Bună TPU, vreau sa comand o husa pt telefon de pe cel.ro însă nu știu dacă la livrare verific conținutul și îl pot returna dacă nu corespunde. Mulțumesc anticipat!
Vi se pare exagerat ca in clasa 5, o fata sa poatre pantofi cu toc
Hey :) Am comandat o pereche de adidasi de pe net. Am primit comanda, dar imi sunt mari si nici nu imi place cum sunt lucrati :( In cazul unei returnari pentru primirea banilor inapoi, pe site zice ca,...? (mai mult)
Vreau sa cumpar pantofi pe net.Cine imi poate recomanda situri bune.Sa fie ieftin, de buna calitate si de incredere.
Este serios site-ul asta? http://www.jeremyscott.ro/adidas-jeremy-scott-pe-comanda.html funda
In kaufland ce firme de makeup sunt? Gen catrice, rimmel etc.
A cumparat cineva butoni de camasa de pe accesoriul.ro? Ce parere aveti despre site?
Am facut o comanda pe eMAG ieri si am sunat dimineata sa mi- o anuleze pentru ca nu mai doream produsele. Operatoarea mi- a spus ca a anulat- o dar in seara asta am primit mesaj de la Cargus ca o s- o ...? (mai mult)
stie cineva daca exista jagermeister la sticla mai mica de 0, 5l? la hypermarketuri nu am gasit, oare gasesc la magazinele exclusiv pentru alcool? si daca exista, cam cat costa?
Ce sa iau pentru baieti de 1 martie? Noi dam maine martisoare si alte chestii. Vreau raspunsuri doar de la cei care dau! Funda
Unde in Bucuresti gasesc si eu adidasi airmax(acele noi modele)? pe net sunt scumpe! Si treninguri? au disparut! nu mai gasesc nicaieri! macar dat-mi niste siteuri bune va rog!
Salut, Stie cineva de unde pot cumpara o cana mai speciala ( adica fara inscriptii personalizate dar sa fie speciala prin aspect )? ( Vreau sa o ofer cadou de 8 Martie )
ati cumparat vreo data de pe site-ul http://shopbuilder.ro? daca da ce parere aveti, e de incredere? livrarea ajunge in timpul precizat?
Unde as putea gasi tricou cu trupa DOPE D.O.D? De preferat din Romania... si daca as putea sa fac tricou personalizat pe un site, nu stiu. Am nevoie urgent. Multumesc!
Hey! Ce sa le cumpar prietenelor mele de 8 Martie? Astept pareri! Multumesc! :*
Ma adresez in special fetelor, stiu ca or a adora asta. Varul meu vine in mai din America si a zis sa ii dau o lista cu toooot ce imi trece prin cap de la haine la chestii tehnologice. Asa ca am...? (mai mult)
As dori si eu sa cumpar o masina de tuns caini Moser max 45 ori noua ori second- hand, dar care sa coste maxim 300 Ron. Poate aveti pe acasa masina si nu va mai trebuie. Daca ma puteti ajuta,...? (mai mult)
Cum imi dau seama daca o pereche de adidași - de la Nike de exemplu - sunt originali?
Cand mergeti voi, fetelor la mol prima data la ce va uitati la bluze sau la rochii?
Cat costa un incarcator original de Samsung Galaxy S3?
Buna TPU am o problema vrea sa isi cumpere mama acest cuptor electric Cuptor electric Arielli C45- 2BRC (http://www.helioscom.ro/index.php?page=shop.product_details&flypage=garden_flypage.tpl&product_id=519&category_id=118&option=com_virtuemart&Itemid=1#.VO2LPnysWWw)...? (mai mult)
Salut cum pot sa comand de pe olx.ro un Ab Generator? Va rog imi spuneti si mie
De unde pot sa cumpăr si eu o husa de tel cu rapid?
Ce jocuri pentru ps4 imi recomandati? Eu ma gandeam la GTA V,NFS rivals, asassin's creed unity si Fifa 15.
As dori sa stiu ce firma de haine foloseste o emblema ce cuprinde litera "B" inserata intr-un cerc. Mentionez ca nu este bigotti.
Unde aș putea găsi tattoo chockers în Bacău? :3
Se poate ca la FAN Curier sa trimit coletul de la o adresa si sa primesc rambursul la alta adresa din alt judet?
Are cineva idee de un magazin cu arme(bricege, cutitase) in Bucuresti?
ma puteti ajuta cu ceva link-uri cu magazine online de unde as putea cumpara bratari din aur pentru cupluri Funda :X
mi- am crapat spatele de la iPhone 5 si am gasit pe acest site un capac pentru spate, stiti daca e de incredere site- ul? Daca produsul e de calitate si original? http://www.magazingsm.ro/piese-...? (mai mult)
Imi puteti da si mie link la niste foite, filtre si o masina pentru rulat tigari? sa fie cat mai ok calitative. multumesc.
Va rog! Cine stie pe ce site mai pot gasi MARIMEA 36 la acest model de cize? DAU FUNDA! http://www.depurtat.ro/cumpara/cizme-ago-negre-7756166
Niste site uri cu botine decupate pe lateral si catarame? Suede boots. multumesc :*
Hey tpu.am o intrebare. vreau sa returnez un produs cumparat de la altex dar am inteles ca sunt foarte pretentiosi.e adevarat? a mai returnat cineva produse de la ei? va rog ajutat- ma.am mare nevoie. ...? (mai mult)
Heii :3 Am si eu o intrebare Unde se pot gasi Skateboard-uri? Ofer fundita
De unde pot cumpara Nike Mercurial Blue Neptun de sala pana in 200 de lei? (de preferabil online)
Hei TPU, stiti un site pentru tricouri personalizate? Adica sa imi aleg un model de tricou/maieu/bluza si sa pot alege eu ce poza sa fie pe ele.Multumesc!
Care e treaba cu site-ul de anunturi " eBay "? Cine imi explica primeste fundita.
Vreau un site de unde pot să îmi cumpăr eșarfe, brățări, coliere etc. Dar vă rog să îmi ziceți un site de unde va-ți cumpărat și voi să știu că e bun. Fundă :*
Stie cineva site- uri din afara. america, Anglia de unde pot cumpara diverse lucruri pentru ca am auzit ca sunt mai ieftine acolo si care e politica de transport ca sa nu fiu pacalita de hoti(sau...? (mai mult)
De unde se poate face rost de un paysafe card?
Imi puteti da un site de unde sa pot cumpara (cat mai ieftin) FLUMIDIL B ( fumangilina)? Fundita. :) P.S. Scuzati categoria. :x
Imi puteti spune niste site-uri cu genti de voiaj spatioase, fara rotile si ieftine!
Astazi am fost la 2 magazine din satul meu care au paypoint si am vrut sa achizitionez un bon paysafecard de 25 de lei. Vanzatoarele nu stiau la ce categorie se afla pe aparatul de paypoint....? (mai mult)
Stie cineva niste site-uri cu haine rock (in afara de gotica sau bestial)?
Vineri 21.02. 2015 am dat comanda de pe Emag la ora 23:00 dar nici azi, duminica, nu a venit coletul (e ora 10 fara un sfert) de obicei cand mai comandam ceva venea in weekend dupa 2zile. Credeti ca...? (mai mult)
Salut,daca am facut comanda de un produs si sa fi adus prin courier pot refuza produsul? ca am mai luat de la firma respectiva si mi s-a defectat i 2 zile
Sunt din Republica Moldova, cineva stie cum se poate de comandat de pe eastbay in Moldova, intrucit tara mea nu este in lista tarilor. Am contactat administratia acestia mi- au oferit un order...? (mai mult)
as vrea si eu un site mare cum e de exemplu ebay pentru ca bunica mea sa cumpere niste margele pentru lantisoare, cercei, inele etc. eu sunt in Londra de aceea nu are cine din familia mea sa cumpere...? (mai mult)
Unde pot gasi Botine Livia ca astea > http://tinar.allshops.ro/produs/6366737/Botine+Livia+Negre+(Negru)+-+Negru.html
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hell on Wheels
Si pe tine te-au incantat drama si actiunea din serialul Hell on Wheels? Hai sa vedem daca poti sa raspunzi corect la toate intrebarile despre acesta!