Hei cine imi spune si mie unde gasesc carti de blck friday? Online! Si, in special, va rog sa nu credeti ca are legatura cu politica...Si va rog sa nu ignorati intrebarea din cauza asta... Carte Pas...? (mai mult)
In cat timp vin comenzile de pe eMag? am comandat astazi, de black friday si nu stiu in cate zile ar veni
As vrea sa`mi achizitionez un laptop cu urmatoarele specificatii : - tastatura iluminata; - camera frontala HD; - windows 8.1 incorporat; - ecran mat; - material rezistent; - baterie ...? (mai mult)
Vreau sa stiu cand s- au deschis siteurile de Black Friday pentru ca eu la 6 dimineata am gasit un iPhone 5S la 15 milioane dar era Stoc Epuizat. O sa mai fie si pe 28 Black Friday? Daca da cand...? (mai mult)
Unde gasesc caciuli beanie in Vaslui?
Buna care imi poate da niste siteuri de black friday cu Samsung galaxy s4 ca vreau sa imi cumpar va rog cat mai rapid
Salut, am o intrebare, am dat comanda la eMag, si am primit un SMS "Comanda a fost inregistrata iar coletul va fi livrat in zilele..." Asta este SMS- ul de confirmare? Adica mi- au rezervat deja...? (mai mult)
De unde va cumparati haine la reduceri?
am o intrebare.Pentru a cumpara de black friday de la eMAG iti trebuie card de cumparaturi?
Doresc sa achizitionez un telefon de pe apple.com. Completez tot ce trebuie iar la final tot ce trebuie sa fac e sa finalizez comanda. Am urmatoarele intrebari : 1.Imi cere un zipcode pentru...? (mai mult)
Imi puteti spune un sait de incaltaminte de baieti care sa aiba si incaltaminte casual si incaltaminte sport? Multumesc!
De site-ul ORINGO ce parere aveti este unul de incredere si vinde produse originale?
La ce ora incep reducerile pe Emag?
Dezumidificator ieftin?
Salut TPU,. Sunt din bucuresti si as vrea sa stiu de unde se poate cumpara acel inel care isi schimba culoarea in functie de starea spiritului.
Cum sunt bocancii Steel? Ma intereseaza daca intra apa/zapada in ei, daca piele este calitativa si daca sunt rezistenti de- a lungul timpului. Daca are cineva, sau a auzit, astept pareri; )! Multumesc ...? (mai mult)
Pe site-ul aoro.ro vor fi reduceri de blackfriday? Pe site am vazut o mica reclama, dar nu scrie nimic despre eveniment.In schimb nu e inclus pe lista magazinelor participante.
:) imi puteti da niste linkuri cu cele mai avantajoase reduceri pret-calitate de blak friday la tablete? dau funda
De black friday vor fi reduceri si la sephora, douglas, bershka, zara?
A comandat cineva pana acum de la crazy fashion? Sunt de incredere? Sunt hainele de calitate deoarece pare prea frumos pentru a fi adevarat la pretul afisat? Ce parere aveti?
De black friday se face reducere și la încălțăminte? Încă ceva...black friday presupune doar comandare online de produse sau participă și magazine din afara mediului online? Dau fundă! :D
Salut TPU, Maine este Black Friday si as dori sa va cer o parere. Nu stiu ce sa aleg intre tableta Google Nexus 7 ( http://bit.ly/114O6ZP ) sau telefonul Samsung S5 Mini ( http://bit.ly/ZzXvbp ). ...? (mai mult)
Imi poate spune cineva din ce este facut un tatoo choker? Din ce ață?
Salut prieteni am venit să vă întreb ceva, deci să începem. Astăzi la ora 00:00 este black friday (reduceri semnificative pentru mine) si doresc să imi cumpar un launchpad mini sau un mixer (Controller...? (mai mult)
Buna,imi poate explica si mie cineva cum e cu taxele vamale? Daca cumpar prin china post air mail o rochie ce valoreaza 15.00$ platesc taxa vamala?
Imi poate spune cineva? Magazinul online http://ro.bfashion.com/ livreaza numai in Romania sau si in ale tari? !
la ce mai este B%ACK FRIDAY in afara de Emag?
