Ajutati-ma va rog cu niste idei de cadouri de craciun si de ziua de nastere a iubitului.
Hey boys & girls! Stie cineva unde pot gasi tarte parfumate de la Yankee Candle, in afara de Bucur Obor?
Cine ma poate ajuta cu ceva am facut comanda pe eMAG un aparat foto in cat timp imi ajunge acasa? dau fund :)
Stie cineva daca exista vreun site din Romania care vinde tricouri cu echipe de League of Legends (TSM, Fnatic, etc.)? Daca nu, din afara?
In ce magazine pot gasi jocul Need For Speed Underground 2? Va rog cautati o solutie care sa gaseasca raspunsul pentru ca jocul acele il doresc din suflet! Dau funda. Multumesc pentru toate...? (mai mult)
Salutam ma puteti lamuri si pe mine cu ceva daca comand un telefon direct din china trebe sa ma duc la vama dupa el sau imi vine direct acasa mersi anticipat...
Sal TPU. Cum se numeste hartia aia cu care invelesti un cadou. Nu stiu cum se numeste de aceea apelez la voi.
Vreau sa dau o precomanda la Ed. Leda si nu stiu daca se plateste transportul sau nu. Ajutor!
as vrea si eu un site românesc dupa care sa pot cumpara o carcasa cu Jensen ackles pentru iPhone 5. Dau funde, multumesc
As vrea sa- mi fac un abonament de 10 euro si nu prea am idei de ce telefoane as putea sa aleg. De fapt nu am variante, ce ar fi mai potrivit? Nu as vrea sa dau mai mult de 100lei pentru telefon...? (mai mult)
As vrea sa imi cumpar un laptop, daca se poate sub 2000 de lei, de la care nu am pretentii foarte mari. Nu sunt gamer, insa mi- as dori sa functioneze jocuri precum Sims3 si altele de acest gen....? (mai mult)
Ajutor...am telefon Samsung Galaxy S5 si azi i- am spart ecranul, el inca mai functioneaza, ma pot juca pe el, suna, trimite mesaje si sa fac poze deci pot face orice doar ca e spart ecranul sus in partea...? (mai mult)
Buna TPU, ca tot vine craciunul, luna cadourilor, din pacate am ramas fara bani, cum pot face cadouri folositoare facute manual?
Buna TPU..As vrea sa cumpar niste sosete sport de pe OLX. Intrebarea este:Cat valoreaza transportul? Comanda ar costa in jur la 15 lei. (Scuzati categoria);)
Am vazut o reclama pe FaceBook cu niste bocanci Nike la 140 Roni. Mai are cineva?
La scoala trebuie sa luam unui coleg un cadou de Craciun.Mie mi- a picat un baiat, il cunosc si e un amic foarte bun, suma este intre 15- 20 de lei.Imi puteti spune ce as putea sa- i iau? Dar nu...? (mai mult)
Cunoasteti un site unde se gasesc bratari de inox cu motive crestine?
Unde pot gasi rochi frumose. P.s am 18 ani. Pe ce site-uri?
Acest website este de incredere http://mobilexpres.ro/?
Unde pot gasi cele mai mari reduceri online la haine sau electrocasnice?
Sunt nou pe aici. As vrea sa pun o intrebare. In jur de cat costa un CD NFS Underground 2?
Buna Vreau sa comand ceva de pe net,iar la metoda de livrare am bifat cont colector, dar nu prea stiu ce inseamna acest lucru
Cine stie un site cu chestii din Diabolik Lovers? (figurine, brelocuri, fanbook-uri). nu vreau foarte scumpe.
Exista un site unde se gasesc ghete Nike Hypervenom fake sau ft ieftine?
Datimi si mie link-uri cu magazinele din Bucuresti care vand pirsuri cu magnet.
Imi dati, va rog, si mie un site de unde as putea comanda un cadou pentru o persoana de sex feminin de 21 de ani? Site-ul sa aiba lucruri faine, originale si, bineinteles, ieftine.
Sper ca ma puteți ajuta. Nu mai e mult si se apropie sarbatorile de iarna. Cu aceasta ocazie vreau sa iau un cadou, dar nu stiu ce mai exact. Ma puteți ajuta? Sa fie cu subiectul: sărbători ...? (mai mult)
Vreau sa dau si eu o comanda pe Amazon.com ca am vazut ca preturile sunt mult mai reduse fata de la noi din Romania. Dar la cum nu am mai facut acest lucru din afara tarii nu prea stiu cum se...? (mai mult)
De unde pot cumpara si eu online bluza sau tricou cu XO de la the weeknd. plsss funda gen alea cu official issue
Hei. Vreau sa-mi cumpar un inel bioenergetic, dar nu gasesc nimic online, ca sa pot comanda. Ma puteti ajuta cu un link? Multumesc anticipat.
Am comandat cam in urma cu o luna un tricou din Coreea(de Sud evident) si joi a ajuns la biroul de vama din orasul meu, luni am primit aviz, iar azi, marti, am fost dupa el in pauza de la serviciu,...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu pareri pentru niste cadouri de Craciun. Nu sunt sigura ce pot sa le i-au parintilor mei (39 de ani). Va rog sa ma ajutati! Funda!:*
Stie cineva de unde se comanda direct de la producator sau de undeva mai ieftin aparat de injectat tigari electric genul acesteia: http://www.tocmai.ro/masina- electrica- de- acut- tigari- din-...? (mai mult)
Salut am si eu o pereche de adidasi de 1 an care sau uzat usor am decis sa cumpar un spray de culoare alba dar era pentru lemn mi- a dat sprayul gresit trebuia sa fie de ala de masina acuma nu se mai usuca...? (mai mult)
A incercat cineva Zerosmoke? Am auzit ca iti face greata de tigari, sincer nu as cam vrea sa ma las ( sunt sigur ca nu as putea sa ma las usor) dar daca le face insuportabile, as cam incerca! ...? (mai mult)
Voi ce credeti sunt bune preturile aici? http://www.deliciilemarei.ro astept parerile si propunerile voastre. Va multumesc
Unde pot gasi de cumparat online Husa pentru Lenovo A536 Nillkin Super mat sau de silicon, de preferabil rosie. Multumesc si astept raspunsuri cat mai rapide.
De Crăciun vreau sa ii fac un cadou unei fete de care îmi place.In primul rand credeți ca ar merge sa ii spun prin cadoul asta ca îmi place de ea? Si in al doilea rand, ce as putea sa ii iau?(ceva...? (mai mult)
HEEEEELP! Vreau sa gasesc o husa pentru telefonul Philips S398. HEEELP!
Este sigur sa imi dau numele contului bancar, nr contului si nr iban pentru a primi o suma de bani in schimbul unui produs? Se poate cu aceste date sa extragi bani din cont?
TPU! Am si eu o intrebare:))) stiti cumva de unde pot sa achizitionez seria manga naruto?(magazine, online e.t.c)?
As vrea sa imi cumpar un model de inel ca cel din Stapanul Inelelor si nu stiu de unde l-as putea comanda sa vina in Romania! Sugestii?
Heii TPU acest produs "sapun din arbore de ceai" se gaseste si in farmacii?
Hey, TPU! Cine imi poate si mie sa imi vanda o peruca cu 3sd sau 100 sc ..am nevoi va rog...ii voi fi recunoscatoare! Ajuta- ti- ma, va rog mult! Multumesc oricum! p.s.peruca sa nu fie chiar urata si...? (mai mult)
Dati-mi niste siteuri de haine din Turcia care le pot comanda online. Merci:)
Care ar fi cel mai potrivit cadou de craciun pentru o fata:funda:-*
Cum sta treaba cu ebay? Adica am gasit ceva la 0.01$ si as vrea mai multe. Nu sunt sigur ca preturile sunt reale adica o instalatie de brad la 0.01$. Si inca ceva, cu transportul cum e? Cat se plateste...? (mai mult)
De unde pot cumpara si eu sapca ca cea din melodia lui connect-r -rece ca decembrie?
Hey stie cineva de unde pot achizitiona haine care sa cantareasca o anumita greutate, la proprie Ex: bluza sau hanorac care sa aiba 10kg sau pantaloni de 10-15kg.
stie cineva un site unde as putea cumpara sigur si ieftin haine anime?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!