Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 6 Ianuarie 2025 sunt:
Cum pot anula o comanda de pe Sizeer pentru ca am găsit pe un site mai ieftin? Ma poate ajuta cineva urgent?
Am returnat un produs comandat de pe Emag la un alt EasyBox, diferit de cel la care am preluat comanda. Este vreo problemă?
Salut TPU, vreau sa imi iau o pedala pentru chitara electrica de pe OLX care costa 120 de lei, eu am negociat cu vanzatorul si a fost de acord sa mi- o dea cu 85 de lei.Am vorbit cu el pe 31 si mi- a...? (mai mult)
Bună! Pentru cei ce comandați de pe Shein. Am câteva întrebări! Dacă comanzi trebuie sa plătești în dolari sau în lei? Ce tara/regiune trebuie sa selectez? Mulțumesc!
Bună TPU. A mai comandat cineva de pe Aliexpress? Cum ați procedat la poștă? Dau fundă
Salut TPU! Am așa o întrebare la cei experimentați în shoping- ul internațional și vreau să vorbim despre, , Joom". Eu sunt client de ceva timp, mereu sunt bucuros de mărfuri, totul calitativ. ...? (mai mult)
La magazinul Metro in loc de bon fiscal stiu ca se elibereaza factura fiscala. Intrebarea mea e daca e obligatoriu ca acele facturi sa fie inregistrare in contabilitatea firmei sau nu. Eu nu am firma, ...? (mai mult)
Bună TPU. Am găsit pe site- ul https://www.footshop.ro o pereche de Air force- uri și aș vrea să- mi dau comanda. Am înțeles ca au și magazin în București, dar am zis sa va întreb și pe ...? (mai mult)
Hello, pot sa returnez un produs de pe eMAG daca nu mai am ambalajul? Am cumparat un incarcator pentru iphone dar mi-a degradat bateria foarte repede si imi incalzeste telefonul, il mai pot returna?
Bună, îmi puteți recomanda o boxă portabilă ieftină și bună? Un exemplu ar fi JBL GO3, poate mai aveți voi vreo idee de boxă, care merită la fel de mult ca JBL GO3.
Stie cineva un site cu reps uri jordan sau nike tech?
Stie cineva vreun site cu jordani sau nike tech 1:1?
Buna! Ce inseamna In Transit flight departure pe shein si cat dureaza?
Buna! Cam cat zile dureaza comanda in transit pe shein?
Bună! O întrebare mică, nu știu cu exactitate la ce categorie trebuia să o încadrez. Am nevoie de un arc cu diametrul de 1 mm (adică unul foarte micuț și fin). Aveți vreo idee pe unde...? (mai mult)
Stie cineva de unde sa cumpar un palton de lana, dama? ceva in genul https://www.kitisimo.ro/palton-lana-dama-classic.html
Stie cineva daca site ul JDsports.com este real? Va rog raspundeti.
Poți plăti la livrare de pe sephora?
Salut,doresc sa-mi fac o sala de forta acasa si am gasit chestii misto pe amazon, stie careva daca livreaza in Romania? Nu ma refer la 2 gantere si o bara, tot tacamul, as umple o duba.
Bună TPU, am 14 ani și vreau să îmi procur ceva de la un magazin de electronice, este posibil asta dacă sunt minor gen să nu fie nevoie să mă însoțească un adult?
Salut TPU,vreau sa vand ceva prin olx, dar am 15 ani, pot sa trimit ceva daca sunt minora?
Buna seara, am incercat sa plaseaz o comanda pe siteul shein si nu reusesc sa platesc cu cardul maestro si nu stiu cum sa procedez! Va rog sa ma indrumati cei care stiti!
Sunt riscuri sau nu dacă as cumpara un telefon de la amanet?
Salut, ce supermarkete (de alimente) isi afiseaza preturile produselor online, pe langa Lidl?
Salut TPU! Am nevoie de ajutor. Imi poate zice cineva cum se poate comanda online de pe Jumbo? Și site-ul. Va rog!
