puteti va rog frumos sa imi spuneti de unde pot sa imi cumpar haine sau accesorii cu 5sos(seconds of summer) din magazine online scuze categoria este cea mai vizitata :)
Unde pot gasi niste panza verde(4 m latime 3 inaltime)?
Care au fost ultimele trei lucruri pe care le-ai cumpărat (excluzând mâncarea)?
Heii, de unde pot comanda cizme tip ugg dar sa nu fie asa scumpe?
Stie careva ce este cu acel card de pe eMAG? cum functioneaza, etc? va rog sa ma ajutati!
Salut, am 15 ani si ma gandem sa imi cumpar niste blugi de pe net, dar marimea pleaca de la 26 in sus, imi poate estima cineva o varsta la care ar putea fi cuprinsa marimea aceasta? Multumesc...? (mai mult)
Vreau si eu cat mai multe site-uri unde pot cumpăra cu paysafe card, dau funda!
a cumparat cineva parfumuri de pe esentedelux.ro? Ce parere aveti? Sunt originale? Dar de pe aoro.ro? Sau ce site imi recomandati?
Help! Cum pot face cont pe site-ul chinezesc taobao.com? Stie cineva daca au free shipping in RO?
Care este numarul bonuli fiscal de la Auchan?
Caut sa cumpar Manual Biologie clasa a XI a editura Sigma, dar varianta 2000- 2004. Astept Raspuns! de scanat de cumparat nu conteaza... https://www.google.ro/search?q=biologie+ clasa+ a+ 11a&client=opera&hs=nLG&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=-...? (mai mult)
Vreau sa achizitionez o pereche de casti Beats studio de la eMAG dar au pretul de 1000 lei. Imi puteti spune cam cat ar putea fi pretul de black friday? Funda
Scuze de categorie http://tobaccoshop.ro/ Parere despre site-ul asta? A facut careva comanda?
spuneti-mi de unde imi pot cumpaa un jurnal din saveni? :) funda
Bună TPU.Cand se fac reduceri mai mai mari? De Black Friday sau Black Week?
Cat costa o cana termos de la starbucks si de unde poate fi cumparata online?
Bună,TPU.Scrie pe un site cand o sa fie Black Friday in Altex.Scrie 21 28 Black Week,dar nu inteleg, adica o sa fie de pe 21 pana pe 28 sau altfel? Dau funda pentru cel mai bun raspuns.
Am un ceas Hemilton Automatic trebuie sa il vand urgent din nefericire... pe site- ul Hemilton e cam 1050 de dolari pe amazon folosit e cam 700 de verzisori cum pot sa- l vand la amanet sau ...? (mai mult)
Unde pot gasi magazine ADIDAS in Bucuresti sau in Galati, sau ma puteti ajuta unde pot gasi felul acesta de adidasi? http://www.eukicks.com/wp- content/uploads/2008/06/adidas- campus.jpg? 045978 sau asa...? (mai mult)
Hei! Pe ce site pot gasi cartea Chimie Perfecta-Reactie in Lant (vol.3)?
Ce meciuri sunt cu Oțelul Galați?
De unde pot face rost de heliu si cat ar costa?
Hei. As vrea sa comand un tricou cu bmth de pe coolsenzation. ati mai comandat vreodata? Este de incredere? :)) Nu vreau sa imi iau teapa :| :))))
Ati avut tranzactii cu mares_ion? Este un vanzator de adidasi de pe okazii.ro. Vreau sa stiu daca cumpar de la el sau nu :D
Hei,vreau si eu un site serios de cosmetice. Sa si primesc comanda daca se poate :d. Multumesc
Saluuuuut! De unde pot sa cumpar borax in ROMANIA?
Http://ghetefotbalonline.ro/ Imi poate spune cineva daca acest site e teapa sau.?
As vrea sa dau la schimb niste bijuterii si piese pentru cele din " The Vampire Diaries " ca colierul Elenei, inelele lui Stefan si Damon si pe cel al lui Caroline.Cum procedez in sensul asta? Ca am cautat...? (mai mult)
Salut,vreau si eu multe site-uri de unde pot cumpara platind cu paysafe card! dau funda!
Bună,TPU.Care este diferenta dintre Blac Friday si Black Week? Pentru cel mai bun raspuns dau funda.
Ce parere aveti despre site- ul "On display"? As dori sa cumpar un produs de la ei si nu stiu daca produsul este original cum spun ei in descriere. Deci.cei care ati cumparat de acolo sa d- ati un semn...? (mai mult)
Stie cineva cand este Black Friday anul acesta fiindca eu am cam uitat?!
A facut cineva comanda dupa http://www.wish.com/? E site serios sau?
Am un tricou simplu cu Steaua si a-şi vrea sa-mi scriu numele meu pe el. Deci unde imi pot imprima numele pe el in Cluj-Napoca? Mersi
Bunasera TPU! puteti sa ma ajutati? cine stie sit-uri cu animale de vinzare din satul abaclia, orasul chisinau sau orasul basarabeasca? scriti mai jos!
De black friday scad preturile la orice produs? sau doar la unele produse care depasesc o anumita suma? 2000 de lei sa zicem. Si la ce magazine se va organiza black friday?
Mi dati niste sit uri cu haine de genul de alea care sunt ce crazyfashion? Pentru Barbati.
Pe ce data va fi Black Friday?
Cand e BlackFriday si ce magazine/site-uri intra in aceasta Promoție?
Cu ce as putea purta aceasta fusta? http://www.readytowear.ro/image/data/produse/Femei/999Rochii/2Newk/k069/fusta-scurta-din-piele-ecologica-neagra-64982.jpg
Imi dati niste sit-uri cu haine gen ""bine rau"" maieuri din alea largi, pantaloni din aia lasati in jos, papuci smecheri? :)))
Stie cineva prin ce firma de curier expediaza coletele cei de la bershka.com?
Am de trimis un colet in Ungaria intr- un sat coletul este un Procesor Lungime Cm 11 Latime Cm8 Inaltime Cm6 Greutate cam 100 grame cum sa il trimit? Prin posta romana cit m- ar...? (mai mult)
Vreau sa va cer parerea. De pe care site mi- ati recomanda sa comand petarde? Tinand cond ca pe primul site sunt FP3 Widowmaker (15buc in set) 20 lei, iar pe al doilea FP3 (20buc in set) 20...? (mai mult)
Hey! Caut de ceva timp blugi negri taiati si nu gasesc pe nicaieri.Ma puteti ajuta cu vreun site?
Ce as putea sa ii cumpar cuiva de Craciun? Dau Funda! Ms
As dori sa cumpar o pijama salopeta (onesie). Stiti cumva de unde as putea cumpara? Ma refer din romania? Sau un site romanesc? Multumesc anticipat!
As dori sa cumpar o pijama salopeta (onesie). Stiti cumva unde as putea gasi in romania? Daca ati vazut printr-un magazin din romania sau un site romanesc? Multumesc anticipat!
As vrea si eu sa cumpar bratari handmade yin si yang pentru cuplu, sa fie jumatate din simbol la o bratara si jumatate la cealalta. Nu gasesc pe nicun sait va rog ajutati.ma!
Am comandat ceva de pe ebay din China. Imi poate spune cineva cat dureaza pana ajunge si prin ce curier ajunge si daca pot afla unde este coletul meu? Multumesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Seinfeld
Stii toate fazele amuzante din serialul Seinfeld? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acesta!