Buna! Daca ati vazut "Home Alone: Lost in New York" stiti ca la un moment dat isi fac aparitia cele doua turturele. :) Intrebarea mea este: De unde pot lua si eu doua turturele? Am cautat pe site- uri,...? (mai mult)
Care magazin este mai serios dintre cele doua si ce geaca sa aleg? Gecile sunt acelasi model, difera doar culoarea si se gasesc in doua magazine diferite. Intr- unul este 720 de lei iar in celalt 620 ...? (mai mult)
(In primul rand, NU FAC RECLAMA) Buna! As vrea sa cumpar o patura cu maneci Snuggie si chiar nu stiu in care dintre magazinele online de mai jos sa am incredere. Imi puteti recmanda unul? 1. http://www.cudetoate.ro/produse/sanatate-...? (mai mult)
Stiti cumva unde pot gasi sticle/recipiente de metal pentru whiskey in Bucuresti? Sunt pe Okazii.ro cateva dar sunt second hand si vreau sa o fac cadou cuiva. Multumesc anticipat!
Care este cel mai de incredere si eficient site de aghizitionat telefoane mobile (Sony xperia z1)! funda
Ce cadou ii pot face domnului diriginte? El este profesor de relugie, nu bea nu fumeaza, este o persoana care uneori se inerveaza repede alteori este ironic iar alte ori nu se inerveaza.El este divortat...? (mai mult)
As dori sa achizitionez un set de creioane colorate Faber Castell de 45 de creioane dar nu stiu unde as putea comanda. Daca stiti, va rog sa-mi dati un raspuns ASAP. Thx guys.
Cum se produce livrarea de pe magazinele "amazon.co.uk", "newegg.com" pentru Romania. Ce? Cat? Unde? trebuie sa platesc si cum sa imi aduc produsul in Romania? Cine stie sau a mai comandat de pe aceste...? (mai mult)
Stie cineva unde sa gasesc huse pentru S3 cu 1D... De pe internet...Si sa fie in Romania. Thx.
Inel de logodna pentru ea,reglabil, aveti idee daca exista sau imi puteti da un site? Tot caut pe net dar nu gasesc..reglabil. Din aur alb.
Stie cineva cum convingi un parinte sa iti cumpere cadoul pe care.l vrei chiar daca el crede ca nu e potrivit pentru mine?
Nu e PPT(preturi pentru tine) si in orasul Brasov? dati-mi adresa daca e.
Ce sa cumpar parintilor mei?
Salut, stiti de unde se imbraca concurentii de la xfactor? as vrea sa imi cumpar pantaloni ca ai lui cocoon kills (ion mardare)trupa 69, si nu stiu unde pot sa gasesc.
Am facut joi dupa amiaza pe la ora 3 o comanda la domo cu o tableta. Vineri a doua zi pe la ora 12 am primit un email de la ei precum ca comanda a fost programata pentru livrare. Peste 2 ore...? (mai mult)
Hay baieti, voi ce spuneti? O sa ieftineasca PlayStation4 + gta5 la Altex dupa sarbatori?
Sall TPU, care stie unde gasesc cercel cu cruce ca al lui Alex Florea cel care a fost la x factor?
De unde pot schimba bateria la ceas de mana?
Salut, puteti sa-mi da-ti si mie un site de pe care sa cumpar petarde, bombe? Multumesc!
Un site de unde as putea cumpara astia? http://rudileung.com/wp-content/uploads/2013/04/adidas-Originals-Superstar-II-Triple-White.jpg
TPU! Unde pot gasi fake plugs in Constanta? Multumesc anticipat.
Stiti unde pot gasi lantisoare care se pot deshide? (Preferabil un site) Merci:*
Hei TPU vreau si niste pareri despre acest PChttp://www.altex.ro/sistem- it- myria- live- v29- amd- fx- 6300- pana- la- 4- 1ghz- 4gb- 1tb- amd- radeon- r7- 260- 1gb- gddr5- free- dos- 2- jocuri- la- alegere....? (mai mult)
Buna,are cineva telefon de pe pandawill? ma intereseaza cat de bine merg dupa o perioada mai lunga de timp. multumesc :)
ce telefon fain mi-ati recomanda pana in 500 lei? Aratati-l! DAU FUNDA!
