Hei. Imi cer scuze pentru categorie, dar nimeni nu imi raspundea nicaieri. Vreau sa- i cumpar prietenului meu un cadou de Craciun si inca nu m- am decis in legatura cu parfumul pe care as vrea sa i- l...? (mai mult)
Cat costa un bilet in national arena in tribuna 1?
Unde gasesc sa cuumpar o chitara in Vaslui?
Cati lei imi trebuie pentru o husa de s2?
Idei de cadouri de Crăciun ieftine?
Cum as putea cumpara online carti din Romania(sunt din Republica Moldova)?
Am o intrebare pentru cei care locuiesc in Bucuresti :) imi poate spune cineva unde gasesc caciuli negre de fata/unisex pe care sa scrie F U C K sau cel putin sa contina acest cuvant? Trebuie sa o dau ...? (mai mult)
stie cineva sa imi spuna niste magazine de haine online, cu haine dragute, la un pret acceptabil si marimile sa nu fie gresite (de ex: sa comand S si cand primesc haina sa imi vina de parca...? (mai mult)
Pe ce site as putea cumpara carti ieftine?
are cineva teste pentru admitere la umf Craiova? as fi interesat sa cumpar
Imi puteti da niste site-uri cu coliere ai bratari ieftine? Si as dori sa stiu cateva site-uri cu skin-uri pentru LG G2.
Stiti de unde pot cumpara braduti luminati gen cum devireaza in centru in unele orse? Eu am vazut in Beclean din sarma si peste cu ghirlanda si luminite si avea si stele, aratau foarte bine si as vrea...? (mai mult)
aveti cumva idee unde pot gasi berea Tuborg Christmas Brew in Iasi? Am fost deja in Carrefour si nimic. Mai am multe de cumparat si putin timp la dispozitie, asa ca ar fi extrem de util daca stie...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda, vă rog, un loc în București unde găsesc costume bărbătești mai mici? Caut numărul 40, maxim 42. Menționez că majoritatea costumelor din garderoba mea...? (mai mult)
Vreau sa mi achizitionez Estee Lauder Double Wear Stay- in- Place Makeup fond de ten..am fost in sephora si mi au dat o nuanta care nu mi se potriveste deloc. Altele nici nu aveau. De pe site nu mi dau...? (mai mult)
Buna eu as vrea sa le fac un cadou parintilor mei dar nu stiu ce m-am gandit ca voi m-ati putea ajuta pentru mama mea ceva pana in 100lei iar pentru tata tot de 100lei va rog mult ajutati-ma
V- ati comandat vreodata ceva de pe internat din afara tarii (de ex de pe Apple, amazon, ebay etc.)? Cum se procedeaza? As dori sa- mi comand un telefon deoarece preturile mi se par mai bune dar nu...? (mai mult)
Heii TPU. Vreau sa fac un cadou unei prietene bune, si nu stiu ce sa ii iau as vrea ceva mic si semnificativ pentru craciun ( dar sa nu scrieti o cana pentru ca deja am cumparat ) dau funda :]
Am auzit ca ar fi niste magazine online din China sau internationale cu preturi foarte mici. Va rog sa imi dati si mie niste site-uri daca stie cineva. Va multumesc...
A comandat cineva de pe site-ul fireshow.ro petarzi? Sunt legale? sau ilegale? Nu vreau sa am probleme pe politia
am o geaca care este cam lunga si as vrea sa fie mai scurta. Stiti vre- un truc sau ceva simplu usor de realizat fara ustensile profi prin care se poate intampla asta?(fara croitorie gen'). Cel...? (mai mult)
Imi spunet va rog de unde pot cumpara GOJI in Cluj sau Evantual Gherla.
Salut ami puteti da si mie un site de unde pot cumpara blugi/hanorac/tenesi- adidasi sa se asorteze toate sau cel putin sa cumpar pe rand.Si as mai vrea un site de unde pot descarca imagini pentru coperta...? (mai mult)
Hey! Doresc sa stiu cum as putea sa- mi iau de pe un site sigur niste platforme Buffaloes. Ca acestea- - - - >http://www.solestruck.com/buffalo- platform- charol- blanco/index.html... Insa pe acest site...? (mai mult)
Acesti adidasi sunt autentici? Pentru ca m-am uitat pe mai multe site-uri si pretul e cam mic. http://olx.ro/oferta/adidasi-nike-lebron-xi-ID1sbd9.html
Am cont de PayPal si nu stiu daca se poate incarca contul cu cod de la payponituri se poate? Lasatimi un mesaj ati fi de mare ajutor fiindca nu am card.
