Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 9 Ianuarie 2025 sunt:
Buna ziua, am o întrebare, am comandat online de pe altex un produs si as vrea sa știu cand sosește curierul trebuie să prezint buletinul? Că nu il, am e la reinnoit.
De unde pot lua repuri ieftini sa fac resell in România?
Buna, a cumparat cineva oale inox 18/10? Ati putea sa-mi recomandati un site de unde ati luat si ati fost multumiti sau un magazin fizic unde gasesc? Multumesc.
Buna. As avea o rugăminte. Daca sunt persoane care fumează Dunhill, oare ați putea sa-mi dați codurile de pe pachet, va rog? Mai am nevoie de cateva
De unde pot cumpara petarde in Valcea?
Cineva care a dat comandă pe Pull&Bear si a anulat-o? În cât timp intră banii?
Salutare, vreau sa stiu daca cineva din Germania doreste sa imi trimita un laptop de pe amazon poate sa trimita? Trebuie sa faca firma respectiva shipping in Romania? Sau ce solutie ar mai fi? Stiti ceva...? (mai mult)
Știe cineva de cati lei trebuie sa fie comanda pe eMAG? Ca eu vreau sa dau o comanda si totalul sumei este de 73 de lei, oare este prea puțin?
De unde pot cumpăra o foaie ciocan în Iași? Mulțumesc
Salut! Spuneți-mi și mie va rog un smartwatch bun și ieftin, sa poți accepta și vorbi la telefon cu acesta, pași sa dai și mesaje etc. Mersi mult!
Salut.Vreau sa cumpar o bara de tractiuni https://www.emag.ro/bara- pentru- tractiuni- mt- malatec- otel- lungime- ajustabila- 81- 5- 130- cm- maxim- 100- kg- manere- neopren- is00005246/pd/DD0NW2MBM/?X-...? (mai mult)
Daca cumpar de pe olx un produs cu garantie la eMAG, pot sa folosesc garantia? Nu am nevoie de contul lui de eMAG, buletin sau alte chestii?
Voi reușiți să evitați să faceți cumpărături?
Salut TPU! Am nevoie de niste ajutor, eu si cu niste prieteni dorim sa ne cumparam petarde si nu stim daca site- ul https://artificii- online.ro este legit. A comandat cineva si stie daca este sau nu ...? (mai mult)
Dupa ce am plasat si platit o comanda online si mi-a aprobat-o cu ridicare personala, in easybox trebuie doar sa o ridic?
Bună! Stie cineva dacă virgulă căștile Sony sunt la oferta de black Friday?
Știu că pare imposibil dar așa este. Am căutat să cumpăr/comand o biluța (sau pandantiv) simpla de aur de 14 k, de 1 cm si nu am gasit. Doar mai mică sau cercei etc.Chiar si charm ar fi bun, ...? (mai mult)
Cand sunt reducerile de iarna? Dupa anul nou sau de craciun?
Salutare la toată lumea. Voi anul asta de pe ce site-uri luați artificii pentru sărbători?
Salut. Care outlet din Ungaria vi se pare cel mai bun la prețuri? Nu ma intereseaza sa fie cele mai tari firme, sa fie firme medii la prețuri bune. Nu imi recomandați Parndorf (Austria) Mersi
A mai comandat cineva de pe siteul voore.ro?
Am comandat de pe eMAG cu cardul si cand sa confirm plata din aplicatie trebuia sa ii dau update, dupa a disparut confirmarea si o comanda a fost plasata, dar nu am platit. Sa anulez comanda si sa o ...? (mai mult)
Pentru a lucra de acasă, apeluri telefonice, este îndeajuns un laptop de 800- 1000 de lei? Pe eMag am vazut că sunt predominante cele de la Asus, și câteva de la HP si Lenovo. Puteți recomanda...? (mai mult)
Am dat o comanda joi seara pe h&m. Vi se pare normal sa nu o primesc nici azi(miercuri)?
De unde pot face rost de o cutie(50 cm lungime) de carton pentru a trimite colet in alta tara? M- am interesat la carrefour însă ei le rup și le dau la reciclat...:( Vreau să știu din surse sigure,...? (mai mult)
Vreau sa vand un Mixer alimentar cuiva din provincie, eu fiind din Bucuresti, cum procedez sa-l trimit printr-o firma de curierat?
Buna, as dori sa cumpar ceva de pe amazon/ebay/aliexpress, online cu cardul, ca doar asa merge. Produsele vandute pe site- urile/magazinele astea online sunt detinute/tinute de ei sau de vanzator? ...? (mai mult)
Daca eu am facut cerere de retur la eMAG, dar nu am scos produsul din easybox, ce pot face? Nu as vrea sa sun la ei.
