Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 9 Ianuarie 2025 sunt:
Salut. De unde găsesc sa cumpar în Constanța mătura pentru spălat masina?
Mi-am comandat niste pantaloni marimea S de pe H&M! Am 50 de kg si 1.71 inaltime! Mi se potriveste marimea S?
Are cineva idee unde pot sa gasesc ochelarii astia? https://postimg.cc/gallery/XXw4FMs
Buna! Am comandat recent un telefon de pe flip iar la 2- 3 saptamani nu mi s- a mai aprins, l- am trimis in garantie la ei.Intrebarea este daca poti avea incredere in ei cand vine vorba de garantie, ...? (mai mult)
Salut. Cam cat dureaza sa mi se ramburseze banii pe o comanda anulata? Plata e tot in asteptare si comanda n-a fost expediata.
Daca am comandat de pe aliexpress si comanda este "at local delivery center" trebuie sa astept sa primesc mesaj de la posta sau avizul?
Salut! Mama mea e in Olanda si vrea sa faca o comanda pe eMAG de un iphone 11 cu un card de Olanda, iar comanda sa ajunga la mine acasa in Romania, problema e ca nu ii accepta plata. Aveti idee cum poate...? (mai mult)
Buna TPU, As vrea sa stiu care sunt sansele sa se murdareasca un trenci pus in cutie pur si simplu trimis prin curier? In sensul ca nu exista vreo folie protectoare. Multumesc
Salut! Trebuie să îmi ajungă o comandă la domiciliu prin curier, Cargus, și aș vrea să știu dacă la ei se poate plăti cu cardul? Mulțumesc!
Buna, am cumpărat de pe Fashion Days o bluza Puma și lasa scame pe piele, ce pot face? Mi se pare oribil acest lucru.
Stiam ca, la Decathlon, era o posibilitate sa aduci multe baterii, iar ei ofera la schimb vouchere de reducere sau puncte de reducere, nu- mi mai amintesc. Mai este posibil sa aduc baterii la Decathlon,...? (mai mult)
Am avut o experiență foarte proastă cu cei de la sameday. Am plasat o comandă la PC garage sâmbătă iar luni comanda a plecat din Ilfov spre depozitul din Brașov. A ajuns marți dimineață iar...? (mai mult)
Salut. De pe ce site- uri mai cumparati haine? Sa fie in afara de eMAG, fashiondays sau hervis. Ma refer in special la haine sport daca stiti, tricouri, pantaloni, treninguri, pantaloni scurti sau...? (mai mult)
Bună ziua, am o întrebare legată de certificatele de garanție, este doar o curiozitate... Dacă cumpăr un robot de bucătărie de la lidl din Bonn, Germania iar garanția produsului este pentru...? (mai mult)
Bună, produsele de pe Fashion Days sunt originale? Am comandat o pereche de adidasi Puma dar au venit împachetate foarte prost cu hârtie subtire de carton rupta, și fără șireturi în cutie, ...? (mai mult)
Bună TPU! Ce părere aveți de cei de la flip.ro? Vreau să știu strict părerea celor care și- au achiziționat un telefon de la ei. Aș vrea să- mi iau un iphone 13 și nu prea îmi surâde gândul...? (mai mult)
Pe ce aplicții de haine pot plăti cu google play? Fără about you ceva mai ieftin de preferat
Am dat comanda de ceva online dar nu știu de pe ce site și urmează sa îmi fie livrat. Zice ca este de la Uno Marketing Advertising Srl. Ce magazin online este acesta, care este numele?
Ce se intampla cu comenzile pe eMAG? Am comandat ceva si-mi spune ca livreaza pe 12 septembrie si eu pe 2 septembrie am dat comanda, de ce?
Buna! La iarna o sa am o minivacanta la munte (am evitat pe cat posibil sa merg iarna). Iar eu sunt genul de persoana care moare de frig (circulatia proasta). As vrea sa imi cumpar cateva haine care sa...? (mai mult)
Salutare, de unde imi pot cumpara nike air force 1 din magazin, nu online? In Pitesti se gaseste? Dar unde? Va rog, ajutati-ma.
As vrea sa cumpar niste swinging ducks (ornament masina) si nu stiu de pe site sa le iau. Am vazut cateva pe Aliexpress, dar trebuie sa astept 2 luni shipping... Si mai era un site Fruugo. Daca stiti...? (mai mult)
Salut! Am cumparat si eu o pereche de adidasi de pe siteul oficial nike, am pus adresa, am platit etc etc. Mai tarziu cand am intrat pe comanda sa ma uit de ceva am observat ca apare acest estimated ...? (mai mult)
Salut, unde pot lua un birou ALEX/LINNMON DRAWERS mai ieftin pana in 500?
Bună TPU, am la EMAG un colet, ieri m- au sunat ca nu este în stoc, indiferent că la cumpărare era, mi- au supus ca se va anula. Însă pe EMAG (pe aplicație) coletul a ajuns deja la curier și...? (mai mult)
Buna, stie cineva site uri din Romania de unde pot cumpara decoratiuni din estetica "dark academia"? p.s puteti sa cautati cum arata. Nu stiu unde sa gasesc acele "ziare" sau "scrisori". stau in...? (mai mult)
Știți cumva parfumuri care să fie dulci(care să miroasă mai mult a ciocolată, prăjituri, bomboane, căpșuni, bezele, frișcă, înghețată etc) și să coste până în 100- 150 de lei și...? (mai mult)
Buna TPU, ati comandat de pe cropp? In cat timp v-a ajuns comanda?
În cât timp va ajunge o livrare prin fan curier de pe olx? Am pus comanda ieri la ora 10.
Stie cineva de unde as putea cumpara elastice lungi(in jur de 30 cm)?
Stiti vreun site din Romania unde pot sa iau niste blugi baggy gen y2k
Salut. A folosit cineva programul Easy upgrade de la iStyle? Dacă da, de ce acte este nevoie?
Buna ziua! Am dat o comanda pe site ul Gate Shop saptamana trecuta luni pe 22 si inca nu am primit comanda. Ati mai comandat? In cat timp va ajuns?
Bună, ieri am plasat o comandă pe Vivre. Astăzi am primit mail că comanda a fost predată curierului. Îmi apăre awb- ul însă mi se pare puțin ciudat. Nu am mai întâlnit un astfel de awb pana...? (mai mult)
Stie cineva cand apare programul rabla prin care magazinele altex/eMAG/flanco ofereau vouchere daca dadeai la schimb produsul vechi? Stiu ca anul trecut a foat prin toamna.
A cumpărat cineva adidasi de pe www.okshopsromania.ro? E ok site-ul? Am vazut ca e doar posibilitatea de a plati comanda inainte cu cardul.
Cine ma poate ajita sa achizitionez un produs in rate de la Samsung ...la finalizarea comenzii apare sa platesc totii banii si am apasat pe rate.
Buna ziua. Am pus o comanda pe flip in rate ulterior mi au trimis mesaj cum ca mi au retras toti banii ( totalul telefonului si nu in rate chiar daca am ales plata in rate ) si am anulat comanda. Cum ...? (mai mult)
Buna ziua! Bunica mea a primit card de alimente si a cumpărat câteva produse pentru curățenie. O vecină care lucrează la Lidl i- a spus ca este posibil sa- i blocheze cardul pentru ca nu a cumpărat...? (mai mult)
Bună! Exista mari diferențe între iphone 11 și 12 dpdv al performantei camerelor? Mulțumesc!
Cu cât pot vinde această colecție de monede? -10 bani din 1867 -100 lei din 1993 -3 lei din 1963 -1 leu din 1966 -2 monede de 1000 lei din 2004
Bună ziua! As vrea sa achiziționez un Iphone 11, dar nu știu dacă sa optez pentru varianta de 64 GB sau 128GB. Dacă sunt utilizatori pentru varianta de 64GB, credeți ca este de ajuns pentru poze...? (mai mult)
Magazin Berezka Brasov Buna, Stie cumva cineva (rezident al Brasovului) daca mai exista in Brasov magazinul Berezka? Pe site- ul acestora adresa din Brasov nu mai apare, iar pe pagina de Facebook...? (mai mult)
Salut TPU. Eu in momentul de fața m- am mutat la sat si ma ingrijoreaza un lucru Doresc sa mi comand si eu de pe SHEIN cateva haine si accesorii si mi- e frica cu transportul. Exista posibilitatea ...? (mai mult)
Salut! De curând am vrut să îmi achiziționeze niste perechi de sneakers si am gasit site ul sportselect.ro. Intrebarea mea este daca produsele lor sunt originale. Multumesc!
Ce parere aveti despre gamers.ro? Vreau sa comand ceva de la ei. Aveti experiente placute/neplacute cu ei?
Recomandări de coafura in zona Piața Unirii Cluj Napoca. Mulțumesc!
Cand comanzi de pe Shein o comanda mare este posibil sa se livreze comanda pe bucăți sau se livrează toata odata? Cine imi da un raspuns ii voi da funda
Ce- i cu cei de la eMAG? Voiam sa cumpar un laptop de la ei care era 30 de milioane fara reducere, cateva zile mai tarziu il arata ca e 30 de milioane cu reducere in loc de 40 de milioane. Nu mai pot...? (mai mult)
Buna ziua! Mi- am comandat niste haine de pe Shein, dupa ceva vreme mi- a spus ca curierul meu va fi Sameday, am intrat pe site- ul lor (comanda plasata pe 14 august) iar azi 24 august la ora 4 dimineata...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Osana254 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.