Stiti un site in care sa pot inchiria scaune si mese?
Imi dati si mie un site sau ceva de unde sa cumpar o masca din Payday 2. Vreau masca caracterului "Houston", si as vrea un site care sa livreze si in Romania. Multumesc anticipat!
De unde pot face rost in Galati de ochelari speciali pentru eclipsa?
Buna TPU am si eu o intrebare a comandat cineva de pe acest site http://www.cranii-medicina.com ce parere aveti sunt ok?
vreau sa mi iau o pereche de converse si is cam scumpi in Iulius Mall.Am gasit pe internet un site gen.converse- outlate.Ce inseamna? E secoond hand sau ceva de genu? Adica is mai ieftine! Dau...? (mai mult)
Salut.As dori si eu un site un pot vinde o macheta de semanatoare Horsch Sprinter 8ST.Multumesc
Un magazin online de adidasi, tricouri, blugi imi poate da cineva? Sa se poata returna produsul daca nu e marimea buna si sa se poata schimba cu altul, sau acelasi produs dar alta...? (mai mult)
as dori sa stiu de unde pot cumpara cartea MEIN KAMPF, asta in cazul in care se mai comercializeaza...pentru ca am fost la cateva librarii din orasul meu dar nici una nu avea aceasta carte....? (mai mult)
Doresc sa imi cumpar casti wireless, pentru ascultat muzica. Vreau sa fie tip In Ear, ca buget cred ca 100 ron (e ok, nu?) ce imi recomandati? Multumesc anticipat.
Salut, vreau o macheta USP 45 Silenced. Daca stiti vreun site de unde pot cumpara. Imi place la nebunie acel Pistol. Repet MACHETA! Sa fie de metal sau din plastic cat de cat rezistent. Orice...? (mai mult)
De unde pot lua un router wireless si cam cat costa? Pe bune? Nimeni nu stie sa-mi raspunda la intrebare? Daca puneam o intrebare despre sex pe pariu ca se inghesuiau pe putin 20.Pff...
De pe ce site as putea sa imi iau Converse All Star originali? Sunt satula de fake-uri. Multumesc!
A comandat cineva de pe AliExpres? Daca asi avea cateva intrebari : 1.Sunt seriosi? (da stiu ca vine dupa o luna dar asta e ok luand in vedere ca unele produse au transportul gratuit) 2.Nu iau ...? (mai mult)
Va rog cine stie de un site american de pe care pot sa mi comand mai ieftin un iphone 6.Stiu treaba cu 4g-ul ca nu functioneaza dar nu-mi trebuie.Va rog.Dau fundita!
V-ati luat ceva de pe amazon? recomandati?
Stie cineva in cat timp imi vine coletul daca il comand din eBay?
Stiti cumva de unde as putea cumpara un penny board in afara de eBay?
Am dat comanda de un telefon pe Orange online si mi-au spus ca imi vor trimite un email dupa cateva minute dar nu mi-au trimis. E posibil sa nu fi trimis comanda?
As vrea o pereche de casti audio, dar nu foarte scumpe. Undeva la 30 de lei. Ma puteti ajuta?
am o intrebare despre Starbucks :). La noi in Romania poti comanda Green Tea Frappucino? Sau Chai Latte? Nu sunt scrise in meniu dar ma gandeam ca poate le au :-?
Hey,as vrea sa stii in jur la câti lei costa un ruj matte de la mac?
Știți cumva dacă se găsește la noi apa Wataah? Dau funda :X.
Cred ca ati vazut reclamele cu baloanele saltarete de la noriel. Doar ca am cautat pe site- ul lor si nu imi arata nimic legat de baloane. Unde pot gasi imagini si informatii referitoae la acest ...? (mai mult)
Un copil poate plăti cu cardul?
Vreau sa comand de pe eMag niste carti si e pentru prima data,deci cand primesc coletul, cum platesc? Funda.
Hei,de unde pot cumpara genul asta de costume de baie? https://www.facebook.com/VirginRadioLebanon/photos/a.355063757936301.1073741826.275155342593810/2229310203844971/?type=1&theater
aveti idee cat ar face un ceas slava 21 jewels?
