Trimitere colet ebay Posta! Salut TPU, Vreau sa vand niste lucruri prin ebay, am observat ca este mai ieftin sa trimit prin posta romana fara track&trace. In caz de conflict ce documente iti cer...? (mai mult)
Unde pot gazi folie protectoare Allview, dar nu pe net. Ma refer la ce magazin.
Cateva detalii despre cumpararea de pe eBay, va rog.M-ar interesa ce trebuie sa am in vedere cand cumpar ( in legatura cu vanzatorul) si despre livrare.Astept si dau funda.
Unde gasesc acest model de Adidasi? ( Nike Air Max ) http://s17.postimg.org/7lwcuo3rj/nikeairstylesss.jpg
Stiti unde se poate gasi Pocky in Romania? (preferabil in Piatra-Neamt) as vrea foarte mult pocky. Mereu am vrut sa gust :)
Daca ar fi sa alegeti dintre GoPro Hero 4 Silver si GoPro Hero 4 Black, care credeti ca ar fi mai bun?
Stie cineva site-uri mari din Ungaria de vanzari diverse cum este in Romania okazii, tocmai, olx ( fostul mercador)? Merci
Http://www.ebay.es/itm/Funda-Carcasa-iPhone-5-BMW-Logo-Case-/221180094171 Unde gasesc in Romania?
Salut, vreau sa- mi cumpar un HTC one m8 depe Amazon, fiindca pretu- i mult mai bun decat in Romania. Acolo ii 15 milioane si la noi ii 21. Vreau sa stiu cat ar costa transportul si cum vine, prin...? (mai mult)
Ati comandat vreodata de pe aliexpress.com? Sunt originale produsele?
De unde pot sa cumpar un hanorac sau o bluza adidas flowerprint?
Ce este o bluza "rash guard"?
Cine stie un site cu haine pt barbati, de la playboy? Astept rasp. Ms
TPU! As dori sa cumpar ceva lucruri (tricou, lantisor, husa de telefon etcetera) cu Sub Aceeasi Stea, dar nu gasesc pe nici un site din Romania. Ati putea sa- mi dati voi link- uri? Daca nu exista...? (mai mult)
Dau funda, cum se numesc Blugii aia strânși de la genunchi in jos si sus sunt largi, nu ca aia skiny strânși peste tot
As vrea si eu sa stiu unde pot gasi adidasi jeremy scott adica : adidasi cu ursuleti panda. As vrea sa mi dati site.uri din Romania si curier. Va multumesc!
Salut as vrea sa achizitionez o pereche de adidasi hummel spirit x verde cu alb si albastru. As vrea sa stiu daca sunt usori sau grei? repede Acestia sunt adidasi http://www.trops.ro/Product- Adidasi-...? (mai mult)
Cine stie un site de pe care pot lua un xbox ieftin?
In cat timp vine o comanda de pe altex? Stau aproape de Bucuresti
Stiti vreun site de unde imi pot comanda niste vansi din piele?! Am gasit modelul asta: http://www.originals.ro/tenisi- unisex- vans- old- skool- vsdi9wz- pret- 350- 400- p- 11425.html Ce...? (mai mult)
imi puteti da un site de unde pot achiziona husa pentru telefonul zte q705u?
Buna ziua TPU. Am cumparat un televizor de la Flanco, LG smart full hd la 1900 lei, si acum uitandu- ma la tenis si fotbal remarc ca la mingi puternice se mai vede un fel de umbra, cu efect intarziat....? (mai mult)
A câştigat cineva la astfel de concursuri? www.biastore.ro/concursuri/
Stiti cumva de unde pot cumpara fake plugs din Romania?(preferabil online)
Am facut comanda de la Emag pentru un produs, dorind sa'l platesc in rate cu Cetelem, dn curiozitate am cautat pe net informatii despre aceasta firma si nu mi- a placut ce am gasit :(. multi...? (mai mult)
Funda.A comandat cineva de pe DeImagini? Este un site serios? Merita?
Vreau sa imi iau si eu o tigara electronica. O anume tigara electronica, dar nu am gasit- o in magazine nicidecum. Am "navigat" pe net putin si am gasit- o. Este vorba despre eGo One. am gasit-...? (mai mult)
De unde as putea face rost de un costum pentru balul bobocilor? Sau ceva usor de personalizat? Tema: carnaval brazilian. Multumesc mult!
