Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 28 Decembrie 2024 sunt:
Buna! Am dat comanda de niste adidași Nike a1 și am primit niște fakeuri și mărimea nu corespunde, sunt mari! Vreau sa returnez, acum nu știu dacă este sigura metoda de a primi banii înapoi pe...? (mai mult)
Vineri, am comandat ceva de pe acest site : https://happykoala.ro/collections/toate- produsele ( HappyKoala ) Am comandat de pe acest site, deoarece produsul pe care l am comandat nu îl găsisem...? (mai mult)
Buna ziua! Am plasat o comanda shein si vreau sa o anulez(produsele neajungand la mine). Cum se procedeaza si in cat timp primesc banii inapoi?
Salut. La easybox se poate plati cu Apple Pay?
Salut TPU, niste shuri bune din Slatina?
Un site online unde se vând saci mari cu cartofi?
Buna ziua, trebuie să primesc un colet prin posta romana. Ultimul status al livrarii este : Programat pentru predare incepand cu aceasta data - Oficiul Postal x. Asta înseamnă că îl pot ...? (mai mult)
Bună, știe cineva dacă comanda de pe shein se poate plăti când ajunge? Și cu lei bani dați în mână?
Bunã! Am şi eu o problemã. Acum am comandat(18.04) de pe Shein şi când am completet datele personale, scriam corect localitatea...dar când am finalizat comanda atunci dădeam seama că scrie Bãile...? (mai mult)
Salutare! Am și eu o curiozitate. Ați cumpărat de la Altex, sunt ok? Mă refer în principiu cu garanțiile. Mi- am dat comandă de un monitor de pe pc garage și pe Altex e cu 100 de lei mai ieftin....? (mai mult)
Vechiul meu pc valoreaza 4059 de lei si vreau sa-l pun de vanzare pe olx. La ce pret ar trebui pus ca sa fie vandut?
In cate zile se vinde un calculator de gaming pe olx?
Hey TPU? Cum este livrarea prin Royal Mail în România? ( da știu ca este o firma de curierat specifica din UK ), dar eu primesc un colet prin Royal Mail și vreau sa știu cum sunt ei
Salut, am primit un mesaj in care cineva imi spune ca am primit un cadou online la nu stiu ce extragere (nu imi amintesc sa fi participat deși numărul de telefon este corect) si ca am de platit $5.00...? (mai mult)
Bună! Este adevărat că bijuteriilor din aur, din Turcia, sunt mai ieftine decât cele din România?
Salutare! A cumparat cineva ceva de pe Zalando? As vrea sa aflu mai multe pareri de la voi, deoarece pe internet totul se imparte 50/50, asa ca urmeaza mai multe întrebări =)) Ce parere aveti de ...? (mai mult)
Stie cineva daca magazinul de incaltaminte Sneakers Store e de incredere? Si-a mai dat cineva comanda de acolo? Va rog frumos sa-mi raspundeti cei care au dat comanda
Buna! Hristos a înviat! Îmi spuneți va rog și mie ce model sunt adidașii aceștia de la Nike Air Max? https://imgur.com/a/9dbdJyL Par a fi fake adică o copie fake a Nike Air Max 818 asa- i? ...? (mai mult)
Salut, marțea asta ținând cont ca este Paștele curierii lucrează?
Vreau aici idei de cadou pentru cel mai bun prieten, face 19 ani e un copil încă și un bețiv și un nebun =)))) Băgați cele mai senzaționale idei de cadou
Hello. Recent mi- am facut o pereche de ochelari de soare cu dioptrii la Optiblu. Epic fail. Probleme de la culoarea si opacitatea lentilelor, la stricarea prin introducerea incorecta a lentilelor in ...? (mai mult)
Salut ma gandeam sa- mi iau ceva de pe un site din strainatate, dar nu stiu exact cum functioneaza livrarea, mai ales fiindca nu ai cadran cu nr de telefon. Imi poate explica cineva cum poti primii ...? (mai mult)
Trebuia sa-mi vina un colet prin sameday si am primit mesaj ca mi se va livra astazi coletul dar degeaba, ce se intampla cu comanda mea? Cand imi va ajunge oare? Ati patit si voi?
