Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 1 Ianuarie 2025 sunt:
Buna ziua, am o intrebare, a comandat cineva de pe skstore? si daca da, este de incredere?
Hei! Sunt in Timisoara si mi-e foame! Ceva recomandari de unde as putea sa gasesc mancare bună?
Imi puteti recomanda un parfum pentru barbati care sa miroase puternic si sa atraga femeile?
Buna TPU! Astăzi stateam si ma gândeam ca in curand va veni vremea calda si frumoasă. Vreau sa imi cumpar niste adidasi Jordan sau af1, insa de pe un site pe care sa nu mai dau o căruță de bani....? (mai mult)
Salutare dragilor! As vrea sa imi deschid un shop in mediul online cu bijuterii ce contin pietre semi- pretioase. Voi stiti ceva despre proprietatile lor? Ati cumpara? P.s. cine doreste, ma poate ...? (mai mult)
Salut, am tot vazut oameni care au mai intalnit problema asta. Am dat o comanda pe Shein și la ultima actualizare a comenzii apare ca, coletul nu a fost predat de către expeditor. Intrebarea mea...? (mai mult)
Ce preț total este considerat prea mare pentru un tricou? (Inclusiv transport sau alte lucruri)
Daca comand vape cu nicotina pe glovo Ploiesti, imi cere bulentinul?
Imi cere buletinul daca comand de pe glove Ploiesti vape?
Bună! Merită să-ți faci un abonament la eMag genius?
Bună! Pot face o comandă online la 13 ani? Nu mă refer la plătitul cu cardul, ci cu tarif la curier. O pot face pe numele meu?
În cat timp vine comanda de pe Farfetch
Stie cineva daca site-ul baperomania.com este de încredere? Ca pare legit, acum nu stiu.
Salut! De unde pot sa-mi iau cizme lungi daca am gambe mari? Va rog
Bună, mi- am dat o comanda de pe shein și din greseala am apăsat cum ca am primit comanda " confirm delivery", iar azi dimineata când am dat sa verific la firma de curierat comanda ( sameday) îmi...? (mai mult)
Stie cineva daca platesc si cat costa ridicarea din magazin a cumparaturilor online facute pe siteul Auchan? Mersi anticipat
Buna seara! Voi v- ati luat vreodata telefon la abonament de la Vodafone sau altcineva? As vrea sa imi cumpar un iphone 13, imi place tare mult dar m- ar ajuta ideea de bani in rate nu toti odata, insa...? (mai mult)
Ati mai comandat vreodata de pe Shein? Care a fost metoda de livrare si a trebuit cumva sa platiti si taxe vamale sau TVA?
Vreau să- mi dau comandă de niște mănuși MMA, mie îmi trebuie mărimea S la mănuși. Știu că trebuie să fie de 10 oz dar pe site îmi arată XS/S și S/M. Nu știu ce mi s- ar potrivi fiindcă...? (mai mult)
Slaut. Am dat o comanda de pe nike.com în valoare de 170 de lei. Coletul vine din Olanda prin dhl. Coletul l- am plătit cu cardul dar nu știu dacă trebuie sa mai plătesc ceva pentru transport celor...? (mai mult)
Am luat o jacheta de la columbia si elasticul a inceput sa isi piarda elasticitatea! De unde sa iau de la columbia sa nu mai isi piarda elasticitatea?
Buna! As vrea sa achizitionez cateva produse de pe eMAG in rate! Imi poate explica cineva cum procedez? Am card la BRD. Va multumesc
Care este cea mai ieftină shaorma din Pitești?
Buna TPU! Am 12 ani și imi doresc foarte mult să imi fac o comandă de pe Shein, eu nu am buletin sau card, deci trebuie să imi rog un părinte să imi comande. Precizez ca eu banii pe care îi primesc...? (mai mult)
Salut, am card de bonuri de la sodexo si am mers la kaufland am ales produsele cand sa le platesc ii arata eroare mai incerc nimic, las produsele si plec, dupa 3 minute imi apare pe aplicatie cum ca...? (mai mult)
E posibil ca în aprilie telefoanele sa fie la prețuri mai accesibile ca acum?
