Ce laptop ar fi bun, adica: -sa incapa multe poze, filme, muzica... -sa mearga internetul repede, sa se vada filmele ok -sa coste putin -sa fie usor si subtire
Sall TPU, pe http://piese-accesorii-biciclete.ro daca ei mai multe produse dai banii de livrare pentru fiecare produs. Fiti sinceri.
Salut, as vrea si eu sa ma ajute cineva cu un sfat sau ceva gen. Cum sa ma imbrac bine sa fiu pe placul unei fete?, as prefera sa raspunda o fata daca se poate.
De unde as putea sa imi cumpar si eu noi Nike Air Max dar rosi gen ca acestea "http://www.oeshoes.com/nike- air- max- mens/air- max- 90- mens- shoes/air- max- 90- hyperfuse- prm/2014- air- max- 90- hyperfuse-...? (mai mult)
As vrea sa va intreb daca stiti site-uri din strainatate cu diverse care livreaza in Romania?
As vrea un magazin de pandantive de baieti in Brasov! Funda! (dati si strada ex Strada Vasile nr 5000000000000)
Salut sunt din Bucuresti sector 4 si asi dori sa stiu de unde pot achizitiona sticlute dinacelea foarte mici de bautura a diverse maci celebre ca cele din avion findca vreau sa infiintez o colectie ...? (mai mult)
Cei care ați comandat de la eMag de Black Friday ați primit pachetul? De unde sunteți?
Buna tuturor! Vreau sa aduc un colet din state. Ce firma imi recomandati? Ce modalitati stiti? Ofer funda!
Un site bun international de vanzari/cumparari gen olx&ocazii?
Ca sa comand de pe eMAG trebuie neaparat cont, sau cum?
pe olx serviciul livrare cu verificare inseamna ca cel care vinde produsul da banii la transport si cel care cumpara da decat banii pe produs?
Unde pot gasi in Braila un magazin unde se vand fermoare lungi metalice si mohair/lana? Multumesc anticipat.
Am o nelamurire. Vreau weekendul asta care vine sa imi iau ceva de pe steam cu paysafecard. Intrebarea e, daca ma duc sa iau un cod de paysafecard si il cer in euro mi- l da in euro si platesc...? (mai mult)
Buna,a pus cineva comanda pe site-ul www.samargelim.ro? daca da, ce ati primit cadou?
De unde imi pot lua badgesuri cu anime?
Am o nelamurire este urgent, site-ul www.theiconic.ro este un site sigur? adica ma refer livreaza exact ce comanzi, sau este unul din site-urile acelea care trimit altceva.?
De unde pot cumpara o pana de chitara din metal? (magazin online sau in Ploiesti) si cat m-ar costa sa o gravez?
Cum poti sa afli cat costa in rate o consola pe eMAG?
Buna vreau sa ma duc in europa sa imi iau niste blugi dar nu am fost nicedata si as vrea sa stiu daca sunt blugi frumosi cum e si in castani si preturile daa sunt pari
Sall TPU, imi aratati si mie niste licurici pentru bicicleta(lumini de ventil), la 5-10 lei 2 buc. Funda!
Vreau să- mi comand haine de pe sammydress.com și nu știu cât costă transportul și dacă sunt haine de calitate! Vă rog să îmi dați detalii legate de transport și calitate dacă ați ...? (mai mult)
Urgent! Daca comand de pe amazon.com un smartphone Samsung galaxy s5 si un scaun de birou, cam cat m- ar costa transportul din SUA pana in Romania pentru ele (avand in vedere ca scaunul e destul de voluminos)?...? (mai mult)
Stiti acele coliere care au scrise cuvintele "Best Friends Forever" pe o inima rupta? Ei bine, am cautat si eu un colier de acest gen (de fapt sunt mai multe intr- un singur colier, in fine...)...? (mai mult)
Hey,pot platii curierului cu cardul la livrare? Multumesc anticipat!
Mai oameni buni, va rog frumos sa imi ziceti o bautura buna dar nu exagerat de scumpa, ceva gen Angeli de cirese sau era la lidl un lichior bun ceva cu "latte machiato ". Mai stiti ceva in genul lor?
