Unde pot gasi acest tricou in Romania: http://picture-cdn.wheretoget.it/kcu9p5-l.jpg
Buna! As vrea sa stiu si eu cateva detalii in legatura cu Osiris: 1. Exista NYC 83 VULC, sau sunt doar fake- uri? 2. Un site de incredere de unde as putea cumpara pantofi Osiris ORIGINALI? 3. ...? (mai mult)
Salut, are cineva idee unde mai pot gasi mini skateboard- uri Tech Deck? Apreciez foarte mult u nraspuns de ajutor pentru ca sunt disperat si nu mai pot ca sora mea mi- a calcat pe mini skateboard si ...? (mai mult)
Caut o saltea confortabila cu arcuri pocket
Caut un magazin de saltele memory foam bune
Imi dati si mie niste site- uri de camasi slim fit casual? Ceva in gen: http://dehaine.ro/camasi- barbati- haine- online/camasa- de- petrecere- barbati- flori- 2562 Funda la site- urile cu cele...? (mai mult)
Poate cineva sa- mi spuna cum pot sa vad preturile la costumele astea si accesoriile astea pe site- urile astea? http://disguise.com/productinfo.asp?item=8071&dc=10 ...? (mai mult)
Imi da cineva niste site-uri de unde poti cumpara haine frumoase si accesibile?
Cine imi gaseste si mie site de unde pot comanda o lenjerie asemanatoare? http://s23.postimg.org/mq23bsb2z/IMG_153091672854023.jpg
Am comandat ceva de la eMAG si cand am dat la confirmare comanda imi scria ca transportul este gratui, ulterior am verificat si scria ca transportul este gratuit doar la produsele de peste 90 lei. Transportul...? (mai mult)
Daca ai prea multe haine și vrei să le dai la un second-hand, primești bani?
Cine a comandat vreodata sau cumparat carti de joc Bicycle de la/pe www.emagie.ro.Am observat ca sunt mai scumpe decat pe celalate site-uri,sunt originale, este firma serioasa?
Pe ce site as putea gasi o caciulita de blana cu urechiuse? Dau funda :D multumesc :3
asi dori si eu sa stiu care dintre urmatorii producatori, este cel mai bun: a)Asus b)Gigabyte c)Gainward
Vreau sa cumpar urmatoru' produs de pe ebay.com : http://www. ebay.com/itm/371210190870? _trksid=p2060778. m1438.l2649&var=640346164836&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Stiu ca nu platesc vama ...? (mai mult)
Hey, ce mi-ați sugera sa-mi cumpăr de 500 de euro. M-am gindit ps4 sau Xbox one, Pc nu-mi trebuie. Dar ce îmi sugerați voi sa îmi iau de acești bani?
De unde pot face rost de aceste carti? Am mare nevoie de ele 1. Gabriela Lichiardopol, Eugenia Ghita, Viorel Ghita Desen tehnic – manual pentru clasa a X- a – filiera tehnologica, profil tehnic ...? (mai mult)
Am facut comanda la o pereche de adidasi de pe un site. Am luat comanda prin posta romana. Vreau sa stiu daca atunci cand ma duc sa imi iau coletul trebuie sa mai platesc si alte taxe pe langa valoarea...? (mai mult)
Pe siteul eMAG, atunci cand se epuizeaza stocul uni produs se mai innoieste stocul? Sau un produs cu stocul epuizat asa ramane?
Cine poate sa imi lase si mie un link cu un magazin online care sa aiba lanticuri best friends? adica de-alea de e o inima rupta in doua si fiecare poarta o bucatica si sa scrie pe ea best friends
Scuze ca va întreb de mai multe ori dar nu ma dau bătuta.De unde pot sa- mi Iau un Furbling(Nu un Furby) din România.Va rog un site sau daca ați văzut într- un magazin Spune- ți in care si ce oraș...? (mai mult)
Aveti idee unde se pot folosi tichetele cadou de la cadhoc groupe in aloare de 50? Se pot folosi si pentru cumpararea unor cosmetice dintr- un anumit supermarket sau numai la achizitionarea produselor ...? (mai mult)
stiti unde gasesc husa cu flip de telefon Allview V1 Viper E? Link? :*
vreau sa ma ajutati cu un raspuns cat se poate de rapid spuneti-mi cei de la MediaGalaxy fac livrari si la domiciliu? daca da vreau sa stiulivrarea este gratuita sau trebuie platita?