Salut, sambata asta pe zi am dat o livrare si astazi am primit mesajul "Produsele vandute de SMD PLUS TECHNOLOGY din comanda 297857077 sunt pregatite pentru livrare si vor ajunge la tine intre 14.02- ...? (mai mult)
Bună,ma poate ajuta cineva... La comenzile prin easybox se poate plăti cu card Revolut?
Dacă comand produse de pe next.ro, de unde vin produsele, din Germania sau UK? Se plătesc taxe pentru ele?
In ce magazine gasesc uleiuri aromaterapie?
Recomandați siteul mumar?
Știți cumva un magazin care se ocupă cu vânzarea de jocuri video pentru console în Iași? Inafară de Altex, Flanco etc.
Salut, vreau sa cumpar ceva de la Capodopera si as vrea sa stiu daca e totul legit, daca hainele sunt originale si cum se comporta personalul.
Salut TPU IASI! Am o intrebare urgenta Ziua iubitului meu vine curand si as vrea sa aflu unde as putea sa fac in Iasi o husa de telefon personalizata(si trebuie sa vin eu cu husa?) si unde as putea face...? (mai mult)
Buna! Va rog sa imi dati cea mai buna varianta pentru a cumpara un telefon in mai multe rate, dar fara dobanda. Peste tot se aplica dobanzi care il scot mult mai scump si nu cred ca merita. Multumesc!
Bună TPU! Vreau sa dau o comanda de pe eMag (culori, creioane, bloc de desen) care sunt vândute de ei, dar și de niște căști care sunt vândute (de o firma) dar scrie că livrate tot de ei (eMag)....? (mai mult)
Se plăteste returul de colet prin publi24? Transport e gratuit din câte am înțeles prin ei la 2 colete pe luna maxim.
Bună tuturor. Ce stilou e cel mai bun care să nu scrie nici subțire nici gros între?
Salutare! Exista un telefon Samsung cu baterie puternica si camere foto buna de cumparat la un pret bun? Sa aiba si capacitate de stocare cat de cat, memoria RAM imi ajunge si 6, ca nu ma joc decat ...? (mai mult)
Ce credeți despre cardurile cadou de la Shein? Îți zice că ai câștigat un card de vreo 800$ și trebuie să le trimiți adresa și să plătești transportul. Evident, pare înșelătorie. Vreau...? (mai mult)
Salut TPU. Am dat comanda si cand m- a sunat curierul mai de dimineata i- am spus ca nu ma aflu acasa si daca ar putea sa mi- l aduca dupa ora 15:00 si nu a fost de acord, l- a dat retur.In aplicatia...? (mai mult)
Ce Uptempo recomandați?( Dama)
H&m are haine de calitate?
Am dat si eu o comanda pe elefant pe care nu am putut sa o ridic de la sediu.M- au sunat după câteva zile și mi- au spus ca pachetul va fi trimis înapoi.Ce trebuie sa fac ca să îmi primesc banii ...? (mai mult)
Vreau sa imi fac card bt de cumparaturi (bt star) eu lucrez cu contract, insa primesc banii cash( in mana). Se poate face card de cumparaturi in aceste circumstante? Multumesc.
Site uri pentru inele din aur?
Dacă comand de pe SHEIN și dau din greșeală pe confirmare fix in ziua in care am pus comanda, îmi mai vine?
Buna. A folosit cineva color off? Este bun?
Salut, imi puteti trimite un link cu un brat de monitor VESA, adica un suport, ca nu gasesc deloc
Salut. Am cautat un atv pe net si dintr- o data mi- a aparut un site cu preturi incredibile de bune la atvuri si multe altele (Alibaba). Ce vreau sa stiu este daca acest site e de incredere sau e scam....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
gabicoo întreabă:
Kufu95 întreabă:
Stefanbos73727 întreabă:
elisadumbrava1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati