Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 8 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare TPU! A mai comandat cineva de pe www.airjordanromania.com? E ok site-ul? Mi se par cam mici preturile dar am zis sa va intreb si pe voi.
Toate site-urile de incaltaminte si imbracaminte iti dau optiunea sa returnezi articolul daca nu iti este bun sau nu iti place cum arata pe tine etc? Si cum se procedeaza ca sa returnezi ceva?
Buna ziua, dacă eu comand un laptop de pe OLX (cumpărătorul fiind din Craiova Dolj) o sa-mi vina livrarea in Galați a 2 zi? (Cum era normal)?
Voi ce spuneți, este original acest parfum? https://www.olx.ro/d/oferta/parfum-dior-homme-intense-barbat-eau-de-parfum-100ml-sigilat-IDgFvuA.html
Hey TPU, nu este normal daca comanzi de pe internet sa te sune curierul inainte de a veni? Pentru ca mi s- a intamplat asta chiar ieri.Iar saptamana ce urmeaza sunt la scoala nu am cum sa ma duc acasa,...? (mai mult)
Daca am dat o comanda pe about you si bluza imi vine perfect dar pantalonii pe care i-am comandat nu-mi vin, pot sa returnez doar pantalonii?
Salut, si- a cumparat cineva dintre voi adidasi de pe topsneakers? Nu am mai auzit pana aseara de acest site, vazandu- l pe glami cautand o pereche de air force. Mi se pare destul de "suspect", deoarece...? (mai mult)
Aș dori să fac un cadou cuiva. Unde aș putea să mai găsesc pulovere asortate, cu tematică de Crăciun și/sau motive tradiționale? Ceva asemănător cu acest produs din acest site. https://www.fruugo.ro/2023-...? (mai mult)
Buna, o întrebare pentru cei care și- au mai comandat de pe SHEIN. Și am sesizat ceva ciudat. Este in tranzit de vreo 5 zile, așa îmi apare la track: In transit(Arrived to local facility) din 9 Noiembrie...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot sa cumpar o jucarie capybara din plus fizic, nu online? (ia prea mult online si am nevoie pana pe 19)
Buna! Stie cineva de pe ce site pot sa cumpar asa haine? Multumesc! https://imgur.com/a/Imjnngc
Hey TPU! Am dat o comanda pe elefant.ro,dar intre timp m-am razgandit,am sunat la ei si mi-au spus ca e deja procesata si ca n-am ce sa fac. Ce pot face cand suna curierul, il refuz?
Pot returna haine in new yorker?
Bunaaa, am și eu o întrebare:)) Sneakersii de la Karl Lagerfeld sunt fake dacă nu au acel "omuleț" pe ei? Am văzut o pereche pe net care in loc de acel "omuleț" scrie Karl precizez ca site ul este...? (mai mult)
Am cumparat astazi de pe eMAG un telefon si am ales ca metoda de plata cardul Banca Transilvania cu 6 rate fara dobanda. Plata a fost acceptata, dar dupa cateva minute am anulat comanda, deoarece am ...? (mai mult)
Hei! v-ati strans/pus bani deoparte anul acesta pentru Black Friday? Vă veți cumpăra ceva? Dacă da, ce anume? :D
Care este cea mai buna marca de smartwatch compatibil cu Android?
E legit https://www.sportselect.ro si vinde produse originale?
Unde pot gasi film de 35mm? Site sau magazin
Aveți idee daca pot comanda de pe eMag ceva azi și să aleg sa fie livrat miercuri? Sau nu pot alege ziua în care sa livreze?
Bună seara, dacă mâine dau comandă la eMAG unor produse, îmi vin de luni încolo?
Buna. Maine vreau sa plasez o comanda cu mai multe produse pe eMAG fiind black friday. Imi poate da cineva niste sfaturi sa reusesc sa prin ofertele in stoc? Mentionez ca vreau sa aplic printr- o rata...? (mai mult)
Ce stiti despre site-ul shein? Este safe?
