Ce parere aveti despre papusile Ever After High?
Hello TPU, as dori sa trimit un colet prin poştă unor vloggeri...problema e ca nu prea stiu ce sa le dau nici ceva banal dar nici ceva prea complicat... si chiar nu am idee mai ales ca sunt baieti HELP,...? (mai mult)
As dori sa stiu de unde se poate cumpara periuta electrica si la ce pret? Daca se poate sa mi se spuna magazine mari care sunt si in Oradea.
Ce parere aveti de site-ul woomie.ro? Vreau sa imi cumpar o racheta de tenis. Sunt de incredere?
Buna, vineri mi- am comandat un telefon pe olx plata fiind facuta in ramburs, mi- a sosit avizul acasa, dar nu scrie ca ar trebui sa platesc ceva nu scrie nici ca coletul ar avea vreo valoare nici la ...? (mai mult)
La campania de la Carrefour cu LIORA, daca vreau sa cumpar un ceas trebuie sa astrang puncte pe care se afla imaginea ceasului sau orice puncte?
Helo! Va adresez o intrebare tuturor cunoscatorilor din aceasta categorie, asadar sa incepem. Caut de ceva vreme pantofi Double Monk Strap pentru barbati si nu gasesc nicaieri. Ceva asemanator am gasit...? (mai mult)
Buna, vineri mi- am comandat un telefon pe olx plata fiind facuta in ramburs, mi- a sosit avizul acasa, dar nu scrie ca ar trebui sa platesc ceva nu scrie nici ca coletul ar avea vreo valoare nici la ramburs...? (mai mult)
Http://isuper.ro/ daca a cumparat cineva de pe acest site sa lase un comm...
De pe care site de cărți e mai bine să comand Divina Comedie?
Am o moneda veche spaniola pe care scrie :'amadeo I rey de españa 1871' as dori informati cum ar fi pret etc...va rog FUNDA!
Cat costa albumul si pliculetele panini liga1?
As vrea sa stiu unde as putea gasi haine cu Violetta si rechizite dar nu de pe internet. Multumesc!
Imi puteti spune cam care sunt preturile la alimente (apa, sucuri, dulciuri, mancare) in Turcia (Kusadasi)? DAU FUNDA >
Buna prieteni, peste o saptamana si 2 zile, e ziua unei foarte bune prietene, si suntem certate. Prietenia noastra dureaza de cand suntem mici dar acum am ajuns nici sa nu ne mai salutam. Ce cadou sa-...? (mai mult)
Buna prieteni! Nu stiti cumva unde gasesc blugi de camuflaj (dama ) gen astia https://www.military-shop.ro/show_product_image/jachetavanatwild1.jpg/442/408 Multumesc!
Unde pot gasi blugi de genul? http://cdn12.lbstatic.nu/files/looks/medium/2015/02/08/4305279_image.jpg? 1423405501
stie cineva cat este livrarea la domiciliu pe Stradivarius?
Stiti cumva pe ce siteuri as putea gasi rucsaci/ghiozdane rock, in genul ranitelor militare, sau din piele? D-alea ca de motociclisti, asa :D
Adidasi buni pentru fete, pentru handbal?
Am cumpărat un blender de la biasicom iar dupa câteva zile am văzut altul mai bun. Oare dacă il duc înapoi si dau diferența pot sa l achiziționez cel dorit? Nu i folosit numai de 2 3 ori
Http://isuper.ro Ce pareri aveti despre site- ul acesta de reduceri? Din cate am observat pretul la produse scade in fiecare zi si le cumperi la ce pret doresti, numai sa ai niste credite. un fel de site...? (mai mult)
Hey TPU! Vreau sa va pun o intrebare in legatura cu amzon gift cards. Adica atunci cand comanzi un card de pe site- ul amazon trebuie sa pui o anumita suma de bani pe el si apot iti vine acasa? Are ...? (mai mult)
Cine imi poate spune unde gasesc vopsea permanenta pentru haine? Dar sa nu fie site. Funda!
Daca pun un anumt pe olx sau tocmai ca eu vreau sa vand un pc atunci cam care ar fi sansele ca cineza sa sune in legatura cu anuntul meu?
Unde pot gasi online adidas Jeremy Scott intre 100-250 RON! Nu pe okazii sau site-uri din acestea!
