Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 29 Decembrie 2024 sunt:
Salut, am o întrebare legată de OLX. Daca am ajuns la o înțelegere cu cineva și încă am sa dau coletul curierului pot dezactiva anunțul? Nu vreau sa mai primesc oferte de la alți oameni și mie...? (mai mult)
Buna : ) am primit un mail cu un site de parfumuri "e parfumes.net (notino outlet)" si as vrea sa va intreb daca stie cineva de el, daca a comandat si cum sunt produsele? M- am uitat si eu putin si parca...? (mai mult)
A comandat cineva de pe site ul Explorado? Îmi poate spune cum sunt?
Salutare tuturor! Vreau să cumpăr un telefon, în rate, de la Flip, prin cei de la Oney. Doar că mi se cere să plătesc anticipat prima rată, pentru a putea finaliza comanda. Voi ce părere aveți,...? (mai mult)
Salut TPU Am dat comanda pe shein si nu mai vreau pachetul dar nu vreau sa platesc returul. Daca nu- i raspund curierului sau îi spun sa returneze mai trebuie sa platesc returul? Cum as putea recupera...? (mai mult)
Salut! Ce siteuri cu af1 si jordan 1 repsuri mai stiti? Care sa coste sub 200 lei
Buna! Am dat o comanda pe SHEIN și nu am primit emailul de confirmare dar țin sa menționez ca mi s- au luat bani de pe card și la "track my order " îmi arata "in transit " îmi va veni comanda? Am...? (mai mult)
Salut! Sunt interesat sa cumpar replici de haine sau sneakers. Mi- am facut cont pe Pandabuy si am adagat cateva chestii la favorite. De proba, am incercat sa platesc cu cardul. De ce nu pot completa ...? (mai mult)
Salut TPU. Ce cantar imi recomandati? Greutatea mea este de 93kg si as dori sa ma cantaresc din cand in cand ca vreau sa slabesc.As dori un cantar de maxm 60- 70 lei, eu as vrea sa cumpar Adler AD 8151...? (mai mult)
Vă salut! Sunt din Brașov. Îmi puteți spune dacă firma de curierat Cargus livrează și duminică? Am comandat ceva de pe Mediagalaxy și îmi scria in comanda că se livrează pe 5 martie adică...? (mai mult)
Este legit pandabuy.com?
Am dat o comanda pe shein și- mi apare ca coletul meu este în orașul meu, dar nu- mi găsește adresa, ce sa fac? Trebuia sa- mi ajungă și n- am cum sau unde sa scriu sa rezolv sa- mi livreze coletul....? (mai mult)
Buna, vreau sa imi cumpar un desktop, am un buget de 2000-2500 lei. Ce imi recomandați?
Bună ziua, am dat o comanda de pe shein dar mi- au greșit adresa ei și au trimis- o în alt sat, ce pot face ca să îmi vina pe adresa bună? Ca încerc sa dau de ei dar degeaba, mulțumesc...? (mai mult)
Cum știe panda buy unde sa trimită coletul? Am dat comanda și mi-a cerut doar țara în care locuiesc, acum o ora am dat comanda.
In piața are vape?
A mai comandat cineva de pe Klarshop? Am vrut sa comand adaptor cu cablu iPhone Fast charging dar e cam ieftin și e suspect
Buna TPU. Maine este ziua profesoarei de istorie si ea este mai sofisticata asa. Ce as putea sa ii fac cadou? Vorbisem cu colegii sa ii facem cadou o geanta, dar majoritatea colegilor nu au fost de acord...? (mai mult)
Aveți încredere în comenzile de pe eMAG? As vrea sa comand un adaptor pentru laptop, dar am dubii și în (media galaxy nu l-am găsit)
Buna ziua, știți cumva in cât timp ajunge un colet prin fan curier sau orice firma de curierat din Franta in România?
Salut TPU! Când comanzi ceva online poți comanda 2 produse în aceeași zi? Dacă da ar fi trimise de același curier sau de 2 curieri?
Am și eu o întrebare. Daca am băgat banii in tik tok pentru a cumpăra monede as putea sa dau rambursare să îmi iau banii înapoi? Ajutați-mă va rog? Monedele nu le mai am:(
Salut TPU! Am o mareeee problema, nu prea stiu in ce categorie pot încadra problema mea. Treaba e că acum câteva zile am luat cardul parintilor mei și am băgat 1000 de lei într- un joc, regret...? (mai mult)
Sunt originale produsele de pe site-ul About You?
