Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Ce- i cu cei de la eMAG? Voiam sa cumpar un laptop de la ei care era 30 de milioane fara reducere, cateva zile mai tarziu il arata ca e 30 de milioane cu reducere in loc de 40 de milioane. Nu mai pot...? (mai mult)
Buna ziua! Mi- am comandat niste haine de pe Shein, dupa ceva vreme mi- a spus ca curierul meu va fi Sameday, am intrat pe site- ul lor (comanda plasata pe 14 august) iar azi 24 august la ora 4 dimineata...? (mai mult)
Buna ziua! A mai comandat cineva de pe siteul Air force 1? Am comandat ceva si cred ca mi-am luat teapa
Stie cineva daca site ul jordansromania e cat de cat ok? In sensul daca dau comanda vine?
Salut TPU! Am 14 ani si vreau sa ridic o comanda de pe eMAG am mai facut asta si a fost totul ok. Dar acum comanda este facuta cu cardul. As putea sa o ridic sau imi trebuie buletinul parintilor sau...? (mai mult)
Buna! Mi-am comandat pe 18.08. 2022 o husa de pe mobilfox si azi mi-au spus ca va veni, dar nu s-a intamplat asta. Sfaturi?
Buna TPU, acum cateva zile am dat o comanda pe sport brands.Am primit mesaj ca s- a integistrat comada, dar cand intru pe site imi spune ca nu am plasat nicio comanda. Voua vi s- a intamplat? In cat ...? (mai mult)
Incaltamintea de pe eMAG este originala? ( branduri. Nike, puma, adidas, etc)?
Dacă am dat o comanda și am scris gresit adresa de e-mail, dar nr de tel și adresa corect mă va afecta cu ceva?
Trebuie sa îmi vina curând 2 colete din China. Plătesc taxa vamala la fiecare colet sau nu? Dacă nu am depășit 10 euro nu plătesc taxa vamala?
Buna TPU.ESTE URGENT.Sambata am dat o comandă pe notino(prin sameday) iar am primit un mesaj că vine astăzi. până acum nu a venit nimic si curierul nu da niciun semn.este ora 6:30, să sun curierul...? (mai mult)
Buna TPU, am dat sambata o comanda pe notino, totul ok, in dimineata asta am primit chiar 2 mesaje de la ei ca astazi se livreaza comanda(tin sa mentionez ca livreaza cu sameday)este aproape ora 5, ...? (mai mult)
Bună, știe cineva platforma Loothoot? Este serioasa?
Îmi poate spune cineva niște site-uri de îmbrăcăminte in care poți alege plata în ramburs?
Poți comanda de pe Asos și in România?
Salutare, am fost in vacanta in Italia cu avionul, la intoarcere ma gandeam sa cumpar cateva dulciuri, trec de securitate cu ele in bagajul de mână? Sau mi le oprește?
Daca am la eMAG o comanda cu multiple produse (fashion) si doresc sa fac retur la un anume produs, trebuie sa fac retur la toata comanda? Nu imi este clar acest lucru, din ce am citit pe la termene/conditii. ...? (mai mult)
A comandat cineva de pe siteul PipingRock? Unde sosește coletul, la posta vamala sau la posta locala?
Bună ziua,as vrea sa îmi comand ceva de pe Shein,oare, cât ar trebui sa aștept și plata cum se face? (Cash sau card?)
Salut. Cum iti dai seama daca un ceas este original si nu fake? Vreau sa imi procur acest ceas, care costa ceva, si nu as vrea sa imi iau teapa. E fake sau nu? https://imgur.com/a/Y1hDlJ4
Buna TPU! Am dat o comanda pe notino in valoare de 61 lei, pe care am achitat- o cu cardul. Problema este că atunci când am acceptat tranzacția, am dat pe butonul înapoi și am fost din nou trimisa...? (mai mult)
Buna TPU, este urgent cei de la sport brands sunt de incredere?
Buna TPU, cei de la district shop sunt de incredere? Mulțumesc anticipat!
Hello! Ieri am făcut o comanda de adidași de la deichmann.Stiti aproximativ în cât timp sosesc?
