Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 9 Ianuarie 2025 sunt:
Adidasii astia sunt unisex sau nu? https://epantofi.ro/p/sneakers-puma-cilia-mode-371125-01-puma-black-puma-silver
Salut. Stiti careva unde gasesc sa cumpar un calendar Pirelli? La inceput de an, sau cand apare. Si cam la ce preț e? Mersi
Salutare TPU, Vreau să îmi cumpăr o dronă. Dar vreau sa știu de ce altceva am nevoie sa fie 100% legal.
Bună seara! Vreau sa comand cărți în engleză de pe site- ul elefant.ro și scrie că estimarea de livrare ar fi prin octombrie. Intrebarea mea este următoarea, pe lângă transportul care aș decide...? (mai mult)
Salut! Stiti daca la FanCourier optiunea de a deschide coletul este valabila direct din depozit? Doresc sa merg eu la depozit sa il verific...
Cum îmi dau seama în ce cutie e coletul meu la easybox de la eMAG? Știu ca curierul atunci când pune coletele în cutii introduce în sistem exact în ce cutie este coletul meu (gen coloana 2, sertarul...? (mai mult)
Salut, știe cineva o boxă portabilă în jurul prețului de 50 de lei, care să se merite?
Bună dimineața! Ce înseamnă că plătești cu ramburs la curier? Adică plătești cu bani cash la curier? Știu am mai pus întrebări legate de eMag și nu mai știu eu ce. Nu ...? (mai mult)
Salutare! Cei care sunteți din Iași, știți un loc în municipiul Iași unde cumpără aur sub diverse forme la preț avantajos și dă banii cash? M- ar interesa, dacă se poate, și o adresă sau...? (mai mult)
Bună seara! Pentru a comanda ceva de pe eMAG de exemplu un telefon sau un DVD player trebuie sa plătești cu cardul online? Sau îi plătești la curier când vine la tine acasă?
De pe ce site-uri comandati lenjerie intima de calitate? Nu ziceti shein si din astea
Am fost intr- un magazin dm sa cumpar ceva ce am vazut pe site- ul lor si au zis ca nu au vazut niciodata acel produs. Acum intru iar pe site si scrie ca poti face comanda online si in 3 ore sa mergi sa...? (mai mult)
As vrea să îmi iau niste haine de la vagabond deoarece îmi plac însă din câte văd doar cocalarii poarta. Ce alte mărci in genul acestora exista?
Buna TPU! Unde aș putea găsi bere Amstel în Constanța?
Stie careva cam in cat timp ajung comenzile de pe shein si unde anume ajung, la posta?
Buna, TPU! Am cateva carti (romane de dragoste, mai multe) pe care as vrea sa le vand sau sa le duc la un anticariat (de preferat, unul in Timisoara caci acolo ma aflu). Cine ma poate ajuta, ce sa ...? (mai mult)
Unde gasesc spray cu piper in București?
O shaorma buna in Alba?
A facut cineva retur la vreun articol de pe factcool? As vrea sa stiu daca primesc banii inapoi 100% pentru ca nu stiu cat de sigur este site-ul, este prima comanda de la ei si una gresita oricum
A comandat cineva de pe europosters si a primit ceva cadou?
Bună! Am comandat de pe Shein pe 3 septembrie, desi astăzi este ultima zi estimată pentru livrare, nu am primit nimic. Țin sa menționez ca statusul comenzii este "București, coletul tau nu a fost...? (mai mult)
Bună TPU, ați cumpărat careva telefoane de pe flip.ro și dacă da, merită? iPhone mai ales
Buna! Imi puteti spune parerea despre acest site https://www.airforce1.co/ Oare sunt originale?
Aveți idee de unde pot cumpara tuburi de Grafitti in Arad?(magazin fizic)
Unde s-a mutat târgul de vechituri de la piata Brick?
Cam cu ce pret ar fi corect sa vinzi un ciubar de lemn cu soba exterioara pe care ai dat aproximativ 9000 de lei dar l-ai folosit sporadic cam 6 luni? Starea e perfecta Voi cu cat l-ati da?
Ce pret vi se pare ok pentru un ciubar? De la ce pret vi se pare ca e prea scump si nu merita?
Găsesc în malluri și unde extensii de gene false cu banda magnetice? Nu prea se găsesc pe magneți.
