Cat dureaza sa vina un pachet din UK in Romania Si prin ce procedee trec pachetele, adica daca sunt verificate. Multumesc
Hey! Eu si fetele din clasa am strans bani sa luam cadouri de 1 Martie la baieti! Problema e ca nu stim ce sa le luam... Avem nevoie de ajutor! Astept raspunsurile voastre! :* Dau funda! :)
A cumparat cineva de pe Wholesale?
Heii, TPU! Ați mai cumpărat de pe Ebay? Dacă da, sunteți mulțumiți? Și dacă vânzătorul are in jur de 98% feedback e ok? Vreau să îmi cumpăr mai multe haine, dar mama nu e prea sigură de...? (mai mult)
Buna seara TPU! Vreau sa- mi iau niste blugi, un pulover cu guler, o geaca pentru ploaie si niste adidasi tip skateri sau ghete si am apelat la voi daca imi puteti recomanda niste magazine in care pot...? (mai mult)
Stie cineva daca in Braila sunt bijuterii unde imi pot confectiona cu argintul meu ceea ce doresc? Imi doresc un model anume de inel.
Unde pot gasi tocuri ca astea? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=732494943498760&set=pb.100002147829729.-2207520000.1424001452.&type=3&theater
Salut,unde pot gasi in Bacau greutati de 5 kg care se potrivesc la o gantera cu filet? Deja stiu de Kaufland si Intersport,daca stiti unde e mai ieftin cu atat mai bine, dau FUNDA! :)
Ştiţi de unde pot lua accesori, haine EMO-Scene dar nu de pe net? Şi sunt din localitatea Braşov.
tocmai am comandat un telefon de pe eMAG, si prin mesaj mi- a comfirmat ca mi- l aduce maine... Insa eu nu- s acasa si parintii sunt la munca pana la 3, si daca vine curierul se va intoarce...? (mai mult)
de unde pot lua si eu figurine Game of Thrones? Romania Dau Funda!
In Romania unde pot cumpara carti de joc Pokemon TCG?
Daca comand de pe http://antiperspirant.ro/magazin/odaban- spray/ in cat timp imi vine comanda? Plus, daca bifez transportul prin posta romana, ma mai suna ca sa o confirm sau primesc doar un email?(scuze...? (mai mult)
Care aveti o tarabana pe acasa si nu va mai trebuie si sunteti dispus sa o dati pe moca? O vreau eu... tin sa spun ca sunt din bucuresti
Cat costa un trepied pentru camera video/foto digitala?
Salut sau buna, as dori sa achizitionez o husa de telefon pentru un ZTE Kis 3, dar sa fie cu Naruto (anime- ul preferat, dar asta nu conteaza), dar is din Barlad si nu stiu daca pe aici are, ca am...? (mai mult)
Sal TPU. Cum se numesc acei tipi care fac reclame la haine, boxeri etc?
Care o sa fie taxa de transport la magazinele flanco online daca cumpar peste 400 de lei si stau la 40 km de targu mures.iar a doua intrebare este ca pe site spune ca se poate suna si cumpara in alta zi...? (mai mult)
Cine imi poate da niste site-uri unde gasesc rochii lolita? Preferabil strain in dolari
Dați-mi vă rog niște siteuri românești de unde pot comanda ceasuri pentru fete!
Posta romana livreaza si sambata ca am comandat ceva de la piatra neamt si nu stiu cand ajunge
As vrea sa comand un pachet de tigari Savanah de piersici de la tabaccoshop. As vrea sa stiu, se pot trimite si prin posta?
Stie cineva unde pot gasi un pahar berzelius? M- ar interesa o adresa de sticlarie care fabrica asa ceva in Iasi sau un link de incredere! De ce? Pentru ca in ora de biologie s- a spart din...? (mai mult)
Vreau si eu link-uri cu rochite frumoase pana intr-un milion dar sa fie mai bufante nu cu volane tip de printese cu crepsaten :3
Hei,stiti in ce magazine as putea gasi tocuri de 15, 16 cm?
