Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 6 Ianuarie 2025 sunt:
Am facut o comanda pe GardenWay. Acest site lucreaza si de sarbatatori, pe site imi scrie estimativ livrarea vine pe 03/01/2023 dar nu cred, sunt aproape 2 saptamani, poate a mai comandat cineva de ...? (mai mult)
Stie cineva daca fan Courier livrează vinerea asta?
Bună! Am făcut o comandă pe Shein de 22 de lucruri, am plătit cu cardul tot, iar astăzi am primit doar 7 obiecte. Știți cumva dacă mai primesc restul, sau mi- am luat țeapă? E prima dată ...? (mai mult)
Salut TPU! Am o intrebare. Vreau sa dau o comanda de pe siteul YoungRichWhite Insa de fiecare data cand dau checkout imi apare urmatorul mesaj: "Sorry, it seems that there are no available payment methods...? (mai mult)
Site- ul GardenWay este de incredere a cumparat cineva de la ei de pe site mi- am luat un scaun si nu vreau sa- mi vina rupt sau ceva si se livreaza in timpul sarbatorilor am dat o comanda azi credeti ...? (mai mult)
Salutare, avem amatori de magie pe aici sau părinți în căutare de cadouri? Știe cineva un site ceva, de unde as putea cumpăra un set/kit de magie ceva, habar n- am pentru un copil de 10 ani. ...? (mai mult)
As vrea sa cumpăr ceva de la EMAG. Îmi puteți spune în cât timp pot sa îl returnez?
Se poate cumpăra si fructe cu cardul social sodexo? (doar fructe, nu dulciuri sau suc)
Salut, daca am cumparat ceva de pe pc garage pe data de 7 decembrie pot returna produsul deoarece vreau sa imi iau altceva?
Salut,shein livreaza si sambata?
Salut, vreau sa comand ceva jucarii sexuale pentru o prietenă asa din glumă, ce site îmi recomandați? Sa fie un site serios care livrează
Buna! Ce microscop recomandați până în 300 de lei? Nu vreau sa fie ceva foarte profesional, doar pentru cineva pasionat de biologie și să fie cat de cat bunicel. Puteți pune linkuri cu produsul
Bunaaa! Am dat o comanda pe SHEIN pe 29 Noiembrie, iar statusul e ca a ajuns la Bucuresti pe 4 Decembrie, pe Sameday scrie ca pe 9 Decembrie nu a fost predata de către expeditor, termenul de livrare...? (mai mult)
Buna TPU! Am dat o comanda de pe Notino in urma cu cateva zile si astazi la ora 11 scria ca coletul este in drum spre mine, dar la 16 cand am verificat scria ca livrarea nu s- a putut efectua. Care ar...? (mai mult)
Sucul Coca Cola la 2 l are prețul de 6 lei iar 6 doze de 330 ml( 2 litri in total)fac 18 lei. Eu știu că gustul e mai bun la doză dar în esență plătim ambalajul sau cantitatea?
De ce sunt atât de blamate produsele made in China? Eu am avut de- a lungul timpului "chinezării" și au fost funcționale și durabile. De ce alții se îndoiesc de calitatea produselor made in...? (mai mult)
Cat este transportul pe aliexpress, ce taxe se platesc? Este prima data când comand
Salut, recent am dat comandă la o geantă de bărbați pe eMag (plătit cu cardul) și am constatat că după 2 zile comanda tot la 'Plată Acceptată' este statusul.In mod normal as fi sunat la call...? (mai mult)
Stiti careva magazine Second Hand cu haine de calitate din Cluj Napoca?
Buna TPU, am o intrebare, am luat un sapun protex nou si scrie o data pe el, vreau sa stiu daca e data de expirare sau fabricare Scrie data 24 06 2022 TR 141 E Daca aveti un sapun la indemana protex,...? (mai mult)
Buna ziua, doresc să achiziționez un produs de pe eMAG, dar în rate, iar la acel produs, la optiunea de cumparare in rate exista doua tipuri de carduri BRD, tin sa mentionez ca eu sunt deja client...? (mai mult)
Bună seara! Dacă am 5 vauchere a 500ron, le pot folosi la o singură comandă pe eMAG?
Salut, poate sa imi spună cineva despre comanda de pe shein? Eu am dat comanda pe 24 Noiembrie si dupa câteva zile ma telefonat un număr si mi- a zis că comanda a ajuns in Chișinău si a intervenit...? (mai mult)
Buna ziua. Vreau sa cumpăr un convector electric de 2000-2500 wați. Ce marca mi-ați recomanda, din experiența proprie de folosire? Mulțumesc!