Hei. Daca comand ceva de pe internet si aleg sa il primesc prin posta, pot primi coletul la orice sediu postal? Eu stau in Dambovita si as vrea sa il ridic din Bucuresti. Se poate?
Daca cumpar o bratara de aur online cat costa manopera/mana de lucru? Am auzit ca costa cam jumatate din pretul total. Funda!
Imi puteti recomanda un site unde as putea comanda niste tenisi inalti pentru fete. (din Prahova). Funda
Unde pot gasi tattoo choker in Suceava?
Ce as putea sa ii cumpar prietenei mele cadou de 1 an? Funda cel mai bun raspuns!
Stiti cumva daca magazinul Hervis Sport din mall-ul Libery Center are echipamente ed skateboarding? Ex: Casca, skateboard, cotiere etc...
Amazon face livrari si in Romania? Si daca da cat costa transportul? Trebuie sa platesc ceva chiar daca scrie ca livrarea e gratuita?
Stie cineva pe unde pot gasi bath bombs prin Iasi? *funda* ^-^
Legat de o pereche de pantaloni, sunt interesant sa ii cumpar dar sunt nesigur legat de marime pentru ca aceste marimi cu S; M; L; XL etc. difera drastic, ieri am fost intr- un magazin la "chinezi"...? (mai mult)
Salutare :D este pe aici cineva interesat de o colectie de carti Yugi- Oh? Am in jur de 60 de pachete, in stare perfecta+ album cu discuri de metal+ poster cu Yugi+ Arene de lupta. Am tinut mult la ele...? (mai mult)
A mai cumparat cineva de pe site-ul http://sports.woomie.ro/? Sunt seriosi? Eu vreau sa imi cumpar o racheta de tenis.
Salut TPU, Stie cineva un loc in Bucuresti de unde pot cumpara : https://www.google.ro/search?q=momiji+ doll&espv=2&biw=1517&bih=741&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=O9nVVNfLIMqqywON1oKABA&ved=0CDYQsAQ&dpr=0.9 ...? (mai mult)
A fost cineva la UGeneration? Magazinul cu articole Vans. Sunt de calitate? :)
Hey, stie cineva unde pot cumpara cartea asta in Cluj sau un site de pe care sa o comand, site- ul original nu are optiune de transport in Romania. http://www.dummies.com/store/product/Photoshop- CS6-...? (mai mult)
Heii TPU. Dati-mi va rog frumos un site in care sa gasesc haine cu imprimeu militar, pentru dama, si sa nu fie chiar atat de scumpe!
Stiti de unde sa fac rost de acele "abtipilduri" care se folosesc cand vopsesc bicicleta care au niste "gauri" in forma de litere si se da cu vopsea peste apoi se dezlipesc si raman literele?
Cine poate sa imi spuna un site cu oase scartaitoare pentru catei. Multumesc!
Http://michaeljacksoncelebrityclothing.com/index.php?main_page=index&cPath=5 Stiti site- ul? As vrea sa comand ceva de acolo, dar nu sunt sigura daca pot avea incredere. Am gasit cateva plangeri pe internet,...? (mai mult)
Bună ziua as vrea sa știu de unde pot cumpăra o papusa Monster High în Arad. Mulțumesc
Fratele meu inplineste 16 ani si nu stiu ce sa ii i-au...Voi ce sugerati? Dau funda
Am dat o comdanda la Digi de un telefon pe 20 decembrie, care nici acum nu a ajuns. Ce se intampla? Acum o saptamana cand am sunat la ei au spus ca nu va mai dura mult. A trecut mai mult de o...? (mai mult)
Heii,as vrea sa pun o comanda pe ebay si vreau sa va intreb in cat timp vine comanda, cum stiu cand vin? primesc un aviz prin posta? ce parere aveti despre acest site? dar de aliexpress ce stiti?
Caut si eu un costum popular femeiesc pentru varsta de 14 ani din zona de campie a Buzaului si as dori sa aiba un pret de pana la 300- 400 lei maxim 500 lei(daca are toate piesele). Va rog frumos...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Two and a half men
Te-ai amuzat si urmarind aventurile celor 3 protagonisti? Hai sa vedem cat de bine cunosti serialul Two and a half man!