Am achizitionat acum câteva zile o geacă de la sinsay și mi- am dat seama că mi- e mică, dar am rupt eticheta, o mai pot returna? Mai am bonul fiscal și are și eticheta interioară, aia care ...? (mai mult)
Dacă am plasat o comandă pe site- ul SHEIN și numărul de telefon era gresit, nu am mai putut schimba aceasta neatenție, cum pot lua legatura cu firma de curierat din Romania care îmi va livra comanda?...? (mai mult)
Salut, stie cineva daca playmakers.ro e legit? As vrea sa-mi iau o pereche de pant tech si nu stiu ce sa zic
Buna! Duminica am dat o comanda de pe sneakerstudio prin DPD, iar comenzile lor vin din Polonia. Voiam sa va intreb daca ati mai comandat de pe acest site si cam in cat timp v-au ajuns comenzile?
Buna ziua, dacă nu am răspuns la fan Courier și au zis că vin mâine o sa dau bani in plus la livrare?
Salut, poate sa imi spuna si mie cineva daca site-ul de sneakersi Sportselect.ro este legit?
Buna TPU. Caut sa cumpăr conturi de Facebook cu vechime. Min 5 6 luni. Aveți vreun sfat?
Poate cineva sa îmi zică dacă magazinul Envy Sport are adidașii originali?
Buna! Am dat comanda saptamana trecuta pe bonprix, iar de pe 5 imi arata ca a fost expediata. Pana aici nimic ciudat. Ideea e ca imi arata ca este expediata de pe data de 09.11. 2022. Sa inteleg ca atunci...? (mai mult)
Buna! Pentru a da comanda pe shein merge si cardul Bt transilvania?
A mai comandat cineva de pe farfetch in România? Ce taxe de livrare au si cu ce firma de curierat se trimite comanda?
Cum pot face rost de cod EORI? Am comandat niste haine de firma din China dar fix cand au ajuns in Romania le-au oprit cei de la vama pentru nu stiu ce verificari si acum am nevoie de cod eori
Bună, știți un multicooker bun? Sau ce recomandați?
Buna ziua, săptămână trecută am luat de pe OLX niste blugi ani 70 la 50 lei ei bine azi am văzut pe bon că curierul mi-a cerut 7 lei in plus, de ce? Știe careva?
Salut TPU! Se poate anula o comanda pe eMAG? Ce se intampla cu coletul daca nu e ridicat de la eazybox?
Salutare! Am și eu o curiozitate: Doresc să returnez ceva comandat de pe eMag, însă nu am luat factură de la Curier! Întrebarea mea e: pot descărca factura din contul de eMag, să o scot la imprimantă...? (mai mult)
Puteti sa-mi lasati cateva site-uri de vanzari internationale? (din orice tara) Multumesc frumos
Servus,stie careva un site de reps jordani mai ieftini? Mersi
Un client de pe Olx vrea sa- i trimit un colet post restant si imi da doar numele si oficiul postal. E suficient atat pentru o expediere cu ramburs? Nu e nevoie de alte informatii? Ati avea incredere sa...? (mai mult)
Buna! As vrea sa imi cumpar de pe Emag un iPhone in rate cu ajutorul cardului Emag. Stie cineva cum pot comanda in rate cu ajutorul acelui card si cum se face plata aceasta in rate? Este prima oara cand...? (mai mult)
Salut, sunt si eu curios de o chestie, cum sunt facute toate replicile astea, adidasi jordan, treninguri palm angeles? Adica cum se creeaza?
E de incredere site-ul Okazii.ro? Vreau sa imi comand niste carti pentru facultate de pe site-ul respectiv
Buna! Am comandat ceva de pe AliExpress. Când intru să văd statusul coletului, îmi arată că a ajuns în Budapesta, dar când intru în aplicatia AliExpress, îmi arată că a trecut de, , RO ...? (mai mult)
Am luat Free- trail pe Amazon pentru 30 de zile și nu ma lasă sa îl anulez. Îmi spune ca serviciile lor nu sunt acceptate în acea regiune, am încercat pe România și după pe America, Arizona ...? (mai mult)
Merita cumpărat Thermomixul?
Care este codul de la posta Blanzi ca vreau sa fac o comanda și îmi trebuie codul
Ştie cineva daca baperomania.com este legit? Nu mă refer daca vinde lucruri fake, mă refer daca vine livrare sau ceva de genul
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Vanessa0911 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
anaznbuc întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!