Buna! I- am comandat un iPhone 11, 64gb, white, pe eMag. L- am comandat Marti (13 septembrie) si Joi (15 septembrie) am primit eMail ca produsul a fost predat curierului si va ajunge intre 15 septembrie...? (mai mult)
Bună seara! Cardurile sociale Sodexo se pot utiliza pentru a cumpăra dulciuri/suc?
Ce brand anume de drujbă pentru tăiat lemne ar fi de calitate? Cunoașteți un site anume de unde aș putea cumpăra?
Daca comand de pe aliexpress, pun adresa postala a mea sau a unei poste din apropriere? Un prieten codul postal al lui si inca nu a venit nimic.
A cumparat cineva de pe acest site? Nu il mai pot accesa dupa ce am comandat. https://www.airjordanromania.ro/adidasi- nike- air- jordan- 1- retro- high- og- twist- oneness- special- box- dama-...? (mai mult)
Bună ziua! Vreau să vând diverse produse online, cum ar fi ornamente și altele doar că aș vrea să aflu mai întâi detaliile cu privire la livrare și încasarea banilor. Ce ar fi mai avantajos?...? (mai mult)
Salut! Știe cineva unde găsesc tricouri/echipament de fotbal cu numele lui Frankie de Jong, Benzema și alții (de la Barcelona și Real Madrid) la un preț mic? Majoritatea sunt 170-300 lei
In care supermarket sunt preturi relativ ok produse cat mai calitative si cat mai diverse pentru o alimentatie sanatoasa dintre auchan si kaufland?
Buna. Pe 15 Noiembrie este ziua iubitului meu și nu stiu cu ce sa îl surprind. Eu am vrut sa ii iau un ceas care din punctul meu de vedere este superb doar ca lui nu ii plac ceasurile :)) el e cu brățările...? (mai mult)
Salut. Pot cumpăra cu cardul și diferența cash?
Am gasit un site de adidasi si as vrea sa aflu daca e legit sau nu https://www.nikerooutlet.com/barbati-c-1.html
Salut, daca am selectat optiunea aceea Genius pe eMag free trial pentru 30 de zile și nu am pus niciun card, dar a funcționat, o sa- mi ceara la finalul celor 30 de zile sau e la alegere mea daca ...? (mai mult)
Există posibilitatea de a face cumpărături, de a comanda produse alimentare de la Metro pentru aprovizionarea unui mic magazin? Iar aceste produse să fie livrate prin curier fără a fi nevoie să...? (mai mult)
A cumparat cineva de aici de pe eMag cu plata peste 30 de zile? Cum vi se pare? Cum a fost procesul, mai ales cel de plata? As vrea sa iau un telefon si vreau sa stiu cum e procesul
Bună ziua! Ce înseamnă emailul sau înștiințara"Comanda Procesată" atunci când cumperi ceva de la un magazin online? Mulțumesc!
Hello, din nou! Am reusit sa comand un iPhone 11 pe eMag. In cat timp mi- ar ajunge? Am facut comanda azi, Marti, la 16:30, mi s- a spus ca va ajunge Joi- Vineri, numai am rabdare. Stie cineva cam...? (mai mult)
Am facut o comanda de la Huawei pentru un router care costa in jur de 150 de lei cu livrare gratuita. Am dat anulare pe site- ul lor luni, dar a fost respinsa dupa aproximativ 20 de minute, acum a venit...? (mai mult)
Salut, ce este programul euro 200 de la altex? Si cum se foloseste? Pe google gasesc doar un articol din 2016.
Salut. Doresc sa cumpar body pillow anime in Romania, de unde se poate achizitona acest miraculos obiect? DAU FUNDA
Buna! Vreau niste casti, mi-ar fi placut airpods(am iphone) dar am un buget de 400 sa zicem. Ce alte casti bune in acest buget imi recomandati si sa fie si bune?
Am comandat niste boxe active de pe 7star.ro,am confirmat comanda joi si au zis ca luni ajunge la mine,dar nu mi se trimite niciun mesaj pe telefon sa stiu daca livreaza azi sau maine, sa mai astept?
Bună dimineața! Dacă astăzi îmi comand un telefon de pe eMag, în cât ajunge telefonul la mine in județul Maramureș?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Osana254 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.