Intrebare pentru romani plecati in diaspora, cum vi se pare sa dati 20 de euro pe un tricou in loc de 100 de lei? Tot acolo ajungeti?
Salut! Vreau că îmi comand o pereche de pantofi și voiam să știu dacă site- ul doctormartensromanla.com este un site sigur, deoarece plata se poate face doar cu card și nu vreau țeapă. Ați ...? (mai mult)
Ce îți trebuie la un penar echipat de clasa a cincea?
Salut! Am nevoie de niste recomandari de site-uri legit pentru lantisoare/bratari de argint. Multumesc anticipat!
Bună, de curând am observat un lucru ciudat! Și anume : Am văzut că unele magazine online de îmbrăcăminte & încălțăminte reduc prețul unui produs, afișând totodată vechiul preț! Iar...? (mai mult)
Cineva din familie a comandat un vape de pe e- potion. Curierul vine maine dar persoana respectiva nu este acasa, si m- a rugat pe mine sa ii iau coletul... Intrebarea mea este eu am 15 ani si 1.90(daca...? (mai mult)
Si-a comandat cineva blugi de pe MNML? Daca da ma puteti ajuta si pe mine cu marimea, eu port W36-L34 si nu prea inteleg marimile de pe site.Multumesc mult!
Stiti un site safe de pe care pot comanda un kg de silica gel?
Buna TPU, am plasat recent o comanda online, iar aceasta a fost preluata de firma de curierat si trebuia sa ajunga pe 12.08 doar ca nu am fost contactat in legatura cu comanda pana in prezent. Am luat...? (mai mult)
A mai comandat cineva de pe TrainerSpirt? Sunt originale?
Salut TPU! Stiti cumva de ce nu-mi mai apare McDonalds pe Glovo? Acum 2 zile am dat ultima comanda tot la McDonalds si era, iar acum nu mai este. Stie cineva ce se intampla?
Salutare, daca am vârstă de 16 nu pot amaneta un laptop ce-mi aparține?
Salut, ma numesc Marian si am o problema, in 3 zile este ziua unei prietene si ea s- a mutat recent in Bacau si eu sunt abia din Drobeta Turnu Severin. In 3 zile este ziua ei, ma puteti indruma va rog...? (mai mult)
Buna seara TPU, Am si eu o intrebare Site-ul sportselect.ro este legit? Mi-am comandat si eu niste Air Force 1 si vreau s-a stiu daca e Teapa sau Originali Multumesc
Buna. Vreau sa dau comanda de pe shein dar problema este ca eu lociesc in Moldova la sat (comuna) si la noi la sat nu exista nume de strada sau numar la casa este doar un sat simplu si nu stiu daca imi...? (mai mult)
Buna ziua! A auzit cineva de magazinul Escapesport? Stie cineva daca e leggit? Multumesc!
Îmi poate spune cineva o listă cu rechizitele de clasa a cincea? vreau să o ajut pe verișoara mea dar nu știu rechizitele pentru că le-am uitat (sunt mulți ani)
Știți site-uri din România care au penare frumoase și de calitate pentru clasa a 8-a? În afara de Emag.
Pe site-ul fruugo merge plata cash? Dacă comand ceva de pe site îmi vine acel produs și acea culoare?
Bună! Știe cineva prin Iași niste magazine mai de colț de stradă în apropiere de Palas?
Magazinul -Sports Brand- este legit?
Are super glue in peco? Urgent!
Ce mustiuc s-ar potrivi la vapeul Aramax Power 5000? Un link daca se poate. Dau funda!
Buna TPU! Știți lănțișoarele alea prin care te uiți si apare te iubesc in mai multe limbi? Caut unul din ala dar sa fie o poza in loc de scris, știți vreun site? Dau funda
Ce magazine de haine din Mall au cele mai mici preturi? Si daca ati putea sa-mi spuneti care sunt cele scumpe ca sa le evit. Multumescc Funda!
Salut TPU, si-a cumparat cineva parfumuri de pe Perfumeria.ro? Pare fake ca sunt preturi prea bune si de aia vreau sa stiu daca e fake sau nu
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Minunile lumii moderne
Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!