Siteuri de pe care pot cumpăra viniluri?
Voi astia care purtati ochelari ce lentila aveti de sticla sau plastic? eu am o obsesie mi se pare ca sunt murdari tot timpul...voi cu ce ii stergeti?
Care este cea mai ieftina husa de Allview A4 You cu prindere magnetica?
As vrea si eu un site bun de adidasi/ghete de basket(nu foarte scumpe) Funda
De unde se achizitioneaza comerciantii hainele de firma adica facaturile?
Hey fetelor! (această întrebare este pentru fete, în special, dar dacă băieții au ceva de spus, pot să spună ). Deci, peste câteva luni merg la o nuntă și nu știu ce fel de rochie și pantofi...? (mai mult)
Un link de unde pot sa cumpăr cartea Nostalgia Paradisului de Nichifor Crainic va rog mult. FUNDA!
Salut, vreau sa imi comand ceva de pe Amazon, dar mi- a spus un coleg ca Amazon nu trimite comenzi in Romania, iar alt prieten mi- a zis ca trimite in Romania dar coletul il lasa la Bucuresti si trebuie...? (mai mult)
Caut niste air max-uri, stiti site-uri unde pot gasi ceva modele interesante?! FUNDA!
Salutare, stie cineva de unde pot cumpara dropsuri Mac Iver?
Stiti cumva daca in constanta gasesc unde pot face bratari sau pandantive cu initiale? Poate in maritimo sau city.
Ce parere aveti despre pantaloni cu turul lasat? Mie sincer mi se pare ca esti mai liber in ei
A cumparat cineva vreodata de pe miniinthebox? vreau sa imi cumpar un ceas, fara prea multi banuti, si nu am card, sa ma pot inscrie pe acel site.
Heii TPU. Stie cineva un site de pe care pot cumpara huse de silicon in forma de ursulet (cum sunt cele de la i phone) pentru Samsung galaxy ace 4?
Bună TPU :) recent mi- am cunpărat o pereche de adidași neo. I- am luat din " oșco " la un preț bun. Mi se pare mai ok să- i iau de acolo și să știu că mă țin decât să dau o groază de bani...? (mai mult)
Vreau sa-mi iau rozeta.Pe net scrie la descriere 1 cm sau 0, 5 cm...ce înseamnă? Grosimea fierului sau a degetelor?
Hei, stii cineva cam cat costa tricourile cu formatii din idm?
Mi-am luat o pereche de adidasi Adidas ian luat din mall din Intersport si am dat 220 lei si nst daca sunt fake sau originali
Daca imi comand din UK un pachet de aproximativ 35 de milioane, cantarind aproximativ 2, 5 kg si avand dimensiunile 50x40x10cm, cat m-ar costa transportul, aproximativ?
am nevoie urgent de ceva..As vrea sa stiu cum e cu transferul paysafe..adica cum ii pot transfera unui tip banii pe contul lui paysafe, sau invers. Si daca da eu ma duc la un centru paysafe ...? (mai mult)
:) Cum credeti..este de incredere sa comanzi de pe un site haie, incaltaminte etc? am gasit un site dragut..si nu sunt sigura daca e de incredere http://www.wholesale7.net/ dar stiti unde as...? (mai mult)
Unde pot gasi treninguri Converse originale?
Unde pot gasi rucsac Swiss Gear in Bucuresti sau pe un magazin online? http://i00.i.aliimg.com/img/pb/464/028/983/983028464_345.jpg
Stiti ceva site-uri de invitatii de nunta, dragute, simple si ieftine (sub 1 leu)?
Daca eu comand ceva de pe amazon din UK, cam cat m-ar costa transportul?
