am o intrebare, mi- am comandat discuri pentru gantera- haltera in greutate de 50kg 2a discuri de 15kg si 2 de 10kg, cu transportul ajung la 251 lei. Intrebarea mea este daca se merita avand...? (mai mult)
Aș dori să achiziționez un DSLR full HD(evident) care să fie accesibil la preț. Dacă știți de unde aș putea lua vă rog să- mi dați linkurile sub formă de răspuns la acesată întrebare....? (mai mult)
de ceva timp caut mouse-ul de gaming Dragonwar Thor G9 dar pe majoritatea site-urilor nu este pe stoc,daca stiti vreun site in care este pe stoc, va rog sa mi-l spuneti
Am cumparat de pe Ebay 2 produse din China. Unul de 24$ si altul de 8$. Mi- am conectat contul de Paypal si am platit amandoua comenzile. Cica va dura vreo 2- 3 sapt pana imi ajunge coletul. ...? (mai mult)
De unde pot sa-mi iau un Furbling? Un site din România dar in care anunțul sa fie activ.Va rooog!
Ma puteti ajuta cu o parere? Voi ce alegeti intre telefoanele Galaxy S5, Galaxy Alpha si LG G3? Puteti sa si argumentati raspunsul :)
Buna seara TPU! Vreau sa imi cumpar niste sepci, dar nu cunosc nici un site. Putin ajutor? Funda+ vot.
Un link pentru gta 5 pc iso?!
Funda! Va rog sa imi spuneti ce parere aveti de papucii astia. Costa 95€ se merita? http://www.amazon.de/gp/product/B00LFAUPIQ/ref=ox_sc_act_title_1? ie=UTF8&psc=1&smid=A385FKC17WR0OO ...? (mai mult)
TPU! :D Am nevoie de doua lantisoare in forma de inima pe care sa scrie "Best Friend". Daca puteti sa- mi dati niste site- uri sau daca stati in Hunedoara si stiti la ce magazine se gasesc, va...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste site-uri cu mobila de bucatarie second-hand din judetul Suceava.
Care sunt magazinele partenere StarSolution Romania si ce pot face cu cardul oferit de ei? Rapid!
as vrea sa- mi iau o masina de spalat noua buna si ieftina, pe cea veche am dat 15 milioane acum 6 ani whirlpool.As dori una noua dar daca exista vun program sa dau masina veche + diferenta...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune aparate photo?
Este vreo diferenta dintre schiurile din magazinele din Romania si cele din strainatate? Ca am auzit ca pentru Romania pun alte piese :-? Merita sa cumpar de aici?
Heii, TPU! Știți unde pot să găsesc lucruri cu Marilyn Monroe, în București?
Http://olx.ro/oferta/nike-zoom-kobe-8-gc-bryant-2013-basketball-shoes-ID1scZp.html#386147436c. Din ce material sunt facuti acesti Bascheti? Sunt originali?
De unde pot lua tricorui sau... orice alt fel de imbracaminte cu "American Horror Story"?
Zilele trecute am vazut pe cineva cu o tigara electronica, dar nu am avut inspiratia sa intreb ce model de tigara electrica are. Dar scotea foarte mult fum/abur si era destul de mare. Imi poate...? (mai mult)
Eu vreau sa cumpar un joc de pe EMAG, si eu vreau sa mi-l aduca acasa, trebuie sa ii dau bani la transport? Dau funda
Cine raspunde de pretul RCA? pot trece masina pe numele mamei daca aceasta nu are permis?
Un site cu hanorace mișto, pantaloni de camuflaj sau adidasi?
Unde pot gasi o jucarie de plus de circa 1, 5 -2 m in Suceava si la un pret ieftin?
Un site unde mi-as putea face propriul tricou pe care sa il si comand ulterior?
ştie cineva dacă găsesc produsele Original Source * http://www.originalsource.co.uk * în România, Bucureşti? Dacă da, unde mai exact? Scuzaţi- mă dacă această categorie nu este...? (mai mult)
Daca cer livrare cu verificare pe OLX la o placa video, ma lasa sa o bag repede in calculator s-o testez? Funda
De unde pot cumpara o FOLIE DE PROTECTIE (NU sticla securizata) pentru Xiaomi Redmi 1s? Vreau doar site-uri romanesti.