De unde pot achizitiona si eu machete? As vrea o macheta de masina opel dar am cautat pe okazii,tocmai, olx ..nu am gasit.Ma putteti ajuta voi?
Buna TPU stiti ceva in generar despre magazin U-man care vinde incaltaminte de skateboard gen dc osiris si altele ca eu nu stiu nimic despre acest gen de magazin
Niste linkuri cu magazine online in care se gasesc sutiene pentru adolescente, mai micute.:))?
Imi poate spune cineva siteuri pentru anunturi in afara de olx si tocmai Urgent dau funda!
Un site unde as putea gasi nike roshe run la un pret rezonabil? Iar transportul sa nu fie exagerat de scump? Multumesc anticipat! :)
Sugerati-mi mai multe site-uri gen bravosport.ro unde pot gasi echipamente de fotbal de echipe dar la un pret mic
de curand am dat o comanda de pe www.alloriginal.ro si la statusul comenzii scrie ``In curs de procesare``.E asa de patru zile... Credeti ca site- ul e de incredere? Ar trebui sa- i sun in legatura...? (mai mult)
dau funda. Vreau sa imi cumpar o pereche de Sneakeri (eu ii stiu de basketi, arata cam asa http://www.crazyfashion.ro/cumpara/sneakers- crazy- fashion- cod- 3201- 3345 astia sunt un model dar...? (mai mult)
am intrat pe site- ul ala de unde si- a luat HDGamingRO(Leo) mouse- ul(aliexpress) si am o intrebare: Scrie acolo Tel: si scrie Country Code - City Code - Tel Number; La country code si...? (mai mult)
Buna seara TPU, Aveti o idee de unde as putea cumpara niste adidasi airmax sau tot ceva de genu fake la bani "de nimic"? Indiferent ca este pe ceva site sau in alta tara (dar locatia mai exacta). Eu...? (mai mult)
Unde pot gasi briose in Oradea? (Preferabil undeva in apropriere de centru) :)
A mai comandat cineva ceva de pe amazon? daca da. as avea si eu cateva intrebari... raspunde-ti aici cu da sau nu si va trimit eu mesaj multumesc :)
De unde pot cumpara un PSP bun care se poate moda si sa se poata juca pe el majoritatea jocurilor?
Cine imi poate spune si mie unde gasesc un aparat de facut piercing-uri? Dau funda
Https://www.facebook.com/GrizzlyShopRo/photos/a.755495351188359.1073741828.749071688497392/843562849048275/?type=1&theater stie cineva de unde pot cumpara acest tricou? Ms
Imi poate spune cineva unde pot gasi bicicleta chopper de vanzare? Sau cine are bicicleta chopper de vanzare pretul daca se poate de la 1500 lei in jos
Unde gasesc online sa cumpar tricou lung bandana, cu aplicatii fermoar la un pret rezonabil ca acel din poza asta http://prntscr.com/6h1zz3?
E adevarat ca de pe unele site-uri ca Altex sau Media Galaxy nu se pot face comenzi online duminica?
Pe care dintre aceste trening- uri ma sfatuiti sa- l cumpar? 1.http://www.haine2015.com/en/cumpara/trening- adidas- de- primavara- bluemarin- cod- 213- 442 2.http://www.haine2015.com/en/cumpara/trening-...? (mai mult)
Stie cineva unde as putea gasi un alcoolmetru? Ma intereseaza daca in lanturile astea mari de magazine / supermarketuri as putea gasi asa ceva? Multumesc
Ma scuzati daca am gresit categoria. As vrea sa cumpar un produs de la Emag dar am vazut ca nu este pe stoc, cum as putea sa le trimit un email celor de la Emag sa ii intreb cand va fi iar produsul pe...? (mai mult)
Https://instagram.com/p/v8yeTNQU_n/?taken-by=visoiu50 ce model sunt adidasii?
Cine îmi dă și mie un site cu Teniși Converse? De preferabil negre și să fie mai ieftine..Mulțumesc anticipat, dau fundă! :x
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!