Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 4 Februarie 2025 sunt:
Salut ma gandeam sa- mi iau ceva de pe un site din strainatate, dar nu stiu exact cum functioneaza livrarea, mai ales fiindca nu ai cadran cu nr de telefon. Imi poate explica cineva cum poti primii ...? (mai mult)
Trebuia sa-mi vina un colet prin sameday si am primit mesaj ca mi se va livra astazi coletul dar degeaba, ce se intampla cu comanda mea? Cand imi va ajunge oare? Ati patit si voi?
Ce pret merita pus pe olx urmatorul pc ca sa fie vandut mai repede?: i5 7400, gtx 1650 super, 16 gb ram, 500 gb ssd
Salut, am vrut sa comand niște cărți după site- ul bookzone.ro și să le plătesc cu cardul dar am crezut că nu a mers. Am primit pe gmail ca comanda a fost confirmata, iar pe site- ul lor nu scrie...? (mai mult)
Exista vreo lista, vreun site cu toate pachetele de tigari care se comercializeaza (vand) legal in Romania? Si vreun magazin de unde se pot cumpara? adica sa le aibe pe toate. Multumesc
Buna, ce parere aveti despre site-ul "Caminul tau.ro"?
Hei, am facut o comanda pe Pink Panda in Februarie si de atunci sunt plimbata de la o firma la alta cu mail- uri. Prima data mi s- a spus ca a fost pierduta in sediul din Mogosoaia si sa le dau detalii...? (mai mult)
O comanda ce urmeaza sa fie livrata prin cargus poate fi redirectionata catre un punct de ridicare ship&go daca nu sunt la adresa in ziua livrarii? Primesc sms cu o ziua inainte/in ziua livrarii cu posibilitatea...? (mai mult)
Buna TPU! Deci aștept o comanda de pe eMag de o săptămână, am sunat la firma de curierat și nu- l pot trimite că cică nu au primit aprobarea de la ei (Emag) și nu- l pot trimite. Ce ar trebui...? (mai mult)
Unde sunt magazine de închiriat rochii de ocazie în Constanța și care sunt tarifele de închiriere?
Salut TPU! As vrea sa dau comanda de un telefon de pe flip.ro Mai exact de un iphone xr. Și as vrea sa va întreb dacă merita sau nu? Si mai am o întrebare, atunci când intru pe orice telefon ...? (mai mult)
Salut, in cat timp iti intra banii pe cont daca dai retur unui produs la easybox pe eMAG?
Hey TPU, mă simt foarte îngrijorată, am făcut pe 8 aprilie o comanda pe Amazon, coletul a fost expediat a doua zi, prin Royal Mail, dar nu am primit niciun număr de urmărire și asta mă îngrijorează....? (mai mult)
Unde pot gasi mangi super ieftine?
Bună ziua, mi-am cumpărat niște off white odsy de pe capodopera care ai costat 3100 de lei, site-ul este legit dar pe adidași scrie made în China credeți ca sunt originali sau fake?
Buna TPU! Deci va rog sa mă ajutați, am dat o comanda pe eMAG in data de 7 aprilie (vineri) și au zis că se livrează intre 10- 11 aprilie (luni sau marți) azi e miercuri și nu mi- a ajuns, nu ...? (mai mult)
Ce înseamnă In prelucrare - tranzit Braila la track pe site - ul postei romane?
Am comandat un pc vinerea trecută de pe eMAG prin easybox si intru in aplicatie sa vad urmărește comanda si nu imi arata cand trebuie sa vina. Știți de ce?
Are ceva dacă am pus o comanda și am uitat sa trec toate datele la adresa de livrare(am trecut doar strada), dar le am trecut la adresa de facturare?
Ati incercat siropurile sweet freedom? Care a fost preferatul vostru si ce gust avea?
Salut, o parere despre acest site de haine? https://www.bealife.ro/? spm=..order.header_1.1&spm_prev=..index.header_1.1 ca vreau sa-mi cumpar un costum si nu stiu daca sa comand sau nu
Salut, o parere despre site ul acesta cu haine? https://www.bealife.ro As vrea sa iau un costum de acolo dar nu stiu daca sa am incredere ca nu prea am auzit de ei foarte mult.
Ce site este mai legit adica sanse mai mici sa- mi iau teapa dintre acestea doua: olx sau publi24? Si ce modalitati de plata sunt pe olx sau pe publi24? Ramburs prin curier si sa- mi trimita banii pe ...? (mai mult)
Parere adidasi de pe fashion days tocmai mi-am dat comanda. Oare se poate verificare colet?
Parere fashion days?
Bună seara, am un produs la vânzare pe public 24 și am primit mesaj că cineva a rezervat produsul și a făcut plata prin public 24, eu nu înțeleg ce se întâmplă.
