Salutare, are cineva idee de unde as putea achizitiona niste dioxid de sulf pentru tratarea vinului? Daca se poate chiar in Iasi? Daca nu macar o idee de la ce magazin. Scuzati in cazul in care nu e ...? (mai mult)
Am nunta peste 2 luni si as vrea sa stiu unde pot gasi lampioane zburatoare in Pitesti? Este sigur daca le comand pe net?
Cum pot sa vad ce numar de telefon au vanzatorii pe Okazii? Va rog raspundeti urgent.
Salut, de unde pot sa cumpar jocul Mafia 2 pentru PSP oriunde în ţara?
Stie cineva de unde e rochia postata de alinaceusan pe instagram ultima oara? Cu animal print si crapatura pe picior. Funda
As dori sa stiu ceva, vreau sa dau o comanda de pe ebay si acel pret din paratneza e suma cu tot cu transport? Imaginea :...? (mai mult)
Salut ...va rog mult ajutati-ma si pe mine cu niste site-uri de de obiecte mai vehchi (un DvD cu casete si un Saxofon )
Știe cineva de unde pot găsi în Brașov de preferat marca de popcorn Schoko Popcorn.!? http://americancandy.de/images/SchokoPopcorn170g600.jpg Dau fundă vă rooog
Vreau si eu un site de unde pot cumpara un ceas de genul : https://www.danielwellington.com/global/classic- st- mawes- lady, las lua chiar pe asta, dar pretul mi se pare cam, uh, mare pentru...? (mai mult)
Ca sa postezi anunt pe Okazii.ro,trebuie sa paltesti?
Vreau să stiu si eu daca e reala aplicatia Wish de unde iti poti cumpara haine? Cred ca ati auzit de ea. Vreau sa- mi comand niște haine si pare destul de ireală, dar am auzit persoane care si- ...? (mai mult)
Cand ai cumparat ultima oara un produs digital de pe net (nu ma refer la liciente Windows sau word)? Cum a fost tot procesul de cumparare? De unde ai cumparat?
Imi explicati si mie cum se comanda de pe Ebay? Vreau sa comand o masca din China in Romania cu Free shipping? Cat ma costa transportul? In cat timp ajunge? As vrea sa imi ajunga prin Posta ...? (mai mult)
as vrea sa comand un produs de pe Amazon.de și as vrea sa știu (de la cei care ați mai comandat de acolo) care ii treaba cu transportul și plata. Mulțumesc anticipat!
Stie cineva un site unde pot face un inel personalizat si totusi pretul sa nu fie exagerat? Merci
Buna:3. Vreau si eu site-uri sa vand un covor, adica site-uri de vanzare! Funda :D
Care imi da si mie un site cu sepci rap care pot sa le personalizez eu.
Imi explica si mie cineva exact pasii cum se comanda de pe Ebay? Vreau sa- mi comand o masca cu FREE SHIPPING din China ....si as vrea sa - mi ajunga prin POSTA si sa platesc RAMBURS.Cat va costa...? (mai mult)
Am facut o comanda pe Okazii pentru o husa.Pe site scrie ca oferta se va termina in 28 de zile.De ce trebuie sa astept? Poate sa mi se trimita coletul mai repede?
imi puteti spune niste site-uri de tuning.Am nevoie de o evacuare tuning pentru un audi a4 b5 Multumesc! Funda!
Stie cineva daca pe site-ul www.ultimo.ro are incaltamintea originala?! Vreau sa comand o pereche de converse dar nu sunt sigura... pareri? a mai comandat cineva? Help please :)
Cine știe un site cu haine pentru punkeri? Aș vrea să cumpăr de pe internet că în real,la orice magazin aș merge nu găsesc haine d-astea. :| Aștept răspunsuri, dau fundă mersi! :D :*
Stiti cumva de unde pot lua un piercing de ala cu "clip", adica sa mi- l pun, fara sa imi gauresc buza. As prefera sa fie un site online din Romania, dar daca stiti vreunul din Brasov, e bun si ala....? (mai mult)
Imi puteti da si mie niste site-uri cu trening-uri mai faine de barbati?
