Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 4 Februarie 2025 sunt:
A mai cumpărat cineva de la Farmacia Dav ( farmaciiledav.ro )? Sunt de incredere? Ați avut experiențe neplăcute?
Cum schimb sa îmi arate din euro in lei pe SHEIN :(?
Aveti idee unde pot gasi lenjerie de pat cu killjoy din valorant? Am tot cautat si pe amazon.
Bună! Știe cineva dacă Joom ia bani pentru kg produsului? Din card s- au extras 5 lei, dar fără să știu motivul și pe fișa principală a produsului scrie 1.39$ Total value, iar produsul a fost...? (mai mult)
Cu cât se vinde la amanet telefonul Redmi Note 11 Pro+ 5G, 256 GB, 8 RAM, star blue?
Buna TPU. Am de trimis un tablou in America, recomandati o firma de curierat cu preturi acceptabile si de incredere? Chiar vreau sa imi ajunga coletul la destinatar, nu sa ma anunte ca la pierdut ...? (mai mult)
Salut! Am dat din greseala confirm order pe pandabuy. Oare o sa mai vina?
O părere despre siteul Organic farm. ro? As dori sa dau comanda de un produs pe care îl pot găsi doar acolo, dar de regulă sunt sceptic cu privire la produsele online de pe site- uri de care nu am...? (mai mult)
Salutare. Pe 18 mai, este ziua unei doamne invatatoare de la noi de la scoala si vreau sa ii rasplatesc toata bunatatea. Idei? Ce cadouuri sa ii iau? Ce categorie sa aleg?
Salut! Cine știe cât e livrarea pe shein?
Văd tot felul de cocalari ce fac concursuri pe ticktok ca dau ei mașini de lux cadou doar ca trebuie achiziționat ceva bilete la tombolă. O fi bine sa le dau bani? Sau e...? (mai mult)
Cine mă poate ajuta cu un site de componente pentru calculatoare?
Salut TPU, unde găsesc și eu în orașul Timisoara pepsi light și redbull cocos doza alba? Nu am găsit niciunde pana acum
Daca îmi apare comanda făcută de doua zile încă la processing pe shein ce înseamnă?
Hey! Imi dați va rog păreri despre magazinul Tedi?
Bună ziua. Știți cumva vreun magazin fizic din Constanța unde aș putea găsi sticluțe mici (5ml-10ml) de parfum reîncărcabile pentru călătorii, vă rog? Vă mulțumesc frumos.
Salut. Ce fel de saltea imi recomandati sa-mi iau si de ce? Merita sa iei si un toper? Ajuta la ceva?
Hello! Știți dacă la aparatele Multicooker se pot folosi formele de silicon care se pun in Airfryer ca sa nu se murdărească? Sau e mai bine cu hârtii de copt din acelea rotunde?
Bună TPU. Dacă vreau sa returnez o pereche de pantofi și sa o schimb cu altă mărime pot sa merg singura, fiind minoră?
Magazin de haine gen skate mai exista? Nu stiu unde sa gasesc :))
Unde pot găsi aceste țigări pe baza de flori? https://youtube.com/shorts/BHXHMGqxASs?feature=share
Buna! Stie cineva unde as mai putea gasi jucarii Webkinz?
Ce înseamnă când un magazin de pe Glovo îmi arată așa ceva? Asta înseamnă că acea comandă nu sosește în ziua respectivă?: Fără urmărirea comenzii în timp real. Comenzile sunt livrate...? (mai mult)
Buna ziua, am și eu problema și nu știu cum să fac daca mă poate ajuta careva.Am făcut comanda pe shein din Romania doar că am greșit ceva in legătură cu unde trebuia să ajungă. Adică am ...? (mai mult)
Cum pot să anulez o comanda pe elefant.ro? Am dat mail la email cum că aș vrea să anulez comanda ____, dar nu primesc un răspuns și nici nu știu dacă e anulată sau nu
Ce siteuri gen https://www.librarie.net/ care s-a arate cele mai vandute carti stiti?
Buna TPU! Maine trebuie sa primesc un colet prin fancurier platit cu cardul. intrebarea e... daca curierul imi cere buletinul si eu il am pierdut, pot sa-i dau pasaportul?