Ce pret merita pus pe olx urmatorul pc ca sa fie vandut mai repede?: i5 7400, gtx 1650 super, 16 gb ram, 500 gb ssd
Salut, am vrut sa comand niște cărți după site- ul bookzone.ro și să le plătesc cu cardul dar am crezut că nu a mers. Am primit pe gmail ca comanda a fost confirmata, iar pe site- ul lor nu scrie...? (mai mult)
Exista vreo lista, vreun site cu toate pachetele de tigari care se comercializeaza (vand) legal in Romania? Si vreun magazin de unde se pot cumpara? adica sa le aibe pe toate. Multumesc
Buna, ce parere aveti despre site-ul "Caminul tau.ro"?
Hei, am facut o comanda pe Pink Panda in Februarie si de atunci sunt plimbata de la o firma la alta cu mail- uri. Prima data mi s- a spus ca a fost pierduta in sediul din Mogosoaia si sa le dau detalii...? (mai mult)
O comanda ce urmeaza sa fie livrata prin cargus poate fi redirectionata catre un punct de ridicare ship&go daca nu sunt la adresa in ziua livrarii? Primesc sms cu o ziua inainte/in ziua livrarii cu posibilitatea...? (mai mult)
Buna TPU! Deci aștept o comanda de pe eMag de o săptămână, am sunat la firma de curierat și nu- l pot trimite că cică nu au primit aprobarea de la ei (Emag) și nu- l pot trimite. Ce ar trebui...? (mai mult)
Unde sunt magazine de închiriat rochii de ocazie în Constanța și care sunt tarifele de închiriere?
Salut TPU! As vrea sa dau comanda de un telefon de pe flip.ro Mai exact de un iphone xr. Și as vrea sa va întreb dacă merita sau nu? Si mai am o întrebare, atunci când intru pe orice telefon ...? (mai mult)
Salut, in cat timp iti intra banii pe cont daca dai retur unui produs la easybox pe eMAG?
Hey TPU, mă simt foarte îngrijorată, am făcut pe 8 aprilie o comanda pe Amazon, coletul a fost expediat a doua zi, prin Royal Mail, dar nu am primit niciun număr de urmărire și asta mă îngrijorează....? (mai mult)
Unde pot gasi mangi super ieftine?
Bună ziua, mi-am cumpărat niște off white odsy de pe capodopera care ai costat 3100 de lei, site-ul este legit dar pe adidași scrie made în China credeți ca sunt originali sau fake?
Buna TPU! Deci va rog sa mă ajutați, am dat o comanda pe eMAG in data de 7 aprilie (vineri) și au zis că se livrează intre 10- 11 aprilie (luni sau marți) azi e miercuri și nu mi- a ajuns, nu ...? (mai mult)
Ce înseamnă In prelucrare - tranzit Braila la track pe site - ul postei romane?
Am comandat un pc vinerea trecută de pe eMAG prin easybox si intru in aplicatie sa vad urmărește comanda si nu imi arata cand trebuie sa vina. Știți de ce?
Are ceva dacă am pus o comanda și am uitat sa trec toate datele la adresa de livrare(am trecut doar strada), dar le am trecut la adresa de facturare?
Ati incercat siropurile sweet freedom? Care a fost preferatul vostru si ce gust avea?
Salut, o parere despre acest site de haine? https://www.bealife.ro/? spm=..order.header_1.1&spm_prev=..index.header_1.1 ca vreau sa-mi cumpar un costum si nu stiu daca sa comand sau nu
Salut, o parere despre site ul acesta cu haine? https://www.bealife.ro As vrea sa iau un costum de acolo dar nu stiu daca sa am incredere ca nu prea am auzit de ei foarte mult.
Ce site este mai legit adica sanse mai mici sa- mi iau teapa dintre acestea doua: olx sau publi24? Si ce modalitati de plata sunt pe olx sau pe publi24? Ramburs prin curier si sa- mi trimita banii pe ...? (mai mult)
Parere adidasi de pe fashion days tocmai mi-am dat comanda. Oare se poate verificare colet?
Parere fashion days?
Bună seara, am un produs la vânzare pe public 24 și am primit mesaj că cineva a rezervat produsul și a făcut plata prin public 24, eu nu înțeleg ce se întâmplă.
Buna TPU! Cine stie de pe ce site de incredere din Europa as putea sa imi comand la un pret rezonabil papuci elevatori pentru barbati de 7- 8cm? Daca a mai purtat cineva papuci elevatori, sunt comozi ...? (mai mult)
De unde pot cumpara haine la un pret rezonabil dar totusi trendy in Bucuresti (Sec. 6)?
Cum imi pot vinde calculatorul de gaming?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
NyHyLySM întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
MountainRiver întreabă:
Side8 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!