Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 21 Decembrie 2024 sunt:
Stie cineva daca baiatu ala pyro plug de pe insta e legit?
De ce nu se mai gaseste in magazine Radler romanesc cu alcool? Ce s-a intamplat cu Ursus Radler la 1.9% si Ciuc Radler 1.9%? Acum toate sunt doar fara alcool.
Parere site young rich? Mi-am luat un trening la 4 milioane si mi se pare foarte ieftin avand in vedere cat de bine arata in poze
Imi puteti spune daca site ul asta este de incredere? https://www.hodinky-365.ro/retur-produse-x31497
Mă poate ajuta și pe mine cineva? Deci am dat urmărire colet pe SHEIN și îmi apare ori_zbor_plecare
Unde pot găsi păr afro să-mi fac singură codițe? Magazin fizic Oradea. Nu online.
Am dat comandat pe 22 septembrie și încă nu mi-a ajuns la status arată ca "pachetul este in tranzit accelerat, vă rugăm aveți răbdare
Am dat o comandă pe shein pe data de 22 septembrie și la status îmi arată "pachetul este în tranzit accelerat, vă rugăm să aveți răbdare"credeți ce o să mi mai vină?
Salut! Cineva de aici care folosește aplicația Vinted și poate să mă ajute puțin? :) Am pus ceva timp o pereche de pantaloni la vânzare și mi- au făcut ofertă 2 tipe. I- am acceptat la una dintre...? (mai mult)
Salut TPU! Am comandat niște cărți de pe EnBook și când am dat comanda mi- a scris că va veni în 3- 6 zile, dar când am primit emailul de confirmare a scris că vine între 4.10 și 9.10. Când...? (mai mult)
Buna ziua, am si eu o problema in legatura cu o comanda, nu stiu exact daca asta e locul potrivit pentru aceasta postare. Am dat comanda acum 2 sapt de 2 huse de la mobilfox pentru un telefon Samsung,...? (mai mult)
Buna, am făcut o comanda de pe www.steroizi.com am cum sa o modific ca am băgat 2 produse în loc de unu? Sau dacă știți măcar un nr de telefon care răspunde la mesaje
Bună, am dat ieri o comanda de pe shein cu 14 produse și m- am uitat pe shein si am vazut ca au facut 3 comenzi in loc de una, adică: 11 produse sunt în alta comanda, un produs este facut in alta...? (mai mult)
Salut, voiam sa imi comand ceva de pe site chicbutic, au produse de par si parfumuri, a comandat cineva? Sunt originale?
Salut, niste site uri de cumparat haine in Germania?
Hey, am card BRD ISIC și știe cineva daca pot da comenzi pe Shein cu acest card?
Am 16 ani si vreau sa cumpar o pereche de Air Jordan 4 Fire Red, merita aceasta pereche?
Salutare! Mi-am cumpărat o pereche de adidași Skechers, scrie made în China, sunt originali oare?
Puteți indica câteva site-uri cunoscute pentru cumpărături online cu livrare rapidă în România?
Știți dacă mai există acele tablete- laptop? Dar nu cele care doar i se pun o tastatură și cică e laptop. Știam (sau cel puțin așa văzusem în filme) că ar exista niște mini- laptopuri de...? (mai mult)
Pe data de 15 septembrie mai exact duminică am dat o comandă pe SHEIN, Suntem în a 8 zi lucrătoare și îmi apare ca abia este prin Olanda, , MAASTRICHT, LIMBAUGH, NL, Expedierea este în tranzit...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă ți se fura un retur de la easybox same-day. Am depus unul acum câteva ore și mi sa părut că nu sa închis sertarul cum trebuie.
Dacă air force au placuta alba de la șiret ce înseamnă?
Daca imi dau comanda de iqos imi va cere buletinul atunci cand este adus?
Salutare, vreau sa stiu un lucru, daca comand de pe eMag un produs si am activat abia azi eMag Genius, am testare gratuita 3 luni, vreau sa dau o singura comanda si sa dezactivez abonamentul eMag Genius,...? (mai mult)
Știe cineva cum se face un retur la easybox pentru shein? ( nu știu ce ar trebui completat în aplicație la detalii e-mail și numărul ) - legat de destinatar
Buna, am dat o comanda pe shein pe 16 septembrie si pe aplicatie imi apare data de expediere in 8- 10 zile lucratoare, ma uit mereu sa vad in ce stadiu mai e comanda mea pentru ca este o comanda destul...? (mai mult)
Sunt în Olanda.Am făcut comandă pe shein, iar în ziua respectivă nu am fost acasă să preiau pachetul. Unde mi se poate afla? De ce n- am primit gmail de unde il pot ridica? Apare:Furnizor de ...? (mai mult)
Imi recomanda cineva magazine online romanesti unde sa gasesc niste Hoodie-uri faine de calitate cu sau fara imprimeu?
Buna tuturor. Ce puteți să îmi spuneți despre calitatea unor haine Ragwear și G star? Că și preț am vzt că sunt destul de mari și... Mă interesează dacă le poți purta 1- 2 anotimpuri sau...? (mai mult)
Buna,a castigat cineva la Rondogo, intreb pentru ca am castigat un mac air si sunt curios daca va veni?
Buna, am și eu o întrebare, vreau și eu să îmi iau în rate Samsung Galaxy tab S9 ultra, are in stoc aici la Vodafone dar știe cineva daca trebuie sa plătesc înainte și dacă da cat?
Vreau sa fac retur la un produs. Care firma de curierat ia mai ieftin?
Bună seara, cunoaște cineva un depozit de unde se pot achiziționa rochii Asos pentru revânzare?
Buna, știți după cât timp ajunge comanda daca e în nordul Olandei pana în România?(țin sa menționez ca acum 2 zile îmi arata ca este încă în nordul Olandei)
Salut! Aș putea să vă întreb unde pot să îmi fac și eu rate să cumpăr o tableta dar gen fara să am servici?
Intrebare despre Vinted: am vazut ca azi si maine se ofera transport gratuit la toate comenzile pe Romania. Stiti cam la ce interval de timp mai baga asa promotie? Sa stiu pe viitor
Pot ridica un colet de la agentia locala Sameday intr o zi de sambata?
Pe VIVANTIS parfumurile sunt originale? Adica pe notino un parfum jean paul de 100ml este 510 lei iar pe Vivantins 200ml este 580 lei
Tenisii de iarna (ridicati ca la bascheti) se pot purta si la 31 de ani?
Salut. Ce parere aveti despre firmele Tolsen si Geko in domeniul bricolajului, mai exact ma intereseaza la masini de gaurit, filetante (sau o comparație intre cele 2 firme) Nu sunt curios de pareri...? (mai mult)
La ce supermarket pot găsi baggels de cumpărat?
Am facut o comanda pe dr.max si mi s- a cerut sa platesc cu cardul, eu platind celelalte comenzi cu rezervare in farmacie. N am vrut sa platesc, am sters produsele din cos si de 4 zile mi- a ramas comanda...? (mai mult)
Salut. La aplicatia Burger King este vreo schemă/pomană cum este de exemplu la Mc Donalds cu cartofii pai moca?
Bunaaaa! Acum cateva zile mi- am facut revolut si trebuie sa fac 3 tranzactii ca sa indeplinesc un task.Problema e ca nu merge sa platesc cu cardul virtual.Am iPhone XR si am mers la kaufland ca sa platesc...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă nu ridic o comandă pe care am plătit- o deja? Am comandat prin DPD de pe Gymbeam niste suplimente, dar nu stiu daca o sa fiu acasa cand vine curierul si deja am confirmat livrarea...? (mai mult)
Buna ziua! Stiti un loc bun unde pot vinde telefoane si laptopuri vechi? Siteuri online sau un shop in Craiova
Salut! Sunt nou la vânzare pe olx și aș vrea să știu ce înseamnă în curs de plată? Înseamnă ca a primit cumpărătorul pachetul sau la acceptat? Poate cineva mai experimentat decât mine mă...? (mai mult)
Bună TPU, știe cineva niște site-uri de unde pot cumpăra casti similare cu Apple?
Din experiența voastră merită să- mi achiziționez acum un telefon sau să aștept perioada de Black Friday? Știu că au mai fost și magazine care au mărit prețurile înainte de perioada de Black...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
GeogG23 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Ioana06i întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!