De unde pot sa imi iau si eu ciorapi din astia? https://www.google.ro/search?q=ciorapi+ pisicuta&rlz=1C1VFKB_enRO617RO617&espv=2&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=4pfkVOibBoXXyQPR04DAAQ&ved=0CCkQsAQ&biw=1842&bih=935#imgdii=_&imgrc=xIMDIGf-...? (mai mult)
Salut stie cineva un anunt pentru xbox 360 sa nu fie stricat si sa coste cel mult 300 lei P.S. nu doresc sa fie nou si n-am nevoie de anunturi de pe tocmai sau olx
Ok am o dilemă, multă lume spune numai lucruri de lauda daca vine vorba de acest produs si as dori sa stiu daca cineva l- a folosit pentru a- mi da mai multe informatii despre acesta. Doresc sa cumpar...? (mai mult)
Heii, numele meu este denisa si am o intrebare mai lunga pntru voi. Eu doresc sa achizitionez anumite bijuterii de pe renumitul site american "etsy.ro", si nu stiu cum sa procedez, am calculat cam...? (mai mult)
Știți vreun vreun magazin online ca acesta http://www.allmadas.com.br/ în România?
Stiti cumva de unde pot cumpara djarum black in cluj? (Sunt minor)
In legatura cu site-ul ebay. Ce parere aveti despre produse? Este un site de incredere? Cum imi dau seama daca un produs este bun? Fata de costul produsului mai se adauga ceva?
Vreau sa merg sa imprim un tricou alb sau negru la un magazin special. As dori sa imprim un text numit "Supreme" intr- un chenar rosu. Intrebarea ar fi cam cat dureaza acest imprimeu? Se duce dupa...? (mai mult)
De unde pot sa iau chitara la preț sub 200 de lei
as dori cateva site'uri cu incaltaminte la preturi ok. Multumesc mult
Salutare, am si eu o problema, am cont pe okazii.ro si am pus un ceas de vanzare, am primit comanda, dar nu stiu cum sa il transport pana in Zalau, eu sunt din Calarasi Ulmeni, cine stie cum il transport...? (mai mult)
cum se numesc noile tigari Dunhill au pachetul gri Si scrie ceva cu r! care Este pretul lor PE piata? care Este diferenta dintre dunhilul nou Si cel vechi? dau funda
Cine imi da cele mai multe exemple de site-uri cu adidasi ii dau funda!
Ştiţi un site cu tenişii roşii sau vişinii sub 100 lei, mărimea 45? Mulţumesc si dau fundă!
Salut, am comandat ceva de pe ebay si i- am dat adresa unde stau. Normal trebuie sa ajunga intre 5- 25 februarie. Pana acum nu a ajuns. Eu trebuie sa plec in alt oras si nu am cum sa ma mai intorc. Daca...? (mai mult)
Ceas winner intrebare daca sunt originale
La McDonald's se vand clatite?
Unde gasesc un tricou cu Bot in bot cu o lepra mica Paraziti ex poza :D plzz dau funda poza http://prntscr.com/661s9s
Hei :D Vreau sa ii cumpar un cadou de martisor, celei mai bune prietene :3. M- am gandit sa iau un Colier, care este in 2 parti, pe una scrie "BEST" pe a doua "FRIENDS" :3 :D Si vreau sa imi mai dati...? (mai mult)
as dori sa stiu si eu daca e o florarie buna, sau un loc de unde as putea cumpara un Teddy bear de un metru in Brasov. Multumesc anticipat.
Puteti sa mi spuneti niste site-uri din Germania unde pot cumparqa laptop (macbook ) second hand?
imi puteti spune si mie niste site-uri de haine dragute...
Doresc sa stiu cateva informatii despre cei de la www.tobaccoshop.ro, sunt de incredere? si care este metoda lor de livrare, exista taxe suplimentare la livrare daca comanzi tututun sau trabucuri,...? (mai mult)
Unde pot gasi tenisi/bascheti personalizati (trupe/ desene etc)
Ce greutate are http://www.walmart.com/ip/Nerf-N-Strike-Elite-Rhino-Fire-Blaster-Only-At-Walmart/36776120?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!