URGENT! Unde pot sa gasesc in Iasi sau macar pe net folie autocolanta tabla de scris la un pret convenabil? Dau funda! URGENT!
In primul rand va urez un an nou fericit, iar in cel de- al doilea rand as vrea sa va intreb cat este taxa de transport pe olx.ro. vreau sa cumpar un tv tuner din voluntari, de langa bucuresti,...? (mai mult)
Niste bocanci impermeabili valorati in 150 ron unde pot sa-i cumpar in Brasov?
Buna TPU...Ce faceti? Ati putea sa imi spuneti cam ce mall- uri imi recomandati in Dubai? As vrea sa aiba magazine designer si firme. Dau funda pentru cine da pana pe 1 ianuarie ora 17:00 cele mai multe...? (mai mult)
Ce adidasi de alergare imi recomandati pana in 200 de lei? Ideea e sa fie foarte foarte usori.
Imi puteti da un site unde pot comanda online revista bravo? Mersi!
De unde as putea sa imi cumpar maieuri de basketball cu echipe din NBA? Mai exact maieu cu Brooklyn Nets!
Am comandat online un colet/okazii.ro si nu mai doresc produsul ce fac? + a intarziat foare mult gen 5 zile cand trebuia sa ajunga in 2 imi bag p...cand ma suna sa stea la usa :)))
Mi-am comandat de pe okazii.ro o placa snowboard, de la larisapa. Am vrut sa va intreb daca a-ti cumparat ceva de la ea, si daca da, cu pareri aveti?
Imi spuneți va rog niște rețete de mâncare prăjituri etc.dar să fie cu gramajul corect etc.sa nu fie greșită scrisa si sa nu îmi iasă va rog! Fundiță!
Stie cineva unde pot gasi (comanda de pe net) manseta de piele cu corset, peste 5 cm latime sa fie? DAU FUNDA!
Unde,la ce magazin din Iasi gasesc tarabane plz dau fundita!
Va rog spune-ți un site unde as putea cumpara un Furbling ca îmi doresc unul! Un site din România! Va rog cât mai repede!
Librariile online, site- urile de pe care cumperi cate ceva etc nu sunt la treaba in perioada asta? Adica nu sunt active? Pana cand tine perioada asta de inactivitate de sarbatori? Nu de alta dar am comandat...? (mai mult)
Salut, as dori să achiziționez un breloc cu sigla " FBI " si nu gãsesc nicăieri pe net. Mã puteți ajuta cumva sa pot gasi?
Heeeeeeei. Unde gasesc hartie dinaia care atunci cand scot la xerox o imagine pe ea o pot dezlipi si o pot lipi pe alte chestii: carti, haine etc. Vreau si eu. Cine poate sa- mi de un link. Multumesc...? (mai mult)
Vreau un site cu postere de la Parazitii si B.U.G Mafia! Urgeent! !
Stie cineva unde pot gasi bentite de-alea tip esarfe indoite? gen :https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQH6QZbJdUf_sV24B0KwchW5NEjcjRBS3IUT7-oNonypuEu05sG3Q
Mi- am comandat un elicopter cu telecomanda ieri si elicpoterul are o chestie dedesubt si sunt curios ce este. Link- ul este aici: http://www.okazii.ro/jucarii- pentru- baieti/elicoptere/elicopter-...? (mai mult)
Am facut o comanda pe cel.ro si am primit un email cum ca va dura 2- 3 zila lucratoare pana vine pachetul. Si mai scria ca:In momentul in care produsele pleaca din depozitul nostru veti primi...? (mai mult)
Buna ziua as dori sa achizitionez din UK(Marea Britanie) un produs care costa 18 euro cu tot cu transport. Intrebarea mea este cam cat m- ar costa taxele vamale fiindca stiu ca trebuie sa achit TVA- ul...? (mai mult)
Am facut o comanda la eMAG pe data de 24 decembrie si a zis a pe data de 29 vine.Nu a putut sa vina din cauza condiilor meteo, atunci cand vine?
Buna,vreau sa stiu si eu daca gasesc undeva prin Ploiesti, lampioane? Va rog!
Salut, am auzit despre un nou tip de hanorac, și anume - Jilted Generation Skinny Hoody- .Doresc sa știu dacă e de sex masculin sau unisex, și în ce magazin l- as putea găsi, sa spunem prin Mall.Dau...? (mai mult)
Puteti sa-mi recomandati magazine care au la vanzare metri de tesatura? Matase, poliester?
