Știe cineva la ce magazine din mall găsesc haine în genul cultului Hip-Hop? Gen pantaloni cu tur, tricouri cu Marijuana/Thung Life etc. fundă
Hei,TPU! Stiti cumva niste site-uri de unde pot cumpara postere?(Din Romania, evident). Daca da, as dori link-urile de la ele.
Buna dragi mei am si eu o problema, as vrea sa fac surori mele cadou un yorkshire terrier dar gasesc foarte scumpi, ma puteti ajuta si pe mine cu niste site. Uri unde ii gasesc mai ieftini va rog?
Cand este Black Friday pe Emag?
Hei. Îmi dorescfoarte mult tricouri cu formaţii gen Metallica, i Iron Maiden, AC/DC, Megadeth, Motorhead... Ştiţi de unde îmi pot comanda online tricouri originale? Am tot văzut multe răspunsuri...? (mai mult)
Din ce magazin pot cumpara electrocasnice in rate doar cu buletinul, fara dovada de venit si fara cardul acela bancar?
imi poate spune cineva unde pot gasi si eu BORAX la noi in Romania? Pentru ca eu nu am vazut in viata mea asa ceva la noi si am nevoie de asa ceva pentru niste experimente... DAU FUNDA!
Mătușa treieste in Chicago si mi- a trimis un pachet de vreo 40kg si la pus pe vapor, am inteles ca ar ajunge in 5 săptămâni si as vrea sa stiu saca trebuie sa plătesc si eu ceva(este primul pachet...? (mai mult)
Salut all! Ca tot vine black friday ma gandeam sa imi cumpar un laptop. Folosire in general multitask, putina editare video, ceva jocuri, aplicatii Adobe si office. Am gasit un Acer care suna promitator ...? (mai mult)
Buna,TPU! Se poate comanda de pe Ebay.de din Romania? Cum se procedeaza?
Vreau sa imi iau un telefon de black friday, acel telefon costa 770 lei si vreau sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare. Credeti ca reducerile de black friday vor ajunge la 30%? Daca aveti nevoie...? (mai mult)
Am nevoe de niste saituri, unde pot face comanda de haine si alte lucruri in grecia. Si nu scump. Cine ma poate ajuta?
Imi recomandati si mie un site de unde imi pot cumpara niste ugg ieftine.Eu vreau aceste cizme deoarece vreau sa stau in clasa cu ele si nici nu imi permit sa imi iau originale mai ales ca mai...? (mai mult)
Salut.Vine acum black friday si as dori sa fac o comanda la eMAG de acasa.Stiti cumva daca as putea sa ma duc eu sa ridic produsul? sa nu astept sa imi vina acasa ca ar dura ceva timp din cauza comenzilor...? (mai mult)
Buna TPU ^^ Stie cineva cum se numeste acest tip de incaltaminte, unde se gaseste sau macar cat costa? http://37.media.tumblr.com/e0387f03d1f669ea2419b9cf434ebc20/tumblr_msem4rnEMt1r5q9jfo1_500.jpg ...? (mai mult)
Buna TPU. Unde pot gasi in Timisoara elicopter cu telecomanda pana in 300 de lei? Nu vreau sa fac comanda de pe internet, vreau sa merg la un magazin sa il testez. Multumesc, dau funda pentru raspuns...? (mai mult)
Care este cel mai bun smartphone pe care l-as putea achizitiona? Fara note 3, 4 sau S4 (imi plac,dar nu mi se par prectice, sunt prea mari ) Funda;)
Vreau sa mi cumpar un produs de pe Amazon.it la pretul de 6, 12€. Si voiam sa va intreb: 1.Cum platesc? 2.Cat costa transportul? [produsul nu are mai mult de 30g] 3.Vine la Posta Romana? ...? (mai mult)
Daca vreau sa-mi cumpar un telefon in rate de la Altex sau Domo de ex., cum platesc? Cash in magazinul respectiv sau de pe card? Se poate si fara carduri, conturi etc?
A comandat cineva ceva de pe site-ul ALIEXPRES? pot sa am incredere, coincid produsele care sunt afisate pe net cu cele primite?
Am cumparat un HP pavilion 15 cu i5 4200u, 8GB ram, Placa video 840m, baterie 4 celule. Am dat pe el cam 21 de milioane. Credeti ca ar fi bine sa il returnez si sa astept black friday? As putea lua ...? (mai mult)
TPU! Vreau sa dau o comanda online de pe Bershka.ro Stie cineva daca trebuie sa platesc cu cardul? Eu nu as vrea cu cardul. Multumesc!
Salut, vreau sa imi cumpar un item de pe ebay dar spune ca e pentru persoane + 18. e vorba de un hookah el pen. daca il cumpar cu cardul lui mama, cand il primesc trebuie sa semneze ea sau sa mearga ...? (mai mult)
Care sunt cele mai la moda haine pentru copii de 12 ani?
