cine imi spune numele sucului are funda
am si eu o nelamurire... mi- am luat acum 2 zile o pereche de tenesi FILA de la Deichmann. Am fost putin neatent si cand i- am incaltat s- au rupt pe lateral, daca am garantie oare se poate...? (mai mult)
Mi- am cumpărat de curînd o mașină de tuns victronic vc707. Toate bune pînă aici cand am vrut sa tund pe cineva cu ea s- a blocat in par si a inceput sa traga parul in loc sa- l taie.Am unso...? (mai mult)
Am o intrebare : Vreau sa comand niste jeansi de pe Pull and Bear iar plata se face cu cardul. Vreau sa stiu daca e sigura plata cu cardul pe acest site?
Pot gasi un lip butter la Kaufland?
De unde pot cumpara markere cu vopsea in Chisinau
De unde pot cumpara Alpenliebe? URGENT!
Este ceva site romanesc pe care pot publica chestii hand-made si oamenii sa le cumpere? am auzit ca este dar nu stiu cum se numeste
Este serios site-ul acesta -> http://www.adidasioriginalinike.ro A mai comandat cineva de aici?
Am facut comanda pe net de un lantisor, mai exact asta: http://www.ibijuterii.ro/lantisoare- aur- argint- cristale/lantisor- iubire- verde- aur- alb- 18k- placat- si- cristale- austria.html stiu ca acum...? (mai mult)
De unde pot cumpăra adidasi pentru handbal de fete? Stie careva un site?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
Anonim20000000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Men
Te consideri un fan adevarat al serialului Mad Men? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!