Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 7 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, aveti un numar valid de la eMAG? Eu am cautat dar nu raspunde nimeni, e doar un robot si- mi zice sa deschid aplicatia dar in aplicatie nu gasesc informatiile pe care le vreau.E mult mai usor ...? (mai mult)
Sunt fake produsele de pe fashion days?
Ceva dulciuri bune de mancat la miezul noptii stiti?
Dacă am pus o comanda pe samdey și nu am răspuns astăzi la telefon o sa mi-o aducă și mâine sau?
Salut! Imi poate spune cineva, care a cumpărat haine de pe Young Rich White, daca corespund mărimile? Sa trebui să iau o mărime mai mare?
Salut, între ce perioada sunt reduceri de Crăciun în magazine? Sau măcar dacă sunt. Vreau sa fac cadou un ceas cuiva și nu știu dacă vor apărea niște reduceri.
Cod promoțional pentru reducere pe sizeer știe careva?
Salutare TPU, sunt baiat si mi am cumparat niste blugi de fete crezand ca sunt de baieti. arata foarte bine sunt largi nu skinny si nu stiu ce sa fac, imi plac mult si as vrea sa i port dar parca nu ...? (mai mult)
Buna ziua! As dori sa știu dacă comand un vape de pe eMAG in 2022 și pun punct de ridicare posta română, credeți ca nu ma va lasa sa ridic coletul? Am 14 ani
Bună! Aș vrea să mă lămurească cineva despre metodele de a comanda pe Aliexpress. Nu am mai dat niciodată comandă pe Ali și vreau să- mi dau comandă la niște brățări, sunt colete mici așa...? (mai mult)
Care-i treaba cu cardurile cadou de la eMAG? sa zicem daca as vrea 30 milioane tot 30 milioane plătesc? așa-i că-i vrăjeală?
Packeta Romania livreaza sambata sau duminica? Sau doar munceste luni si pana la vineri? Intreb pentru ca am lu at ceva de la o alta tara. De aia.
Salut, imi puteti da un site de incredere de unde pot cumpara paysafe card?
Buna! Pot face retur la un produs comandat de pe eMAG si la ei in magazin(showroom)? Ca pe site nu mentioneaza asta
Cum activezi un card mega?
Ce cadou sa ii iau de secret santa unui baiat caruia ii place fotbalul.
Cum pot face transferuri din contul George Young de la BCR? Îmi spune că nu am varsta necesara.
Bună ce părere aveți de acest ceas va place? ce ziceți îl pot oferi cadou iubitului? https://www.picadili.ro/cumpara/ceas-barbatesc-skmei-curea-silicon-digital-watch-cs833-1105
Salut, sunt un mare prost, in fine. Am comandat o carte de pe elefant, totul fain frumos, platita cu cardul, dau trimitire si zic sa citesc email- ul de confirmare, cand vad, numarul meu vechi de...? (mai mult)
Salutare! Unde pot găsi accesorii pentru confecționarea bratarilor( handmade) în Iași?
Salut TPU, unde găsesc și eu paltoane de barbati, dar mărimi mai mari? Mărimea 5xl de exemplu. Mulțumesc!
Salut, doresc sa cumpar si eu o manusa anti touch sau anti frecare pentru tablete grafice, aveti idee la ce magazin as gasi in Bucuresti? Am gasit ceva pe eMAG dar vreau sa le vad/ probez si eventual...? (mai mult)
Unde pot baga codurile de pe pachetele de neo?
Buna,imi deschid un site si am nevoie de ajutor am marimile Xs,s,m,l,xl,xxl, xxl1/2/3/4 si imi trebuie cupele de exemplu la marimea xs e cupa (b,c, a)
Stiti site- uri de haine sau magazine online care vand articole cu imprimeuri (in special tricouri si hanorace), inele, lanturi si chestii de genul? As spune cu o tenta care ar fi categorizata ca emo...? (mai mult)
Am de făcut o listă cu lucrurile mele preferate,iar eu nu am, care sunt lucrurile preferate (normale) ale unei fete?