In cat timp livreaza GardenWay a mai comandat cineva de la ei?
Flanco/Altex am cumpărat produs online dar vreau sa rerurnez cum primesc banii pe card sau cash direct in magazin?
Mai e valabil programul RABLA? As vrea sa cumpar un laptop nou, iar tot ce am sunt un frigider, o masina de spalar si vechiul meu laptop, ce vouchereas putea sa primesc sisa cumpar alt laptop?
Trebuie sa imi vina un colet din Polonia, stie cineva daca astia de la GLS livreaza repede? Il astept de vineri pe aplicatie, imi arata ca inca este in Polonia.
Cunoaște cineva dacă FAN curier livrează în perioada aceasta, 27-30? Știți ce program ar avea?
Buna,stie cineva astazi curierii lucra, gen cei de la eMAG?
Salut, ce parere aveti despre Flip? Ati avut experiențe plăcute sau neplăcute cu ei?
Hello and merry xMas. Vreau să cumpăr un nou scaun de birou și nu știu ce să aleg dintre un scaun "directorial" și unul ergonomic. Primul, așa cum e catalogat pe majoritatea website- urilor, e...? (mai mult)
Salut TPU! Ce părere aveți despre site ul Flip? Cel cu telefoane, as vrea sa îmi comand unul dar nu știu ce o sa îmi ajungă, am auzit povesti bune dar și mai puțin bune, voi ce experienta ați...? (mai mult)
Craciun fericit tuturor! Are cineva numarul celor de la Emag, daca s-ar putea
Buna,am dat comanda pe eMAG pe 24.12. 2022, de atunci nu am primit nici un semn! SI ce firma de curierat e CurierRO... sunt in dubii mari am nevoie de ajutor!
Buna TPU! Nu stiti, astazi cei de la eMAG lucreaza?
Hello, stiti siteuri cu hoverboard-uri mai ieftine? Funda PS nu am știut categoria;(
Salut TPU, ati trimis vreodata un colet in alt oras prin fan courier? Daca da, care a fost procesul si cat timp a durat pana a venit curierul sa va preia coletul? Intreb pentru ca, am comandat ceva de...? (mai mult)
Hey! Imi explica cineva va rog cum se pot obține puncte în aplicația McDonald's plsss
Buna TPU, maine 26 dec curierii lucrează?
Doresc un pencil compatibil cu iPad 9 care sa nu coste chiar 400 lei. Am văzut ceva pe catmobile, dar nu stiu dacă sunt bune. Poate ați testat voi. Crăciun fericit!
Buna seara TPU! Ieri pe la ora 9 si ceva am dat comanda de un telefon de pe eMAG! Nici la ora actuala nu am primit sms sau notificare cu codul AWB! Pe eMAG nici macar nu isa dat coletul celor de la CURIERro...? (mai mult)
Buna! Sora mea colectioneaza figurine schleich de 4 ani de zile, seturi și așa mai departe.Isi dorește foarte mult rulota de cai ( pick- up) și am hotărât să o cumpăr, că tot sunt sărbătorile...? (mai mult)
Mâine ce magazine găsesc deschise? Sau e peste tot închis cu excepția magazinelor NON STOP?
Ce se intampla daca refuzi o comanda de la h&m?
Ce se intampla daca refuz un colet de la epantofi? Platesc ceva? (Costul de livrare imi apare ca este 12 lei). Voi cum ati procedat daca ati fost intr- o situatie ca asta? (Ati comandat ceva doar ca v-...? (mai mult)
Aș dori să fac ziua naștere a cuiva să fie specială. Sunt curios dacă cineva ar putea face prezentări speciale de sărbători. Mă refer la faptul să le trimit banii ca ei să cumpere un cadou...? (mai mult)
De ce la unele magazine online trebuie neapărat să îți creezi cont pentru a face cumpărături? De exemplu: Amazon, eMag.
Ce înseamnă :Ultimul status al expeditiei: Contactat; livrare ulterioara in data și îmi arată data de ieri
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Effy35 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Maria246 întreabă:
Love345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?