De unde pot cumpara brazi mai ieftin? Cum se ajunge la ICAS? Multumesc.
Recent am văzut o fată care primiseră de ziua ei un CD cu One Direction Four (asa scrie pe CD) și aș vrea să aflu unde pot găsi si eu CD-ul.
Pana la urma concursul Cotnari "Vin'de o masina" este serios sau o panarama numai sa cumparam vin? Am sunat inainte la toate nr de tel pe care le au si de pe facebook si de pe site- ul lor si se...? (mai mult)
Aste e o intrebare pentru cei ce stiu de siteul i.ntere.st. Dupa ce ati acumultat punctele ce trebuie sa faceti,in cat timp vine coletul,e gratis, trebuie o serie de buletin cand ajunge?
Vreau sa cumpar subler si micrometru, dar nu stiu de unde sa iau, sa fie de calitate. As putea sa dau comanda pe internet sau sa ma duc la magazin daca e in Brasov. Vreau ca aparatul sa fie clasic,...? (mai mult)
Este maazin Ikea ( http://www.ikea.com/ro/ro/ ) in Iasi? Si daca da, unde se afla. Multumesc anticipat!
De unde pot sa cumpar 50x35 piele tabacita vegetal? si la ce pret
De unde pot cumpara brad pentru. Craciun mai ieftin. Am citit de Romsilva, de Ocolul Silvic. Stiti vreun loc mai ieftin in Bucuresti? Va multumesc.
Vreau sa mai vand din lucruri, am deja o multime de obiecte nefolositoare (imprimata, telefon, etc.) de care nu am nevoie. M- am gandit sa el vand pe Mercador si pe Tocmai dar nu stiu cum...? (mai mult)
As vrea sa cumpar si eu ceva dupa Amazon, dar nu prea stiu cum se face acest lucru, ma poate ajuta cineva care stie, si a mai facut acest lucru? Please, Dau Funda.!
De unde pot cumpara niste pocnitori din galati? Nu stiu unde sa caut.
Cum vand ceva pe NET? Adica sa zicem ca pun anunt pe okazii sau in alta parte si gasesc cumparator cu care ma inteleg. Pe urma cum fac sa ii trimit coletul si sa primesc banii? Si daca vand pe okazii, ...? (mai mult)
:* As vrea sa cumpar un cadou pentru iubitul meu de ziua lui. Ii plac lucrurile de decor. Ma puteti ajuta cu un site cu astfel de lucruri, dar cu livrare la domiciuliu? Multumesc anticipat :*
Are cineva carti yugioh de vanzare
Care sunt modalitatile de plata pe Ebay? si daca imi puteti spune in ce constau acestea. Multumesc
Salut, am o nelamurire, sper sa ma puteti ajuta.Am facut comanda de pe site- ul lightinthebox.com, e site ce are depozite in China dar si in Europa, am facut comanda pe adresa unde stau in camin(viza ...? (mai mult)
Buna TPU dati-mi un program cu pompe cu heliu pentru baloane de vanzare cu pretul maxim de 200 lei.
Un sitevde unde imi pot cumpara casti si pt telefon si pt pc?
as vrea sa cumpar un mouse si este cam 40 de lei, dar transportul este de 20 de lei si nu prea imi comvine sa dau atat pentru transport, site- ul de unde vreau sa il cumpar este oktal, asa ca ...? (mai mult)
Hello! Sper să puteți să mă ajutați. Noi la liceu facem "Secret Santa" și eu trebuie să îi cumpăr unei colege un cadou. Ideea e că nu am nicio idee. Nu știu ce i- ar plăcea. Din cate am observat...ascultă...? (mai mult)
Ştie cineva unde aş putea găsi nişte tricouri cu specific românesc? Mi-ar trebui pentru un cadou. Mulţumesc anticipat
Va rog din, suflet, cine imi poate spune unde pot gasi un burete floral sferic in Iasi mai maricel? Va rog ajutati-ma si as dori si ghiveci potrivit.
Ajutati-ma va rog cu niste idei de cadouri de craciun si de ziua de nastere a iubitului.
Hey boys & girls! Stie cineva unde pot gasi tarte parfumate de la Yankee Candle, in afara de Bucur Obor?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!