Credeti ca va tine stocul la tablete(acum de Black Friday, in magazine precum eMAG) cu pretul intre 100-130 de lei pana vineri la 8 dimineata?
Ce telefoane credeti ca vor ajunge la 450-500 de lei maine de Black Friday la eMag? ( Buget maxim 500 de lei ). Vreau un smartphone cu 1 gb de ram.
Televizor cu diagonala mare ( 81 cm ) 3D, sau monitor cu diagonala mai mica 2D, monitorul are avantajul ca are response time mai mic, adica se misca mai repede? Voi ce ziceti pentru gaming?
intrebarea mea este: As vrea sa cumpar Nerf Blaster Maverick Hasbro sau versiunea mai noua si m- am uitat in magazine si pe amazon si pe amazon e mai ieftin dar nu stiu cat ma costa transportul,...? (mai mult)
De Black Friday 2014 o sa fie reduceeri si la magazine cu articole sportive gen ghete de fotbal,adidasi, mingi etc. Daca da care sunt acele magazine? Fundaaaaa
Ce cadou as putea sa- i fac unei fete de 12 ani? Nu prea ii cunosc gusturile si in urmatoarea zi ma duc la o alta aniversare! De preferinta sa nu fie prea scump! Ma gandeam la o gentuta tip portofel, ...? (mai mult)
In anul urmator vreau sa imi iau o bicicleta mtb downhill si pe un site scrie ca costa 11.339 lei adica e 11 milioane sau 113 milioane?
Ce ar fi mai dragut? O geaca de blana sau un cojoc crosetat?
Chiar daca a aparut carte noua in romana e redusa de black friday?
Cat timp(1 luna -2, 3) trebuie sa folosesc tratamentul cu ulei de ricin pentru par?
Care stie unde imi pot face un fes personalizat cu ce vreau eu sa scriu pe el? sau un site? va rog (sau sa gasesc un fes ce scrie pe el Police)
Stiti cand va aparea in Romania Huawei Ascend Mate 7 varia nta 32g si 3g ram? Sunt interesat de acest telefon din vara apropae. M- am interesat si eu dar nu am gasit. Si de acea apelez la voi!...? (mai mult)
Am un buget de 400 lei si vineri vreau sa-mi cumpar o tableta. Ce mi-ati recomanda?
Stie cineva de la ce ora se va incepe Black Friday la Emag/PC Garage/Flanco?
De Black Friday reducerile sunt si in magazin sau doar in magainele online? Stie cineva si daca aceste reduceri tin mai multe zile? De exemplu daca un telefon e la reducere vineri si ramane pe stoc, as...? (mai mult)
Ce minge de fotbal spuneti sa imi iau?(sa fie buna si sa nu se sparga usor). Buget: 200RON
Daca am un card Flanco de la Cetelem, pot cumpara de la Dedeman cu el tot in rate? Multumesc.
Ce parere aveti de specificatiile acestea : android 4. 2. 2, procesor dualcore 1. 3Ghz, 8Gb ram, 8Mpx spate, 1. 9Mpx fata, display 4" IPS, sunt de la o replica de IPhone 5S.Merita sa o cumpar? ...? (mai mult)
Am dat comanda de ceva, din America, prin USPS si imi apare We are glad to inform you, Your package is in transit. Acum intrebarea mea este, daxa cumva a ajuns in tara, unde pot verifica daca...? (mai mult)
Vreau si eu sa imi cumpar ochelari Ray- Ban http://www.rayban- legend.net/images/rayban/Ray- Ban- RB2140- Wayfarer- Sunglasses- 03.png Intrebarea mea este pot sa le schimb lentilele sa pun unele...? (mai mult)
Stiti cumva daca de la Cora Lujerului poti cumpara mobila in rate? Multumesc!
Buna ce sacou/haina poarta Daniel in episodul 11 sezonul 7 din Iubiri secrete https://www.youtube.com/watch?v=xsDEFUGBrWY (la minutul 8:50) imi place foarte mult si as vrea sa imi iau si eu unul la fel...? (mai mult)
De aproximativ jumatate de ora am dat comanda la eMAG. Imi ziceti cam in cat timp ar ajunge?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
mynameisnotsupposedtobehere întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!