Imi puteti da niste site-uri de unde pot cumpara "parcKa" (fara C, dar am scris asa ca e considerata greseala :|) pentru barbati? (e o haina)
Aveti idee unde as putea sa-mi gasesc niste pantaloni cu buzunare pentru iphone 6? Pur si simplu nu imi incape deloc in buzunar, incep sa ma doara mainile la cat l-am dus dupa mine. :( Help me TPU.
Am vazut de curand la cineva niste pantaloni care vin stransi spre glezna si aveau un fel de model cu un portocaliu puternic undeva sus...stie cineva unde as putea gasi ceva asemanator? Sau niste modele...? (mai mult)
am un s4 si vreau sa fac schimb cu un s5 si trebuie sa il trimt prin fan courier si nu stiu cum se procedeaza omul mia zis ceva dar nu prea am incredere.
Am cautat peste tot dar nu am gasit. Cine imi poate spune la ce este folosit acest produs? http://www.importdirect.ro/img/Dax/r_Dax__2910.jpg?
Daca doresti sa returnezi ceva cumparat online (haine, de exemplu), curierul sigileaza de obicei cutia cu produsele tale sau e treaba ta sa sigilezi produsele?
Brichetele Zippo de pe military-shop sunt sau nu originale? A comandat cineva? Am inteles ca o bricheta originala vine cu un abtibild roz sau portocaliu pe cutie. Astept raspuns urgent multumesc
Stie cineva un site romanesc de unde pot sa cumpar arme de lupta japoneze corp la corp.
Ce ati alege: blender Tefal sau Blender Phillips? Care firma este mai buna?
Salut stie cineva in Iasi unde imi pot personaliza folii pentru telefon sau carcase?
Http://imgur.com/mSRIW5l imi puteti spune si mie un magazin online de unde pot cumpara pantofi dinastia? :) Multumesc anticipat!
Unde gasesc si eu bocanci din aceea de armata cu catarama din piele care purtau cei din armata inainte?
Buna unde pot gasi si eu magazin de personalizat obiecte in apropriere sector 2?
Am o intrebare a comantat cineva produse de pe slimsecret? Am comandat ceva de la ei dar nu sunt multumita deloc de produs, as vrea sa il schimb cu unul mai scump si sa platesc diferenta, dar din cate...? (mai mult)
am o intrebare. Daca am dat o comanda de pe un site din strainatate si nu am scris adresa completa, am scris doar strada si nr, coletul ajunge si ramane la oficiul postal al orasului? Aviz postal...? (mai mult)
Cine are dulap textil pentru imbracaminte de la Kaufland sa-mi spuna daca e stabil si daca trebuie neaparat ancorat de perete?
Unde gasesc prenadez, adeziv tip prenadez (de tipul Adepren M, nu poliadez) in Oradea, am cautat la cateva metalo-chimice si nu am gasit, imi trebuie urgent! Va multumesc!
A comandat cineva de pe rheea lenjerie? are idee cum e site ul daca produsele sunt ca in poze?
Heyy vreau sa-i fac un cadou iubitului meu de valentais day si nu stiu ce cadou mati putea ajuta va rog
Stiti site-uri unde gasesc haine faine pentru baieti de 14-15 ani?
Heyyyyyy.Unde pot gasi peruci artificiale in Arad, sa fie ieftine...
Am nevoie de ajutor URGENT! Stie cineva de unde pot lua volanul Logitech g27 in rate sau mai ieftin?
Ati mai cumparat pana acum ceva de pe gotica.ro sau kaki.ro? Am auzit ca cei de la kaki.ro sunt "tepari"...
Salutare, stie cineva cum as putea sa imi vand tablourile? Pictez in ulei, acrilic dar si cu spray-uri de vopsea. Multumesc anticipat!
Buna TPU cumpar playstation 2 deci cine are sau stie pe cineva care vinde cat mai ieftin va rog frumos, ofer funda pentru cea mai buna oferta!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!