Hei, unde mi-as putea achizitiona (on-line) un depilator electric la un pret rezonabil? De preferat cu transport gratuit. Merci:)
Hi TPU... funda. Ieri a fost ziua celei mai bune prietene si de ziua ei I- am dat un parfum Katy Perry impreuna cu o crema, o bratara bff, o bratara alba de care voia si ciocolata si șampanie de copii...? (mai mult)
stie cineva de unde pot cumpara parfumuri din gama tesori d'oriente? Adica am gasit site- uri pe net dar nu as prea vrea sa cumpar de pe net ca cine stie cu ce ma trezesc, deci in magazine ceva...? (mai mult)
Poate sa imi recomande si mie cineva un site de unde imi pot cumpara husa pentru S3 mini?
Salut, unde gasesc si eu conversi in Craiova?
Salut.De unde as putea cumpara o mini-boxa,la care sa imi pot conecta telefonul (de exemplu), ca sa se auda mai tare muzica si mai clar?
Salut, vreau sa imi cumpar un yoyo pentru trikuri ziceti-mi care vi se pare mai bun? dati si un link de unde pot cumpara
Salut, am si eu vreo 3 mii de timbre din ani 1960 si 1990, as vrea sa stiu si eu cam cati bani as putea lua pe ele? Nu sunt uzate! va rog frumos! Dau funda! Astept raspuns, va multumesc!
Daca un produs a avut nevoie de mai mult de 3 reparatii in service sunt obligati sa returneze contravaloarea produsului in bani daca se doreste de catre client acest lucru? ( eMAG )
Heii TPU. Vreau sa va intreb ce parere aveti despre aragazele Beko (mai exact unul alb)? Sunt bune, rezista, sau se ingalbenesc? Trebuie sa cumparam un aragaz si suntem curiosi daca se merita banii. ...? (mai mult)
Hey, cei din Bacau, de unde sa imi cumpar trabucuri de aleaici cu aroma?
Stiu ca multa lume nu se mai uita la Naruto dar as vrea sa achizitionez o banderola ca in naruto ma puteti ajuta? Aveti vreun link? Dau funda!
Vreau sa imi cumpar un produs de pe eMAG si sub el scrie "doar la pachet promo" poate sa imi explice cineva cum adica pachet promo?
Cum pot face STeam Dragon in,, DragonCity"? Ar fi de preferat sa imi dati si alte nume de dragoni de patru elemente cu tot cu formulele.
Salut, as vrea sa achizitionez niste chestii de pe net dar sunt din strainatate, pentru un lant si un tricou se merita? cam cat costa transportul de pe un site oficial gen UFC.com sau WWE.com? Daca ati...? (mai mult)
Ma puteti ajuta? Vreau sa ii fac cadou unei fete ceva special, si o cunosc atat de bine incat stiu ca ii plac Minions, de aceea vreau sa ii iau ceva gen o bratara sau cercei cu Minions, ceva, un acesoriu,...? (mai mult)
nu am mai comandat niciodata de la EMAG si vreau sa imi iau un Samsung galaxy s5 in rate de la ei. E adevarat ca, pentru a cumpara in rate de la EMAG trebuie sa iti verifice conturile? Eu nu...? (mai mult)
Exista vreun nume specific pentru magazinele din Japonia cere se ocupa cu vanzarea de articole anime, adica haine, reviste manga, lenjeri de pat cu animeuri si chestii din astea?
:* Pe unde găsesc reduceri la fondurile de ten?
Https://www.google.ro/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0CAcQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fuser%2Fstinkyyen&ei=lNa2VO- ILcHyOKjOgJgI&bvm=bv.83640239, d.bGQ&psig=AFQjCNGP1kK485EA89kiTDF2FSmKGPkoag&ust=1421354968334389 ...? (mai mult)
Sti cum se numesc acele tricouri cu mânecă scurtă pana la cot iar de la cot in jos cu mânecă lunga albă sau de altă culoare
Buna ) Am o intrebare, cu ce as putea sa accesoriez o rochie albastra (inchis) de seara. Are unele decoratiuni gen pietricele, ceva abstract. Deci? Astept raspunsuri;)
Am comandat online de la Zara în urma cu 3 zile, de ce apare la status comandă "în curs de procesare?
De unde pot cumpara un lant cu numele Maria? Sau Alexandra?
