Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 1 Ianuarie 2025 sunt:
Salut. Daca am comandat ceva prin easybox pot ridica coletul de la depozitul SameDay? Coletul e in depozitul local insa eu diseara plec din oras si cred ca ei doar maine o sa il lase in locker. Stiu ca...? (mai mult)
Pot da de pe EMAG mai multe comenzi și sa vina o singura livrare?
Unde se poate găsi cel mai ieftin Gin din lanțurile din România? (Precizez că am 18 ani)
Salut. Stie cineva daca sportselect.ro este de incredere? As vrea sa imi cumpar o pereche de adidasi si nu as vrea sa imi iau teapa
Unde se pot găsi cele mai ieftine băuturi alcoolice din lanțurile de magazine din România?
Hei TPU. Astăzi când am vrut sa îmi fac un abonament online, nu mi- a fost acceptata plata cu cardul respectiv, dar totuși mi- a fost luata respectiva suma de bani pentru abonament. O să îmi primesc...? (mai mult)
Bună TPU! Mă puteti ajuta? Vreau sa comand produse de pe site- ul Alliexpres.As vrea să știu, ce metode de plată se aplică? Ramburs la curier sau îmi trebuie card de credit? As vrea să știu de...? (mai mult)
Mai de mult am avut o conversație cu o femeie/doamnă care îmi promisese ceva de cumpărat iar acum nu mai găsesc mesajele de la ea. Eu țin minte că nu am șters nimic, n- am golit conversație. ...? (mai mult)
Salut TPU! Îmi poate spune cineva care e treaba cu ce scrie pe fundul capacelor de la Tymbark?
Cum funcționează sistemul de la FedEx? Am un pc la vânzare și o scris un potențial cumpărător ca trimite bani și un curier de la FedEx după colet și să- mi predă banii, însă de unde știu...? (mai mult)
Buna seara! As dori sa returnez un colet și nu știu cum sa procedez. Îl pun la curier către adresa unde vreau și banii pe care ii achita persoana respectiva, îmi intra in cont? Adică trebuie sa...? (mai mult)
UN site, ieftin? Vreau sa-mi cumpar mobila noua pentru camera
Ce brand de aragaz, alimentare cu gaz, credeți că este cel mai bun? Arctic, Vortex, Heinner, Samus sau altele.
M- am gândit să cumpăr un aragaz, alimentarea este posibilă numai pe gaz, gpl, dar sunt opțiuni de aprindere electrică sau manuală (ușor de înțeles, învârt cateva butoane). La ce se referă...? (mai mult)
Am comandat de la elefant.ro 2 produse.Ieri am primit mail cu ambele produse + transportul cat costa.Azi am primit 3 mailuri diferite.2 dintre ele cu acelasi produs(doar ca de pe alt site), iar celălalt...? (mai mult)
Bună ziua.Am comandat de pe Shein și sunt mărimi mai mari. Știe cineva cum procedez sa fac retur și sa comand aceleași haine dar cu mărimi mai mici
Salut TPU. OFER FUNDIȚĂ. (vă rog să nu vă bateți joc sau sa faceți mișto). Dați- mi niște idei de cadouri pentru o prietenă foarte bună, nu știu ce as putea sa îi cumpăr, un cadou ...? (mai mult)
Salut, de unde pot cumpara folie cu bule in Buzau? Am nevoie de foarte putina.
Salutttt! Ofer fundiță; ) Aveți niste idei de site- uri sigure de unde pot comanda stikere de genul ăla...aesthetic sau așa ceva? Căutați pe net și o să vedeți la ce mă refer. Sunt pe Shine...? (mai mult)
Salutari TPU! As incerca sa fac un fel de dropshipping de pe eMAG pe Facebook Marketplace. Daca preiau comenzile si le platesc online, atunci cand coletul ajunge la destinatar scrie pe el valoarea ...? (mai mult)
Buna, când o sa livreze glovo și in sate?
Salut, dacă comanzi un colet de pe Pandabuy sau Sugargoo cu livrare prin DHL mai trebuie sa plătesc alte taxe decât taxa de livrare?
