De unde imi pot cumpara telefonul Microsoft Lumia 535?
Cea mai buna combinati pentru. : http://www.pullandbear.com/ro/ro/nout%C4%83%C8%9Bi/nout%C4%83%C8%9Bi-c739505.html#/5017508/TENI%C8%98I%20COMBINA%C8%9AI%20CU%20CRANII fundita :*
Black Friday incepe din noaptea de joi spre vineri?
Care este varsta minima pentru a comanda un produs de pe pc.garage
Cam cat costa aproximativ un bagaj complet pentru maternitate, atat pentru bebe cat si pentru mămica? Cat m-ar ajunge?
Magazinele Zara, Mango, Bershka, Stradivarius, H&M, Pull and Bear fac reducere vinerea asta de BlackFriday?
Hei, vreau şi eu un magazin cu multe huse şi carcase din silicon pentru iphone 5s în Bucureşti. Ce-mi recomandaţi?
Vreau sa imi iau niste caiete A4 120 file cu spira, aveti idee de unde? Am cautat pe net dar sunt niste preturi si nu vreau sa comand. Stau in sectorul 3, in auchan nu am gasit cora nu am pe aici si...? (mai mult)
Stiti de black friday vreun magazin online de unde pot comanda chitari elctrice? Dar sa fie set complet tot cu amplificator :D Scuzati categoria dar asta e ce mai accesata :)
Ati cumparat vreodata de pe ebay? Chiar e gratis shipping-ul pentru produsele specificate?
Unde pot gasi trabucuri din alea ieftine prin Iasi si tigari fara timbru (din alea mai ieftine din Moldova )? Un magazin ceva sau nu stiu. aveti vreo idee?
Este o oferta la RDS care precizeaza ca daca iti prelungesti contractul cu 24 de luni primesti gratuit o tableta cu sistem de operare android. Aceasta este toata oferta ca pare prea simplista sau mai are...? (mai mult)
As avea nevoie de niste site-uri cu cizme dama de piele si de iarna. Multumesc mult pentru ajutor!
Ebay trimite produsele international? Am vazut la unele produse transport gratuit... Ajutor!
Stiti cumva niste site-uri de unde pot cumpara postere? Cat mai multe :) Caut urgent si inca nici un site nu m-a ajutat. Dau funda :*
Unde pot gasi acesti adidasi in afara de site-ul pullandbear.com? Acolo nu mai au marimea mea. Poza: http://i.imgur.com/s89JZ7u.jpg
Dati-mi si mie site-ul la conversi all star walking dead ieftini
Hei imi spuneti si mie niste site-uri cu haine gen old school cum faceau Americanii acum cativa ani :D sau orice site-uri cu haine stiti
Heii TPU! Nu stiti de unde pot cumpara o tabachera nu foarte scumpa din Oradea? Este ziua unui prieten si nu am idee ce sa ii cumpar :)) Multumesc anticipat! :)
Cat timp dureaza ca sa aduca un telefon si un card in showroom-ul din Iasi ( eMag ) daca am dat comanda duminica seara?
Cine imi spune cateva site-uri gen e-bay? care livreaza international
De unde pot sa imi cumpar un Fingerboard din Romania?
Salutare TPU, tocmai ce mi-am luat un laptop Acer 5335 si as vrea o husa pt el. Husa, nu geanta! Si nu prea stiu de unde :D display 15, 6"
Are cineva cont pe www.carte-engleza.ro? Si ati si comandat de pe site-ul asta? Imi cere CNP-ul si mi se pare ciudat. Voi ce parere aveti? Funda!
Hei tpu.Am dat comanda la un smartphone la domicilui si dupa ce am dat comanda mi- a zis "Vizualizare comanada 6539" asta ar insemna ca trebuie sa astept mult timp pana va veni adica pana se va uita pe...? (mai mult)
Cand gatu masii e Black Friday? Nu la PC-Garage sau Altex la celelalte magazine. Si daca tot e Black Friday la PC-Garage si Altex pana cand tine?
Salut, am comandat un produs de la Altex, am primit email- ul, am confirmat comanda, am dat comanda sambata, am citit pe site ca, comenzile plasate vineri dupa ora 4 si in weekend se va livra marti,...? (mai mult)
Buna TPU daca fac o comanda pe eMAG vineri cand ar putea sosi produsul?
Hei TPU ^_^! Am o intrebare.....Cand imi comand ceva de pe internet (ex: produse de machiaj, haine, inaltaminte etc.), cand imi vine cimanda platesc curierului bani pentru comanda, sau trebuie sa achit...? (mai mult)
Stiti ceva site-uri unde pot gasi haine de sezon? ceva care se poarta, m-ar interesa in special blugi care se poarta in ultima vreme.
A cumparat cineva dupa aliexpress.com? Sunt de incrdere, nu platesti transport?
Stiti cumva niste site-uri de unde pot cumpara postere? Link-urile va rog :)
Vreau sa dau o comanda de pe cel.ro si vreau sa stiu daca trebuie sa platesc o taxa aditionala pentru ramburs. Poate sa-mi spuna cineva din experienta :)?
Am comandat vineri un telefon de la eMAG si inca nu a venit.Pe site scria in 24 de ore..cand s-ar putea sa vina.( stau in jud Alba)
Aveți idee daca acest site este unul foarte serios? www.oau.ro/husa- si- accesorii- smartphone- samsung- 4958375435789058439/husa- samsung- galaxy- grand- neo- carcasa- la- cel- mia- mic- pret- in- cea-...? (mai mult)
Cand este Black Friday la Emag si Flanco?
Nu stiti black friday pe eMAG dimineata la ce ora incepe?
Ce sa-mi doresc de craciun? (13 ani)
De unde sa imi cumpăr un fingerboard din romania?
Buna vrea sa-mi spuna si mie cineva dupa ce sa aleg mancarea? Adica : dupa forma, dupa pret,dupa culoare, etc... ?
de unde cumperi filmele nou aparute pe internet in format HD asa in fel incat sa fii primul care le obtine?
Buna seara TPU! Ce mi-ati recomanda dintre ceasul Samsung galaxy gear fit si Gear 2?
Va rog mult sa raspundeti. Am 12 ani si as vrea sa ma vopsesc blonda. Vopseaua fara decolorare imi va arde parul? Ce vopsea recomandati? Rog seriozitate
Buna im orasul Chisinau exista magazin de petre pretioase? eu vreau sa-mi cumpar piatra lunii este caracteristica pentru zodia rac, este ca un fel de talisman care aduce noroc
TPU! Cine stie niste magazine in Ploiesti(macar1) care sa vanda tamagotchi? Mi s-a facut dor sa ma joc cu unul :) funda!
Unde pot cumpara albume cu muzica arabeasca/orientala? Funda?
De unde mi-as putea cumpara haine ca astea: https://www.youtube.com/watch?v=lR8E8k-dHU4? (As vrea un site romanesc) Multumesc!
Salut, de 2 zile sora- mea isi cauta o salopeta de blugi pentru gravide, insa nu gaseste, decat cu burta. Aveti idee unde am putea gasi in Brasov? Am fost in Brintex si la Piata la Rusi.Cauta salopete...? (mai mult)
Buna TPU. Va rog mult sa- mi spuneti de unde pot cumpara HOMAR din Bucuresti? Nu vreau online sau de la Metro, am mai citit pe net, deoarece nu am cardul acela de Metro. Nu ma ocoliti. Mii de...? (mai mult)
Unde pot citi ofertele care o sa fie de black friday?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
mynameisnotsupposedtobehere întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?