Unde pog gasi ceas de barbati in romania cu: eat, f*ck, sleep? multumesc
De unde (site-uri) pot sa iau haine de pisici pentru craciun? Sau fesuri din alea de mos craciun.
Unde gasesc guta elastica neagra ( ata pentru tatto choker) in Pitesti?
Cat costa transportul pe Tattooit.ro in provincie? Mai exact in Iasi. Nu gasesc pe site, scrie doar ca transportul e gratuit la comenzi de peste 60 de lei dar nu am comanda de atat.
Ma gandeam sa-mi fac si eu un jurnal... Vreau sa-mi cumpar unul dar ma puteti ajuta cu niste preturi sau niste modele. FUNDA
Unde pot gasi idei bune pentru a lua un cadou de Craciun pentru iubita? Eu am gasit https://www.cadouripentrufemei.com/
Pot sa dau comanda pe net duminica? Scrie ca Programul nostru de lucru este: L-V 9:00 - 20:00, S 9:00 - 17:00, dar eu daca vreau sa imi dau comanda la o pereche de botine duminica, se poate?
De unde pot face rost de o boneta din aceea camuflata in albastru de jandarmi?
Cat timp tin reducerile la PCGarage?
Hei! As vrea sa comand de pe ebay o peruca.Imi puteti da detalii, nu am mai comandat niciodata.Multumesc!
As dori sa vand niste produse pe olx si tocmai. intrebarea e urmatoarea, cum fac sa trimit produsu. Adica daca se poate sa-mi explicati detaliat procedura. Multumesc!
Stiti vreun site bun din Romania de unde imi pot lua o placa de snowboard buna? Apropo, eu sunt incepator.
Salut,TPU imi aratati si mie un brad de craciun de peste 2m ieftin, maxim:50-70 lei. Dau funda raspunsului care ma va ajuta.
Daca vreau sa cumpar ceva de pe olx trebuie sa ma duc dupa el?
Vreau sa-mi scot la pim cateva poze..De unde as putea sa le scot si cat costa, vreau un pret cat se poate de exact? (Iasi) Dau funda :3
Ma aflu in fericita faza de amenajare completa a unei bucatarii si as vrea sa va cer parerile/sfaturile voastre in privinta aragazului/plitei de gatit + cuptorului. Am ajuns la concluzia ca incorporabilele...? (mai mult)
Hei TPU, as vrea sa deschid un magazin online pe shopmania si am nevoie de putin ajutor, ideea este sa cumpar tricouri simple de bumbac 100% si sa le personalizez. De unde as putea lua astfel de tricouri...? (mai mult)
Unde gasesc un pistol ca cel din American Pie Beta House 2007 https://www.youtube.com/watch?v=yz02RY6xwE0
Ati comandat pana acum de pe site-ul dotarisaloane.ro? E de incredere? Caut un site de incredere de unde pot comanda masina de tuns WAHL Super Taper. Ma puteti ajuta?
Am trei intrebari legate de cadourile de Craciun! 1)Ce sa ii cumpar tatei? Vreau ceva special si nu mai scump de 30 lei :) 2)Ce sa ii cumpar mamei? Vreau la ea ceva mai sofisticat, dar nu ...? (mai mult)
Salut, am apofizita tibiala (forma usoara) de 11 luni si as dori sa cumpar o genunchera pana in 30- 40 lei.De unde as putea cumpara una, dar nu vreau din acea de tenis, ci una cu o gaura mica in mijloc(...? (mai mult)
Se apropie Mos Nicolae/Craciunul (mai este pana la el) dar vreau sa va intreb de idei de cadouri pentru iubit. Voi la ce v-ati gandit?
http://www.okazii.ro/incaltaminte- barbati/ghete/ghete- adidas- barbatesi- gen- bocanc- inalte- imblanite- pana- n- talpa- model- iarna- 2014- culoare- maro- - a164567497?icid=recomandari_pag_produs&ibid=same_seller_big[164567497] ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
mynameisnotsupposedtobehere întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!