Saluaree! Ce va doriti sa cumparati, dar nu gasiti niciodata in aproprierea voastra? Sau ce va este greu sa procurati cand aveti cea mai mare nevoie de ceva?
si sarbatori fericite! As vrea sa stiu cateva informatii despre www.dx.com In primul rand as vrea sa stiu daca chiar este adevarat faptul ca transportul e gratuit in Romania. Apoi as vrea sa...? (mai mult)
Salut, zilele trecute am comandat de pe fly-music.ro o chitara si acuma as vrea sa anulez comanda, stie cineva cum as putea-o anula?
Stie cineva de unde pot comanda inele midi? Funda. :D
XP Saluuut! Cine ştie magazine online româneşti cu produse "kawaii"? Caut de mult şi nu găsesc nimic.; Q; Orice fel de produse! Accesori,haine, pixuri...tot felul de nebunii.
Am gasit o placa video pe amazon.com la oferta. Cat m-ar costa transportu din SUA pana in Romania? Si cam ce timp. Acolo spune ca "shipping is free " la comenzi peste 35$.
Cand vand ceva pe tocmai sau olx, curierul vine la mine acasa?(la adresa expeditorului)
Am cumparat un parfum din zara si am gasit inautru o bugata de plasti si inautru aveaniste bugati de aluminiu..stie cineva ce ar trebui sa fie?
SALL TPU! Am o imprimanta Canon mp280 si de curand am cumparat un cartus negru pg- 510, (cartusul color nu l- am inlocuit, desi e uscat si nu mai functioneaza)- am venit acasa am inlocuit cartusul negru...? (mai mult)
Salut,as vrea sa imi fac un tattoo choker si am nevoie de snur de plastic.Stiti de unde pot achizitiona acest tip de snur si cam in ce magazine pot gasi? Multumesc
Cam cat costa o rochie de la Nifty by Josephine? as vrea asa rosie putin peste genunchi. urgent, dau funda!
Buna Am nevoie de niste situri de haine originale de calitate cum este de ex:Fashiondays/b-mall...
Este in vinzare husa pentru telefonul Wave Y?
Heii TPU cine stie ceva site sau magazine(magazine de prin zona Arad )cu incaltari si haine mai la moda si cool? Dau fundita Multumesc anticipat :*
Mă poate ajuta cineva cu un preț aproximativ al unei brățări de argint pentru bărbați? Eventual și cu o plăcuță pentru gravare. fundă.
Http://www.deichmann.com/RO/ro/shop/home- barbati/home- barbati- incaltaminte/00012301176630/Bocanci.prod?r=5&c=3&st=PRODUCT&filter_cat=home- barbati/home- barbati- incaltaminte Sant buni pentru iarna,...? (mai mult)
De unde pot cumpara husa pentru goclever quantum 500?
Bina! Am dat de mp3 ul asta care e SOCANT de ieftin doar 1.56€.Si as vrea sa il iau dar va rog sa imi spuneti cam cat e transportul? Ca eu nu vad. Funda!
Stie cineva cand incep reducerile de dupa sarbatori? mersi
Spuneti-mi va rog ce haine se potrivesc cu asta : http://iuliacumparapantofi.allshops.ro/produs/1420642/Esarfa+Araba+Rosu+cu+Negru.html
Vreau un pui de caine talie mica ( bichon, Yorkshire Terrier...)pana in 300 ron de preferinta in cluj-napoca
De unde pot cumpara un Playstation 4 la 1200ron?
Buna TPU am o intrebare... ce telefon sa imi iau? vreau sa fie un smartphone cu android. etc. iar pretul 500-850 voi ce ii recomandati?
Buna TPU. Luni 22 decembrie tocmai am pus o comanda de la eMAG insa nu a venit nici astazi.De ce? Cam asta imi arata la comenzi la mine in cont (pare a fi inregistrata comanda ) : Istoric comenzi ...? (mai mult)
Nu este nci o pacaleala legata de acel card avantaj de la Altex pentru ca eu cred ca, chiar daca o sa poti plati orice in 12 rate o sa platesti chiar mai mult decat costa produsul si este chiar adevarat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului