Unde gasesc bocanci Timberland pentru barbati marimile 44, 45? Atat pe internet cat si in magazine fizice aici in Bucuresti?
Vreau sa comand cate ceva de pe site- urile : http://www.incaltaminte- haine.ro/ http://www.super- haine.ro/ http://www.adidasitai.ro/ Sigur sunt fake- uri, nu ma deranjeaza, dar am siguranta...? (mai mult)
Daca ma duc la Altex sa cumpar un PlayStation 4 in valoare de 1750 lei (am 13 ani) pot? Si daca vreau garantie pot sa iau un baiat de 14 ani cu buletin pentru asa ceva?
Am la scoala o serbare si eu trebuie sa ma costumez in Mos Craciun, stiti vreun site de unde as putea cumpara?
Am trei prietene foarte bune si vreau sa le fac cite un cadou de anul nou. Vreau sa cheltui in jur de 50 de lei pentru fiecare.Astept sugestii:)
As dori sa ma fac reprezentant Avon si inca nu am suficiente detalii. As dori sa stiu daca exista taxe de inscriere, daca va trebui sa platesc ceva in plus si daca va trebui sa particip la diferite...? (mai mult)
Stit cumva un site unde pot sa aflu toate reducerile :) (funda)...
Heii ce cadou sa-i iau mamei mele de Craciun? Ceva sub 50 lei. M-am gandit la unele variante dar mai vreau sfaturi!
Cum pot afla cati bani am in cont pe un card visa fara sa merg la banca si nu am internet benking
Alege un raspuns castigator Stie cineva de unde as putea cumpara gama pentru par cret de la Sunsilk( sampon+ balsam+ crema fara clatire )? Eu sunt din Iasi si imi aduc produsele din Italia dar merg ...? (mai mult)
Stie cineva unde gasesc si eu o centura pentru culturism mai de calitate asa? Ca am luat una de la pronutrition si va spun ca nu e cea din poz in nici un caz :) deci daca stie cineva din propria...? (mai mult)
Ce credeti ca ar fii frumos sa ii cumpat celui mai bun prieten al meu de ziua lui? El este pasionat de: -cai/echtatie -vanatoare -caini (de vanatoare) Sa nu coste exagerat!
Un preprezentant avon din sector 5? zona piata progresu?
De cate ori va faceti pantofii/ghetele cu crema iarna? 1 data pe saptamana?
Buna,cum se face plata unui produs Online cu card bancar?
Cine stie cum miroase parfumul Cuba Gold? Si am nevoie de niste sfaturi pentru cadouri de Craciun pentru iubit?( va rog fara misto )
De unde pot comanda ceara "by vilain gold digger "ajutati~ma funda!
Hei TPU, cum cumpăr de pe Ebay.uk fara sa plătesc cu cardul, adică sa plătesc cand imi ajunge coletul?
Hei Se gandeste cineva sa faca o comanda de pe " www.aliexpress.com "? Poate o facem impreuna.
Ce sa aleg o geanta neagra cu o fundita roz sau o geanta albastru inchis cu o floare neagra?
TPU:* ce cadou i-as putea face iubitului meu de Craciun?
Este deschis astazi la Deichmann? Va rog un raspuns cat mai rapid :) Urgeeent
As vrea sa fac cadou un urs de plus mare. Imi puteti da o idee de unde il pot cumpara, in ce perioada si cam cat ar costa unul. P. S sunt din sibiu
Ce site-uri de haine online cunoasteti?
Sunt inchise magazinele pe 1 decembrie?
Hei.Chiar daca este 1 decembrie, pot comanda ceva de pe net?
Unde gasesc in Bucuresti, un magazin cu tricouri cu trupe rock?! Multumesc.
De unde pot achizitiona parfumul Zara Femme EDT Natural ?
ma ajutati la o intrebare? Unde se gasesc elastice loom bands in Oradea?
Heii, TPU! Vine Crăciunul și vreau să îi iau cât mai din timp fratelui meu un cadou, dar habar n- am ce sa îi cumpăr. Are 21 de ani, ascultă reggae, îi place să citească. Nu vreau răspunsuri...? (mai mult)
Stiti cumva de unde pot cumpara hainute si incaltaninte pentru papusi? Dar fara papusa, ci doar haine. Multumesc anticipat
Hei cum pot sa fac bani de buzunar
Mall-urile sunt închise de 1 decembrie, adică mâine?
Ok oameni buni, inca o intrebare, ( nu vreau sa vad ca spuneti ca sa imi fac eu pc pe piese ca NU AM DE UNDE SA STRANG 20 DE MIL PT PIESE ) Exista vreo UNITATE PC LA 10 - 12 mil care sa aiba urmatoarele...? (mai mult)
Salut tuturor, încerc să strâng niște bani pentru a îmi cumpăra un laptop și am nevoie de sfatul vostru. Până acum am avut un jaf de pc care mi- a făcut o groază de probleme de când l- am ...? (mai mult)
Cine a comandat de pe vessos.com? Cat costa transportul?
As vrea si eu niste site-uri de haine cum ar fi zorilestore, originals s.a. Dau fundoi!
Hey voi :* îmi poate spune si mie cineva daca de 1 Decembrie (mâine) va fi deschis Decathlonul din București? E cam aiurea întrebarea, dar tinand cont ca e sărbătoare nationala si eu nu am gasit...? (mai mult)
Salut TPU, Sunt in clasa a 10-a si organizam Secret Santa, iar in urma extragerii trebuie sa ofer cadou unui baiat. Ce cadou as putea sa-i ofer? Buget pana in 40 lei. PS. Sunt baiat.
Vreau sa ma duc la o nunta si am o roche galbena si dantela neagra, su nu stiu pantofi de ce culoare sa iau.Ma puteti ajuta?
Am dat o comanda de un monitor si niste boxe de la flanco. Estimarea livrarii era 3 zile.In a 5- a zi am primit un mesaj de la firma DPD curier cum ca in decursul acelei zile imi va fi livrata comanda.Am...? (mai mult)
Știe cineva unde as putea sa gravez ceva pe ceasul fiului meu? Menționez ca sunt din București.
Ceva idei de cadouri? Am la dispoziție în jur de 200 de lei. Vreau să iau cadouri pentru iubitul meu și pentru sora lui. Ea e de vârstă cu mine (18 ani). Iar la el, chiar am rămas în pană...? (mai mult)
CE telefon imi recomandati cu 12 milioane?
Care este concentratia de nicotina ideala pentru e-lichid?
De unde imi pot cumpara adidasi VANS? Va rog sa imi dati un link (preferabil din romania).DAU FUNDA!
Daca dau comanda la eMAG de 2 produse sub 90 lei(ceea ce inseamna ca trebuie sa platesc drumul), trebuie sa platesc doar pretul drumului unui obiect, sau sa platesc pentru amandoua? EXEMPLU:pretul...? (mai mult)
Stie care va niste biciclete ieftine
De ceva timp au inceput sa- mi placa fularele si as vrea sa- mi achizitionez unul. Am tot cautat unul care sa- mi placa si nu prea am gasit mare lucru, dar m- am oprit la acesta: http://www.stilmasculin.ro/wp-...? (mai mult)
Hei TPU, trebuie sa ii fac cadou de Craciun unui baiat la scoala, iar bugetul stabilit e de vreo 30 lei. Idei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?