Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 7 Ianuarie 2025 sunt:
Buna! Știe cineva dacă site ul asta e legit? https://www.thenorthface-brasov.com/index.php?main_page=checkout&fecaction=null
Unde pot găsi lumânări parfumate, acelea mai mari, dar cu mai multe sortimente? Mă interesează la set, dar nu văd din căutările mele pe google.
Daca comand ceva de la eMAG si aleg optiunea sa ridic coletul de la Oficiul Postal, pot sa ridic coletul avand in vedere ca am 15 ani?
Pot returna o pereche de încălțăminte din magazinul fizic Deichmann si să primesc banii înapoi? Menționez că azi am cumpărat-o si am bon, dar nu sunt sigura dacă primește returul.
Salut, va rog ajutați- mă. Am plasat o comanda pe eMAG, dar, din greșeală in loc sa selectez modul de plata: Raburs la livrare, am apasat fara sa imi dau seama pe Persoana juridica, si am plasat...? (mai mult)
Salut vreau sa îmi cumpăr petarzi de pe ekopiro și am 17. pot avea probleme dacă îmi CUMPAR?
Ce inseamna precomanda eliberata?
Buna. Ce număr de telefon este la call center ul eMag? Am nevoie de o informație și nu este pe site, nici numărul nu îl găsesc Mulțumesc!
Buna! Poate ridica altcineva coletul de la easybox in locul meu?
Oameni buni, spuneti-mi si mie va rog unde gasesc Iphone 14 pro max la liber, oriunde ar fi. Sunt in Spania si nu gasesc, ce se intampla?
Buna seara, Doresc sa inchei un parteneriat intre firma mea si Glovo? Va rog sa imi spuneti cum se procedeaza. Multumesc
Salutare, am cumparat de pe Emag un tricou de firma. Credeti ca e posibil sa fie fake cumva? Mentionez ca scria ca este "vandut si livrat de eMAG".
Salut, am descoperit sosul sour de la McDonalds acum cateva saptamani si as vrea sa stiu daca se poate gasi ceva asemanator in magazine De exemplu, pentru sosul sweet and sour am gasit un sos asemanator...? (mai mult)
Stima! Site-ul Flip este legit? De exemplu dacă as dori s- mi achiziționez un IPhone 11 cu condiția estetica "Bun", undeva la 1. 800RON. Este legit?
Buna, ce parere aveti despre site-ul Explorado, a comandat cineva produse de aici?
Cum se calculeaza mezelurile care se cumpara cu "per kg"? De exemplu, am vrut sa iau un muschi tiganesc care avea pretul de 6 lei la raft si cand l- am scanat la self, a afisat pretul de 40 lei. Se calculeaza...? (mai mult)
Ceau, am gasit siteul asta: https://www.playmakers.ro/, a mai cumparat cineva de aici? Stie cineva ca e legit? Au reduceri la multe produse, n-as vrea sa-mi dau ultimii bani de ghete pe niste fakeuri
În ce magazine se găsesc ceaiurile Cupper?
StockX livreaza prin posta sau prin curier? Am facut recent o comanda si nu am putut sa- mi pun adresa completa, doar strada, nu ma lasa sa pun blocul, apartament, etc. Daca vine prin curier e ok, dar...? (mai mult)
Salutare! Stie cineva unde se gasesc sa cumpar MSG? Vreau sa il cumpar direct din magazin, fara comenzi. Mai exact, ceva de genul astuia https://www.ft- shop.ro/glutamat- monosodic- e621- sare- chinezeasca-...? (mai mult)
Mă poate ajuta cineva cu o idee de cadou pentru un băiețel de 6 ani?
Am o nelămurire, dacă îmi cumpăr un Galaxy Watch 5 pot să- l fac cumva să nu- mi măsoare tensiunea arterială, ECG- ul și somnul? Că nu- mi sunt de folos și nu vreau să- mi apară alerte că...? (mai mult)
Bunaaaa, de unde as putea lua decoratiuni de Craciun?
Ce casti fara fir bune recomandati?
Ce cadou pot sa iau pentru secret santa unei fete de 15 ani, buget 100 lei.
Buna, daca comand de pe eMAG 2 produse de odată si o anulez se anulează amândouă?
În luna decembrie vreau să merg la Mega Mall la magazinul de ceasuri să- mi cumpăr un ceas automatic cu buget de maxim 1200 lei. Am 22 de ani și nu am purtat niciodata ceas si nu ma pricep dar simt...? (mai mult)
Salut, deci am comandat 2 cărți de pe carturesti.ro. Într- adevăr când m- a sunat curierul nu am răspuns deoarece eram plecat. Eu l- am sunat înapoi mi- a zis că e într- o altă localitate vecina...? (mai mult)
Vreau sa cumpar haine de pe un site din Germania. Ce siteuri de haine din Germania stiti?