As avea nevoie de un site cu articole hip-hop cu preturi decente. multumesc anticipat
In IDM gasesc adidasi AIR MAX? Sau Air Force nike?
De unde aș putea cumpăra gaz lampant cu miros frumos?
Salut, obisnuiti sa cumparati online? sau cumparati cateodata din magazinele online? De la ce magazine online cumparati produse/articole? Daca cumparati destul de des online sau daca mai cumparati din...? (mai mult)
As dori sa-mi spuneti in ce magazine din Bucuresti pot gasi portofele barbatesti din piele si de asemenea locatia magazinelor. Banii nu sunt o problema. Multumesc!
Unde pot găsi astfel de căști în București? http://imgur.com/yEKnl3v
As vrea sa stiu si eu unde potgasi o borseta/cutie speciala de tinut stilouri. Un site romanes. Mersii!
Vreau sa comand ceva de pe ebay..si sa platesc cu cardul..doar ca la descriere scrie ca se plateste doar cu paypal, eu am card brd.ce sa fac?
De unde pot sa imi iau o minge de fotbal buna pana in 50 lei? sau exista macar?
Salut pot prelua un produs si sal platesc daca nu am 18 ani..am doar 14..prin urgent sau fan curier sa alt curier?
am nevoie de niste ajutor! Sunt la final de clasa a VIII- a si vom avea o rochita rosie si vreau pantofi Stiletto rosii lacuiti! Dar am o problema destul de mare... majoritatea pantofilor Stiletto...? (mai mult)
Hei, TPU! Cei din botosani daca m- ati putea ajuta :)). Stiti cat ar costa sa personalizez un tricou la standul acela din carrefour la "insula cadourilor" sau cum se numeste? Si cam in cat timp ar fi gata?...? (mai mult)
Cine a lucrat sau lucreaza la Kaufland si imi poate spune ce inseamna "Cod 700" anuntat audio?
Buna TPU imi puteti spune si mie mai multe detalii despre firma osiris si ca nu prea stiu nimic despre brendul asta si as vrea sa stiu pentru ca mi am luat nistete shoes osiris nyc 83 originali ps: ...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie un site de unde pot lua un ps3(nou) mai ieftin. Multumesc anticipat!
Știți de unde pot cumpăra niște casti în ear? Sa fie bune și nu foarte scumpe.
Ati cumparat vreodata ceva de pe ebay? Daca da, atunci as dori sa stiu cat de serios este si care este modalitatea de plata. Am vazut cateva lucruri pe care as vrea sa le cumpar si nu stiu inca...? (mai mult)
Care e firma de curierat ce transporta produsele de pe Bershka?
Unde as putea gasi in Bucuresti magazine Ilotti inafara de Cora Lujerului?
știu că s-a mai pus întrebarea asta, dar există, oriunde în România sau pe site-uri românești accesorii cosplay anime? (Naruto, Tokyo Ghoul, Death Note, Gintama, etc.)
Vineri mi- am comandat de pe Cel.ro un telefon, si am primit un mail :In cel mai scurt timp veti primi toate informatiile privind finalizarea comenzii.. Adica, nu am primit mail cum ca ar fi trimisa,...? (mai mult)
Unde as putea cumpara un webkinz cu cod deluxe...Va rog sa-mi ziceti daca ati vazut si in ce oras...Dau funda!;)
Daca comand o tableta imi vine si creionul acela?
Cine imi spune si mie unde pot sa vand par
Salut, TPU! Dacă fratele meu a dat o comandă de pe ebay pentru mine, căci eu n- aveam cont și mandatul de la poștă a venit pe numele lui, iar el nu are timp să treacă pe acolo să- l ia, mă...? (mai mult)
Buna TPU mi- am cumparat din iulius mall cluj o pereche de adidasi osiris originali cu 320 lei si pentru curiozitatea mea as vrea sa stiu cateva repere ca sunt originali 100% dupa ce ma pot lua :)) ps ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!