Pentru cei ce au facut si primit comenzi care le- au fost livrate prin cargus:Coletele vin acasa sau trebuie sa le ridicam de undeva? Si am primit un mesaj care imi spune ca cargus imi va livra comanda...? (mai mult)
Pe eMAG poți plăti în rate doar cu card? ( scuzați cacofonia) Nu poți plăti și cash? Până acum tot ce am comandat am plătit pe loc. Acum aș vrea să iau ceva în rate. Mulțumesc!...? (mai mult)
Sunt. in clasa a 6-a A si am luat bursa 460 lei. Nu stiu ce as putea sa imi iau de ei. HELP ME. PLZ. FUNDA
Stiti de unde pot cumpara carti yu gi oh? Nu vreau de pe olx sau tocmai.ro. Stiu ca sunt carti pe gamesstop.ro dar vreau si alta sursa, sper sa ma ajutati.
Salut, de unde pot cumpara ceasul din imagine: http://scontent-a-fra.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/t51.2885-15/s306x306/e15/10616985_917242418291991_2126071514_n.jpg Sau ceva asemanator...
Stiti vreun site de unde imi pot comanda ceva huse pentru iphone 4/4s?! Am gasit una interesanta: http://www.iphone- store.ro/1244- husa- iphone- 4- 4s- volar- painting- the- scream- by- edvard-...? (mai mult)
Hey hey. Unde gasesc banda adeziva decorativa? vreau un link dar sa nu fie scumpa. ofer funda :*
Salutare! Am si eu o intrebare. Poate a auzit cineva pe aici. Caut un loc prin Bucuresti, posibil pe langa Dragonul Rosu, unde ar exista o Piata cu produse chinezesti/asiatice. Ce am auzit eu este...? (mai mult)
As dori sa fiu reprezentant aur cum pot deveni? multumesc
Hey. Cine a cumparat cv. de pe Cel.ro :-)? Sa imi spuna si mi-e daca ati primit ce ati vrut O:-)
Daca aveti bondite populare din zona Moldovei -sau din Botosani, de baiat si le dati va rog sa ma contactati! nu cumpar daca pretul e mai mare de 150-200 lei. Date contact=cand raspundeti
Idei de cadouri pentru un baiat de 20 de ani;)
Hei TPU, Am dat o comanda prin posta de pe okazii.ro. Stiti cumva daca se poate retrage comanda si sa o comand din nou prin fan courier? Eu ieri am dat comanda prin posta.
vreau si eu un site de blugi, de haine frumo pentru ca toate pe care le-am vazut pana acum sunt foarte scumpe sau urate!:)))
Unde gasesc tigari Black Devil in Piatra Neamt si/sau in Cluj Napoca? Nu conteaza aroma. Mersi!
Buna Ziua, am o problema legata de livrarea gratuita de la tocmai.ro. Cand fac o comanda de curier (bag toate datele vanzator/cumparator) si o finalizez, ea ramane inregistrata, dar nu vine niciun curier,...? (mai mult)
Imi puteti spune niste site-uri pentru vanzari-cumparari internationale de exemplu autoscout24 sau tocmai.ro de la noi. FUNDA! Multumesc!
Mai se gaseste pe vreun site Xiaomi Redmi 1S la pretul de 600 ron?
As dori sa imi achizitionez acest ceas: http://ceasuridemana.ro/ceas- rolex- imperium- rx- 083_a1852 75.html dar, as vrea sa aiba curea de culoare maro, daca stiti un ceas ca cel din poze,...? (mai mult)
Am nevoie de un cleste de sertizare si am gasit ceva la preturi ok! V- as ruga cei ce va pricepeti si doriti sa ma ajutati sa intrati putin sa va uitati la ambele si sa imi spuneti care mi l- ati...? (mai mult)
stiti cumva unde pot gasi si eu asa ceva? :D Dar in Romania.Dau Funda! :D http://www.ebay.com/itm/Skeleton- Ghost- Skull- Face- Mask- Biker- Balaclava- Call- of- Duty- COD- Costume- Game- hot-...? (mai mult)
Imi poate spune cineva un site cu tenisi Vans rosii originali?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?