Bună TPU, am comandat niste ochelari de pe shein și cand dau pe comanda scrie delivered si dupa mai apas o data scrie livrare estimata 4- 7 aprilie. Sunt la prima comanda pe shein și nu stiu cine aduce...? (mai mult)
Buna, am o problema cu Shein- ul. Eu am dat o comanda pe site- ul Shein in data de 12 martie, comanda a avut termen de livrare maxim ieri 26- 29, nici azi nu a venit și am lăsat mesaj și am vb in...? (mai mult)
Buna ziua, am dat o comanda pe shein pe 20 Martie, din data de 24 e in transit la arrived at the local facility, e cumva blocat la vama? Comanda ar trebui sa ajungă între 4- 7 Aprilie, aștept pana...? (mai mult)
Hainele de vara de SHEIN sunt ok? Dau funda
Buna ziua! Am comandat de pe shein 15 produse dar eu am primit un mail cu, confirmare de 6 produse O să mai primesc restul produselor?
Știți cumva dacă pot purta pantaloni scurți din luna mai, îmi doresc sa pun o comanda pe SHEIN cu haine de vara in Aprilie pentru mai, credeți ca e ok?
Buna! Am dat o comanda pe shein pe 13 martie, pe 15 a aparut, , in transit, , si încă e asa pana azi, nu s- a schimbat nimic. Tin sa mentionez ca livrarea estimata e 28- 31 martie. Stiti daca mai...? (mai mult)
Buna! Am dat o comanda pe SHEIN pe 9 Aprilie și nici astăzi pe 28 na ajuns încă spune ca este in tranzit și ca destinatarul na ajuns la destinație …oare No S-o mai primesc?
În urma unei comenzi de pe site- ul Shein de o săptămână este în Transit International depot Hub outbond. Menționez ca data estimativa de livrare a trecut. Va mai ajunge coletul? A mai întâmpinat...? (mai mult)
Buna! Știți în cât timp va veni un curier să ridice un colet dat retur de către mâine celor de la Altex?
Buna TPU. Mai multe prietene au incercat sa dea comenzi de pe shein dar s-a intamplat acelasi lucru. Au spus ca nu le merge sau ca le da eroare. Ce ar putea face ca sa le mearga?
Daca pe OLX imi apare că a fost livrata comanda la 12:30, dimineața am primit și ms dar ea nu a ajuns inca, ce poate fi?
De ce acte am nevoie pentru ridicarea unui colet FAN Courier? Sunt un minor si am luat ceva de pe OLX. De ce am nevoie pentru a- mi ridica coletul? Trebuie sa mentionez ca inca n- am buletin, dar am...? (mai mult)
Https://www.iareduceri.ro/reduceri/epilator- reincarcabil- accesorii- incluse_34958?gclid=CjwKCAjw_YShBhAiEiwAMomsEM- B2C4lifEFOQFJmhZVhEtZWhXdOp1WKoW7W7EoZ9U7giW7xxVTohoCQS0QAvD_BwE Ați încercat fetelor? ...? (mai mult)
Părere flip.ro?
Buna TPU, stie cineva magazine electronice care livreaza din strainatate in Romania? Dau funda!
Buna,îmi puteți recomanda magazine online de unde îmi pot achiziționa echipament de calarie?
Cu ce carduri pot plăti pe Shein? Merge și cardul de la BCR sau Revolut?
Sunt intr- o dilema. Nu stiu ce sirop sa achizitionez: sweet freedom original fruit syrup sau pe cel light. Din ce am auzit cel fruit syrup are gust fructat (altii zic ca e neutru), iar ultimul un gust...? (mai mult)
Papucii de pe envysport.ro sunt originali? Au review uri doar din date de 17.02. 2023 si nu vad niciun review care sa para a fi real.Stie cineva de pe aici daca papucii sunt originali?
Ce parere aveti despre siteul biofun? E sigur? Livrarea se face doar pein curier? Merge si prin posta?
A cumparat cineva siropurile de la sweet freedom? E vreo diferenta de gust intre siropul light vs cel original (fruit syrup)?
Salut! Ce parere aveti despre produsele resigilate de la Altex? Aș vrea sa cumpar un monitor si scrie,,ambalaj original deteriorat" si,, prezinta urme de utilizare"
Buna! Recent am dat o comanda pe SHEIN si eram curioasa daca sunt sanse sa-mi primesc comanda si in weekend sau doar in timpul saptamanii (pe aplicatie scrie ca vine in jur de 24-27 martie)
FUNDĂ! Pot da retur la niște haine luate de pe Shein dacă nu îmi vine mărimea? Se pot returna și alte lucruri sau nu se poate returna nimic?