Bună! Aș vrea să știu care e treaba acum cu Amazon.de la livrare. Livrarea se face cu curierul sau cu poșta română? Mulțumesc anticipat!
Stie cineva daca site ul acesta este fake? https://www.nikeromaniareduceri.com/barbati-adidasi-baschet-c-1_17.html?&color=Albi&coll=KD%20Trey%205
Salut TPU. Am o întrebare, tutunul la punga de pe publi24 ( gen acele pungi de Kent, Marlboro etc. care costa 50- 90 de lei la 500gr/1kg) sunt sigure? Adică nu pot păți nimic mai rău decât de la...? (mai mult)
Oare ce cadou as putea sa ii iau tatalui meu care implineste 42 de ani?
Ce marcă de cafea va place cel mai mult?
Buna ziua. Am cumparat o pereche de casti in ear de la eMAG astazi dar nu imi stau in urechi deoarece am urechi mici. Le- am cumparat special pentru ca doamna de acolo mi- a spus ca sunt mai micute dar...? (mai mult)
Heey. Si-a dat cineva comanda de pe factcool?
Salut, se gasesc petarde in obor Ploiesti pe timpul asta?
Credeti ca www.sandale-skechers-romania.com este legit? Adică e logic ca nu e din România dar pur și simplu vreau sa cumpar ceva de acolo și caut păreri. Ms!
Hey! Am gasit niște pantofi misto pe un site numit : https://www.sandale- skechers- romania.com sau ceva de genu și nu sunt prea sigură dacă site- ul e legit sau nu. Accepta numai card. Niște...? (mai mult)
Buna! Unde pot gasi turturele (porumbelul/pasarea pacii) asemanatoare cu cele din singur acasa 2?
Altex chiar da de doua ori diferenta?
Cum pot să anulez comanda pe ivert. ro? Mi am cumparat o rochie acum jumatate de ora si am intrat sa vad niște păreri. Am vazut că majoritatea sunt unele proaste.Ce ar trebui să fac?
A mai cumparat cineva incaltaminte sau haine de pe topsport.ro? Sunt originale, legit?
Cine și-a mai dat comandă de pe shein? Am nevoie de niște răspunsuri la niște nelămuriri de ale mele. Astept mesaj.
Bună aș vrea să cumpăr primul Volum Twilight dar am văzut că există două variante cea în română și cea în engleză. Știe cineva dacă schimbă ceva sau nu traduce ceva corect cea în...? (mai mult)
Salut, am niste boxe de pc la 40 de lei cumparate acum multi ani, am schimbat sistemul, monitorul, restul perifericelor si am ramas cu ciurucurile astea, vreau sa comand niste boxe online, intrebarea...? (mai mult)
Buna! Am făcut o comanda online Joi, exista vreo șansa ca acea comanda să-mi ajungă sâmbătă sau duminica (comanda va fi livrata de SAMEDAY)
Buna TPU! Vreau sa stiu care este diferenta dintre cheia monobloc (4mm) si cea centerlock pentru bicicleta. Este acelasi lucru? Vreau sa o cumpar pentru cineva si nu stiu daca este buna pentru schimbarea...? (mai mult)
Bună seara! Ce idei de cadouri ecologice știți pentru o fată de 18 ani?
Salut! Stiti cumva daca sameday livreaza in eazybox si Duminica? Multumesc anticipat.
Am o pereche de blugi si pe eticheta scrie EUR 44 USA 34 MEX 34, nu imi dau seama cum vine si vreau sa imi comand o pereche de pe net dar nu stiu marimea, cand am selectat perechea de blugi pe care...? (mai mult)
Bună seara! Ce idei de cadouri îmi recomandați pentru copilul meu (18 ani)?
Mi-am dat comandă de pe Shein și zice că,, Bihor Your parcel is in tranzit", asta înseamnă că a ajuns in România?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Biancasata întreabă:
LisaJulie întreabă:
magda00 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?