Buna Seara TPU! Stiti De Unde Sa Imi Cumpar Un Costum De Blugi? Am 14 Ani. Dati-mi Un Site.Sa nu Fie Prea Scump :D Multumesc!
ieri am pus o comanda la altex de un joc video si astazi am primit un email cu mesajul: "Comanda va fi expediata astazi prin Nemo Curier, in cazul in care intarzie o puteti refuza ulterior." ...? (mai mult)
Un site cu hanorace mișto? sau tenisi,sneak uri, adidasi?
Eu fac dans sportiv si as vrea sa stiu cat costă o perie pentru curatat pantofi si de unde s-ar putea achizitiona? Mulţumesc! :)
Buna ziua as dori sa fac o comanda din Noua Zeelanda iar din cate am inteles produsul in sine plus transportul fac cam 300 lei intrebarea mea este cam cat m- ar costa taxele vamale si ce anume ar trebui...? (mai mult)
Cam cat ar costa personalizarea unei cani? Vreau sa scriu ceva cu alb pe o cana neagra
Un magazin de haine rap in Bucuresti? Posibil sa mai fi fost pusa intrebarea dar topic-urile sunt vechi. Ma intereseaza in principal blugi :)
Un link de unde as putea cumpăra un microfon din acela micuț care se agata de bluza și care ar avea o calitate cât de cât bună fără bâzâit atunci când înregistrez și pe care îl pot conecta...? (mai mult)
Vreau sa-mi cumpar niste patine pentru barbati, marimea 44 cu o suma de 170 de lei in buzunar. Puteti sa-mi dati cateva site-uri cu niste patine second hand va rog? mersi.
AMo intrebare. nu stiti vreo carte care se numeste "Ana"?- pentru ca cea mai buna prietena amea are ziua de nastere pe 22. ianuarie si as vrea as- i daruiesc o carte mai speciala pentru ca adora...? (mai mult)
Hei TPU am si eu o intrebare: Transportul de la tocmai.ro este gratis asa cum spune in reclama ca totusi nu inteleg ce ar avea de castigat site- ul din aceasta treaba sau transportul este gratuit si...? (mai mult)
Aloha, am dat o comanda pe doabloscomputer.ro si am selectat sa ma duc eu sa ridic produsul de la showroom, problema este ca nu stiu cum ajung acolo.Stie cienva cum pot ajunge de la Piata Unirii (metrou)...? (mai mult)
E ok sa iau un S5 Plus (901F) de pe grifonul.ro? E 1925 lei, ma mir sa fie original la pretul ala, cand un S5 simplu e 2300 pe site- urile cu renume din Ro, de s5 plus ce sa mai zic ca nimic macar nu...? (mai mult)
Este de incredere site-ul LibrarulTau.ro
Salut, ziceti- mi si mie niste situri serioase de haine, vreau sa iau niste maieuri sport dar sunt neseriosi, ma suna dupa vreo saptamana sa confirm sau nu ma suna deloc (gen BravoSport.ro, ...? (mai mult)
Salut,care stie de unde pot sa cumpar niste Șalvari? dau funda!
Sall, TPU. Care este cea mai buna perie de curatat fata? ofer funda
Am o problema. Pe data de 25.12. 2014 am facut o comanda pe site- ul Extreme Digital, saptamana trecuta am primit un e- mail cum ca voi primii coletul pe 05.01. 2015. Trebuia sa vina luni deci, dar ...? (mai mult)
Cum fac un paysafe? De la a la z FUNDA
Știți vreun site de unde as putea lua si eu haine gen cum poarta tyga?
Aveti idee ce firma de curier livreaza pentru Altex?
/ Buna! Vreau sa cumpar si eu un joc" Monopoly Harry Potter " in limba romana. Stiti de unde- l pot cumpara? P.S.: Am cautat deja pe net, dar nu am gasit nimic. Sper doar ca stiti voi niste site-...? (mai mult)
Hei lume! :))) ma puteti ajuta cu ceva? vreau si eu niste titluri de reviste cu posstere in afara de bravo :))) multumesc! dau funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Qweerrrtttyyy întreabă:
Estera2222222 întreabă:
AnonimXnX întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?