Cum poate avea card la 13 ani fără să monitorizeze părinților plățile și banii? Nu vreau sa comand chestii interzise, dar vreau să cumpăr un cadou care se poate doar online și părinții...? (mai mult)
Salutare TPU! Vreau să fac și eu o comandă de pe Amazon.de dar nu știu cam cât ar dura o livrare în general, livrarea diferă ( adică poate să vină între Februarie 9 - 28 ) livrarea poate fi...? (mai mult)
Helău TPU! DAU FUNDIȚĂ! INTRRBARE DE 1000 PCT: Pe Ali Express pot plăti o comandă altfel decât online cu un card? Încă nu am 16 ani și nu am propriul meu card, de aceea întreb
Salutm ma poate ajuta cineva urgent? Vreau sa stiu daca acest site este de incredere ca as dori sa comand ceva de pe elm dau fundița! https://dumomax.ro/
Stie cineva vreun site sau magazin in Romania de unde as putea sa-mi cumpar stick n poke
Bună, am plasat o comandă pe h&m acum 4 zile și încă nu a sosit. am primit mesaj de la curier ca vine până peste 7 zile... dacă ați mai comandat vreodată de pe h&m, vouă in cat timp v- a ...? (mai mult)
Bună seara. As vrea sa cumpăr un telefon Samsung galaxy s22+ de pe FONEXPERT, este mai ieftin cu câteva sute de lei, ca întrebare, e un site legit? Da tepe? A mai cumpărat cineva de la ei...? (mai mult)
Buna ziua, am plasat o comanda online cu cardul de pe ro.calvinklein.com si cand am pus detalile am pus email adresa tot dar nu mi- a cerut nici un numar de telefon, cum o sa ma contacteze pe mine curierul...? (mai mult)
A cumparat cineva acest brand de fulgi de ovaz https://makeup.ro/product/702220/ Si poate sa imi spuna daca fulgii sunt maruntiti sau intregi?
Ce stilouri recomandati?(elevi/studenti)
Bună! La ce mall din București pot găsi UGG-uri?
Unde pot sa gasesc fructul calugarului, monk fruit?
La ce număr de telefon pot suna pe shein?
Buna, am dat comanda pe shein și am primit mesaj cum ca expedierea mea a fost anulată, o sa primesc banii înapoi?
Hey! Pe data de 18 ianuarie 2023 am plasat o comanda pe SHEIN, 4 produse ca sa fiu mai exactă. Ceea ce ma ingrijoreaza cel mai mult este ca de 3 zile spune "In transit. Arrived at the Local Facility"...? (mai mult)
Salut TPU, am cont bancar la banca Transilvania si am aplicatia BT PAY pe telefon, trebuie sa primesc de la un prieten niste bani din afara si mi- a zis cineva ca trebuie sa am NEO BT sa ii pot primi,...? (mai mult)
Salut TPU easy-boxurile folosesc doar metoda cu cardul? nu poti baga de exemplu bani ca la un automat unde platesti taxe impozite?
Salut TPU, am facut o comanda pe eMAG cu livrare prin easy- box, astazi mi- a venit sms cum ca a ajuns in easy- box, intrebarea mea ar fi, eu n am timp zilele astea sa ma duc sa l iau, cam cat se ...? (mai mult)
Salut,unde găsesc și eu pantaloni de trening, cu găici, no hate
La returnarea produselor dacă nu sunt acasă, pot sa îl las la un vecin sa îmi ridice produsul de la acel vecin curierul?
Salut. Ce cafea măcinată pentru expresor îmi recomandați?
Buna seara! Va rog sa ma ajutați, încerc de 3 zile sa dau o comanda pe Shein, am cont făcut însă nu pot introduce adresa, am dat completare manuala dar sunt câmpuri obligatorii zip code, ce trebuie...? (mai mult)
Buna seara! Va rog dacă ma puteți ajuta nu reușesc sa introduc adresa pentru o comanda de pe site- ul Shein nu înțeleg introduc adresa manual insa sunt niște câmpuri obligatorii cu, post zip code,...? (mai mult)
Buna, am si eu un anunt postat pe olx tip imobiliar, asta inseamna ca luna de luna platesc cam 3- 4 euro pentru postare fara promovare. Astazi cand am intrat sa platesc din nou am aflat ca pretul a ...? (mai mult)
Salut, un cumpărător a făcut o comanda la mine pe Olx. Și a făcut- o online iar eu am încercat sa complez cu datele cardului. Mi- a mers însă cică. Aveam nevoie de o anumita suma pe card deci...? (mai mult)
Am facut o comanda pe eMAG cu livrare la easybox acum o saptamana. Nici pana acum nu am primit o notificare cu privire la statusul comenzii in aplicatie. Scrie ca se livreaza in cursul zilei de azi la ...? (mai mult)
Bună ziua. La curier dacă nu sunt acasă în ora respectiva pot sa îl rog sa lase comanda la un vecin?
Vreau să cumpăr ceva de la un vânzător de pe OLX - vânzătorul stă într- un sat foarte departe de orașul/județul meu. Mi- a zis că el nu asigură transport decât dacă trimit eu curierul la...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
gabicoo întreabă:
Kufu95 întreabă:
Stefanbos73727 întreabă:
RolandMRD18 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati