Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 8 Ianuarie 2025 sunt:
Salut TPU, vreau să îmi iau un iPhone, cel mai probabil la mâna a 2- a... De unde pot achiziționa? Am căutat pe flip.ro, dar nu găsesc decât un iPhone 7 și eu vreau un 8, este puțin mai bun...? (mai mult)
Bună ziua! Ce idei de cadouri chinezești știți pentru o fată de 18 ani? Mulțumesc!
Vreau sa fac o comanda la Pink Panda, însă nu știu la ce interval de timp ore ajunge (să nu fiu la liceu). Mă sună ei înainte? Sunt dispuși să mi- o aducă la liceu daca este cazul?...? (mai mult)
Îmi recomandați vă rog un ceas smartwatch pentru Samsung care să asocieze toate datele cu aplicația Samsung Health? De exemplu dacă am făcut cu ceasul pe mână 4357 de pași (de exemplu) și am...? (mai mult)
Hei, TPU! Imi puteti recomanda niste site- uri/brand- uri de genti mai mari de umar? Nu vreau sa fie nici chinezarii, dar nici sa nu depaseasca bugetul de 250 lei- sa fie de calitate ok(vreau sa o ofer...? (mai mult)
Ajutati-ma va rog cu magazine gen eMAG, altex pe Germania, pentru un Iphone 14 pro max 128gb, poate sunt altfel preturile.
Buna seara! Magazinul eMAG este real cu prețuri reale? Ca vreau sa îmi cumpăr un telefon și la ei sunt foarte eftene și ma tem sa comand
Salut! Aveti idee daca garotech.ro este in regula? Stiu ca au parteneriat si cu eMAG dar tot nu sunt sigur.
Salut, vreau sa cumpăr IPHONE 14 PRO MAX 128gb, sfătuiți ma va rog, cum să fac, pe 23 decembrie ajung in tara. Sa fac precomanda online pe eMAG sau altex sau iau cand ajung acasa direct din magazin...? (mai mult)
Daca fructele si legumele din hipermarketuri sunt tratate cu chimicale care le fac sa fie mai tari si mai rezistente la timp/transport, aceste substante fiind insa periculoase pentru sanatate atunci oamenii...? (mai mult)
Am dat comanda pe SHEIN și din greșeală fiind neatentă am confirmat ca am primit comanda dar aceasta nu a ajuns. Mai imi vine coletul?
Imi puteti recomanda o bicicleta? Buget 1500
Am o intrebare, dacă am 13 ani și vreau sa comand online (eMAG) cu cardul meu (de bursa) am voie? Este legal? Nu comand mari chestii, doar niște sticlute cu dop.
Cum achizitionezi un bilet de avion, cum faci plata acestui bilet, cum intri in posesia lui si daca il mai poti returna (pentru a- ti primi banii inapoi) in cazul in care se iveste vreo problema personala...? (mai mult)
Am facut o comanda pe StockX și mi-au dat refund si scria ca in 3-5 zile imi dau banii inapoi. Au trecut 6 zile si nu mi-am primit banii, le-am dat si mail, nu stiu ce sa fac, ca am dat 880 de lei.
Salut TPU! Recent, mama a comandat 2 perechi de cizme Demonia pe la sfârșitul lui octombrie de pe un asa zis site din Ungaria. Le- am așteptat nerăbdătoare, iar aparent ieri au venit in județ. ...? (mai mult)
Salut TPU. Dacă curierul ma suna și eu nu sunt acasă, dar ajung peste 2-3 ore, poate sa vina peste 2 3 ore?
Salut! Știe cineva vinul Moscato D'Asti? Am băut în Italia si este fenomenal si eram curios dacă îl pot gasi și în Romania! Am văzut câteva firme care vând vinul, dar voiam sa stiu dacă a cumpărat...? (mai mult)
De ce Coca-Cola Regular se vinde mai bine decât Coca-Cola 0?
Bună seara! Vinerea trecuta am trimis un colet cu ramburs, am așteptat pana luni, luni s- a făcut marți și marți miercuri și Doamna aceea m- a tot amânat ca i- a coletul și la final a dat ...? (mai mult)
Buna, azi mi-am achiziționat o pereche de casti wireless, nu știu cum funcționează mai exact dar, când le bag la încărcat o casca se aprinde iar alta nu, ce înseamnă?
Daca am comandat ceva si produsele au fost predate curierului mai pot sa anulez comanda sa n-o platesc? Sau trebuie platit ce ai comandat?
Buna. Daca am dat comanda de pe Shein, dar am greșit numărul de bloc și etajul, însă numărul de telefon și celălate date sunt corecte și banii mi- au plecat din cont, îmi va ajunge comanda? ...? (mai mult)
Salut. Mi-am comandat ieri de pe altex 2 produse si ma intrebam daca vin in acelasi colet sau daca vin separat? Si daca vin separat trebuie sa platesc transportul pentru ambele colete?
