Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 4 Ianuarie 2025 sunt:
Poti plati cu cardul educational la curierul care livreaza la ccc? Cred ca firma de curierat e gls
Am văzut că se vând puști sau pistoale airsoft pe diverse site- uri. Unele vin la pachet și cu bile metalice. Înțeleg că nu- s periculoase precum armele cu gloanțe, dar totuși, pot fi folosite...? (mai mult)
Am plasat o camnda la eMAG prin easybox și am pus nr de tel greșit. Ce pot face și cum sa ridic coletul?
Am comandat pe 2 ianuarie de pe un site si m- a sunat una care lucra acolo(dupa 2 zile parca) să imi zica că e foarte aglomerat si ca comanda va fi livrată saptamana asta si ca ma suna curierul.Curierul...? (mai mult)
Salut, știe cineva dacă produsele cu logo-ul lui kazi ploae mai pot fi cumpărate?
Imi poate spune cineva de unde imi pot lua o pereche de jordan 4 reps din Romania de preferat sa fie in Județul Prahova ….
In cat timp vine un colet din China livrat prin DHL? Am făcut o comanda printr-un seller pe 30 decembrie
Cat m-ar costa sa cumpar un tricou cu Ibrahimovic din Italia? Nu vreau neaparat sa fie original
Bună ziua,am dat comanda pe shein și nu mi-a tras bani, îmi spune ca e în procesarea. Ce pot sa fac?
Cineva drag mie are probleme de varice și cârcei, în partea din spate a piciorului, mai jos de genunchi. La doctor (spital și medic de familie) nu- i spune nimic, doar să stea calmă, fără ...? (mai mult)
Salutare, nu am primit coletul aliexpress. In cont arata ca a ajuns. Magazinul nu mai exista. Vanzatorul nu ma exista. Ce e de facut? Cei de la aliexpress nu ma ajuta.
Salut! A comandat cineva de pe rarewaves,în special cd-uri? Dacă da, totul a decurs ok? Și în cât timp a ajuns comanda? Sunt legitimi?
Acești ochelari VR : https://www.emag.ro/ochelari- realitate- virtuala- premium- educatie- vr- jocuri- vr- filme- 3d- universal- 83087- 799409/pd/DX7Q4HMBM/?utm_campaign=share_product&utm_source=mobile_dynamic_share&utm_medium=android...? (mai mult)
Salut! Oare nu are cineva o păpușa monster high Frankie Stein originala de preferabil in stare impecabila de vânzare? Va rog. Dau funda
Am dat o comandă pe Aliexpress acum o lună și o dată ce a ajuns în țară, Cargus firma care trebuia să- mi aducă coletul la adresa mea azi pe 9 ianuarie nu a mai ajuns la mine. Problema e că ...? (mai mult)
Salut! Ce modele de telefoane sunt compatibile cu redmi xiomi 10 S? Vreau să îmi iau husa însă când îmi caut după telefon nu găsesc ceea ce îmi place
Bună ziua! Am o întrebare. Careva dintre voi, știe pe unde aș putea găsi o husă LED VIEW neagră pentru SAMSUNG S10, am tot cautat, peste tot și nu am găsit nimic. Aș avea neapărat nevoie....? (mai mult)
Buna. Am cumpărat un televizor din magazin și când am ajuns acasă am văzut că ecranul televizorului e spart. Pot sa îl returnez și să primesc altul nou? Televizorul este din Flanco
Bună seara! Doresc să- mi cumpăr un Samsung S22 plus de pe Altex (au cele mai rentabile prețuri). Acum cateva zile m- am tot uitat de telefoane, dar pana m- am decis s- a terminat stockul. Întrebarea...? (mai mult)
Imi puteti recomanda un magazin de unde pot comanda bijuterii placate cu aur? Fara fake-uri sa zica ca sunt placate cu aur dar sa fie tinichele.
Tronsmart Trip, de pe eMAG, merita, am vazut cateva teste intre mai multe boxe si e chiar ok, stiti mai multe despre ea?
Niște idei de cadou pe care le-ai putea făcea unui băiat?
Ce părere aveți despre flip?
Imi poate recomanda cineva o geanta in care sa- mi incapa echipamentul pentru kickbox(manusi de box, tibiere, sticla cu apa, prosop.)? Am gasit una pe intersport dar nu stiu cat de mare/mica este marimea...? (mai mult)
Bună seara! Ce telefon îmi recomandati la un buget de 1000-1200? 128 cu 8. Mulțumesc
Bună, am dat comandă de pe Altex de un produs (o boxă mai exact), știe cineva cum funcționează returnarea acesteia? Îmi voi primi toți banii înapoi? Și cum ii voi primi, prin curier sau dintr-...? (mai mult)
Întrebare pentru cei din Moldova. Eu sunt din Romania și am RONI. Câți bani moldovenești trebuie sa am ca sa-mi cumpăr iPhone 13?:) Există magazin Apple in Moldova? (Fără hate doar întreb)
Am cumparat pe steam un joc dead by daylight in 28 decembrie 2021, cum pot da jocul inapoi si sa primesc bani inapoi?
Buna TPU, de craciun am facut cadou o bratara insa a fost o marime prea mica, asa ca m- am decis sa o schimb, am trimis- o prin fancurier catre pandora, ambalata corespunzator, termenul e de 14 zile...? (mai mult)
Salut, știți de unde să cumpăr și eu căștile Skullcandy crusher evo la un preț decent de 750 de lei,(site sau magazin fizic buzău)
Salut TPU am nevoie de un răspuns urgent. Ce sa fac daca am pus datele greșit la o comanda online? Curierul e pe cale să vina mi- am pus codul poștal din satul meu dar codul asta îl mai are un municipiu...? (mai mult)
Salut, am o boxa JBL Go 3, dar am o mica problema, stiti cand dati volumul la maxim la o boxa? Se aude un sunet si se opreste pentru 1 secunda melodia, asta cand dai volumul din boxa, dar observ ...? (mai mult)
Bună și la multi ani tuturor! Am cumpărat acum 2 zile o pereche de blugi din Bershka fara sa ii probez, iar când am vrut să ii port astăzi am văzut că sunt rupți. Au eticheta și am și bon ...? (mai mult)
Buna, pe shein la urmarirea comenzii imi arata "Bihor Your parcel has been collected", ce inseamna? Ca coletul a fost preluat deja de judetul Bihor? Sau la ce se refera cand spune Bihor
Unde pot gasi foi de desen 50x70 pentru arhitectura online? Va rog atașați link
Salut. Știe cineva ce reduceri sunt pe eMAG luna asta la laptopuri? Și de când?
Salut. Știe cineva când bagă reduceri la eMAG pentru laptopuri in luna Ianuarie?
Bunaaa, puteti sa-mi spuneti la ce este bun samponul cu usturoi? Multumesc
Care imi poate spune de ce imi scrie pe Zalando când vreau sa adaug în cos imi apare cumpara în loc sa apară adaugă în cos și scrie s-a produs o eroare și sunt disponibile în stoc?
Am cumpărat acum o lună un telefon care are ceva probleme cu internetul ce mă deranjează (se deconectează de la rețea/ viteza internetului e mica). Am verificat și nu e de la router. Cum pot proceda...? (mai mult)
Buna, am dat o comanda pe Ninoma din Japonia pentru 4 figurine din PVC. Am platit ¥28, 720 (aprox 1000 lei) cu tot cu transport. Intrebarea e la ce taxe ar trebui sa ma astept? Am fost trimis azi la...? (mai mult)
Care considerați că este cel mai bun anticariat online având în vedere prețurile?
Geacă Biker de damă, ce geantă ar trebui să aleg? https://www.mohito.com/ro/ro/imbracaminte/geci-paltoane/geaca-biker
Bună, îmi puteți recomanda o boxă portabilă ieftină și bună? Un exemplu ar fi JBL GO3, mai aveți voi vreo idee de boxă care sa merite la fel de mult ca JBL GO3?
Salut! Ce as putea cumpăra cu 1000 lei? Ceva care să-mi placă?
Salut, daca returnez un produs de incaltaminte (l- am purtat de 2 ori) dar i- am sters talpa atat de bine incat sa nu se vada ca este purtat si nu are alte zgarieturi sau ceva de genul mi se primeste ...? (mai mult)
Ce tip de talpa are aceasta încălțăminte cu platforma, cu talpa plata sau cu tocuri? https://images.app.goo.gl/TEfg8i9qgge5StRY7
Salut. Am comandat de pe AliExpress un produs in valoare de 17 lei. Am dat comanda și îmi apare că ar fi livrata pe 4 martie (ca termen estimativ). Ar putea ajunge mai devreme?
Cum pot anula o comanda de pe Sizeer pentru ca am găsit pe un site mai ieftin? Ma poate ajuta cineva urgent?
Am returnat un produs comandat de pe Emag la un alt EasyBox, diferit de cel la care am preluat comanda. Este vreo problemă?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Alina23333 întreabă:
ipost întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?