Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 4 Ianuarie 2025 sunt:
Salut. Ce cafea măcinată pentru expresor îmi recomandați?
Buna seara! Va rog sa ma ajutați, încerc de 3 zile sa dau o comanda pe Shein, am cont făcut însă nu pot introduce adresa, am dat completare manuala dar sunt câmpuri obligatorii zip code, ce trebuie...? (mai mult)
Buna seara! Va rog dacă ma puteți ajuta nu reușesc sa introduc adresa pentru o comanda de pe site- ul Shein nu înțeleg introduc adresa manual insa sunt niște câmpuri obligatorii cu, post zip code,...? (mai mult)
Buna, am si eu un anunt postat pe olx tip imobiliar, asta inseamna ca luna de luna platesc cam 3- 4 euro pentru postare fara promovare. Astazi cand am intrat sa platesc din nou am aflat ca pretul a ...? (mai mult)
Salut, un cumpărător a făcut o comanda la mine pe Olx. Și a făcut- o online iar eu am încercat sa complez cu datele cardului. Mi- a mers însă cică. Aveam nevoie de o anumita suma pe card deci...? (mai mult)
Am facut o comanda pe eMAG cu livrare la easybox acum o saptamana. Nici pana acum nu am primit o notificare cu privire la statusul comenzii in aplicatie. Scrie ca se livreaza in cursul zilei de azi la ...? (mai mult)
Bună ziua. La curier dacă nu sunt acasă în ora respectiva pot sa îl rog sa lase comanda la un vecin?
Vreau să cumpăr ceva de la un vânzător de pe OLX - vânzătorul stă într- un sat foarte departe de orașul/județul meu. Mi- a zis că el nu asigură transport decât dacă trimit eu curierul la...? (mai mult)
Salutare, am facut o comanda de pe shein pe 8 ianuarie.Comanda inca nu a ajuns si trackingul pe aplicatie inca nu s- a updatat.Nu inteleg ce se intampla cu comanda mea.Pe sameday curierul zice comanda ...? (mai mult)
Salutare! Am dat o comanda de pe site-ul ipon.ro, însă am văzut ca, coletul ii la sediu în Ungaria. Știe cineva ce legătură are? Și dacă este sigur site-ul si cu produse originale?
Ce parere aveti despre Ali Express? Este un site sigur? Desi pare pentru ca are foarte multe descarcari, am auzit ca totusi unii si- au luat teapa. Ati comandat vreodata? Produsele sunt ceea ce par?...? (mai mult)
Salut dragi prieteni, sunt nou pe platforma si azi as dori sa ma lamuresc cu ceva, azi am mers in magazinul sizeer pentru ca am vazut reducere la o sapca de la pretul de 190 de lei, la pretul de 130(era...? (mai mult)
Hei, ma poate ajuta și pe mine cineva cu aceasta încălțăminte, dacă le are cineva sau le- a văzut pe vreun site ceva, cum se numesc și unde le găsesc...? (mai mult)
Buna! A dat cineva comanda de pe shein? E o anumita suma care nu trebuie depasita sau greutate sau se adauga taxe in plus dupa o limita?
Bună! Știe cineva în cât timp ar ajunge o comanda de pe fruugo?
Se pot cumpara tigari Honeyrose in Romania? (sau ce alte alternative mai sunt)
Buna, si-a comandat cineva haine dupa various brands? Cum sunt?
Buna! A cumparat cineva de curand dupa Nike.com Romania? Am vazut ca sunt trecuti in lista celor de la Broxo
Am dat pe 14 ianuarie o comanda de pe shein. De atunci imi spune ca pachetul se alfa in tranzit (arrived at the local facility). In prezent este 23 ianuarie. Comanda ar trebui sa vina, dupa caluclele...? (mai mult)
Salut! As vrea sa stiu daca site-ul AA sport este legit, daca au produse originale!
Salutari,a comandat cineva ghete de pe site.ul caterpillar Romania?
Bună ziua chat și o duminica frumoasa, am o întrebare legată de livrare cu plata cu cardul, doar pentru cei care au plătit un produs cu cardul, atunci când vine curierul la mine, cere date de...? (mai mult)
Cei care cumpărați Jeans de la Jack & Jones, puteți îmi puteți spune care este diferența între Mike (comfort) și Clark (regular)? Mike este mai larg pe fund sau este la fel? Pentru că am găsit...? (mai mult)
Când îmi aduce comanda nr : 3159739 achitata acum 4 saptamani?
