De unde pot comanda ceasuri personalizate, de buna calitate? Pentru barbati, in special... daca stiti, va rog :D Multumesc Si, inca ceva, idei de cadouri pentru baiat?
am acumparat azi un pachet de Marlboro rosu si am vazut ca are inscriptionat sub capac un cod este vreo promotie sau ceva?
Cat costa transportul pe tocmai.ro din Bucuresti pana la Stingaceaua?
Am facut o comanda de pe miniinthebox. as dori mailul de contact al lor. mi-l poate da cineva. pe net nu il gasesc...
Ziceti si mie niste magazine de electronice gen Emag, Altex...din Milano (italia) daca se poate cu link, daca nu doar nume. Funda
as dori sa stiu unde pot gasi webkinz si precizati si pe ce raft ca am fost in cora si am cautat la jucari si nu am gasit! as dori cat mai multe raspunsuri. DAU FUNDA!
Stie cineva un magazin din Bucuresti unde pot gasi Tenisi Flor White Red Short?
Transportul de pe aliexpress.com este cu livrare la domiciliu?
Stir cineva daca she gasesc tigari Sobraine in magazinele normale din Romania?
As dori sa- mi comand o geaca de pe www.aliexpress.com, geaca vine din china. Dupa cum am citit aliexpress este aproape asemanator cu ebay- ul.As vrea sa imi spuneti (cei care ati mai comandat de pe aliexpress)...? (mai mult)
Salut stiti vre un magazin in Bucuresti care sa aiba pantofi de firma de la mai multe marci cunoscute ca: tommy hilfiger, cat, kalvin klain, all stars... Si deichman, intersport... reprezentante adidas...? (mai mult)
De unde pot cumpara maska lui kaneki dar sa fie sait romanesc?
Am facut o comanda la diverta care a sosit dupa o zi la magazin(trebuie sa merg sa o iau de acolo) si ma intrebam daca stie cineva cat pot intarzia pana sa vin sa o iau.Multumesc!
Stie cineva un loc de unde as putea cumpara/comanda niste invitatii de nunta mai deosebite? Eventual modele handmade... multumesc!
Cand vor fii urmatoarele reduceri pe site-ul Emag? Vor fi si de pasti?
Vreau sa imi cumpar un telefon de la E.M.A.G si am card ING, doresc sa il cumpar in rate ( 6 rate ), unde o sa trebuiesc sa platesc ratele? sau imi trage din contul curent suma respectiva ( 100 lei...? (mai mult)
De Black Friday la eMAG reduceri sunt la toate produsele sau doar la unele? (smartphoane)
!! Ce pot face eu cu 500lei? ma puteti ajuta?
De unde aș putea să iau cleme pentru orice fel de cooler? De pe internet.
Cam cati bani ar trebui sa am ca sa dau comanda de pe ebay america de un obiectiv 18_200 pt Nikon? drumul +obiectivul. funda;)
Vreau sa îmi cumpăr o țigară electronica... Nu sunt dependent de nicotina, deci cerințele nu art fi asa mari. Dar imi place sa vânez. Veau sa știu ce țigări electronice îmi recomandați?...? (mai mult)
Care parfum e mai bun din punct de vedere al intensitatii mirosului sau pe care mi- l sugerati... dintre: X- Series Flash/ X- Series Recharge/ Avon Exploration/ Elite Gentleman Untailored/ Our Story for...? (mai mult)
Buna! Vreau sa stiu cam cat costa cel mai ieftin webkinz. Funda!
Sunt bune hainele de la woomie?
A mai cumparat cineva de pe acest site sa imi poata raspunde la doua intrebari? 1) Transportul este gratis? 2) Plata se face in euro / dolari / ron? http://www.aliexpress.com
Stie cineva magazine gen Target in Bucuresti sau online? Dau funda!;)
Unde pot gasi modelul acesta in Romania? http://www.footlocker.eu/en/Shoes/Nike-Air-Max-Thea-Print.aspx/5243489002 Urgent, dau funda!
Ziua unei prietene este intr-o saptamana si nu stiu ce sa ii iau! ce sa-i iau?
Doresc sa imi imprim un tricou in Galati, va rog sa imi spuneti unde as putea face asta si cam cat ar costa.Stiam ca la Carrefour se pot face dar nu stiu pretul actual. Daca ma puteti ajuta multumesc ...? (mai mult)
Salut, am comandat joi o carte de pe nemira.ro, zicea ca o sa primesc email de confirmare a comenzii, dar nu am primit nimic, si la comanda imi tot zice ca se proceseaza, azi e luni si avand in vedere...? (mai mult)
Vreau si eu niște site-uri gen eBay ..doar ca din România! Dau FUNDA;)
Unde as putea sa gasesc bratara cu jumatate de inimia pe care scrie best friend forever?
Imi dati va rog un site unde pot cumpara niste casti Razer ( fara microfon ) la un pret mic? ( mersii anticipat si dau funda celui care imi da site-ul de pe care o sa-mi cumpar castile )
Stie cineva vreun magazin online de haine cu preturi acceptabile. Vreau sa cumpar doua parechi de blugi.
Vreau sa cumpar un telefon, mai exact "Allview x1 soul" la abonament, stie cineva cat trebuie sa dau pe loc cand fac abonamentul?
Care sunt sansele sa-mi iau teapa sa returnarea unor haine luate de pe un site online? adica sa nu-mi mai trimita banii sau ce mi-am dat in schimb.
De pe ce site din Romania imi pot cumpara un ghidon de troaca(apex,madd, district, pheonix...)sa nu fie saracie de-aia de oxelo sau razor...Scuze categoria cea mai utilizata:)))))))))
Salut TPU Am si eu o intrebare, cam banala :)) Eu sunt din Iasi si caut de mult timp crampoane, dar nu gasesc, daca stiti voi de unde sa- mi i- au, dar sa fie pana- n 60 de lei, nu prea scumpi Cine...? (mai mult)
Azi am facut o comanda de pe dx.com in valoare de 38 dolari. Am facut comanda de pe link- ul http://eud. dx.com/, deci comand produsele dintr- un sediu european dupa cu zic ei. Intrebarile mele sunt: ...? (mai mult)
Unde altundeva as putea gasi blugi din acestia online : http://tablet.hm.com/ro/product/87099?article=87099-A?
Sallll. Stiti acele medalioane de genul asta https://www.google.ro/search?q=medalioane&espv=2&biw=1280&bih=899&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=cVz8VKbHNYWCPdHjgegN&ved=0CDcQ7Ak#imgdii=_&imgrc=CLcXmZ-...? (mai mult)
Unde pot gasi treninguri Kappa in Bucuresti?
Doresc sa imi cumpar o centura de culturism DIN PIELE cu latimea de 20-25 dar nu gasesc nicaieri,, ma puteti ajuta cu vreun link va rog? Multumesc.
Hei! Cat costa transportul de pe eBay?
Stie cineva cat costa sa scriu un numar si un nume pe un tricou? in Iasi mai exact!
Unde gasesc si eu adidasi ca astia? https://www.google.ro/search?q=adidasi+ nike+ dama+ dunk&newwindow=1&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=0Cj8VLqZI4qAzAOBuILABg&ved=0CB8QsAQ&biw=1280&bih=880#imgdii=rSBmnmPHnxw2ZM%3A%3BbRq2UXO2pI8NcM%3BrSBmnmPHnxw2ZM%3A&imgrc=rSBmnmPHnxw2ZM%253A%3BwCL7Lq1jgmYVCM%3B
Salut, stie cineva unde pot sa gasesc in Ploiesti geaca din piele ecologica pentru barbati? Va multumesc anticipat?
Ce s-a intamplat cu site-ul Urbanshoes.ro? Este disabled de mai bine de 6 luni... Exista sub o alta denumire acum? Help please!
Buna ziua Vreau sa imi cumpar o bicicleta si cum am un buget deloc mare pentru aceasta achizitie sunt interesat sa aflu daca sunt magazine in Slobozia specializate pe asa ceva. Nu vreau sa imi cumpar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!