Hainele de pe Pandabuy sunt fake?
Pentru easybox e o perioadă determinată în care poți ridica coletul? Ex. câteva ore după depunere
Am facut ieri o achizitie de pe siteul Nike-ro.com,din pacate am bagat datele cardului, este real siteul? Mai pot recupera bani?
Salut! Si-a mai luat cineva blugi skinny de barbati de la zara? Cum sunt materialele? Marimile sunt reale?
Trebuie sa ajunga coletul prin fan courier prin toate informatiile se afla si pretul. RBS: 820.00 lei. Asta inseamna ca e 820+cat mai costa livrarea sau pretul total cu tot cu livrare?
Pot lua pachetul de la posta daca numarul de tracking zice: 21.03.2023 09:43 Predat la factor - Tranzit Campulung Moldovenesc?
Urgent, am facut o comanda pe flip.ro, e in curs de livrare si m- am razgandit. Pur si simplu nu ridic produsul. Mentionez ca am ales facturarea prin ramburs si ca pe site nu e nici un buton de anulare....? (mai mult)
Cei care folositi Shein, aveti careva litera S? Am toate literele, numai S nu. Ofer la schimb orice litera! Urgent
Bună TPU. Vreau să achiziționez o pereche de ochelari de pe shein fiind prima oară când comand, este safe, îți ia suma exactă, este sigură aplicația, nu este vreo țeapă? Mulțumesc aștept...? (mai mult)
A cumparat cineva incaltari de pe cmfp /ceimaifrumosipantofi.ro? Sunt de calitate produsele? Returul este ok?
De ce acte am nevoie pentru ridicarea unui colet de la Posta Romana? Sunt un minor si am luat ceva de pe OLX. De ce am nevoie pentru a-mi ridica coletul?
Salut, TPU! A comandat cineva ceva de pe acest site https://hainestar.com/? Întreb pentru că nu au recenzii, nu au nimic, vad că oricum produsele nu sunt originale însă mă întreb dacă totuși...? (mai mult)
Ce înseamnă avizat in data de … FanCourier?
Salutare. Prin credit Oney pot cumpara si din magazine fizice in rate sau doar online? Vorbesc despre acel credit de maxim 4 rate cu card de debit.
Salut! Ce părere aveți despre acest Pc de Gaming? https://cel.ro/c/OV4xaVprdXpp
Ce parere aveti despre site ul Antonia bijoux? Este aur aur sau facatura? Experienta voastra comandand de la ea? Multumesc din suflet
Stie cineva cum pot face o factura pe firma la cei de la shein? Se poate rezolva prin ticket sau live chat?
Salut. Stie cineva daca poți cumpăra un produs online in rate cu un card de debit?(in afara de cardul de salariu de la Oney)
Ce se întâmpla dacă am pus comanda de retur la alt easybox?
Buna lume! am o problema…o sa ma credeti un imbecil dar mi- am dat comanda de un un produs din japonia de pe ebay. eu mi- am facut contul de ebay in 2020 si tot atunci mi am introdus si adresa de livrare...? (mai mult)
Bună tuturor! Am și eu o întrebare mai ciudată. Am pus o comanda de pe Shein și știu ca de obicei coletele vin cu Sameday. De data asta mi- a apărut ExpressOne care este o firma de curierat în...? (mai mult)
Salut TPU! Ați dat comandă de pe Nike de adidași Custom - Nike By You? Daca da, sau daca cunoașteți prieteni care și- au dat... în cât timp i- au primit? Eu daca as da astăzi comanda...? (mai mult)
Cum pot sa-mi fac card la e-mag?
Ce parere aveti de urgent cargus? Sunt seriosi? Am dat comanda de o tastatura de pe eMAG ieri si deabi astazi a fost preluat de curier.
Buna seara, se poate sa ți se refuze returul unori perechi de adidași in cele 14 zile, doar pe motiv ca au urme de purtare? (Doar am mers putin afara cu ei și ma băteau), au toate etichetele pe ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Vanessa0911 întreabă:
XXXAlinXXX69 întreabă:
DandG2304 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?