Buna TPU! Cine stie de pe ce site de incredere din Europa as putea sa imi comand la un pret rezonabil papuci elevatori pentru barbati de 7- 8cm? Daca a mai purtat cineva papuci elevatori, sunt comozi ...? (mai mult)
De unde pot cumpara haine la un pret rezonabil dar totusi trendy in Bucuresti (Sec. 6)?
Cum imi pot vinde calculatorul de gaming?
Stiti site-uri de shopping cu preturi mici si care sa livreze in Europa?
Am o problemă cu Shein Am comandat si am plătit cu cardul ieri, mi- a spus că comanda a fost plătită cu succes și azi îmi spune că comanda mea a fost anulată deși mi- au luat banii din cont. ...? (mai mult)
Salut, vreau să îmi cumpăr o placa video și mă gândeam daca pot face ceva cu placa veche, un fel de rabla ceva sa o dau pe un voucher sau o reducere la placa noua, aveți idee daca este un site...? (mai mult)
Buna ziua. Daca anulez o comanda la eMag, plata fiind făcută cu cardul, îmi intră banii înapoi pe card?
Salut! Vreau sa dau o comanda de pe aplicatia nike, mai exact la o pereche de air force 1, pretul la checkout fiind de 600RON, vreau sa stiu daca a mai comandat cineva si daca trebuie platite taxele...? (mai mult)
Salut! Vreau sa dau o comanda de pe aplicatia Nike, mai exact o pereche de air force 1, iar pretul final este de 600 RON.A mai comandat cineva, stiti daca trebuie sa mai platesc pe parcurs taxele ...? (mai mult)
Dareu Coal Wireless RGB de pe site-ul qwertykey merită să-l cumperi?
Vreau sa cumpar si eu un smartwatch sa tina bateria mai mult de 1 saptamana dar sa aiba si aplicatie disponibila pe google play.Cam ce firma mi-ati recomanda? Buget 300 lei. Multumesc!
Buna ziua. Vineri pe la ora 18 si ceva aproape 19 am comandat doua huse de pe Cât Mobile, pentru o tableta Samsung și pentru un telefon Samsung, dar problema este că când o sa îmi ajungă aceste...? (mai mult)
Am efectuat o comanda si urmeaza sa fie livrata de sameday. Primesc sms ca urmeaza sa fie livrat coletul in cursul zilei? Este posibil sa imi fie redirectionat coletul la easybox? Intreb pentru ca dpd...? (mai mult)
COURT BOROUGH LOW 2 (GS) de pe site sportselect Parere adidasi?
Salut, TPU! Stiti cumva de unde pot lua un Iqos la un pret bun si sa primesc si cele 3 pachete gratuite? Am vazut in OMV tot la 250 de lei dar nu m- am interesat daca se dau si pachetele gratuite. As ...? (mai mult)
Am citit ca sunt anumite branduri de siropuri de agave care nu sunt mai prelucrate mai intens si au mai putina fructoza ( gen 50-60% in loc de 90%). Cunoasteti astfel de branduri?
A mai comandat cineva de pe biopharm? Am plasat o comanda (ramburs) dar in contul meu la secțiunea comenzi plasate imi scris in asteptarea confirmarii platii la livrare. Unde trebuie sa dau...? (mai mult)
Buna, eu mie-am făcut comanda de pe shein și am pus numărul de telefon, dar adresa am pus-o corect, ce fac o sa sune la usa? Ajutor
Buna ziua/seara TPU! Am si eu o intrebare, deci am dat comanda luni (1 aprilie) de un procesor, o carcasa, o sursa si niste rami (nu cred ca este foarte relevant), iar tot in afara de rami spunea ca...? (mai mult)
Saluut! Am nevoie de o părere. Dacă dau comanda de o husa pentru un iphone 13 mini, eu având un iphone 12 mini, credeți ca ar fi buna telefonului meu având în vedere ca ambele sunt cam aceeași...? (mai mult)
Bună TPU! Am făcut o comandă pe Amazon și a fost expediază, am primit și factură, dar și email de confirmare a expedierii, dar nu am primit număr de urmărire a comenzii. De ce? Va rog, dacă...? (mai mult)
Salutari, a comandat cineva vreodata produse mai multe de pe aliexpress? Vreau sa comand un loc de joaca modular pentru copii demontabil..costa in jur de 4000 euro cu tot cu transport, dar acolo scrie...? (mai mult)
As vrea sa fac rata la un telefon, de pe eMag / Altex, care e maximul de rate? 36? Sau de pe Flip cu tbiBank, am văzut că poți face până la 60 de rate, sa fie teapa?
Salut, cand credeti ca vin reducerile de paste la altex, in ce perioada mai exact?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!