Hey! Am cateva intrebari legate de site-ul Okazii.ro 1)Este sigur? 2)Produsele de acolo chiar sunt noi? 3)Cum se face plata pentru. produsul cumparat? Multumesc!
As vrea sa stiu si eu unde pot sa vand si eu un palton negru din pull&bear in stare foarte buna si niste tenesi colorati, aveti vreo idee? Sau stiti pe cineva care cumpara haine?
Stie cineva unde gasesc un magazin aoro in IASI multumesc.
Vreau sa imi organizez putin camera si as vrea sa cumpar niste cutii de depozitare in genul celor prezentate in acest video https://www.youtube.com/watch?v=hY6VakS5nFE&list=UU3OZCZKBy5gmmLf0BXR1w0A...? (mai mult)
Buna seara, as vrea sa imi cumpar acest produs de pe PC Garage http://www.pcgarage.ro/procesoare/amd/athlon- ii- x2- 340- 320ghz- skt- fm2- box/ Problema e ca nu stiu daca sa il iau acuma sau sa astept...? (mai mult)
Salut, stiti daca parfumurile dupa eMAG sunt originale? ati cumparat de acolo? ati fost multumiti?
Cum sunt bocancii Steel? Ma intereseaza daca intra apa/zapada in ei, daca piele este calitativa si daca sunt rezistenti de- a lungul timpului. Daca are cineva, sau a auzit, astept pareri; )! Multumesc...? (mai mult)
Salut TPU, de unde pot cumpara o cutie din lemn simpla, gen un cufar sa se deschida.Am auzit ca se gaseste pe la universitate dar nu sunt sigur.Si ce as putea cumpara unei fete de craciun? nu este iubita...? (mai mult)
La ce este bun Acidul Boric
As dori sa sa-mi achizitionez niste articole legate de animeul Naruto. Imi puteti sugera niste site-uri ce fac livrati la domiciuliu intr-un tim de maxim o saptamana?
Hei! 1.Ati cumparat ceva de pe "Amazon.com"?(http://www.amazon.com/ref=nav_logo) 2.Cum se procedeaza cu plata? 3.Se aplica si costuri suplimentare? 4.Este de incredere? Multumesc! Dau funda.
Vreau sa cumpar de pe eBay o husa de telefon si doua carti. La husa transportul imi apare ca e 2 lire, insa eu nu am scris niciunde adresa. Cat m-ar costa transportul aproximativ?
Sint din Moldova si vreau sa procur ochelari. Ochelari prin care sa vezi "prin haine":D.Si daca stiti va rog spuneti-mi la ce magazin pot procura si unde se afla. Va rog...
Zicetimi cateva metode de a vinde o masina
In ce tara din UE (Uniunea Europeana ) credeti ca pc-urile (calculatoarele) sunt cel mai ieftine? Daca puteti sa argumentati si putin raspunsul ar fi perfect, daca nu nu :) Funda
Am nevoie de idei de cadouri pentru partinti(cadouri separate). FUNDA :-*
caut si eu botine negre cu tinte pe toc, unde pot gasi? marimea 35.
stiti cumva unde gasesc biscuiti Royal Dansk in Romania?
Hello! Sper să puteți să mă ajutați. Noi la liceu facem "Secret Santa" și eu trebuie să îi cumpăr unei colege un cadou. Ideea e că nu am nicio idee. Nu știu ce i- ar plăcea. Din cate am ...? (mai mult)
de unde as putea cumpara heliu, adica tub mic ca de fixativ? prin ce magazine sa caut?
ma puneti ajuta cu niste sugestii de telefoane? :)) Vreau sa-mi cumpar unu dar nu stiu de care dar sa fie cu touchscreen funda la cel mai bun raspuns si sa fie si rezistent :) :D
Nu stiti de unde as putea face rost de o vaza de cristal facut la fosta fabrica din Bistrita?
Nu stiti vreun site de pe care pot cumpara Spitz Japonez (o rasa de caine) la un pret convenabil? Dau funda! :)
CE părere aveti(fetelor) de barbații care poarta slapi? Dar despre purtarea lor la scoala?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice