Cum as putea sa-mi vand bijuteriile handmade? Pana acum am vandut la cunostinte,si am strans niste bani, dar vreau sa vand mai multe
Tocmai am facut o comanda in valoare de 42 dolari pe miniinthebox.com Dar abia acum am aflat ca trebuie sa ma duc la o posta cu asistenta vamala si cum ca ar trebui sa achit 24% din ce am cumparat. ...? (mai mult)
scuze de deranj. As avea o intrebare... Eu locuiesc in Sibiu... Iar ieri... Tata m.a tuns ca pe Miley Cyrus... Ma jur! Stiti cumva de unde pot cumpara extensii din Sibiu dar ieftine? Ajutati.ma...? (mai mult)
Știe cineva site-uri de haine gen asos.com cu livrare și in Romania? Dau funda! In afara de Mango, Pull and Bear, Zara, Bershka.
Va rog sa imi spuneti niste site-uri de cumparat bandane de fete pentru par (headband) :D si sa imi mai spuneti niste site-uri de cumparat bentite cu flori artificiale. Dau funda. ♥
Cate kilograme de lamai iti trebuie pentru 10 l de limonada?
De unde pot cumpara sau cine vinde caini ciobanesc germani de rasa in Maramures?
Stiti cumva un site care se ocupa de personalizare DVD si carcasa DVD, dar care sa accepte si comenzi mici? As vrea sa fac 2- 3 DVD personalizate cu filme. Dar ce am vazut pe net accepta doar comenze...? (mai mult)
Heii ^^ Acum un an si jumatate am inceput sa ascult rock si sa ma imbrac in negru tot timpul. Cumva, aproape toate hainele mele sunt negre si nu mai stiu cum sa ma imbrac ca o fata. *lol* Deci, ce...? (mai mult)
Cine stie cateva siteuri de unde sa iau niste haine si tot felul de accesorii si incaltaminte? :)
..As vrea si eu sa stiu unde pot gasi Red Buscemi in Bucuresti/Ploiesti si pretul acestora.Sau daca stiti, linkuri de pe net.
Buna! Maine este 8 martie si inca nu stiu ce cadou sa- i fac mamei! Pentru inceput am bucurat- o cu note de 10 la scoala.Surpriza pregatita este:Dimineata ma trezesc la 05:00 si- i fac micul dejun(Felii...? (mai mult)
Pentru cei care folosesc I.ntere.st... Am facut o comanda care vine prin Parcel Post, iar pachetul respectiv a ajuns la vama, DAR AM O MARE PROBLEMA! Eu stiu ca la vama imi trebuie dovada de plata,...? (mai mult)
Am comandat un produs de pe olx cu livrare si verificare colet si nu stiu un cat timp va ajunge coletul? O sa ma sune inainte ca va veni coletul?
-Dau funda! Ce laptop de gaming mi-ati recomanda la max 2000 lei? Asus vs Dell vs Lenovo din punct de vedere calitativ? -Multumesc!
Poate sa imi spuna cineva un site care personalizeaza cu fosfor obiecte vestimentare. Sau unul de pe care sa iau obiecte vestimentare fosforescente sau neon? Multumesc!
Am vazut geanta asta la o tipa din scoala si imi place dar nu vreau sa am la fel http://www.hm.com/us/product/34146?article=34146-C. Daca stiti vreun site cu ceva asemanator dau fundita si vot!
Dacă am făcut o comandă pe eMAG astăzi iar la ora 15 statusul comenzii era comandă expediată va ajunge mâine sau luni având în vedere că transportul de face prin curier rapid?
Am si eu o intrebare. A comandat cineva de pe site-ul asta http://www.aliexpress.com? Este de incredere?
Salut, cine îmi poate da un link de unde pot sa cumpăr 2 bratari dintre acele cu 2 inimi gen bff. Mulţumesc
Dacă am făcut o comandă pe eMAG astăzi iar la ora 15 statusul comenzii era comandă expediată va ajunge mâine sau luni având în vedere că transportul se face prin curier rapid?
Bună TPU.Voi merge mâine la ziua unui copil(baiat de 9 ani).Nu prea stiu ce sa ii iau cadou. Daca aveti o sugestie.Vă întreb pentru ca nu stiu ce magazine din Constanța au cadouri bune pentru ce v-...? (mai mult)
De unde pot cumpara countryballs in Romania?
De unde pot sa fac rost de 60 bateri?
Hei! Ce cadou credeti ca i-as putea face mamei mele de 8 Martie? Funda :* :)
imi puteti spune unde as putea gasi acesti adidasi (IN ROMANIA) Osiris nyc 83 vlc.Sami dati un link daca puteti va rog. Multumesc!
Bai voi astia din Constanta, stiti vreun magazin unde as putea gasi palari de genul? Sau un site unde romanesc sau international insa costul comenzi sa nu fie mai scump decat palaria in sine? http://assets.craniumfitteds.com/images/main/12-...? (mai mult)
Stie cineva un site din Romania de pe care pot cumpara tricouri/pene de chitara/lantisoare cu Fall Out Boy/Imagine Dragons/Royal Blood?
Caut vibratoare ieftine, un magazin din cluj cu asa ceva?
Buna TPU, se apropie 8 martie, si nu stiu ce sa ii iau mamei si nu am nici cine stie ce bani. Ajutor!
Hei stie careva un site dupa care pot cumpara postere cu THE OTIGINALS sau daca aveti careva vreun poster
Stiti cumva un sait sau altceva cu coliere care au pandantiv tablita, care pot face si la comanda, as vrea sa scrie cv pe ea? ceva de genu dar altceva scris http://images9.okr.ro/serve/auctions.v7/2014/aug/01/0c43d37b12f0ff568e894343591ad2d6-...? (mai mult)
Heii! Stiti cumva daca adidasi de pe acest sait sunt originali? M- ar interesa nike air force. Daca nu, stiti vreun sait unde au acest model din Romania? http://www.jeremyscott.ro/adidas- jeremy- scott-...? (mai mult)
vreau sa imi cumpar niste blugi draguti, dar sa fie elaastici nu imi plac aia care la prima spalare se largesc. dati-mi si mie niste site.uri de unde as putea comanda, daca stiti?
De unde as putea cumpara ceasul si bratara (sau macar asemanatoare)? http://i.imgur.com/UX4t6YI.png
Salutare. As dori sa îmi spuneti și mie, dacă știti din anii trecuti sau dacă ati auzit, dacă se vor baga de curând reduceri la pull&bear, Zara, h&m, bershka etc. Merci
De curand mi- am cumparat un cutit butterfly / balisong din Dragonul Rosu si m- am jucat 2 zile cu el ( ce e drept am stat 5- 6 ore cu el in mana pe zi ) dupa care s- a rupt manerul. Oricum am dat...? (mai mult)
Salut, Ce magazine online romanesti de IT&C accepta plata prin Skrill?
Pareri despre tellgsm.ro as vrea o tableta....sunt de incredere..produsele sunt noi?
As vrea o rochie de seara, nici prea lunga dar nici prea scurta, nu conteaza culoarea, dar vreau cat mai multe variante, sa nu fie nici foarte scumpa pentru ca o port o singura data! Am putina burtica...? (mai mult)
Vreau sa cumpar ceva de pe olx, pot sa verific produsu? am sante sa iau tapa?
Stiti de unde imi pot lua o pereche de tenisi sau adidasii converse?! Site web sigur + magazin jud.Bacau Dau funda celui mai bun raspuns!
Hey salut! stice cineva ceva detalii despre site-ul http://www.lightinthebox.com, daca stice cineva ceva detalii va rog sa imi spuneti, chiar as avea nevoie! Va multumesc!
.Produsele de pe site-ul eMAG sunt noi?
Vreau sa-mi cumpar un set de pescuit 2-3-4 bete crap + avertizoare, max 500 ron. Care imi zice unde pot gasi i
Buna,nu stiti un site romanesc gen eMAG de pe care sa pot cumpara electronice.Nu Tocmai si Olx.Sa fie nou noute.Dau funda celui mai bun raspuns.
Buna tpu.as vrea sa ii iau prietenei mele un urs de plus gigant.am vazut pe net la 2m 350 lei, dar nu imi plac aceia, sunt cam ramoliti. dati- mi cv siteuri cu ursi de plus de 2 m. daca stitiun site cu...? (mai mult)
Ce magazine de haine sunt în Piteşti? Mă refer la branduri.
Dau Funda! Imi puteti spune daca de pe site- ul urmator pot cumpara produsul si cu lei, nu neaparat cu euro? ht tp://w ww.miniinthebox.co m/r o/barbati- chronograph- steel- digital- analog- multi- mecanism-...? (mai mult)
caut sa cumpar un clipboard (suport documente a 4) care se agata de patuturile nou nascutilor in spitale, nu gasesc pe nicaieri:( daca se poate sa ma ajute cineva va rog!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!