Am cumparat 2 bidoane de 19 litri, am incercat sa bag pompa de apa electrica si am apasat pe butonul on dar nu trage apa deloc, ce pompa imi recomandati pentru bidon de 19 ltri? Care s - ar potrivi si...? (mai mult)
Daca am dat o comanda Luni dimineata pe h&m, cand poate sa ajunga? Pe site e inca in curs de procesare
Salut TPU! Am dat comanda duminica la o aroma de narghilea iar pe site scria ca livrarea durează 1- 3 zile lucratoare. Azi m- am uitat pe Sameday și îmi arata ca, coletul este in tranzit.Stiti când...? (mai mult)
Am făcut o comanda pe eMAG pe 11 au trecut 4 zile și încă e la stadiu de plata acceptată, știu că e perioada cu black friday, dar îmi este că nu o sa mai vina sau că au uitat de el, îmi estimează...? (mai mult)
Salut TPU! Ce parere aveti despre site-ul "Used Products", mai pe scurt as vrea sa-mi iau un telefon si doar aici l-am gasit pe stoc. Este de incredere?
Mi se cere buletinul daca comand tigari pe glovo?
Salut, unele produse pe aliexpress sunt la 0.05 ron, transport gratuit, este adevarat? Sau care e schema?
Salut, știe cineva magazine in București de tip magazin universal si asemănătoare cu dragonul rosul, yly, beibei shop, cu produse de la accesorii de telefon pana la bucătărie si îmbrăcăminte?...? (mai mult)
Salut, am nevoie de cateva materiale de constructii, glet, lavabila si alte cateva ustensile, stie cineva de unde pot comanda cu livrare pana in apartament? Din cate stiu, majoritatea livreaza...? (mai mult)
De pe ce site pot cumpara un vape pe care sa il comand prin easybox?
Salut TPU. În smartwatch de max 2 3 4 sute de lei cu apelare și alte funcții interesante în el? Unul pe tt se juca clash pe un d- asta și vreau și eu unul dar de buget, cel puțin cu calculator,...? (mai mult)
Buna ziua, am facut o comanda pe site- ul https://www.airjordanromania.com, au trecut deja mai bine de 2 luni. Comanda nu am primit- o, nu am primit niciun raspuns, nu au numar de telefon pentru a-...? (mai mult)
Dacă am cumpărat un suport de tv din altex și vreau sa il schimb în magazin dar bonul s-a rupt puțin și sifonat dar e lizibil ca a fost cumparat am vreo șansă să îl returnez?
Https://m.olx.ro/d/oferta/vibrator-cu-diverse-functii-si-telecomanda-IDgDvO1.html?reason=ip%7Ccf ce părere aveți despre asta? Merita sa-l cumpăr? Eu zic că da
Salutari, Am plasat si eu o comanda la CEL.ro, platita cu cardul si azi am zis sa ma interesez si eu. Daca dau pe buton "Anuleaza Comanda" in cat timp primesc banii inapoi? Sau... daca ii mai primesc,...? (mai mult)
Parere va rog https://www.emag.ro/bicicleta- mtb- fat- bike- wolf- jsx2605d- brand- velors- roata- 26- inch- mtb- frana- disc- fata- spate- echipare- shimano- 21- viteze- marime- l- portocaliu- cu- negru-...? (mai mult)
Salut, eu ieri am comandat un laptop de pe OLX, iar azi l-a pu.s e POSIBIL sa AJUNGA MAINE? PS eu îs din Galați iar el e din Craiova, Dolj.
Dacă livrez prin olx fan curier, trebuie sa scriu ceva pe colet sau doar să-l împachetez și printeaza curierul awb ul?
Buna! Am o intrebare pentru cei care si-au comandat produse de pe Altex cu ridicare din Media Galaxy. Voi ați primit mesaj sau email ca sa mergeți sa ridicați produsul?
Salut, o intrebare, cat dureaza black friday pe altex? Pe ce data se duc reducerile? Un raspuns daca se poate va rog!
Daca am făcut o comanda pe eMAG de 3 zile și încă nu a fost predata curierului îmi va mai ajunge, tin să să menționez că e perioada black friday?
Ce fac daca am comandat ceva de la eMag acum 3 zile și ei încă nu l-au trimis la curier, îmi mai ajunge?
Cat dureaza sa comand un vape pe glovo? Adică durează cam 15 min sau mai mult?
Salut. Am comandat ceva de pe Altex si cand am ajuns la plata, am introdus datele cardului dar in loc sa dau continuare am dat anulare, iar acum comanda e cu statusul "plata in asteptare". Ce ar trebui...? (mai mult)
Salut, o intrebare, cat dureaza reducerile de black friday pe Altex, un raspuns va rog?
Unde gasesc vape? Fără sa iau de pe internet
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Vanessa0911 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
anaznbuc întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!