TPU, mi- a comandat mama un telefon de pe acest site www.aliexpress.com, multi au zis ca iti poti lua teapa, insa 6 angajati de la mami de la servici au comandat telefoane de pe acest site si le- au...? (mai mult)
Salur. A cumparat careva de pe amazon? Cum e cu transportul? Se merita?
Am un catel. De o luna este o "corcitura" de rottwiller si ciobanesc mioritic.Iese ceva din el(ma refer ascultator si dastea) este de culoare cenusiu spre negru, labutele albe. Mama lui este rottwiller...? (mai mult)
As dori si eu niste pareri despre site-ul fireshow.ro.A cumparat cineva de la ei? Sunt de incredere?
Vreau sa trimit o bicicleta ramburs prin curier. Faza e urmatoarea. Cumparatorul trebuie sa plateasca si transportul. Exista vreo firma de curierat care sa ia un colet ramburs si cu plata transportului...? (mai mult)
Eu am o pereche de colanti alb cu negru cu meily monroe cu imitatie de ziar si am cautat o bluza care sa se potriveasca cu ei daca stiti o bluza cu alb sau negru sau ceva de genu cu colanti va rog...? (mai mult)
Care ştie unde are FC Petrolul Ploiesti magazin în Ploiesti, pentru că ăla din ShopingCity s-a închis.
nu stiti un magazin in Cluj care vinde obiecte cu Justin Bieber?
Am vrut sa vad daca pe pagina de comanda cu cardul de la eMAG imi apare ca e securizata, cand am vazut ca e am inchis pagina, fara sa cred ca se va inregistrat comanda. Aparent s- a inregistrat si acum...? (mai mult)
Credeti ca e teapa? Pentru ca mi se pare prea ieftina http://olx.ro/oferta/placa-de-captura-avermedia-game-capture-hd-gamecapture-hd-ID1IJsJ.html
Salut, am dat si eu o comanda azi de pe un site de un telefon din china valoarea produsului e de 120 dolari si mi- l trimite prin HongKongPost, stie cineva daca aceasta companie livreaza si in Romania...? (mai mult)
Imi spuneti si mie va rog frumos un magazin cu haine de rapp-eri? In Bucuresti daca se poate.Va multumesc anticipat, funda!
De unde pot sa cumpar/comanf un tricou, pantaloni, lant, caciula, fular cu markiplier? In caz poate imi dati si o adresa :d
Buna TPI cam cat ar costa un procesor bun in care sa mearga minecraftul cu shader paolos in 100 FPS sau placa video nu stiu exact ce imi trebuie. funda
Salutare TPU, Daca cumperi ceva de pe ebay, atunci cand vine produsul in tara trebuie ca distribuitorul ce imi aduce mi- e produsul sa plateasca ceva la vama, si daca da trebuie eu sa acopar acele costuri? ...? (mai mult)
Salut se gasesc sticlute (mini) de skull vodka in Romania? ca acestea: http://24.media.tumblr.com/tumblr_mdnwbhrdFS1qhsohyo1_1280.jpg
Mi-am cumparat niste bocanci de piele si ma jeneaza rau la glezna unde ii ou ala. ce pot face sa se lase?
Ați cumpărat vreodată de pe site-ul compari.ro vreun parfum? dacă da, sunt originale?
La ce ajuta un cupon FNATIC pentru shop? La ce ajuta 50 POINTS pentru fnatic shop?
TPU, dau funda! De unde pot face rost de o micro-lentila?
Daca am facut vineri o comanda de pe un site prin fan curier si comanda ar trebui sa vina in doua zile o sa primesc maine comanda? maine fiind duminica...Lucreaza cei de la fan curier duminica?...? (mai mult)
unde as putea gasi si eu geaca de piele ca a lui Connect-r... https://www.youtube.com/watch?v=v-YKjz1cJng? Dau funda celui care imi da site. Mersi :)
Salut, as vrea sa imi cumpar role + patine, reglabile, dar nu stiu de pe ce sait sau ce firma sa aleg, imi puteti da niste site-uri sau firme?
Ce aparat de fotografiat este mai bun si ieftin?
Vreau sa stiu si eu de unde sa iau din Bucuresti o pereche de casti cu microfon, niste boxe PC. Un magazin ceva daca se poate.
:) am nevoie de niste informații, as vrea sa ii fac iubitului meu un tablou ilustrat cu o poza personală, care va fi pus deasupra patului, si il vreau mareeeee. Unde pot face asta?
Ce poti darui unui baiat - de Anul Nou?
Sall TPU, stie careva unde pot gasi cercel d.asta in forma de cruce http://postimg.org/image/q5l0tbj55/? dau funda cui ma ajuta
Heii, caut si eu ugg'uri negre cu bile. Am tot cautat si nu gasesc.
Stiti ceva site- uri de incredere care au produse Nike, Adidas, Puma, Lacoste etc. de pe care a- ti mai cumparat(sau aveti pe cineva care a mai cumparat). Nu ma intereseaza ca sunt fake- ...? (mai mult)
In videoclipul lui Dan Balan - Chica Bomb este o tipa cu niste casti cu un craniu pe ele. Stiu ca firma se numeste Skullcandy dar as vrea sa aflu cum se numeste modelul castilor. Dau...? (mai mult)
Ma intereseaza urgent sa stiu prețul unei șampanii. Am cautat pe toate internet pe diferite site URI dar nimic despre pret. Șampania se numeste Mont Royal Sparklyng Wine. Va rog frumos am...? (mai mult)
Stie cineva un site din Romania de unde pot sa fac comanda de niste adidasi Nike Air Max 90 originali? De preferat sa fie cineva care a mai facut comenzi pe site- ul respectiv. Vroiam sa imi...? (mai mult)
caut un ps3 la 400 ron am mare nevoie de unu nu conteaza daca e slim sau fat.MULTUMESC
Produsele de pe site-ul Sports Woomie sunt originale?
In Romania se gasesc astfel de lucruri (cel mai bine in hipermarketuri daca stiti)? Daca da, unde? https://www.google.ro/search?q=badge+ reels&biw=1366&bih=657&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=M8eBVM-...? (mai mult)
stiti vre un magazin care sa pot gasi o carcasa aurie pt iphone funda
Am comandat niste jucarii de pe nicoro. Nu am depasit suma de 300 de lei ca sa am transport gratuit. Cand a venit coletul prin fan nu mi- a mai cerut 15 lei pentru transport iar curierul mi- ...? (mai mult)
Hei lume! Am o mare problema, am participat intr- un schimb de cadouri de Craciun :o3 Si surpriza mea a fost sa pic cu o fata din SUA. Cat ar costa sa trimit un colet in Portland, Oregon? din CS? DAu...? (mai mult)
stie careva un magazin unde pot gasi Husa flip, carte sau bumper pentru un telefon adus din afara (Samsung galaxy s2 T989 varianta pentru SUA ) http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_ii_t989-...? (mai mult)
A incercat cineva corectorul si pudra de la color trend avon? cum e?
Puteți sa imi spuneti, recomandări o firma de curierat car face si ambalare. Sa fie in toată țara, iar produsul care vreau sa îl transport e un aparat fragil, mare. Funda
Salut. Ce cadouri mai faceti anul asta de sarbatori : Mos Craciun?
Unde gasesc pe net sa cumpar niste papuci ceva gen http://prntscr.com/5d71ej, si sa nu coste prea mult?
vreau sa imi cumpar niste ugg-uri modelul la cu fundite dr mai intai vreau sa stiu daca funditele sunt de model sau se leaga...
Intr-un formular de comanda trebuie sa completez numarul de factura( de pe factura de unde am cumparat telefonul).La ce se refera:la nr bonului fiscal sau la nr. actului aditional de la rds
Ce blugi aveti? aveti blugi mulati pe voi ce parere aveti? eu am un fel de tercot.ce spuneti sunt material bun? blugi stamti se dau dupa forma piciorului?
A cumparat cineva de la Fireshow Timisoara ( www.fireshow.ro )? Sunt seriosi?
A trebuit sa completez un formular pentru Allview pentru un accesoriu cadou.In acel formular mi sa cerut un numar de factura. Eu de la rds ( locul de unde am cumparat telefonul) am avut doar bonul fiscal...? (mai mult)
De pe ce site pot comanda tricouri personalizate ieftine?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)