Salut TPU! Am in jur de 200 de punct star BT, cum sa le folosesc pentru comenzi online la eMAG? Nu gasesc opțiunea plata cu puncte star Bt? Va rog un sfat, nu prea ma pricep! Mersi!
Daca am facut o comanda la eMAG in showroom si dupa n- a mers pinul la card, practic n- am platit nimic si am facut comanda pe site de alt telefon. Se intampla ceva daca nu mai merg sa- mi iau acel telefon...? (mai mult)
Buna, am o intrebare despre vinderea si cumpararea de pe magazinele online. Daca cineva doreste sa vanda ceva online pe site- uri gen amazon/ebay, cum va proceda? De exemplu astia care vand produse...? (mai mult)
Bună, a mai comandat unul dintre voi de pe eMAG în zilele astea? Eu am pus o comandă duminica trecută, trebuia să primesc un email sau un mesaj pe număr pentru a fi anunțată despre comandă,...? (mai mult)
Daca am dat o comanda pe h&m joi nu trebuia sa fie procesata pana azi? Sau poate fi procesata si livrata in aceeasi zi?
Buna TPU! Hm livrează duminică?
Cum ii zic unui producător din China ca vreau ca coletul meu când ajunge în tara sa îl pot urmări prin site-ul postei romane? Ce trebuie sa facă?
Am făcut o comanda la Altex. Si am trimis adresa de livrare și de facturare la mine la servici (pe adresa unde lucrez în prezent.) Adresa de livrare și adresa de facturare îmi vin ambele mie!? Adică...? (mai mult)
Bună TPU, A trecut sezonul merișoarelor? Știe cineva de unde aș putea cumpăra merișoare(crude) pentru gem? Vreau să fac și sos pentru Thanksgiving Day și prăjituri pentru Crăciun. Dau...? (mai mult)
Salutari, are cineva vreo idee cat car ar inseamna numarul 44 ca marime pentru barbati, este vorba de geci
Părere Sizeer.ro Vreau sa imi cumpăr o pereche de Air force 1 white, înainte de a comanda am decis să caut niste review- uri pe internet iar unii oameni au spus că produsele lor au venit cu niste...? (mai mult)
Știți cumva un site de unde pot cumpăra adidasi replici?
Se gasesc petarde în Dragonul Roșu? (in octombrie) Si cam la ce preț?
A cumparat cineva de pe Best Secret? Daca da, in cat timp a ajuns comanda?
Cum se procedează daca vreau sa- mi iau un telefon in rate de pe eMag? M- am uitat pe site dar nu m- am lămurit complet. Ce condiții trebuie sa îndeplinesc? Avans este cerut? As dori câteva detalii...? (mai mult)
Salut, TPU. De unde as putea sa imi iau niste blugi calitativi? Mi- am luat de la Pull and Bear, maxim un an m- au tinut si s- au rupt intre craci, mi- am luat altii dupa 6 luni dau si ei semne ca...? (mai mult)
Salut, întrebare pentru cei ce sunt sau au fost în Dublin. Ce magazine de haine, outlet- uri cu haine de firma știți la bani putini? Mulțumesc! P.s dacă ai chef sa faci mișto sau răspunsuri inutile...? (mai mult)
Salut. Doresc sa achizitionez un scaun de birou (si am pus ochii pe doua modele), dar nu stiu care dintre aceste doua modele ar fi mai mare (efectiv mai mare) scaunul si care dintre ele suporta greutate...? (mai mult)
Cineva care folosește tazz sau altă alternativă la glovo?(București) Dacă da, cum vă e experiența? Folosesc glovo de 2 ani și vreau să- i pun capac, sătul de comisioane și taxe mari puse ...? (mai mult)
Daca am cumparat ceva de la eMAG vandut de eMAG prin easybox. Am platit cu cardul. Daca dau retur la produs in showroom imi da banii instant? Sau poate sa dureze si 14 zile?
Daca comand ceva de pe eMAG si platesc cu cardul surorii mele, cand livreaza comanda nu mai trebuie sa platesc nu? Sau are un aparat si trebuie sa am cardul ei la mine?
Buna seara, unde pot găsi un Samsung Galaxy S4/S4mini /S5/S5 mini? Ieftin
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Osana254 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Modern Family
Ai ras cu gura pana la urechi impreuna cu Claire, Jay, Gloria si restul familiei trasnite? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Modern Family!