Buna ziua, as avea nevoie de o informație dacă ma poate ajuta cineva! Știe careva de unde pot achizitiona adidași "1:1" la o calitate buna și la un pret avantajos? Va rog dacă ma poate jura...? (mai mult)
Cum sa comanzi fara card de pe shein? Dau comanda?
Ce pot face daca nu am primit coletul de pe Alixepres?
Salutare, eu iau salariul cash..cum pot face comanda de tus pentru tatuaje de pe net? Nu am card..stie cineva de unde pot cumpara cu plata la livrare prin curier?
Am comandat de pe Zalando de cam 3 zile un produs si de doua zile scrie ca e expediată, adică trebuie să astept să vină sau e venită?
Care este mai ieftin Flanco sau Altex?
Salutare.Sunteti cumva interesați sau știți pe cineva interesat de niste monede și bancnote de colecție.Ca am câteva și as vrea sa le vând
Recomandați-mi un graffiti bun. De preferat unul care să se preteze bine pe scris. Adică să nu fie foarte gros. Dar orice este bun.
Bună TPU! Tocmai ce am dat o comanda pe About You, și acum am văzut că la ora 21, expediția a fost preluată de Fan Courier, ce credeți? Coletul îmi va veni mâine? Scrie că estimarea ar fi...? (mai mult)
Trebuie sa lucrezi ca sa cumperi ceva prin rate Oney?
Ce parere aveti despre Pandabuy? Ati comandat ceva? Pozele sunt reale? Dar preturile
Care e cel mai bun stilou Pelikan?
Salut. Am cumparat ceva din Spania dar nu mi- am scris complet adresa. Am scris tara, orasul, comuna, strada, numarul strazi, apartamentul dar nu am scris scara blocului. Menționez ca la mine...? (mai mult)
Bună ziua, am o întrebare legată de cardurile sociale MyEdenred... Deci când a primit bunica cardul, eu i- am creat cont cu emailul și parola mea și am plătit cu telefonul 10 lei, iar ea și-...? (mai mult)
Nu ma lasa sa selectez pe amazon doar standard delivery. Ce fac sa pot selecta express delivery?
Bună.Care e diferența dintre stilou tip pix și stilou cu penita? Care e mai bun?
Buna tuturor! Pentru cei care ați dat comenzi pe About You, pe la ce ora v- au venit? Eu o sa fiu la școală, iar părinții mei la serviciu. pot sa planific cu curierul ora? Pentru voi comenzile de...? (mai mult)
Salut, stie cumva curierul ce ai in colet cand il primesti, sau scrie v riun detaliu pe cutie, gen pe hartia aia lipita pe colet, scrie pe ea ce este?
Bunaaa! Am primit un email de la evoGsm(mi- am comandat niște casti), ca comanda a fost expediata, am ales metoda de livrare la easybox. Dacă a fost expediata ma pot duce sa o ridic? Dacă da, cât timp...? (mai mult)
Buna ziua, am o intrebare, a comandat cineva de pe skstore? si daca da, este de incredere?
Hei! Sunt in Timisoara si mi-e foame! Ceva recomandari de unde as putea sa gasesc mancare bună?
Imi puteti recomanda un parfum pentru barbati care sa miroase puternic si sa atraga femeile?
Buna TPU! Astăzi stateam si ma gândeam ca in curand va veni vremea calda si frumoasă. Vreau sa imi cumpar niste adidasi Jordan sau af1, insa de pe un site pe care sa nu mai dau o căruță de bani....? (mai mult)
Salutare dragilor! As vrea sa imi deschid un shop in mediul online cu bijuterii ce contin pietre semi- pretioase. Voi stiti ceva despre proprietatile lor? Ati cumpara? P.s. cine doreste, ma poate ...? (mai mult)
Salut, am tot vazut oameni care au mai intalnit problema asta. Am dat o comanda pe Shein și la ultima actualizare a comenzii apare ca, coletul nu a fost predat de către expeditor. Intrebarea mea...? (mai mult)
Ce preț total este considerat prea mare pentru un tricou? (Inclusiv transport sau alte lucruri)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Vanessa0911 întreabă:
DandG2304 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
XXXAlinXXX69 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!