Salut! Am făcut o comanda pe eMAG cu ramburs, pot plăti la curier cu cardul?
Buna TPU! Am o problema. Doresc sa dau o comanda pe Shein dar nu pot adauga adresa deoarece nu pot sa introduc satul in care locuiesc. Pot sa scriu satul, dar dupa ce aleg judetul mi- l sterge si imi ...? (mai mult)
Vreau câteva site uri unde poți plăti cu bonuri de masa (card)
Buna ziua. Daca am cumparat un produs de pe olx vandut de o firma il pot returna? Am primit si garantie
A recuperat cineva banii pe returul de la Simall? ...Cum? Mulțumesc pentru răspuns!
Acum 2 săptămâni, am cumpărat o pereche de adidași, 370 lei dintr- un magazin din mall, dar vreau sa ii returnez, menționez că i- am folosit, doar că, nu sunt rupți, nu sunt jerpeliți etc, ...? (mai mult)
Comandă nelivrata nici dupa 11 zile de asteptare. Dupa discuții în chat cu 3 operatori Emag care m- au asigurat că iau ei legatura cu firma partenera din Bulgaria si ca imi trimit email cu raspuns...? (mai mult)
De pe ce site merită să cumperi XBOX ONE S 1TB?
Zilele următoare as vrea sa fac un retur pe site- ul H&M si as dori sa nu primesc banii deoarece nu am un cont bancar, in schimb as vrea alta marime (comanda de blugi). Ar fi posibila aceasta...? (mai mult)
Aveti idee cat mai costa la cinemacity o portie de nachos mare cu un pepsi tot mare?
Buna ziua! Ce parere aveti despre siteul Stylished Books? Este de incredere?
Am o intrebare pentru cei care au facut retururi la eMAG sau la firmele partenere pe calea easybox. Cand ati bagat coletul intr- o cutie de la easybox ati scris ceva pe el? (adresa firmei destinatare,...? (mai mult)
Salut, ma poate ajuta cineva cu site-uri de haine in Olanda?
Cum imi primesc banii inapoi dupa ce fac un retur dar nu am un card deloc?
Buna ziua, unde pot găsi vopsea pentru material textil in Iași?
Pe data de 3 ianuarie am comandat un produs(pentru ca era stoc epuizat la el mai pe toate site- urile), dar curierul nu m- a sunat si am incercat sa comand de pe alt site si sigurul gasit e fruugo.ro ...? (mai mult)
Salut, am primit o comanda prin curier si am dat din greseala "anulare comanda" crezand ca e alta, ma vor contacta sa ia produsul inapoi? DAU FUNDA
Salut, daca am primit o comanda, am lasat banii la curier si am anulat comanda pe site (neintentionat/din greseala) vor lua produsul inapoi? :))
Salut! Am comandat ceva de imbracat online, a venit, nu e bun, trebuie sa ii dau retur, intrebarea mea este, dupa ce sigilez frumos coletul fara sa afectez ambalajul, trebuie sa printez si un formular...? (mai mult)
Salut! Știe cineva de unde îmi pot comanda un încărcător original pentru Samsung Galaxy A53 5G?
Buna, imi poate spune cineva care a cumparat young rinch white daca pe site se vinde set? Mi se mare ca o haina asa frumoasa si de firma sa fie mai scumpa. M- am uitat pe site si este 450 lei, mi se ...? (mai mult)
Salut, cineva care are habar, foloseste sau a folosit tigara electronica? Sunt fumator si doresc sa trec la aceste tigari electronice, am gasit deja modelul pe care vreau sa- l cumpar un Aspire Zelos...? (mai mult)
Exista vreun magazin cu fasuri negre gratis?
Pe 21 decembrie am facut o comanda de 12 milioane de cell.ro, am si platit cu cardul, intre timp eu zilnic mesaje pe email nimic de statusul comenzii, tocmai pe 29 mi- au trimis mesaj ca au intrat in...? (mai mult)
Salut, de unde pot cumpara tutun la galeata de 1kg de calitate?
Buna! Mi- am luat o mare teapa cu un site fake. Mi- au luat banii, o suma destul de mare si acum nu stiu ce sa fac. Nu pot contacta pe nimeni. Ce procedura trebuie sa urmez sa- mi recuperez banii. Este...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Alina23333 întreabă:
ipost întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Spiderman
Ai trait in suspans la fiecare film cu Spiderman? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acestea!