Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 4 Februarie 2025 sunt:
Mamici/parinti, de unde v- ati luat patutul in special pentru bebe? Haine, accesorii le mai gasesc dar la patut nu ma decid. As vrea sa iau dintr- un magazin nu sa- l comand pe net insa la mine in oras...? (mai mult)
Salut, TPU! Îmi poate spune cineva, de ce LIDL este singurul magazin din România(cel puțin, pe care îl știu eu), care pune prețul produsului deasupra acestuia?
Bună! Am un lănțișor de aur un pic cam lung. Ideea e că nu vreau să- l scurtez pentru că uneori doresc să- l port așa lung, uneori îl vreau la baza gâtului. Există o clemă pentru așa ceva?...? (mai mult)
Cat dureaza un transfer in euro in general dintr o tara din ue in Romania? stiam ceva gen 24h sau 48
Daca pui iban ul la un cont pe net sau nu stiu sunt sanse sa ti fure cardul?
Pot sa văd in aplicația upromania bonul fiscal la ce am cumpărat? Nu doar cat Șold mai am pe cardul de bonuri de masa și cat am cheltuit Nu am luat bonul fiscal de la magazin și am impresia ca...? (mai mult)
Daca nike urile air force au un scris diferit pe spate inseamna ca sunt fake? Au un scris de mana asa cumva.
Salut TPU. Rocomandați-mi si mie va rog niste Second Hand-uri faine in Iași (daca se poate cu adrese). Mulțumesc.
Glovo accepta carduri de masa? Am încercat sa plătesc dar da eroare
Buna TPU. Pentru cei care faceti sau ati facut balet:ce pantofi cu care stai pe varfuri(poante) pentru balet recomandati bune la pret si de calitate? Voi trece in curand la poante si imi trebuie unele ...? (mai mult)
Buna, stie cineva daca-mi dau comanda de vape de pe eMAG si imi ajunge curierul acasa o sa-mi ceara acordul parintilor sau nu? (dau funda)
Buna ziua! Am nevoie de câteva idei de cadouri pentru aniversarea unei fetițe de 2 ani! Este verișoara mea și vreau sa-i iau ceva frumos
Buna! A mai comandat cineva de pe Farfetch? Sunt originale? Și atunci când plătești, trebuie in euro(cum arată prețurile pe site) sau se converteaza in lei.
Heyy. Merita sa comand de pe light in the box? Gen haine, rochii? Am vazut niste rochii superbe si chiar vreau sa-mi comand
Pot sa fac comanda de pe shein dacă am cont de paypal? Și reincarc de la aparatele paypal fara sa fie conectat contul la un card bancar? (Se poate da comanda prin paypal dar nu stiu daca se poate da ...? (mai mult)
Ati vazut aceste sortimente de la Monster prin Romania sau sunt distribuite numai in SUA? Daca sunt in Romania, la ce supermarket- uri sau "magazine de colt"? https://www.monsterenergy.com/us/en/products/java-...? (mai mult)
Buna, stie cineva magazine in Romania (Constanța) unde pot găsi chipsuri Ruffles?
Salut! A mai comandat cineva de pe site-ul ASOS? Dacă da, în afară de taxa de livrare, se mai percep și alte taxe?
Cum pot face cumparaturi online de la lidl? Incerc sa fac o comandă pentru părinți cu livrare?
Buna...daca imi fac psf si cumpar un joc depe steam in lei pot sa-l cumpar in lei sau trebuie sa bag euro?
Ce cadou este potrivit pentru un baiat de 17 ani pe care l-am vazut de 2 ori toata viata si tot ce stiu despre el e cum il cheama si unde sta?
Am și eu o întrebare ....am cumpărat online din Canada, am plătit tot și cu transport ...mai trebuie să plătesc ceva taxe când îmi aduce curierul pachetul?
Salut! Am nevoie de ajutor mi-am dat comanda de la Altex de un telefon și îmi scrie livrare în 22.04. 2023. Am făcut comanda joi pe 20. Ajutor
Salut Stiti careva de ce nu se mai fabrică guma de mestecat Wrigley’s Spearmint? Stiu ca s-a oprit productia, dar de ce? Mersi
Este posibil de a comanda un produs de pe emag.ro cu livrare in Republica Moldova, chișinău
Care e diferența dintre un parfum original și unul teaster (Versace Eros, Dior)
Cheia cumparata de pe eneba va expira vreodata daca nu dau reedem ceva timp?
Unde pot gasi ochelari de soare cu rama in forma de inima rosie? :) Ar fi trebuit sa fie un cadou pentru iubita mea, dar cei comandati nu ajung... Am nevoie de ei pana lunea viitoare... cine stie un ...? (mai mult)
Buna ziua. Imi poate spune cineva ce siteuri gen OLX sunt pentru Austria?
Buna! Am dat comanda de niste adidași Nike a1 și am primit niște fakeuri și mărimea nu corespunde, sunt mari! Vreau sa returnez, acum nu știu dacă este sigura metoda de a primi banii înapoi pe...? (mai mult)
Vineri, am comandat ceva de pe acest site : https://happykoala.ro/collections/toate- produsele ( HappyKoala ) Am comandat de pe acest site, deoarece produsul pe care l am comandat nu îl găsisem...? (mai mult)
Buna ziua! Am plasat o comanda shein si vreau sa o anulez(produsele neajungand la mine). Cum se procedeaza si in cat timp primesc banii inapoi?
Salut. La easybox se poate plati cu Apple Pay?
Salut TPU, niste shuri bune din Slatina?
Un site online unde se vând saci mari cu cartofi?
Buna ziua, trebuie să primesc un colet prin posta romana. Ultimul status al livrarii este : Programat pentru predare incepand cu aceasta data - Oficiul Postal x. Asta înseamnă că îl pot ...? (mai mult)
Bună, știe cineva dacă comanda de pe shein se poate plăti când ajunge? Și cu lei bani dați în mână?
Bunã! Am şi eu o problemã. Acum am comandat(18.04) de pe Shein şi când am completet datele personale, scriam corect localitatea...dar când am finalizat comanda atunci dădeam seama că scrie Bãile...? (mai mult)
Salutare! Am și eu o curiozitate. Ați cumpărat de la Altex, sunt ok? Mă refer în principiu cu garanțiile. Mi- am dat comandă de un monitor de pe pc garage și pe Altex e cu 100 de lei mai ieftin....? (mai mult)
Vechiul meu pc valoreaza 4059 de lei si vreau sa-l pun de vanzare pe olx. La ce pret ar trebui pus ca sa fie vandut?
In cate zile se vinde un calculator de gaming pe olx?
Hey TPU? Cum este livrarea prin Royal Mail în România? ( da știu ca este o firma de curierat specifica din UK ), dar eu primesc un colet prin Royal Mail și vreau sa știu cum sunt ei
Salut, am primit un mesaj in care cineva imi spune ca am primit un cadou online la nu stiu ce extragere (nu imi amintesc sa fi participat deși numărul de telefon este corect) si ca am de platit $5.00...? (mai mult)
Bună! Este adevărat că bijuteriilor din aur, din Turcia, sunt mai ieftine decât cele din România?
Salutare! A cumparat cineva ceva de pe Zalando? As vrea sa aflu mai multe pareri de la voi, deoarece pe internet totul se imparte 50/50, asa ca urmeaza mai multe întrebări =)) Ce parere aveti de ...? (mai mult)
Stie cineva daca magazinul de incaltaminte Sneakers Store e de incredere? Si-a mai dat cineva comanda de acolo? Va rog frumos sa-mi raspundeti cei care au dat comanda
Buna! Hristos a înviat! Îmi spuneți va rog și mie ce model sunt adidașii aceștia de la Nike Air Max? https://imgur.com/a/9dbdJyL Par a fi fake adică o copie fake a Nike Air Max 818 asa- i? ...? (mai mult)
Salut, marțea asta ținând cont ca este Paștele curierii lucrează?
Vreau aici idei de cadou pentru cel mai bun prieten, face 19 ani e un copil încă și un bețiv și un nebun =)))) Băgați cele mai senzaționale idei de cadou
Hello. Recent mi- am facut o pereche de ochelari de soare cu dioptrii la Optiblu. Epic fail. Probleme de la culoarea si opacitatea lentilelor, la stricarea prin introducerea incorecta a lentilelor in ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!