Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 21 Decembrie 2024 sunt:
Comanda mea SHEIN a fost anulată de expeditor.Ce pot face?
Mă puteți ajuta vă rog cu o sugestie legat de o geacă călduroasă pentru bărbați? Nu mă prea pricep la asta și nu vreau să dau bani pe ceva degeaba și după să îngheț. Port mărimea L dacă...? (mai mult)
Are cineva nevoie de o pompa de vid pentru probleme cu bărbăția? E firma buna, ii zice Soma. E nefolosit, îl dau ieftin. Buc.
Salut, a cumpărat cineva de pe PC Garage? Daca da, cum sunt că și calitate? Rezista in timp? Sunt noi sau sh?
Am dat comanda de pe shein, dar am gresit numarul de telefon. Ideea este ca comanda este in tranzit. Le-am trimis mesaj, credeti ca se mai poate schimba?
Salutare. Dacă am cumpărat o pereche de casti audio dintr-un magazin fizic (Altex) care e perioada maxima sau condițiile în care le pot returna dacă nu sunt mulțumit de ele? Mersi
Salut, de ceva timp m- am apucat de jogging, si chiar o fac de placere, nu e ceva fortat, am inceput sa ma simt mult mai bine si energic de cand alerg.Am investit bani intr- un ceas smart xiaomi mi band...? (mai mult)
A cumparat cineva rezerve Gillette proglide power, cum a fost?
Buna,imi apare pe shein ca, comanda mea este in camion si ajunge la terminalul de marfa Ce inseamna asta?
Unde gasesc si eu magazin care sa vanda cercei cu magnet pentru barbati in Craiova? urgent!
Siteul samwise.ro este de incredere? As dori sa cumpar un pc deja facut de acolo.
Am comandat un produs de la cineva de pe olx, iar persoana respectivă mi- a spus sa îi dau 50 de lei avans prin Revolut, i- am dat avansul vineri și mi- o spus că sâmbătă pune coletul și îmi...? (mai mult)
Bună! Aș dori să vă întreb dacă sunt recomandate mașinile de spălat cu uscător inclus. De asemenea, aveți vreo firmă anume pe care o recomandați pentru astfel de aparate? Mulțumesc!
Bună! Am dat comandă de pe site ul Cn fans și comanda a ajuns la cargus dar ei au trimis- o înapoi, mi au spus să sun expeditorii dar nu știu cine sunt expeditorii și cum să îi contactez ca să...? (mai mult)
Salut TPU. Ce înseamnă colet avizat la fan Courier? Eu n-am primit nici un SMS sau e-mail ca curierul va veni.
Buna, stie cineva cate bombaone sunt in cutiile assortment de la roshen?
Am dat o comanda pe shein, pe 18 octombrie (luna asta) si au trecut 9 zile de cand am dat comanda si acum scrie "AMS, camionul ajunge la terminalul de marfa" stie cineva ce inseamna asta?
Vreau să îmi iau un laptop pentru liceu, nu îmi trebuie unul foarte performant dar aș vrea să mă țină niște ani buni. Ce ar merge?
Salut. A comandat cineva de pe next.ro? Dacă da, cum au decurs lucrurile? În cât timp ați primit produsele? De asemenea, a trebuit sa plătiți taxe vamale? As dori sa plasez o comanda, insa sunt...? (mai mult)
Recomandare magazine online de cumparat adidasi? Inafara de deichmann si ccc nu prea am cunostinta de altele.
Un site de unde să îmi comand niște bluze și hanorace faine și mai ieftine?
Salut, am comandat ceva de pe pyro boom, vreau sa anulez comanda pentru ca a trecut 1 sapt insa nu stiu un contact de la ei, in acest moment site-ul este in mentenanta/
Dece joom returnează banii înapoi dacă produsul e defect și nu-ți place dar nu cere să-l trimit înapoi?
URGEEEEEEEEEEEEEEEENT! Am dat o comanda pe aliexpress și îmi zice ca ajunge în intervalul 13- 19, azi a ajuns în depozitul local, credeți ca ajunge pana miercuri? A mai dat cineva comanda și după...? (mai mult)
Am și eu o întrebare. Dacă comand diferite chestii de pe shein de ex husă, bluză, machiaje toate vin la un loc? Gen plătesc curierul 30 de lei dar vin toate nu? Sau vin curieri diferiți unul gen...? (mai mult)
Bună tuturor, cum pot să mă uit și să probez produsele de pe TEMU?