Hey, mica intrebare: unde as putea gasi hanorac in genul assassin's creed in Romania? sau ar trebui mai intai sa intreb daca gasesc?
Cum licitez pe TOCMAI.RO
Sal TPU. Are cineva de vanzare cartea blue is the warmest color de julie maroh? varianta in engleza sau stiti de unde as putea sa o cumpar varianta in engleza. Mersi.
as vrea sa-mi cumpar un hanorac si nu stiu ce marime sa aleg, am 146 cm,ce marime m-i s-ar potrivi?(S,M,L, Xl...)
Vinde careva tutun in Iasi?
Puteti sa-mi spuneti niste telefoane bune pana in 700 >lei(700),gen un galaxy core. FUNDA
Cum pot da comanda de pe amazon try prime si este obligatoriu cardul
aș vrea sa imi cumpar un costum de assassin stiti voi assassin creed dak stie cineva preferabil din arad sau de oriunde dar cu comanda acasa ms. :)
Maine e deschis la Altex? De Boboteaza? Daca da, imi ziceti si mie programul? Vreau sa-mi cumpar un telefon.Dar la magazinele Orange? E deschis oare maine de Boboteaza?
Maine e deschis la Altex? De Boboteaza? Daca da, imi ziceti si mie programul? Vreau sa-mi cumpar un telefon.D ar la magazinele Orange? E deschis oare maine de Boboteaza?
Bună seara TpU. Aș vrea să vă rog să îmi dați un link de la un calculator bunicel pentru Gaming (buget de 20milioane.). Mulțumesc anticipat.
Buna TPU)ma puteti ajuta cu un site unde se vind : pulovere, topuri, bluze care in fata sunt scurte, si in spate sunt mai lungi? cred ca va dati seama, caci eu tot caut si nu gasesc. Mersi! Fundita ...? (mai mult)
de ce difera pretul de la amazon.com fata de cel de la amazon.de la acelasi produs?
SALUT TPU am o intrebare.Ce inseamna masinuta rc la scara 1/10, 1/40 (ceva de genu) VA ROG RASPUNDETI
Stiti un site cu pijamale intregi pentru fete?
Salut ce parere aveti despre Emag?
Ştie cineva vreun magazin de cadouri sau ceva de genul asta in mallul de la Ploieşti? Prietena mea cea mai bună mi- a luat cadoul dintr- un astfel de magazin cand a fost ziua mea, dar ea a fost la...? (mai mult)
Cineva din Timisoara, Oradea sau Arad care cunoaste magazinul de desfacere al celor de la beverage distribution sau magazinul thestore? marfa este contrafacuta sau originala?
Cineva din Timisoara, Oradea sau Arad care cunoaste magazinul de desfacere al celor de la beverage distribution? marfa este contrafacuta sau originala?
Stie cineva magazine hip-hop prin Bucuresti?
Din cate am auzit in Afi Palace este un magazin* unde iti poti face gauri.Stiti cumva unde este(langa ce magazin, ce etaj) DAU FUNDA!
As dori sa stiu daca exista un magazin care confecționează pandantive din ceramica colorata sau din plastic la comanda.De exemplu un pandantiv cu litera S in culorile curcubeului fara violet
Cât costă un Furby care poate fi controlat cu aplicația "Furby Boom"?
Ce parere aveti de site-ul woomie.ro? Am vazut ca livrarea se face in 7-12 zile lucratoare si nu mi se pare prea in regula. E o firma serioasa?
Http://www.adidasromania.eu/ Stie cineva daca sunt de incredere astia? Seriosi baietii sau? A comandat cineva de la ei? Produsele sunt originale?
Heii...stie cineva unde pot gasi ugg- uri originale la un pret rezonabil cu modele si pentru copii? Adica marimile sa fie de la 35 in sus sau ceva de genul acesta! Am nevoie urgent si da, dau funda! ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Qweerrrtttyyy întreabă:
Estera2222222 întreabă:
AnonimXnX întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!