Salut, ce magazin de componente electronice cum ar fi trafo, sarma de bobinaj, circuite integrate audio, difuzoare etc stiti in Oradea si pe ce strada in ce zona. Apreciez, multumesc!
De Black Friday la eMAG, se reduc preturile la toate produsele sau numai la anumite produse?:)
Parca Black Friday era pe 21 noiembrie... va fi decat pana pe 16 sau va fi si saptamana viitoare pe 21? la ALTEX
Hei.Mi'am comandat un telefon de pe altex ieri, imi apare COMANDA FINALIZATA dar nu scrie niciunde cand il primesc....era acolo o chestie de bifat:daca sunt de acord sa mi se livreze joi, si eu am scris...? (mai mult)
A cumparat cineva vreodata de aici : https://www.facebook.com/ANCBoutique/media_set?set=a.517216618409034.1073741827.100003621004463&type=3? Au niste papioane foarte dragute si deosebite, dar mi-...? (mai mult)
Vreau sa fac o comanda online in America pentru niste haine si trebuie sa platesc cu cardul. Intrebarea mea este: unde imi vine coletul si unde platesc? :)) Dau funda pentru cel mai rapid...? (mai mult)
Am un ceas Rolex F437091. Avea o holograma pe spate si era putin dezlipit si l-am dat jos. Mai are valoare?
Am facut luni o comanda de kendama de pe un site, prin posta romana, si acolo scria ca daca, comanda depaseste 200 de lei, nu platesc nici un ban la ramburs, pentru posta. Omul de la firma...? (mai mult)
Mi'am comandat un telefon de pe altex ieri, imi apare COMANDA FINALIZATA dar nu scrie niciunde cand il primesc....era acolo o chestie de bifat:daca sunt de acord sa mi se livreze joi, si eu am scris la...? (mai mult)
am cumparat bilete online de pe mytiket la concertul din data de 22.11. 2014 si am primit un e- mail cum ca in 7 zile lucratoare primesc bilete e posibil sa intarzie. A mai comandat cineva ...? (mai mult)
Imi puteti da niste site-uri cu incaltaminte dama ieftina? multumesc!
Buna,vreau sa trimit un telefon prin curier cu livrare cu verificare as vrea sa stiu cat ar fi costul si o firma care face asta?
Buna TPU M- am hotarat sa imi achizitionez un telefon nou LG g2 si vreau sa il comand de pe site- ul celor de la mobilexpres. Ce parere aveti despre ei sunt seriosi produsele oferite sunt originale? ...? (mai mult)
Pe data de 25 Noiembrie am facut precomanda la latex de un ps4 + gta v, acum 2 zile am primit un mail de la ei prin care imi comunica ca produsul a intrat in stocul lor. Dar inca nu am primit ...? (mai mult)
Am nevoie de o pereche de cizme din piele peste genunchi cu toc mic- mediu.Din piele intoarsa, nu lucioasa.Nu conteaza pretul. Puteti sa imi recomandati niste site- uri? ! Nu mai mult de 5- 6 cm...? (mai mult)
A cumparat cineva de la http://ghetefotbalonline.ro/?
as dori sa va intreb daca a comandat cineva haine de la:http://www.dresslily.com/ Dupa voi pare site serios? Multumesc anticipat!
Imi spuneti va rog frumos, de unde pot lua adidasi Nike Blazer Mid, magazine (din Timisoara) sau link-uri. FUNDA! :)
De unde pot sa cumpar carti yu gi oh la un pret mai bun? Mai se vinde in magazine? Daca nu atunci de pot cumpara? Sunt din Bucuresti, Calea Vitan langa langa Auchan Vitan. Schimbul il fac manual, vad...? (mai mult)
Samsung Galaxy S4 va fi oare redus de black friday? cum o pot convinge pe maicamea sa mi-l ia? sunt clasa a 9a si vreau sa imi schimb telefonul..am vorbit cu ea si a zis ca nu stie.ce pot sa fac?
Imi puteti spune si mie de un pot cumpara o narghilea in Galati? Si cam cat m-ar ajunge? Am inteles ca se gaseste la modern, dar vreau sa stiu sigur.
Am o mica intrebare, de unde as putea sa cumpar de pe un magazin online din Romania Butter fly knife?
Unde pot gasi adidasi la un pret mai mic in Bucuresti? firme : Adidas Nike sau Reebok unde sunt acum redeuceri?
E prima data cand comand de pe Alixpress si as vrea sa stiu, daca am o comanda de 35 de euro cat ma ajunge cu tot cu taxe vamale + TVA? Repet e prima oara cand fac comanda si as vrea sa stiu...? (mai mult)
In nike in afi palace cotroceni gasesc nike air max verzi? de aia verzi http://6.kicksonfire.net/wp-content/uploads/2011/08/Nike-Hyperfuse-2-800x600.jpeg Funda!
Stie cineva daca site-ul Kempa are reduceri de Black Friday?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
mynameisnotsupposedtobehere întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!