Buna, A mai pățit cineva să nu primească o livrare de pe Shein? Îmi scrie că perioada aproximativă de livrare este între 3- 6 mai. Astăzi este deja 9 mai și nu am primit nimic. În aplicație...? (mai mult)
Salut. Se poate cumpăra de pe amazon Statele Unite și să se livreze în Italia? Sau dacă nu, să pot cumpăra telefoane mmwave n257? Fundă.
Salut, am comandat o pereche de adidasi marimea 42.5 eu port 42, imi vor fi buni?
Buna TPU:D Am și eu o întrebare, de unde pot lua un chest binder cu ramburs la curier adică sa-i dau banii curierului?
Credeți ca Nike dunk panda va mai fi populară in viitorul îndepărtat ca Nike air force 1 white?
Buna ziua, ce părere aveți despre acest site https://tutunfiricelsitocatgaleatapunga.ro/
Retur eMAG! Trimit ei curierul deoarece nu doresc preluarea in showroom nefiind luat de la ei ( eMAG strchi) ajuns la vanzator spart zic ei! Care ar fi rezolvarea? Raman cu paguba si fara obiect? Emag ...? (mai mult)
Buna,am dat o comanda pe Shein apoi am realizat ca uitasem sa adaug ceva la comanda și am anulat-o, dar banii mi i-au luat de pe card. In câte zile o sa primesc banii înapoi?
Salut, stie cineva daca gasesc Marlboro double fusion summer in Bulgaria Nisipurile de aur?
Aveti idee daca acum la supermarketul "La Cocos" se accepta bonuri de masa?
Salut tuturor! Știe cineva unde pot sa găsesc niște căței mici de plastic care se intind, precum sunt tuburile alea de plastic de fac unele persoane asmr doar ca în forma de cățel. Știe cineva...? (mai mult)
Salut TPU! Am dat comandă la niște chestii din Germania și am primit mesaj că e blocat coletul la vamă și că imi trebuie ceva cod Eori. Am căutat puțin pe net și aparent trebuie să imi fac unul,...? (mai mult)
Buna ziua! Vreau sa cumpar un pui de doberman. Aveți vreo recomandare?
Salut TPU, stie cineva unde as putea gasi magazine cu decoratiuni pin Bucuresti? Vreau decoratiuni de tipul frunze artificiale, plante mici artificiale, tablouri cu citate motivationale, instalatii...? (mai mult)
Salut! Credeti ca ar putea fi ceva in neregula daca cumpar un monitor sigilat de pe OLX? Sau daca as cumpara unul SH?
Salut TPU! E legit panda buy? Și plus de asta cum pot sa vad prețul produselor în lei fiindcă moneda e în "Cny"
A cumparat cineva in rate de pe EMAG? Prin cardul vostru obisnuit sau cu cardul EMAG? Povestiti un pic despre experienta voastra. Ati platit sau nu dobanda? Multumesc!
Buna ziua. Coletul meu ar trebui sa sosească in data de 18 Aprilie, dar nu l-am primit. Pe site scrie "In transit- international depot hub outbound". Oare ce trebuie sa fac, să-l primesc?
Buna! Caut o rochie de banchet pentru clasa a 8 a din Piatra Neamt. Daca stiti magazine va rog sa imi spuneti
Cand iau un colet de la posta romana pe numele meu(sub 14 ani) Cu buletinul parintelui pot sa iau? Trebuie si certificat de nastere?
Am comandat o sursa de pe forit vinerea trecuta iar acum imi apare comanda efectuata dar nu am primit nimic.....trebuie sa dau din nou comanda sau cum?
Bună ziua! Am făcut o comanda pe SHEIN in data de 28 martie și nu am primit nici acum coletul, un număr de telefon daca mă puteți ajuta și dacă a mai pățit cineva la fel. Mulțumesc!
Pretul real al pcului meu este de 2500 lei secondhand. Sa-i pun pretul pe olx, 2500 sau sa mai scad pretul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Literatura universala
Cat de multe stii despre literatura universala?