Salut, am dat comand de un colet și a fost livrat cu same day la un easy box la 40 km depărtare de mine, dacă nu reușesc să îl ridic la timp, mai exista cumva o șansă să ii contactez când ...? (mai mult)
Sunt parfumurile din sephora toate originale? eu am destul de multe de acolo si nu m- au dezamagit neaparat, dar de exemplu la parfumul black opium de la ysl, mai multe variante, in recenzii unii spun...? (mai mult)
Oare a auzit cineva de site-ul supersklep si stie daca hainele de pe el sunt legit? Am vazut ca au oferte bune la haine doar ca nu imi inspira foarte multa incredere.
Buna ziua, vreau sa imi iau de black friday un laptop de gaming + periferice (mouse, tastatura, casti etc), dar cei de la pc garage te lasa sa iti creezi un voucher de afiliere si cel ce foloseste...? (mai mult)
Buna TPU M- am mutat decurand și mâine e sâmbătă cine știe de Piata din bragadiru cea care este deschisa doar o zi pe saptamana, pana in ora 12: este o piață gen piață puncheni? sau o piață...? (mai mult)
Care e diferenta dintre "marime inchi" si "marime furnizor" dupa care trebuie sa ma ghidez?
Cât credeți că ar merita aceasta pereche de încălțăminte de la Togoshi? E ceva brandul asta de el? E ceva mai ok decât Bershka sau Pull & Bear? Atașez aici încălțămintea. Ce părere aveți...? (mai mult)
Buna, trebuie sa imi vina un colet de la sameday, astept de o saptamana dar inca a ramas in locker. Nu ma asteptam sa dureze atat de mult, ce pot face?
Cam în cat timp ajung comenzile de la celo.ro?
De ce este și celo.ro și b2b.celo.ro?
Bună, ce părere aveți despre produsele de pe temu? Am văzut ceva produse dar mi se par prea ieftine să nu fie țeapă, ce părere aveți?
Salut TPU! Am comandat un pachet de pe EnBook și curierul nu a reușit să îl livreze și trebuie să îl ridic personal de la o locație Cargus SHIP&GO.Asta se întâmplă des?
Am comandat ceva cu Sameday la un easybox am timp pana maine la ora 21:30 eu nu am stiut ca vine asa repede comanda intr-o zi are ceva daca nu ridic coletul trebuie sa platesc ceva?
Cât costă pizza Hatz la Remarket Arad dau fundă!
Am o Întrebare, am comandat ceva de pe shein pe 30 septembrie iar acum pe 8 octombrie îmi apare la update "pachetul este in tranzit accelerat, va rugam sa aveți răbdare. în cât timp credeți ca...? (mai mult)
Bună TPU, am un card debit visa iar pe el am 700 de euro. Pot plăti la magazinele din România cu cardul dacă am doar euro pe el? Sau să scot de la ATM?
Ce cadou ar trebui sa ii iau mamei mele care implineste 44 de ani? Intr-un buget de 50 de lei (ps: am 13 ani)
Stie cineva in cat timp vin comenzile din Grecia de pe Vinted? Scrie ca vin la Easybox Sameday si termenul era pana vineri dar azi e luni si imi apare pe awb "ajuns la unitatea de sortare". Ciudat e ca...? (mai mult)
Salut, știți cumva unde se pot gasi flori trandafiri in cutie in forma de inima? Nu stiu daca gasesc la florarie sau doar pe net
De unde poti sa cumperi un plic in afara de posta? Duminica e deschis pe undeva?
Am dat o comanda pe 2 octombrie pe site-ul young rich si inca nu a venit. Cineva care a comandat de la ei in cat timp a venit la voi?
Gasesc in Timisoara parfumuri de la Zoologist?
Salut TPU! Îmi poate spune cineva un site bun de comandat cărți în engleză? Am comandat de pe Elefant și nici acum nu le-am primit.
Bună seara, am o întrebare a comandat cineva de pe DHgate? prin ce firmă de curierat va ajunge în România? iar când ajunge îmi aduce direct acasă coletul sau trebuie să îl ridic eu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
GeogG23 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Ioana06i întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!