Bună, am și eu o întrebare, vreau sa îmi dau comanda de pe Shien de o peruca și nu ma lasa, când apăs pe buton zice ca nu se poate cumpăra acest produs, știți cumva de ce? A mai pățit cineva...? (mai mult)
Stie cineva unde pot sa gasesc piercing uri false in Craiova?
Salutare. In cat timp maxim pot returna un produs defectuos cumparat dintr- un magazin fizic? Bineinteles ca am bonul. Pot sa- i oblig sa imi dea banii inapoi sau o sa imi dea alt produs? Pentru ca nu...? (mai mult)
Salut, La ce supermarket exista Schweppes zero de 660 ml?
Buna! Am dat o comanda pe SHEIN și scrie ca ar trebui sa ajungă pe 24 Decembrie, credeți ca este posibil având in vederea sărbătorile?
Salutare, a comandat cineva de pe nike.com sau din aplicatia nike? Nu știu cum se procedează cu vama și ce costuri suplimentare pot apărea! Vreau sa iau o pereche de adidași 699 RON, dar nu vreau...? (mai mult)
Salut, recent am achiziționat din SH o pereche de blugi de la guess și nu imi dau seama dacă sunt originali, pe fiecare model pe care l- am văzut scrie pe buzunarul din spate guess și sus unde pui...? (mai mult)
Cum pot sa anulez o comanda de pe notino?
Din ce magazine se pot cumpara vape-uri?
Salut, mi-am comandat ceva de pe buzz in 9 decembrie, iar cand dau sa imi urmaresc comanda imi tot apare in statusul produselor, de ce?
Buna! Doresc sa-mi cumpăr un iPad. Ce iPad îmi recomandați care sa nu fie nici foarte scump, dar nici cel mai ieftin?
Salutare, am făcut și eu o comanda pe Aliexpress de pe 24.10. 2022! Problema este ca îmi apare Arrived at Facility, în România, și în alta parte pe alt tracking îmi apare prin Ungaria! Acesta...? (mai mult)
Salut,dacă port la adidași 42 și, 42 înseamnă 27 cm și mie îmi vin ficși, 42 2/3 îmi sunt prea mari sau sunt buni
Salutare, Recomandați vă rog un magazin online cu produse diversificate, care oferă garanție produselor etc. ( o alternativă la eMag.) Nu caut electronice. Mulțumesc, Sărbători fericite!
Ce părere aveți despre site-ul fruugo? Cam în cât timp vine o cimandă de acolo?
Bună TPU! Voiam sa întreb daca calitatea de pe Aliexpress este ok.Deoarece as vrea sa comand cateva lucruri si vreau sa ma asigur daca sunt ok :D
Bună TPU! Nu de mult am dat o comanda pe un site și va trebui sa- mi fie livrat prin cargus. Problema este ca eu am încercat sa le spun ca să- mi aduca coletul pana la ora 13.40, pentru ca după...? (mai mult)
Bună! Acum 2 săptămâni am dat o comandă pe Shein. De 6 zile are statusul "In transit - Arrived at the Local Facility". Este normal?
Salut! Revin cu actualizare la aventura mea cu Elefant. (Context: am pus nr de telefon gresit la o comanda online platita cu cardul). Am sunat la Elefant si i- am tugat sa se schimbe telefonul, au zis...? (mai mult)
Stie cineva de unde sa iau sau macar cum se numeste (poate si in engleza) extenderul de aparatoare din spate pentru trotineta Kugoo M2 Pro? paginile 10 si 11 de aici: https://m.media- amazon.com/images/I/B1EfXhh4-...? (mai mult)
A mai patit cineva sa comande de pe Shein si sa i se blocheze comanda la pasul "arrived at the local facility" de peste 10 zile si sa- i treaca si termenul estimat de livrare? Am incercat sa- i contactez...? (mai mult)
Salut, aveti un numar valid de la eMAG? Eu am cautat dar nu raspunde nimeni, e doar un robot si- mi zice sa deschid aplicatia dar in aplicatie nu gasesc informatiile pe care le vreau.E mult mai usor ...? (mai mult)
Sunt fake produsele de pe fashion days?
Ceva dulciuri bune de mancat la miezul noptii stiti?
Dacă am pus o comanda pe samdey și nu am răspuns astăzi la telefon o sa mi-o aducă și mâine sau?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Effy35 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Maria246 întreabă:
Love345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Testeaza-ti engleza!
Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)