Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 27 Decembrie 2024 sunt:
Credeți ca Nike dunk panda va mai fi populară in viitorul îndepărtat ca Nike air force 1 white?
Buna ziua, ce părere aveți despre acest site https://tutunfiricelsitocatgaleatapunga.ro/
Retur eMAG! Trimit ei curierul deoarece nu doresc preluarea in showroom nefiind luat de la ei ( eMAG strchi) ajuns la vanzator spart zic ei! Care ar fi rezolvarea? Raman cu paguba si fara obiect? Emag ...? (mai mult)
Buna,am dat o comanda pe Shein apoi am realizat ca uitasem sa adaug ceva la comanda și am anulat-o, dar banii mi i-au luat de pe card. In câte zile o sa primesc banii înapoi?
Salut, stie cineva daca gasesc Marlboro double fusion summer in Bulgaria Nisipurile de aur?
Aveti idee daca acum la supermarketul "La Cocos" se accepta bonuri de masa?
Salut tuturor! Știe cineva unde pot sa găsesc niște căței mici de plastic care se intind, precum sunt tuburile alea de plastic de fac unele persoane asmr doar ca în forma de cățel. Știe cineva...? (mai mult)
Salut TPU! Am dat comandă la niște chestii din Germania și am primit mesaj că e blocat coletul la vamă și că imi trebuie ceva cod Eori. Am căutat puțin pe net și aparent trebuie să imi fac unul,...? (mai mult)
Buna ziua! Vreau sa cumpar un pui de doberman. Aveți vreo recomandare?
Salut TPU, stie cineva unde as putea gasi magazine cu decoratiuni pin Bucuresti? Vreau decoratiuni de tipul frunze artificiale, plante mici artificiale, tablouri cu citate motivationale, instalatii...? (mai mult)
Salut! Credeti ca ar putea fi ceva in neregula daca cumpar un monitor sigilat de pe OLX? Sau daca as cumpara unul SH?
Salut TPU! E legit panda buy? Și plus de asta cum pot sa vad prețul produselor în lei fiindcă moneda e în "Cny"
A cumparat cineva in rate de pe EMAG? Prin cardul vostru obisnuit sau cu cardul EMAG? Povestiti un pic despre experienta voastra. Ati platit sau nu dobanda? Multumesc!
Buna ziua. Coletul meu ar trebui sa sosească in data de 18 Aprilie, dar nu l-am primit. Pe site scrie "In transit- international depot hub outbound". Oare ce trebuie sa fac, să-l primesc?
Buna! Caut o rochie de banchet pentru clasa a 8 a din Piatra Neamt. Daca stiti magazine va rog sa imi spuneti
Cand iau un colet de la posta romana pe numele meu(sub 14 ani) Cu buletinul parintelui pot sa iau? Trebuie si certificat de nastere?
Am comandat o sursa de pe forit vinerea trecuta iar acum imi apare comanda efectuata dar nu am primit nimic.....trebuie sa dau din nou comanda sau cum?
Bună ziua! Am făcut o comanda pe SHEIN in data de 28 martie și nu am primit nici acum coletul, un număr de telefon daca mă puteți ajuta și dacă a mai pățit cineva la fel. Mulțumesc!
Pretul real al pcului meu este de 2500 lei secondhand. Sa-i pun pretul pe olx, 2500 sau sa mai scad pretul?
Mamici/parinti, de unde v- ati luat patutul in special pentru bebe? Haine, accesorii le mai gasesc dar la patut nu ma decid. As vrea sa iau dintr- un magazin nu sa- l comand pe net insa la mine in oras...? (mai mult)
Salut, TPU! Îmi poate spune cineva, de ce LIDL este singurul magazin din România(cel puțin, pe care îl știu eu), care pune prețul produsului deasupra acestuia?
Bună! Am un lănțișor de aur un pic cam lung. Ideea e că nu vreau să- l scurtez pentru că uneori doresc să- l port așa lung, uneori îl vreau la baza gâtului. Există o clemă pentru așa ceva?...? (mai mult)
Cat dureaza un transfer in euro in general dintr o tara din ue in Romania? stiam ceva gen 24h sau 48
Daca pui iban ul la un cont pe net sau nu stiu sunt sanse sa ti fure cardul?
Pot sa văd in aplicația upromania bonul fiscal la ce am cumpărat? Nu doar cat Șold mai am pe cardul de bonuri de masa și cat am cheltuit Nu am luat bonul fiscal de la magazin și am impresia ca...? (mai mult)
Daca nike urile air force au un scris diferit pe spate inseamna ca sunt fake? Au un scris de mana asa cumva.
Salut TPU. Rocomandați-mi si mie va rog niste Second Hand-uri faine in Iași (daca se poate cu adrese). Mulțumesc.
Glovo accepta carduri de masa? Am încercat sa plătesc dar da eroare
Buna TPU. Pentru cei care faceti sau ati facut balet:ce pantofi cu care stai pe varfuri(poante) pentru balet recomandati bune la pret si de calitate? Voi trece in curand la poante si imi trebuie unele ...? (mai mult)
Buna, stie cineva daca-mi dau comanda de vape de pe eMAG si imi ajunge curierul acasa o sa-mi ceara acordul parintilor sau nu? (dau funda)
Buna ziua! Am nevoie de câteva idei de cadouri pentru aniversarea unei fetițe de 2 ani! Este verișoara mea și vreau sa-i iau ceva frumos
Buna! A mai comandat cineva de pe Farfetch? Sunt originale? Și atunci când plătești, trebuie in euro(cum arată prețurile pe site) sau se converteaza in lei.
Heyy. Merita sa comand de pe light in the box? Gen haine, rochii? Am vazut niste rochii superbe si chiar vreau sa-mi comand
Pot sa fac comanda de pe shein dacă am cont de paypal? Și reincarc de la aparatele paypal fara sa fie conectat contul la un card bancar? (Se poate da comanda prin paypal dar nu stiu daca se poate da ...? (mai mult)
Ati vazut aceste sortimente de la Monster prin Romania sau sunt distribuite numai in SUA? Daca sunt in Romania, la ce supermarket- uri sau "magazine de colt"? https://www.monsterenergy.com/us/en/products/java-...? (mai mult)
Buna, stie cineva magazine in Romania (Constanța) unde pot găsi chipsuri Ruffles?
Salut! A mai comandat cineva de pe site-ul ASOS? Dacă da, în afară de taxa de livrare, se mai percep și alte taxe?
Cum pot face cumparaturi online de la lidl? Incerc sa fac o comandă pentru părinți cu livrare?
Buna...daca imi fac psf si cumpar un joc depe steam in lei pot sa-l cumpar in lei sau trebuie sa bag euro?
Ce cadou este potrivit pentru un baiat de 17 ani pe care l-am vazut de 2 ori toata viata si tot ce stiu despre el e cum il cheama si unde sta?
Am și eu o întrebare ....am cumpărat online din Canada, am plătit tot și cu transport ...mai trebuie să plătesc ceva taxe când îmi aduce curierul pachetul?
Salut! Am nevoie de ajutor mi-am dat comanda de la Altex de un telefon și îmi scrie livrare în 22.04. 2023. Am făcut comanda joi pe 20. Ajutor
Salut Stiti careva de ce nu se mai fabrică guma de mestecat Wrigley’s Spearmint? Stiu ca s-a oprit productia, dar de ce? Mersi
Este posibil de a comanda un produs de pe emag.ro cu livrare in Republica Moldova, chișinău
Care e diferența dintre un parfum original și unul teaster (Versace Eros, Dior)
Cheia cumparata de pe eneba va expira vreodata daca nu dau reedem ceva timp?
Unde pot gasi ochelari de soare cu rama in forma de inima rosie? :) Ar fi trebuit sa fie un cadou pentru iubita mea, dar cei comandati nu ajung... Am nevoie de ei pana lunea viitoare... cine stie un ...? (mai mult)
Buna ziua. Imi poate spune cineva ce siteuri gen OLX sunt pentru Austria?
Buna! Am dat comanda de niste adidași Nike a1 și am primit niște fakeuri și mărimea nu corespunde, sunt mari! Vreau sa returnez, acum nu știu dacă este sigura metoda de a primi banii înapoi pe...? (mai mult)
Vineri, am comandat ceva de pe acest site : https://happykoala.ro/collections/toate- produsele ( HappyKoala ) Am comandat de pe acest site, deoarece produsul pe care l am comandat nu îl găsisem...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
MountainRiver întreabă:
Mindfulness întreabă:
Side8 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Numele reale ale celebritatilor
Stiai ca numele real al lui Nicki Minaj este Onika Maraj? Sau ca pe Marilyn o chema de fapt Norma Jean? Afla cat de bine cunosti celebritatile momentului.