Buna seara TPU! Se aproprie valentine's day... Si vreau sa ii cumpar iubitei un lănțișor... Lănțișoare din acelea gen o inima rupta in doua si o jumătate sa fie la ea si o jumătate la mine... ...? (mai mult)
Vreau sa ai fac cadou prietenei mele o inimioara pe care sa imprim o poza.Imi puteti spune si mie unde pot gasi un magazin care se ocupa cu asa ceva? va multumesc
Unde gasesc adidasi Adidas Superstar originali? Multumesc.
Salutare TPU, as vrea sa stiu si eu daca este nevoie de un card special de credit ca sa cumpar de pe amazon.co.uk sau merge cardul de credit normal?
stiti cumva un site in care pot cumpara tricouri, jucarii, pulovere etc... cu Five nights at Freddy's (FNAF)? PS : Daca se poate sa fie ieftine, DACA SE POATE.
Heyyy, unde pot sa mai gasesc hanorace de genul ====> http://www.ppt.ro/produse/femei/imbracaminte/hanorace/hanorac-fata-roz-a00016447-03-roz Un magazin online, serios.
Helooooooooooooo TPU! stiti vreun site de unde sa comand postere si perne cu personaje din anime si sa le livreze pana acasa? arigato!
Daca returnezi un anumit produs la eMAG si alegi sa comanzi altul in loc mult mai ieftin diferenta de bani va fi restituita? intrebare pentru cei care au fost in situatia asta.
Hey TPU. Ar trebui sa primesc si eu un colet din Ungaria. Perosana respectiva mi- a spus ca a trimis coletul acum 2 saptamini. Si inca nu a ajuns. Oare cand ar trebui sa soseasca? Nu a trecut deja mult...? (mai mult)
Unde gasesc un cutit fluture de antrenament? Adica cel care are lama inlocuita cu ceva fara ascutiş. funda!
Stiti un site de pe care poti lua jocuri mai ieftine?
Stiti vreun site de unde pot sa-mi cumpăr un furnal cu foi venile(sper ca asa se scrie) dar sa fie simplu fără lini sau patratele. Funda
Salutare TPU, tocmai acum am facut un cont de amazon ca sa imi cumpar HousePets(nu conteaza ce este daca vreti uitati- va) si vreau sa stiu daca am nevoie de card de credit special ca sa cumpar cu dolari/euro/lire,...? (mai mult)
as vrea sa cumpar un colier ca asta : http://g01.s.alicdn.com/kf/HTB1PXrWFVXXXXXHXVXXq6xXFXXX4/220705425/HTB1PXrWFVXXXXXHXVXXq6xXFXXX4.jpg dar nu il gasesc de cumparat in Romania, am gasit ...? (mai mult)
Idei cadou pentru prietena de Valentine's day?
Heyy, am nevoie de ajutor, caut un site din romania unde pot cumpara tricouri cu trupe rock, vreau sa fie putin mai ieftine daca se poate, meltumesc anticipat.
Auziti, astia de la Emag, sunt de incredere, am comandat ceva de la ei, au gresit si mi- au trimit altceva, oricum, am sunat la ei, mi- au dat un cod ceva, curieru mi- a ridicat comanda, si or...? (mai mult)
Unde pot gasi poker de vanzare in Buzau
Cit costa 1kg de ulei de lavanda pe piata Europeana?
Ce parere aveti despre cei de la pc garage sunt foarte seriosi?
URGENT.Vreau sa trimit pe posta un plic cu rambur de 50 lei cat m-ar costa transportul pentru a cel plic in jur de 100g? Doar pretul la transport ma intereseaza! Multumesc
Stiti de unde pot lua o camasa din denim exact ca aceasta, sau asemanatoare? http://exclusives.ro/camasa-denim-love (nu mai este in stoc) Dau FUNDA! URGENT!
Stiti de unde pot lua o camasa din denim exact ca aceasta, sau asemanatoare? http://exclusives.ro/camasa-denim-love (nu mai este in stoc) Dau FUNDA!
Buna seara TPU, Stie cineva cat face ca si timp de expeditie o scrisoare prioritara catre o alta tara prin Posta Romana, dar neprioritara?
Hey,TPU! Stiti cumva un site (din Romania ) de unde imi pot cumpara tricouri s-au lantisoare cu Death Note (in special cu L )? Fundoi.
Stie cineva unde este magazinul fizic pentru www.piese-de-bicicleta.ro. Au preturi foarte mici si voiam sa stiu daca sunt reale... sa nu fac o comanda degeaba
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Qweerrrtttyyy întreabă:
Estera2222222 întreabă:
AnonimXnX întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?