Am făcut un retur în 27.10. 2022, în 28.10. 2022 a ridicat coletul Epantofi.ro de la Fancurier și nici până în zi de azi nu mi- au dat banii înapoi. A răspuns o doamnă la un mail ca urgenteaza...? (mai mult)
Stie cineva daca la Vodafone se pot plati ratele la un telefon in magazinul fizic fara card?
Salutare! Ce stiti despre aplicatia de cashback Tipli? Tot vad reclame online despre ea si ma gândeam: este ceva necurat la mijloc sau nu? Mulțumesc
Am cumpărat azi un mist sprayer, dar din 10 în 10 minute(aprox.)se închide, trebuie incarcat de fiecare data sau este stricat?
Salut. As vrea sa imi schimb telefonul si ma gandeam sa imi cumpar unul de la Vodafone pentru ca am abonament la ei si cred ca primesc o reducere, dar as vrea sa stiu daca il pot cumpara in rate. Nu am...? (mai mult)
Daca cumpar un produs din Peek and Clopenburg si vreau sa-l returnez, care este perioada de retur?
Am gasit un site cu papuci si nu cred ca este legit, ma puteti ajuta? https://www.nikeoutletromania.ro/products/adida%C8%99i-barbati-nike-air-jordan-1-midhigh-se-craft-albi-gri-ro4673-p-742.html
Buna! A mai dat cineva vreodată comanda de pe SHEIN? Am întâmpinat niște probleme și nu știu sigur dacă îmi va ajunge coletul. Exista și posibilitatea sa nu ajungă coletul? Menționez ca nu am...? (mai mult)
Ceva recomandari de unde va comandati adidasi? In afara de epantofi va rog.
Bună! Iubitul meu vrea să știe dacă se mai găsesc pe undeva căștile Sony MDR-XB950B1, știți vreun comerciant care mai vinde acest model de căști? Doar să nu depășească 300 lei.
Salutare, știe cineva de unde își cumpara produsele cei care au accesorii gsm? Gen Folii de protecție, huse…. Etc. Nu AliExpress … asta știu, dar vreau sa știu dacă este vreo sursa in România....? (mai mult)
Buna! Am dat o comanda de pe SHEIN și încă nu am primit- o. Am contactat și firma de curierat si mi- au spus ca nu au nici o comanda pe numele meu. De asemenea am confirmat comanda fără sa îmi dau...? (mai mult)
Salut, știe cineva unde pot găsi cașcaval afumat împletit în București? Din ăla foarte subțire că un șnur. Mersi:)
Bună TPU! Ce părere aveți de PC Garage? 1. Sunt cei de la PC Garage de încredere? 2. Au probleme cu garanțiile? 3. Trebuie să apelez la ANPC pentru a reuși să rezolv ceva cu ei? 4. Sunt...? (mai mult)
Bună TPU! Am și eu o nelămurire și sper să mi- o explicați. Dacă majoritatea clienților au probleme cu o firmă care vinde produse de ce nu se desființează? Și aici mă refer strict la cele ...? (mai mult)
Am făcut o comanda pe shein și curierul nu m-a contactat returnadu-mi comanda.Cum trebuie procedat sa mi-o retrimita?
Heei! Am o problema. Astăzi la școală am făcut Secret Santa. Am extras prin bilețele și am picat cu Doamna Diriginta. Nu știu ce sa îi fac cadou. Ma gândesc ca la diriginta trebuie ceva mai special....? (mai mult)
Salutare! Am o intrebare legata de magazinul Lc Waikiki, acum 3 zile am achizitionat o geaca pe care am purtat- o 3 zile dar nu am murdarit- o sau rupt- o este in stare excelenta dar imi este stramta,...? (mai mult)
Bună! De unde pot achizitiona aceasta geanta? Multumesc! https://imgbox.com/bSsqzZ2Q
Salut TPU, vreau să îmi iau un iPhone, cel mai probabil la mâna a 2- a... De unde pot achiziționa? Am căutat pe flip.ro, dar nu găsesc decât un iPhone 7 și eu vreau un 8, este puțin mai bun...? (mai mult)
Bună ziua! Ce idei de cadouri chinezești știți pentru o fată de 18 ani? Mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Biancasata întreabă:
LisaJulie întreabă:
magda00 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Hip Hop Romanesc
In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.