Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 9 Ianuarie 2025 sunt:
Care este codul de la posta Blanzi ca vreau sa fac o comanda și îmi trebuie codul
Ştie cineva daca baperomania.com este legit? Nu mă refer daca vinde lucruri fake, mă refer daca vine livrare sau ceva de genul
Un televizor bun de atașat ca monitor la un laptop cu mufa VGA, la un preț decent?
Salutare TPU, am și eu nevoie de cât mai multe păreri și argumente în legătură cu acest anunț. https://www.olx.ro/d/oferta/casti- gaming- jbl- quantum- one- multiplatforma- quantumsphere- 360-...? (mai mult)
În ce pavilion de la dragonul roșu găsesc petarde?
Salut. Ma poate ajuta cieva sa imi spuna daca acest site e real sau scam? Fiindca as vrea sa fac ceva cumparaturi fiindca au preturi super bune de aici si suspiciunea https://all4fishing.co.uk
O sa fie reducere pe Udemy de black friday (11 noiembrie)?
A cumparat cineva telefon de pe yzzy.ro? E scam sau chiar e pe bune? Are numai review-uri bune deci e cam dubioasa treaba
Salut. Am o intrebare. A mai luat cineva petarde de pe site-ul racheta-shop? Si daca da, petardele au venit cu tot cu politie? Sau a trebuit sa prezentati o autorizatie?
Buna! Ce furnizori de semnături electronice recomandați? În afară de TransSped.
Salut, a cumpărat cineva de la Altex in rate prin metoda oney? A fost ok experiența sau nu ați mai recomanda?
Salut! Am si eu o intrebare… pot cumpara un produs din iStyle pe loc, fara a solicita o comanda?
Salut! Ati patit sa comandati prin DPD si la status sa apara ca e in retur la depozitul din Ungaria? Nu a intrat deloc in tara, conform statusului. Este normal? De contactat DPD tot incerc insa...? (mai mult)
Ce parere aveti de site buybest? Am găsit un telefon cu 500 lei reducere fata de eMAG. A cumpărat cineva de acolo?
Buna tuturor! In 3 săptămâni este ziua celei mai bune prietene, împlinește 14 ani.Va rog, îmi puteți spune ce ii pot lua cadou?
Părerei despre site.ul fruugo.ro? Vreau să-mi cumpăr un aparat foto și ai obțiune doar de card! Iar produsele vin dinafară! O mai condamnat cineva?
E vreo diferență intre joom sau wish?
Heii,am dat o comanda pe shein pe 20 oct. și la ultimul status al comenzii scria ca,, comanda nu a fost predata de către expeditor".A mai pățit careva și dacă da, a mai venit comanda?
Pe ce site se gasesc haine de firma fake si in ce magazine?
Pot plati cu cardul sodexo la Dristor mc Donald's etc?
Salut, as dori sa- mi cumpar un series s, faza e ca nu stiu de unde. Am vazut ca pe un site(gamers.ro) e aproape 1300 de lei, in timp ce la altex si eMAG, e vreo 1430, faza e ca nu stiu absolut...? (mai mult)
Pot găsi tutun vărsat, foite și filtre în benzinăriile Petrom?
Stie cineva unde se gasesc takis in oradea?(chipsurile)
Salut! Am citit diferite articole despre parfumurile de tip tester, precum că ar fi aceeași calitate ca parfumurile originale. Chiar așa e? Scria că parfumurile tester sunt mai ieftine pentru că ...? (mai mult)
Am făcut o comanda pe stockx, am primit formularul pentru vama, dar acum nu mai vreau comanda respectiva. dacă nu trimit nici o informație pentru vama. comanda se anulează. stiti cumva dacă primesc...? (mai mult)
Oare de unde as putea cumpăra și eu o masca de Halloween în Cluj?
Salut! Se găsește în România cidru fără alcool? La Kaufland, Carrefour, Lidl, Cora n-am găsit, în Spania am văzut că au la Mercadona. Mulțumesc!
Bună seara! Când se bagă Black Friday în Media Galaxy?
Pentru cei care și- au luat telefon în rate pe Flip.ro Mi- am luat un iPhone în rate pe flip.ro și mi- a luat toată suma de pe card în loc să- mi ia doar pe o rata adică o luna 160 lei îmi primesc...? (mai mult)
La ce fel de magazine gasesc, tija/sarma/bara subtire de alama? 2.5mm maxim 3mm, singurul loc in care am gasit este online pentru aeromodele, dar nu vreau sa comand online pentru ca e mai scump transportul,...? (mai mult)
Sunt în căutarea unui inel de logodnă, în special din aur de 18k, dar merge si cu 14k. Din experiența proprie, vă rog, dacă răspunde cineva. Unde aș putea găsi unul bun cu un preț accesibil? ...? (mai mult)
Salutare, cum pot cumpara un lucru din alta tara (Germania)? Exista vreo firma de curierat de incredere sau face astfel de servicii sa am incredere ca merge la expeditor acasa si imi plateste achizitia...? (mai mult)
Salut! Am comandat ceva de pe AliExpress și îmi arăta că transportul va fi efectuat de către AliExpress Standard Shipping. Absolut toate coletele din spațiul non- european, se direcționează ...? (mai mult)
Salutare! Am făcut o primă comanda pe aliexpress și am apăsat butonul "confirm receipt" neștiind cum se procedează. O sa mai primesc comanda?
Poți comanda prin glovo cu banii de la up?
Stie cineva daca cu cardurile UP social se poate plăti si la LIDL?
Unde pot gasi sa cumpăr un carucior pentru cumparaturi in Cluj? Online se gasesc dar nu vreau sa comand online pentru ca imi trebuie maine si nu pot astepta pana vine comanda prin curier.
Ce televizoare cu fire TV recomandați? Nu am nici un produs de la amazon prin casă și am auzit doar lucruri bune despre produsele care funcționează cu acest soft așa că mă gândeam să- mi cumpăr...? (mai mult)
Știți unde mai pot găsi Neostiks (kent) pentru glo prin București?
Este de incredere Lunzo.ro? Nu pot face plata ramburs doar online.
Bună grup, am o întrebare... In legătură cu cardul de puncte pentru Rompetrol și Mol, ce poți cumpăra cu punctele și unde aș putea face cumpărături cu acele puncte? Am înțeles că nu oriunde...? (mai mult)
La voi cat e o savarina? Eu am dat 8 lei pe o savarina,mi se pare un preț incredibil de mare, nu mai e de trăit în țara asta
Cine si a mai luat adidasi dupa site ul https://doaradidasi.com/? Vreau sa stiu daca vine ce comanzi
Salut, Am 15 ani imediat 16 ani si as dori sa ii comand prietenului meu de ziua lui un vape kit de pe emag.Comanda vreau sa o fac cu cardul si sa imi ajunga in easybox. Oare ma suna emagul sau primesc ...? (mai mult)
Salut,as dori sa stiu dacă site https://sporth.ro/ este legit da sau nu?
Stie cineva daca jordans Romania este legit? In sensul daca ajunge comanda, deoarece plata se efetueaza cu cardul.
Buna, TPU! Ce as putea sa-i iau iubitului meu cadou de craciun?
Ce este inscripția xpy7?
Salut! Imi puteti spune va rog un site de replici pentru jordani?
Salut, TPU! A achizitionat cineva din aceasta comunitate de pe site- ul celor de la Mobino? Sunt cateva 2 produse care au un pret foarte bun si nu stiu ce sa zic, e teapa sau nu? Adresa site- ului...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Osana254 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
FloriGn2 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Seinfeld
Stii toate fazele amuzante din serialul Seinfeld? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acesta!